دوستان کسی هست که تجربه معافیت کفالت مادر داشته باشه؟
من یه چندتا سوال دارم در مورد فرآیندش.
از پلیس به اضافه ۱۰ پرسیدم ولی اونا راستش جواب مشخصی نداشتن.
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Printable View
دوستان کسی هست که تجربه معافیت کفالت مادر داشته باشه؟
من یه چندتا سوال دارم در مورد فرآیندش.
از پلیس به اضافه ۱۰ پرسیدم ولی اونا راستش جواب مشخصی نداشتن.
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
من شنیدم که به ازای ۴ ماه خدمت اگر بسیج فعال باشی ۲ روز مرخصی تشویقی میدن میتونم بپرسم مراحل گرفتنش چطوریه؟؟؟ اگه میشه به ترتیب بنویسین ممنون
سلام خسته نباشید.
بنده اعزام 1 شهریور هستم.برای پذیرش به سپاه شهر خودمون اقدام کردم و مدارک رو تحویل دادم نمیدونم منو پذیرش کردن یا خیر
امروز رفتم نظام وظیفه دیدم افتادم اموزشی نیرو دریایی سپاه احمد بن موسی. از اون جایی که شهر ما نیرو دریایی نداره ایا سپاه شهر خودمون منو پذیرش کرده؟؟ اگه نه امکان انتقالی بعد از دوره ی اموزشی وجود داره؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
سلام دوستان
من اعزامم 1 شهریور هست. 05 کرمان نزاجا.
میخواستم ببینم مادرم 10 سال پیش فوت شده و تنها با پدرم زندگی میکنم (برادر دارم اما خارج هستن) باعث میشه بعدش تو شهر خودم بیفتم ؟
پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون
تسلیت میگمنقل قول:
کارت ملی خودت و مادرت و شناسنامه خودت و مادرت از تمام صفحات کپی بگیر و بعدش برابر با اصلش کن تو اسناد رسمی
گواهی فوت مادرت کپی بگیر و بعدش برابر با اصلش کن تو اسناد رسمی
(شناسنامه و کارت ملی پدرت رو هم همین کارو کن اونجا ممکنه بدردت بخوره تا زوده برو اونم بگیر)
از هر کدومشون چهارتا بگیر اونجا کم نیاری و همشونم برابر با اصل کن
راجع به فوت مادر دقیق نمیدونم اما به احتمال 99 درصد جزو شرایط دار ها هست پدر که 100 درصد هست الان
حتما همونطور که گفتم انجام بده اگه مدرک دیگه ای فکر میکنی بدردت میخوره حتما ببر
حتما انجامش بده وگرنه هرجایی ممکنه بندازنت
کارت ملی خودت رو هم حتما ببر
دوستان شنیدم قراره کسر خدمت های جبهه برداشته شه... آیا صحت داره؟
یادمه سال 91 برداشته شد و دوباره با تغییراتی برگشت..مثلا سال 90 هر ماه 18 روز کسری داشت و سال 91 شد حدود ماهی 8 روز و ...
بعدم امسال باز تغییر کرد و شد ماهی 12 روز ...
الان سوالم اینه ایا صحت داره که قراره کسر خدمت جبهه برداشته شه؟
ممنونم.
دوستان من کارت ملی ندارم برای گرفتن معافیت تحصیلی نیاز دارم به کپی کارت ملی از طرفی زمان کمی برای گرفتن معافیت تحصیلی دارم میشه درخواست کارت ملی بدم بعد نامه از جایی بگیرم ببرم تا کارام رو غلتک بیوفته معافیت بگیرم فعلا تا کارتم بیاد؟
سلام چنین چیزی نداریم نیروی انسانی پایگاه هستم چنین چیزی رو تابحال نشنیدمنقل قول:
- - - Updated - - -
رسیدشو داشته باشید فکر میکنم قبول کنننقل قول:
سلام حقوق سربازان ناجا گروهبان دوم چقدره؟؟ و در چه تاریخی واریز میشه؟؟
تو شهر خودم خدمت میکنم
زمان ما که 70-80 تومن ستوان یک بود ( 6 سال پیش )نقل قول:
خخخخ نه الان خیلی تغییر کرده مثل اینکهنقل قول:
میخوام اخرین اپدیت حقوق رو بدونم
خب سلام مجدد.نقل قول:
من اومدم مرخصی واسه تاسوعا عاشورا و خواستم تجربه این مدتم از 05 رو بگم براتون.
من توی گردان 6 افتادم که نوساز هست و حمام دستشویی و آسایشگاه خوبی داره، اینو وقتی فهمیدم که یه روز مجبور شدم برم گردان 4 نگهبانی بدم و فهمیدم چه خرابه ای هست اونجا. در رابطه با برنامه روزانه شما از 4/5 صبح که بیداری رو میزنن به ترتیب باید برید نماز، آنکادر تخت و کمد، منطقه نظافت، صبحانه و به خط بشید واسه فرمانده که میاد. از اون به بعدشم تا ساعت 12 ظهر برنامه هست و شما وقت سر خواروندن بهتون نمیدن. بعدشم نماز و نهار و هنوز ناهار تو دهنتون هست باید به خط بشید واس کار بعد. سخت گیری زیاد هست و طاقت همه دیگه تموم شده بود این مدت. نگهبانی هم یک شب در میون هست ک باعث میشه اون شب خواب درستی نداشته باشید و برید از یه دری تو ناکجا آباد نگهبانی بدید. شخصا 2-3 روز اول خیلی بهم سخت گذشت، سخت ترین روزهای زندگیم بود. ما چون به 31 شهریور خوردیم روزی 6 ساعت تمرین رژه داریم که تو آفتاب داغ کرمان ساعت 2/5 ظهر تا 5 عصر باید رژه بریم (صبح تا ظهرم سر جاش). خب راجع به آب و غذا هم بگم براتون، آب از تانکر اون محله که در واقع پایین شهر کرمان (محله سرآسیاب) هست پر میشه که بعضی روزها چون تانکر محله آب نداره پادگان هم آب خوردن نداره و مجبورید آب معدنی بخرید. آب دستشویی و حمام از چاه اختصاصی هست که مشکلش کمتر از آب خوردن هست. غذا هم نگم براتون که نونش قابل جویدن نیست، برنجشم همینطور، مقدار غذا هم بدون اغراق میگم بیشتر از 7-8 قاشق برنج یا معادل اون نیست و امکان نداره سیر از پای غذا بلند بشید. کلا شرایط سخت هست و هرکی میگه هتل هست من نمیدونم دوره ما که اصلا هتل نیست. یه نکته مهمم بگم اینکه خودشونم میگن تعداد سرباز خیلی خیلی کم شده که باعث شده فشار نگهبانی، شرکت توی نماز، نظافت و کارای این مدلی روی بچه ها بیشتر بشه.
امیدوارم توضیحاتم به درد کسایی که دوره بعد ما میرن اونجا بخوره.
خدانگهدار
دوستان تو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد که برا خدمت
تو نیرو انتطامی میوفتن 50درصد احنمال اینکه خدمتشون لب مرز(زاهدان) باشه هست
و یا اموزشیشون ثامن الائمه مشهد باشه 100درصد مرزبانیه
الان 2 دوره بجای سرباز دیپلم و صفر (بخاطر سهل انگاری زیاد)
سربازای لیسانس و فوق لیسانس میفرستن مرز
سلام، ببخشید خلاصه میگم اما ربطی به لیسانس و دیپلم نداره لب مرز یا هرجای دیگه ای هرجا نیرو کم باشه اونجا میندازنت معمولا به علت بومی شدن استان خودت یا استان اطرافنقل قول:
نه دوست عزیزنقل قول:
تارگی ها سرباز دیپلم و زیر دیپلم کم میفرستن مرز...بیشتر لیسانس و فوق لیسانس ازین بعد میفرستن
خودم فوق دیپلمم و موقع امریه خیلی ها افتادن سیستان و بلوچستان البته اکثرا کرمانی یا سیستانی بودندنقل قول:
اگه تصمیم به رفتن به سربازی رو داشتید حساب این رو بکنید که هرجایی ممکنه بیفتید البته با معافیت از رزم و لیسانس خدمتتون به مراتب بهتر میشه
تکرار میکنم با معافیت از رزم و لیسانس
من 10 سال پیش خدمتمو تموم کردم...دینقل قول:
همون دیگه اطلاعاتتون بروز نیستنقل قول:
2 تا از برادرام در حال حاضر دارن خدمت میکنن...بروزه اطلاعات داداشنقل قول:
سلام دوستان من پدرم 70 سالشون هست و در سلامت هستند و مشکلی ندارند خودم تک فرزند پسر هستم و غیبت هم ندارم و در حال حاظر معافیت تحصیلی دارم ایا میتونم معافیت کفالت بگیرم؟یا پدر باید از کارافتاده و نیازمند مراقبت باشد؟؟
70 سال دیگه نیازی نیست از کار افتاده باشه(فکر کنم مطمئن نیستم) اما حتما حتما شما پیگیرش باشنقل قول:
شما به احتمال 99 درصد معافی
70 سال جزو سنیه که دیگه دلیل پزشکی نمیخوان
سریعتر پیگیرش شو تا قوانین شو عوض نکردن
حذف شده ......
با سلام
دوستان یک سوال نسبتا عجیب :D کسی که 11/1 ترخیصش هست و تقریبا 15 روز کسری داره تاریخ ترخیصش میشه 10/15 یا 10/16 ؟ من خودم اون 11/1 رو حساب نمی کردم، می گفتم 10/15 تمومم، کسی هم که مسئول رایانه این کارهاست میگه 10/15 ترخیصت میشه ولی یکی برگشته میگه 10/16 ترخیصت میشه چون خود اون 11/1 هم حساب میشه دیگه!!!!
برا این می پرسم که نمی خوام بعد از 20 ماه خدمت، بخاطر 1 روز نظام وظیفه اشکال بگیره! مثلا بزنن 10/15 منم اون تایم امضاهام و جمع کنم و تحویل بدم و برم ولی یهو بگن این 10/16 ترخیصش بوده و مشکلی پیش بیاد! نهایتا میگم آقا اون یروز رو محض احتیاط میمونم !!!!!!!!
سلام دوستان
ممنون میشم راهنمایی کنید
من ماه بهمن میخوام دفترچه پس کنم, اطلاعاتم در مورد خدمت قد و قواره اطلاعتم از خداست :)
فقط این واسم مهمه که درسته نمیشه محل خدمت رو انتخاب کرد اما حتی پروسه ای به اسم داوطلب وجود نداره؟ یعنی من تهران زندگی میکنم داوطلب میشم که خودشون یه پادگان مثلا تو زابل یا یجای دوردست بندازن؟
و تو قسمت یگان زمان خدمت چطوریه؟ دیدم بعضی ها ماهی یک بار میان خونه,بعضی ها 6 صبح میرن ظهر خونه ان, اینا بستگی به چی داره؟
و اگر فرض رو بزاریم که دوردست افتادیم و ماهی یک بار هم مرخصی میدن یا دو ماه یک بار , تو پادگان زمان آزادی برای خودمون داریم؟غیر از خواب :) در حد 2 ساعت
درود دوستان.....6 ماه از خدمتم گذشته...6 ماه اضافه خدمت دفتر چه دارم...هر کی یه چیز میگه....یکی میگه دوباره عفو میاد و جای نگرانی نیست....تو ملاقات با ستاد فرماندهی گفتن تا دو سوم رو میبخشن و نه بیشتر....تکلیف چیه؟برم دنبال توجیه غیبت؟شدنی هست؟
سلام.نقل قول:
فقط موارد مشخصی از غیبت کردن، باعث توجیه غیبت میشه. مثلاً فوت بستگان درجه 1 که میتونید حداکثر تا یک هفته غیبت کنید. یا بیماری و از کارافتادگی پدر که باید ثابت کنید به جز شما کس دیگه ای نبوده که کارها رو انجام بده. برای توجیه غیبت فقط دلایل مشخصی رو قبول میکنن و به بقیه موارد توجهی نمیکنن.
اگه دلایل مورد قبول نظام وظیفه رو دارید حتماً برای توجیه غیبت اقدام کنید. داشتن غیبت باعث محرومیت از یکسری امتیازها در سربازی میشه. (مثلاً معافیت کفالت، کسری بسیج و...)
بخشیده شدن غیبت توسط سلسله مراتب انجام میشه و هر سلسله مراتبی تا میزانی از غیبت رو میتونه ببخشه. فقط رهبری میتونه کل غیبت رو ببخشه. که این کار رو هم گاهی اوقات انجام میده.
بخشیده شدن غیبت به معنی حذف آثار ناشی از غیبت نیست. یعنی اگه شما غیبت کرده باشید (و توجیه هم تکرده باشید) حتی اگر کل غیبتتون بخشیده بشه، از اون امتیازها (استفاده از معافیت کفالت و...) محروم میشید.
من برای کفالت پدر بیمار فروردین اقدام کردم ، نوبت کمیسیون پزشکی تیر ماه بود که پدرم بیمارستان بود و گفتند وقتی مرخص شد بیاین
که متاسفانه پدرم فوت کرد
یه برادر ۱۶ ساله دارم
تحقیق کردم برای کفالت مادر که گفتند ۳۰ ماه موقت میدن و بعد در صورت واجد شرایط بودن دایمی میشه و چون برادرم ۱۸ ساله میشد به درد من نمیخورد
پس از بررسی فراوان قانون معافیت کفالت ، از قانون کفالت برادر صغیر زیر ۱۸ استفاده کردم
مدارک مربوطه رو بردم و در جلسه کمیسیون شرکت کردم
این معافیت نیاز به سلامت برادر نداره و زیر ۱۸ بودن کافی هستش و معافیت دائم تعلق میگیره
که خوشبختانه با این قانون معاف دائم شدم و الان تو مرحله ی معرفی به صدور کارت هستم
اگر غیبت نداری اقدام کننقل قول:
کافیه با مدارک پدر ثابت بشه که پدر شما بالای ۷۰ سن دارن
بهتون معافیت میدن
سلام خدمت دوستان
من سال دوم دانشگاهم میخام امسال ک تموم شه کاردانی معادل بگیرم چون از رشتم خوشم نمیاد
سوالم اینه که کاردانی معادل و کاردانی عادی برای خدمت فرقی میکنه ؟ و سختی خدمت برای فوق دیپلما و لیسانسا خیلی فرق میکنه ؟ فوق دیپلم خیلی اذیت میشی ؟ (میخام ببینم اگه خیلی سخت تر میشه تا لیسانس ادامه بدم. )
رشته هوشبری (علوم پزشکی) میخونم
امکانش هست با کاردانی هم بیوفتم قسمت بهداری و درمانگاه ؟
۱۶ میشه ولی قاعدتا باید براتون نامه اخرین روز خدمتی بیاد و تو اون دقیقا قید میشه اخری روزتون کی هست
ضمنا معمولا پادگان ها چند روز آخر خدمت رو مرخصی میدن و کارهای ترخیص بعد مرخصی انجام مییشه
ممنون بابت پاسخ
معاف از رزم شنیدم از یکی که اخبار گفت روی کارت درج میشه اگه آره این خیلی بده !
معاف از رزم برای استخدام مشکل ایجاد می کنه؟ حتی خصوصی ؟
بعد سوال آخر معاف از رزم ممکنه سخت تر از خدمت معمولی بشه ؟ مثلا برای یک نفر سخت تر باشه یا شرایطی داشته باشه کارهاش که سخت تر باشه!
نقل قول:
سلام. دوستان من اینطور شنیدم که بعد از گرفتن مدرک تحصیلی یک سال هنوز وقت داریم واسه سربازی درسته این؟ الان من متولد 6/78 ام الانم ترم آخر کاردانی ولی خب کنکور ندادم واسه کارشناسی میخوام سال بعد کنکور بدم الان مشکلی پیش میاد واسه سربازی؟
اشاره هم کنم که من یک سال بعد گرفتن دیپلم، کاردانی رو شروع کردم، سال 95 دیپلم گرفتم مهر 96 وارد دانشگاه شدم یک سال پشت کنکور :[
اگر معافیت تحصیلی نداشته باشی و کنکور بدی و قبول شی اجازه ی ثبت نام بهت نمیدننقل قول:
چون موقع ثبت نام باید براشون معافیت تحصیلی تایید شده از پلیس +۱۰ ببری
الان معافیت تحصیلی شما تا چه زمانی هستش؟
- - - Updated - - -
اگر معافیت تحصیلی نداشته باشی و کنکور بدی و قبول شی اجازه ی ثبت نام بهت نمیدننقل قول:
چون موقع ثبت نام باید براشون معافیت تحصیلی تایید شده از پلیس +۱۰ ببری
الان معافیت تحصیلی شما تا چه زمانی هستش؟
کارتم دیروز رسید ، یک ماه طول کشیدنقل قول:
مطمئنین؟ من برای 5 ترم معافیت تحصیلی دارم الانم ترم 5 هستم... شش ترمه کنم خودمو ینی؟ :| :eh:نقل قول:
خب شما الان معافیت تحصیلی معتبر دارینقل قول:
پس مشکلی نیست
من فکر کردم معافیت تحصیلیت تموم شده
تا جایی که میدونم یک سال برای تحصیل تو مقطع بالاتر وقت داری
از زمانی که مدرک فعلیت تاریخ میخوره تا یک سال زمان داری تکلیف خدمتت رو معلوم کنی
اگه تو این یک سال قبول شی و بری مقطع بالاتر که اوکیه
اگر یک روز بگذره از این یک سالت وارد غیبت میشی
- - - Updated - - -
خب شما الان معافیت تحصیلی معتبر دارینقل قول:
پس مشکلی نیست
من فکر کردم معافیت تحصیلیت تموم شده
تا جایی که میدونم یک سال برای تحصیل تو مقطع بالاتر وقت داری
از زمانی که مدرک فعلیت تاریخ میخوره تا یک سال زمان داری تکلیف خدمتت رو معلوم کنی
اگه تو این یک سال قبول شی و بری مقطع بالاتر که اوکیه
اگر یک روز بگذره از این یک سالت وارد غیبت میشی
به فرض مدرکت تاریخ بخوره بهمن ۹۸ تا بهمن ۹۹ وقت داری تکلیف خدمتت رو معلوم کنی
در مورد تاریخ مدرک هم باید از دانشگاهت بپرسی
دانشگاه با دانشگاه فرق می کنه
داداش بهترین کار اینه که به روز ترین و دقیق ترین اخبار رو از بخش امور نظام وظیفه ی دانشگاه بپرسی . مسئول مربوطه کاملا راهنماییت میکنهنقل قول:
سلام
کسی که غیب داره اما زن داره. درصورتی که بره سربازی، در شهر خودش می افته؟ یا چون غیبت داشته در شهر خودش نمی اندازنش؟
سلام دوستان
اینجا کسی هست که اعزام مجدد باشه و خدمتش تموم شده و الان کارت پایان خدمت گرفته باشه
می خوام ببینم تاریخ روی کارت، تاریخ اعزام اولیه می خوره یا تاریخ اعزام مجدد؟