به به 128 نامحدود با این سرعت:n02:نقل قول:
Printable View
به به 128 نامحدود با این سرعت:n02:نقل قول:
دوستان کسی اینجا سرویس 256 نامحدود از مرکز باهنر(تهران) داره؟؟
میخوام ببینم سرعت و وضع کلیش چطوره؟
ممنون میشم کمک کنید:n16:
بازم سرعتتون لیمیت میشهنقل قول:
سلام!
ما تویه لیست سیاه شاتل هستیم!
چه جوری میشه دریام از توش؟
من 128 دارم اوایل سرعت512 کیلوبات برای دانلود بود ولی الآن256 اینم مربوط میشه به لیست سیاه من2گیگ شارژ زدم ولی هنوز تویه اون لیستم باز باید چه کار کنم؟
2هفته باید صب کنینقل قول:
سلام .
کسی سرویش 8 مگ یا 4 مگ آکو رو داره توتهران ؟
سرعت و کیفیتش چطوره ؟
دوست من هوشدار که با این سرعت خیلی دانلود نکنی!!! یه چند روزی که بگذره اگه دانلود زیادی با این رنج سرعت انجام داده باشی شاتل چنان حال گیری ازت میکنه که بیا و ببین...!!! این بلا سر خودم اومده حالا هر از گاهی سرعت من هم این جوری میشود ولی اصلن چیزی دانلود نمی کنم چون دیگه دست آقای شاتل را خوندم...:thumbsdowنقل قول:
بهتر هست که اونایی که آرت دارن با یکی از کارکنان یا مدیران یکی از شهرستان ها یا استانها دوس صمصمی بشن و ازشون روش دور زدن این خوان را بگذرونند چون تا جایی که من داشتم با سرعت 140 در یک ماه بالای 120 گیگ دانلود کرده بودم ولی تو پنل شاتل زده بود 46 گیگ دانلود کردی
بعد منو جریمه کرده بودن که گفتم گور بابای شاتل و ازش اومدم بیرون و بعد دو ماه گفت بیا آرت بگیر بهت میگم چیکار کنی جریمه نشی ولی چون حالم دیگه از شاتل بهم می خوره گفتم مارو به خیر تو حاجتی نیست لطفا شر مرسان و
دوستان کسی نبود؟؟نقل قول:
:n02:نقل قول:
نه من شاتلو گول میزنم ! هر 2 / 3 شب یه بار دانلود می کنم که محدود نشم :n09:
سلام دوستان
من قراره تازه عضو خانواده شاتل بشم:دی
خواستموبپرسم سرعت دانلود سرویس 2مگ در روز چقدر هست و موقع دانلود رایگان شبانه چقدر میشه؟
کم قطعی داره یا زیاد؟
از نظر پشتیبانی عالی هست یا....؟
دانلود شبانه برای محدود نشدن چه راهی را باید پیمود؟ریش سفیدا کمک کنن؟ :دی
جریات هدایا شاتل برای روزهای خاص چی هست؟
کیفیت سرویس ک میخری ب صورت مقطعی خوبه یا نه سرویس خریداری شده مشکل ندارن؟
مثل شرکت قبلی مون در باز کردن گوگل و جی میل ک کفری نمی کنه؟
ممنون
سلام به دوستان .
من امروز نتم از مخابرات تموم شد میخواستم جمع آوری کنم و از شاتل سرویس بگیرم . اما بنا بدلیل دودلی نگرفتم و سرویس خودمو 1ماه شارژ کردم تا تحقیقات کامل بشه و واسه ماه آینده تصمیم بگیرم.
زنگ زدم به شرکتشون گفتن 1مگ نامحدود 50تومن و 2مگ 80 تومن هستش . بعد ازشون پرسیدم نامحدود هستا واقعا گفتن اگه بیش از 60گیگ دانلود کنی کلا قطع میشه و سرویس های 60گیگ رو کلا میگن نامحدود :n04::n08:
میخواستم ببینم کلا سیاست شاتل همینه یا این نمایندگی بندرعباس فقط اینجوریه .
پینگ هم گفتن حدود 200 به بالا هستش . من هم دانلود دارم و مهمترین مسئله واسم اینه بتونم آنلاین بازی کنم . واسه همین پینگ واسم اهمیت داره . پینگ شماها چنده ؟
ممنون.
دوست عزیز چرا از سرویس نامحدود استفاده نمیکنی ؟ هم سرعتش بالاتره هم به نفعته :n13:نقل قول:
4 شب پشت سر هم دارم دان میکنم و شبی میانگین 1.5 گیگ میگیرم خداروشکر گوش شیطون کر فعلن خبری نیس:n02:
نمیدونم این شاتل چی داره نتونستم قراردادمو فسخ کنم و دوباره تمدید کردم :n27:
نه داداش من یک هفته دان کردم مثل شما بعد محدود کردننقل قول:
شما هنوز زوده:n10:
سرویس نامحدود شاتل همینه که گفتم. زنگ زدم به من گفتن که سرویس نامحدود اگه 60 گیگ دانلود کنی دیگه اینترنتم تموم میشه. والا من خودم هم توش موندم که چه نامحدودی میدن که 60گیگ محدودیت داره. :n04:نقل قول:
من تو بندرعباس سوال کردم. شهر شما شاتل چطوریه نامحدودها ؟
من خیلی تا حالا طعم محدودیت رو چشیدم دیگع گولشو نمیخورم :n19:نقل قول:
سلام!
باید چیکار کنم تا محدودیت از روم برداشته بشه؟؟
الان دو شب سرعت دان رو 5 کیلوباته؟
یک بار همینجوری شد ولی باز درست شد یعنی برگشتم به مرحله اول محدودیت که تا ساعت3 هستش الا هم همین طوری میشه یا نه چون اون موقع من شب دوم رو بکلی استفاده نکردم!
سلامنقل قول:
من خواهرم بندرعباس زندگی می کنن. سرویس نامحدود دارن ART3 اصلا راضی نیستند اما دختر خاله دامادمون همونجا eco512 داره خیلی هم راضیه :n26: من خودم تهران ART1 دارم . تا 350 دانلود دارم. خیلی راضیم اما توشهرستان یکم فرق داره
دوستان من یه آشنایی دارم تو پشتیبانی فنی تهران :n26: هر کی مشکل یا سوالی داره بگه
شما بگو بهتون عدد دقیق محدودیت رو بگن واسه ماکسیمم ترافیک شبانه سرویس های اکو در ماه!:n02:نقل قول:
خوش به حالت پس دیگه غم نداری:n06:نقل قول:
اونش معلوم نیست خودشونم نمی دونن :n02: میگن فرمول خاصی داره که لو نمی ره :n25:نقل قول:
آره اینقده خوبه :n02: اگه مشکلی داری بگو تعارف نکننقل قول:
سلام برسون!:n21:نقل قول:
سرعت دانلودت معمولا از سرویست بالاتره یعنی پهنای باندو زیاد میدن. پشتیبانی که 24 ساعتست . اگه اصفهان نبودن خیالت راحته تهران هستن :n26: کلا اگه هر 2/3 شب درمیون هم دانلود کنی محدود نمیشی و شبا میتونی با سرعت خوبی ازش استفاده کنی.نقل قول:
البته اگه مشکللات سراسری زیرساخت بزاره جیمیل ها باز شه شاتلم خوب باز میکنه و به داشتنش می ارزه.
هدیه که راه به راه میدن ، یه طرح های تشویقی هم داره که مثلا گاهی میزارن و شما 1گیگ می خری 1 گیگ هم هدیه میگیری میشه 2 گیگ :n09:
البته اگه سرویست محدود باشه روز تولدت از خود شرکت بهت زنگ میزنن هم تبریک میگن و هم 3 گیگ بهت هدیه میدن که کلی کیف میده :n19::n20:
فکر کنم تا یکی دو هفته محدودیتتون ادامه داشته باشه ، دوستان که میگن راهش استفاده کمتر یا اینکه اصلا استفاده نکنی و یا هر چند شب یه بار استفاده کنی ولی من توی دوران محدودیتم بازم هر شب استفاده می کردم و حدود 1 ماه طول کشید تا محدودیتم رو بردارننقل قول:
دوستان من اکو 128 دارم در طول 3 سال که مشترک هستم فقط دو ماه پیش 2 روز محدود شدم که با ورود به دوره جدید محدودیت رفع شد
نشستم حساب کردم حدود 12 گیگ که در 1 دوره شبانه دانلود کرده بودم باعث محدودیتم شد
سلام دوست عزیزنقل قول:
مرسی بابت کمکت..من دو مگ گرفتم تا رانژر بشه و استفاده کنم
نمایندگیش هم اصفهان هست
در مورو دانلود شبانه نماینده ای ک ازش سروبس رو درخواست دادم..گفت شبی یک گیگ
بگیری موردی نداره
سرعت دو مگ محدود رورا چتد کیلوبیتا دانلود میده و همینطور ساعت رایگان چقدر سرعت میده؟
سلام
دوستانی که از شاتل دارن 2 تا سوال داشتم ازتون
1- پینگ سرویس art 128 چطور هست؟ تایم اوت نداره؟ برای بازی آنلاین میخوامش اگه کسی این سرویس رو داره لطف کنه یه پینگ از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بزاره
2- در ماه چند گیگ محدودیت دانلود داره این سرویس؟ و سرعتش چند است
+
این حداقل 9 گیگ در ماه که نوشته برای این سرویس چیه؟ یعنی تو ماه حتما 9 گیگ باید دانلود داشته باشی؟
+
همین سرعت که دوستمون پرسیدن چون من چند سال پیش دوستم داشت میگفت این سرویس 100 ه سرعتش, واقعا هست؟
ممنون اگه پاسخ بدید .
اگرم خودتون دارید اگه 1 تست از speedtest بذارید که دیگه عااااالیه
دوستان کسی کرجی هست اینجا ؟
وضعیت پینگ و تایم اوت چطوره ؟ من مخابراتمو میخوام عوض کنم موندم از کجا بگیرم !
بین نامحدود 128 پارس و نامحدود 128 شاتل موندم .
این 9 گیگ همون جریان چلچله آسیاتکه ، که 9 گیگه اول سرعت خیلی عالیه ؟
ما هم سوال کردیم جواب ندادن دقیقا منم بین شاتل و پارس آنلاین موندم :n02:نقل قول:
فکر کنم یا شاتل سرعتش خیلی توپه که به این تاپیک دیگه سر نمیزنن یا خیلی بده که همشون رفتن عوض کردن . :n08:
هیچکیییییییییییی نبود؟ :n27:
با صحبتی که با شاتل و پارس آنلاین کردم به این نتایج رسیدم::n05:
شاتل: سرویس art1 همون 128 نامحدود گویا تا 9 گیگ اول اسمیه ولی خودش گفت پهنای باند بازه یعنی ممکنه تا 300 400 هم برسه ولی بعد 9 گیگ 16 میشه که بازم پهنای باند بازه که شاید به 40 50 هم برسه یا بیشتر.
پارس آنلاین: سرویس POL-128-U+ که 128 نامحدود با 20 گیگ جایزه مصرف منصفانه با سرعت 1Mbps هست تا 20 گیگ اول ماه سرعت بالای 100 (بین 100 تا 120 130 ) بعدش 16 ولی نمیدونم پهنای باند این بازه یا نه ؟
دوستان کدوم پیشنهاد میشه؟ برای بازی آنلاین؟
الان 256 مخابرات دارم همه چیش افتضاح :n21:
از خود فروشنده ها سوال میکردید خوب.نقل قول:
شاتل که هیچ پشتیبانی از Game نداره، بهشون بگی تو بازی مشکل داره میگند: "ما ملاکمون Game نیست و پشتبانی اش هم نمیکنیم". باز پارس آنلاین حد اقل پروفایل ویژه گیمینگ و چند تا هم سرور گیم دراه خودش. از من میپرسی اگه تونستی سرویس بیسیم رادیویی بگیر واسه گیم و قید ADSL رو بزن، و اگرنه که از پارس بگیر و ازشون بخواه پروفایل گیمینگ برات ببندند.
سرویس بیسیم رادیویی همون wimax ه؟
wimax که شنیدم آشغاله که ماله فاملمونم تست کردم خوب نبود :n27:
وایرلس و وایمکسنقل قول:
وایمکس را که فقط ایرانسل و مبین نت میده
وایرلس هم شرکتهای زیادی هستن و میدن که کیفیتش خوبه البته بستگی به شرکت مورد هم داره
سلام من میخوام بیام شاتل.
سرعت 128؟ 256؟ 512؟ تو روز؟ تو شب چنده؟ پینگ تام چنده؟
با 512 سه ماهه ماهی چنگ گیگ دانلود شب رایگان مجازه؟ ممنون:n16:
سلام دوست عزیز :n16: اگه بتونی 512 بگیری که خیلی عالی میشه. از لحاظ سرعت هم خیالت راحت باشه من که 128نامحدود دارم تا 350 دانلود میکنم :25: در رابطه با دانلود شب رایگان مجاز هم کسی چیزی نمی دونهنقل قول: