نقل قول:
سلام
ميتونم كمكتون كنم؟
من هم همارا هستم
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
سلام
من از همارا استفاده ميكنم
Printable View
نقل قول:
سلام
ميتونم كمكتون كنم؟
من هم همارا هستم
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
سلام
من از همارا استفاده ميكنم
نقل قول:
سلام
هيچ فرقي نداره - اينترنت مخابرات همان همارا هست - چون اينترنت مخابرات را شركت همارا بر دوش گرفته!
من از همارا استفاده ميكنم - يه جورايي عصاب خورد كن هست! ديگه با خودم عهد بسته ام كه دفعه بعد از اين همارا اينترنت نخرم!
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
سلام
هيچ فرقي نداره - اينترنت مخابرات همان همارا هست - چون اينترنت مخابرات را شركت همارا بر دوش گرفته!
من از همارا استفاده ميكنم - يه جورايي عصاب خورد كن هست! ديگه با خودم عهد بسته ام كه دفعه بعد از اين همارا اينترنت نخرم!
واقعاً كه اينا تيزهوشن
Ali.starجاننقل قول:
اگه همارا کلاسیک هستی (همون محدودیت حجمی داره) یه چند تا پینگ بگیر بذار اینجا ببینیم فرقش با نا محدودها چیه؟
عزیز پست ها رو می خوندی می فهمیدی.نقل قول:
نه ماکس نت شبا نصف نمی کنه.
پست قبل این پست شما هم من تست همین VIP رو گذاشتم
عزیز اگه شما یه همارا دارین من برای 2 نفر همارا گرفتم و 3 تا هم مخابرات و خودمم مخابرات دارمنقل قول:
همارا خیلی پینگهای مزخرف تری از مخابرات داره
در ضمن سرعت دانلود شبانه همارا کلاسیک کمتر از 90 هست در حالیکه سرعت دانلود همون سرویس ولی مال مخابرات شبها بالای 120 هست
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
در ضمن همارا فقط بهره بردار اینترنت(فروش و پشتیبانی) مخابرات هست نه ارائه دهنده سرویس مخابرات (که در این حالت میشه ISP )
نقل قول:
بنده ساعت حدود 12 ظهر چند تا پينگ گرفتم:
ping 8.8.8.8
بين 215 تا 225 بودن؛
time average = 220 ms
و TTL رو هم كه نميدونم چي هست مينويسه 46
چند تا هم از 8.8.4.4
ping 8.8.4.4
كه به طور متوسط كمتر از 195 ميلي ثانيه هست
و TTL=46
:20:
نقل قول:
سلام فانوس طلايي
من از همارا جونم به لب رسيده
يه سوال: اگه اينترنت مخابرات رو همارا راه انداخته باشه پس به نظرم اينترنت مخابرات هم نبايد چيزي كم از همارا داشته باشده! (پسر کو ندارد نشان از پدر) :31:
البته من هم شنيدم كه بين همارا و مخابرات يه فرق هايي هست
لطف ميكنيد بگيد از كجا ميتونم اينترنت مخابرات برو بخرم؟
من یه پیشنهاد دارم
این تایپیک را بایگانی کنیم و یه نظرسنجی دیگه بزاریم ببنیم چی به چیه
نظرتون چیه ؟
تا نتیجه نظر سنجی هم به روز باشه
نقل قول:
هم بله هم نه!
مشكل هست از نوع ملي!
از يك منبع معتبر شنيدم كه ميگفت مرحله مقدماتي اينترنت ملي را دارن در تبريز پياده سازي ميكنن
اين مشكل هم از براي آن است.
همارا سر تعظيم فرود آورده - پارس آنلاين هم همچنين - ساير شركت ها هم به ترتيب در اين چند روزه سانديس ملي را خواهند نوشيد!:18: