من شنیدم قزوین استادیومش 5 هزار نفریه اخه تمرینات پرسپولیس هم تو اونجا ورزشگاه پر میشهنقل قول:
اره کماسیهنقل قول:
من شنیدم قزوین استادیومش 5 هزار نفریه اخه تمرینات پرسپولیس هم تو اونجا ورزشگاه پر میشهنقل قول:
اره کماسیهنقل قول:
نقل قول:
آخه تو آزادي بازي کردن هميشه هم خوب نيست يه روزايي هم استرس واسه بازيکن ميشه
البته دي کارمو که استرس فکر نکنم توش تاثير داشته باشه تا حالا که تو هر شرايط بازي قرار داشته گند زده
اينجوري يه کمک واسه تيم صاحب خاتنست چه مالي چه ميزباني
نقل قول:
اگه اين شرايط 5000 نفري که ميگي واقعي باشه برا تيمهاي بزرگ خوب يکم مشکله . از لحاظ امنيتي به مشکل بر ميخورن چون تمرينات باشگاههاي پر طرفدار با همين تعداد روبرو ميشه
معلومه تا بحال تیم هاش از لحاظ بدنی کم نیاوردننقل قول:
چه زمان سلطان و چه زمان قلعه نوعی تو تیم ملی که خیلی ها تنها نقطه قوت تیم ملی را تو جام ملتهای قبلی بدن سازی کماسی می دونستن
ببین چقدر اماده هست که با این سنش پا به پای بازیکنان سطح اول مملکت داره تمرین می کنه
یادش بخیر زمان سلطان هر وقت نتیجه نمی گرفتیم تیمو می بردن تپه های داوودیه
البته همه چي به ورزشگاه نيست
ميشه مشکلات تيم رو با داشتن بازيکن در سطوح پايه حل کرد
چون وقتي بازيکن از پايه تو تيم باشه هم از لحاظ هزينه و هم شرايط شناخت به بازيکن به صرفه تره
يکيش همين تيم جوانان رو نگاه کنين از بازيکناي پايتخت چند تا بودن و شهرستان چند تا ؟
راستي باخت تلخمون رو به عربستان هم تسليت
بد باختيم
نقل قول:
اين تپه هاي داوووديه شده بود سوژه ي چند ماهه ي روزنامه ها يه سري ميگفتن زاويش تنده و علمي نيست و يه سري ...
در هر حال وقتي کماسي باشه بدني کم نمياريم
ولی امسال انگار خوب کار نکرن چون خیلی ها مصدوم شدن
فکر کنم به دوران بدن سازی ربط داشته باشه
منبع موثقی ندارم یکی از بچه ها می گفت اما خب شما همین قدس همدان را ببین اگه همدان نزدیک به تهران بود نمی زاشتن تو اونجا بازی بشهنقل قول:
همیشه سر بلیط فروشی و غیره مثل بازی با استقلال درگیری هست
درباره ی استادیوم ازادی هم بگم که خیلی جوش سنگینه من سالی بین 10 تا 18 تا می رم ازادی ولی باز هر دفعه که می رم جو گیر می شم
خیلی از بازیکنا را دیدم که فقط تماشاگر ها را نگا می کنه
بازی قهرمانی جلو سپاهان با اون همه ادعاشون از تماشاگر ها ترسیده بودن
ببین وقتی یه دروازبان بلد نیست فرود بیاد بدن ساز چی کار کنهنقل قول:
بعلاوه اینکه خلیلی تو تیم ملی مصدوم شد
ا