سلام
دوستان لطف کنند وضعیت دسترسیشون به سایتهای https مانند گوگل و جیمیل رو در تاپیک زیر مطرح کنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
دوستان لطف کنند وضعیت دسترسیشون به سایتهای https مانند گوگل و جیمیل رو در تاپیک زیر مطرح کنند:
ببین دوست عزیز هر شرکت یک دستگاه داخل مخابرات دارهنقل قول:
حالا مشکل شما یا دستگاه آسیاتک هست یا خط تلفن
معمولا خط تلفن مشکل کار هست
حالا شما تمام تلفن ها رو بکش مستقیم بزن ببین چی میشه
سرعت تک دانلود شما چنده الان ؟ خوبه ؟؟
الان وضعیت اینترنت من اینه : (دانلود: 3.39 مگ ، آپلود: 0.43)
ولی سرعت تک دانلودم حدود 220 ئه بعضی موفع ها کمتر هم میشه !
همچنان داغان میباشد ! ما گفتیم از مخابرات فرار کنیم الان میبینم که اینجا اوضاع خراب تره !
سرعت من که زیر 200 هست 16 کانکشن تازه ! تک که روی 20 به زور میاد
واقعا که عجب پشتیبانی ضعیفی 10 تا ایمیل دادم دریغ از یدونه جواب اصلا نگاه نمیکنن تا جواب بدن من فقط میخوام شماره مشتری بگیرم و از پنل نمایندگی بیرون بیام.
شرکت قیلی به خدا وقتی میخواستم رانژه رو جم کنم نزدیک 4 نفر زنگ زدن هی قربون صدقم میرفتن که اقا چرا میخوای بری اگه مشکلی داری بگو تا حلش کنیم ولی اینجا کی به کی هست؟
شرکت قبلی تا ایمیل میزدی بر میگشتن تلفنی باهات تماس میگرفتن.
این قسمت تغیر پنل پشتیبانش روزهای تعطیل نیستن امروز اول وقت زنگ بزن شماره مشتریت رو بگیر راستی شرکت قبلیت چی بود؟نقل قول:
دوستان یه چیزی که با آسیاتک خیلی مهمه سرعت سروری هست که ازش دانلود میکنید. من قبلاً از رودفایل داشتم. دانلودم یه زور 3.5 گیگ میشد. اما الان از اکسپرس لیچ اکانت گرفتم نزدیک 8 گیگ هر شب دانلود میکنم! :n04:
با اینکه خیلی گرونه اما ازش راضیم.
نمایندگی که از من هیچی نگرفت! فقط 3500 تومن بابت 3ماه رایگانش که کاش نمیگرفتم! خیلی مزخرف بودنقل قول:
نقل قول:
اکسپرس لیچ بحثش جداست! من با 128 صبانت سرعتم شبا زیر 250 نمیاد
2 مگ صبانت هم می گرفتی سرعتش همین بود فرقی نمی کرد ! ، کلا صبا نت از قدیم همینجوریه و به همین خاطر کسی از صبانت سرویس سرعت بالا نمی گیره و معمولا اکثرا همین 128 رو می گیرن. قبلا تو تهران دقیقا همینطوری بود و 128 که می گرفتی اندازه 1 - 2 مگ سرعت میداد و این تازه چند سال قبل بود که چنین سرعت هایی خیلی کم بود ! ، ولی به مروز زمان داغون شد و الان حتی سرعت شبانه سرویس 2 مگ ش هم وضعیت ش خراب شده تو تهران.نقل قول: