آقای مبین نت نمیخوای جواب من رو بدی ؟
Printable View
آقای مبین نت نمیخوای جواب من رو بدی ؟
1.یکی توضیحی که درمورد سرویسهای مگابیت اعمال شده رو لینک میده یا دوباره توضیح میدید که دوباره چه بلایی سر 1 مگ آوردن؟
2.پوشش دهی چابکسر چجوریه؟
سلام
یک سوال داشتم...
من یک مودم جیبی میخوام ، آیا میتونم مستقیما برم خود شرکت مبین نت تو مطهری بگیرم یا باید حتما از نمایندگی ها بگیرم؟
ممنون
این قضیه مدرک برا سرعت های بالاتر از 128 همش کشکه مخصوصا تو اهواز
از هر نمایندگی بپرسی مدرک میخواد یا نه میگه نه بابا مدرک کیلو چنده:31:
بچه ها به اینجا یه سری بزنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا يه مشكل جديد با مبين نت كبير پيدا كردم . 25 مرداد ساعت 11 شب طرح ماهانه ام كه 4 گيگ هست رو شارژ كردم ولي توي قسمت Summary Usage Record ثبت نشد واسه همين مجبور بودم از قسمت Call History حجمم رو چك كنم . در حالي كه 3042 گيگ استفاده كرده بودم اتمام اعتبار زد و مجبور شدم يك گيگ الان شارژ كنم . الان تكليف اون 1 گيگ من چي ميشه ؟ فقط نگين زنگ بزن پشتيباني كه حوصله سه ساعت پشت خط موندن رو ندارم.
من نمیدونم شما چه اصراری دارین که از این شرکت دفاع میکنید. پولهایی که به شما میدن که بیاین تو این تاپیک این خزعبلات رو به هم ببافین به و الله خوردن نداره.نقل قول:
شما شرکت شاتل رو مثال زدین. اما بذارین از پارس آنلاین بگم. من برادرم از پارس آنلاین استفاده میکنه (با تعرفه 1 مگ) شبانه سرعت بین 150 تا 200 و در بعضی مواقع بیشتره. نوسانش بسیار کمه. پینگ بسیار عالی، پشتیبانی فوق العاده ، شارژ اینترنتی تعرفه ها و ....
حتی ما اگه بخوایم با وایمکس ایرانسل مقایسه کنیم باز همین موارد وجود داره. بنظر من مبین نت فقط برای کلاهبرداری و دزدی تاسیس شده. از رنگ و لعاب تعرفه ها و قیمت های وسوسه کننده اون بخوبی این موضوع مشهوده.
آقای مبین نت دوستانه به شما میگم که بجای اینکه از شرکت های سرمایه دار و چپاول گر که توده مردم زیر چرخهای اونا له میشن دفاع کنید بیایید از مصرف کننده بیچاره حمایت کنید چون اگه امثال ما نباشیم شرکتی وجود نخواهد داشت و شما هم حقوقتان از جیب امثال بنده تامین میشود.
من یه سال پارس آنلاین داشتم 1مگ ، تو ساعات رایگان حداکثر 50 دان داشتم واسه همین مبین نت گرفتم و فعلا راضیم تا ببینیم اینم چی از آب در میادنقل قول:
جناب مبین نت ،
من تعرفه 512 دارم و مودم رو بالا پشت بام بردم و هیچ گونه مانع و دیوار و .... روبروش نیست هر 5 تا چراغ سیگنالم هم روشنه ولی همچنان مشکل کم بودن سرعت دانلود دارم و کلا روی 65 ثابته مشکل از چیه ؟؟؟