فکرنکنم از فونت باشه طبق راهنمایی سایت دیگه که دیدم از تنظیمات ورد2010 تنظیم کردم که فونت هم با فایل ذخیره کنه .بعدم این میره قسمت پژوهشی اونا با مقالات زیاد سروکار دارن احتمالا باید این فونتها داشته باشن B ZAR و B Lotus.نقل قول:
Printable View
فکرنکنم از فونت باشه طبق راهنمایی سایت دیگه که دیدم از تنظیمات ورد2010 تنظیم کردم که فونت هم با فایل ذخیره کنه .بعدم این میره قسمت پژوهشی اونا با مقالات زیاد سروکار دارن احتمالا باید این فونتها داشته باشن B ZAR و B Lotus.نقل قول:
سلام
من مشکلی که با word دارم این هست که می خواهم یک عکس در فایل ورد قرار بدم به نحوی که شماره عکس و توضیحاتش که زیر آن نوشته می شود به همراه خود عکس یک پارت مستقل به حساب بیان و با تغییر ، افزدون و یا کاهش متن در بالا و پایین عکس ، عکس و نوشته زیر آن در قسمت دلخواه ثابت و بدون تغییر بماند.
در اینجور مواقع از caption استفاده میکنن.نقل قول:
یا اینکه متن رو با paint روی عکس بنویسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از جواب و زحمتتون ممنونم
مشکلی که caption داره که وقتی به شکل اضافه می شه و شما شکل رو جابجا می کنین عکس جابجا می شه ولی عنوان شکل سر جاش باقی می مونه.
من اومدم و خاصیت position شکل رو square کردم و همچنین شکل رو lock ancher کردم حالا که متن رو بالای عکس اضافه می کنم عکس ثابت هست و با اینتر و چیزی جابجا نمی شود و تنها متن نظم خودش رو می گیره که تا اینجا یعنی مشکلی نیست
اما وقتی caption اضافه می کنم با تغییر مکان شکل caption سر جای قبلیش می مونه و یا اگر بالای شکل اینتر بزنم شکل ثابت هست ولی caption مکانش از عکس فاصله می گیره.
شکل و caption رو group کردم اما انگار باز خاصیت بد caption که همون تغییر مکان با اینتر و ... هست به شکل هم سرایت می کند و شکل و caption با تغییر مکان تغییر پیدا می کنن.
سلام
امکان این وجود داره که شماره گزاری رو غیرفعال کرد و هر عنوانی را به عنوان caption در نظر گرفت؟ یعنی به جای figure 1 بنویسیم "منحنی توان ورودی " .
من الان اینکارو کردم و گروپ زدم و look ancher هم زدم و موقع جابجایی با هم حرکت میکردن. وقتی گروپ زدی شما سه حالت داری. هم میتونی کپشن رو به تنهایی حرکت بدی. هم میتونی عکس رو به تنهایی حرکت بدی و هم میتونی عکس و کپشن رو همرا با هم و همزمان حرکت بدی. موس رو در اطراف عکس کلیک بزن تا پنجره هر کدوم از سه حالت نمایش داده بشه تا بتونی اینکار رو بکنی.نقل قول:
موقع تایپ هم هیچ کدوم از جاشون جابجا نشدن.
آره. تو پنجره اول که figure1 نوشته، همون اول اوکی کن که همین رو بنویسه، بعد روی نوشته کلیک کن و متن رو عوض کن.نقل قول:
با سلامنقل قول:
یک راه دیگه این هست که متن رو با Text Box بنویسی و بعد اون رو با عکس هم گروه (Group) کنی.
سلام
برای من در ورد چند وقتی هست که مشکلی به وجود اومده اونم اینکه ، به فرض من یک جدولی در پیج 1 دارم وقتی این جدول کپی میکنم و در پیج 2 پیست میکنم ، سابق همون جدول با همون ابعاد اینجا میومد ولی حالا نه ، فقط محتوا جدول به صورت به هم ریخته میاد ! این شامل متن هم میشه ، که اگر متنی داشته باشم با فونت و سایزی مشخص وقتی اینو کپی میکنم و در پیج بعدی پیست میکنم فقط متن خام کپی میشه بدون فونت و سایز قبلی !
با سلام به دوستان عزیز
آیا امکان داره در ورد مشابه این کادر رو درست کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
ایام به کام باد
با سلام
لطفا اسم این فونت رو به من بگید
مرسی
chatrang.net/wp-content/uploads/2016/06/الگوی-حروف-انگلیسی-نمدی3.jpg