دوستان سلام.
برای شکایت از کیفیت بد سرویس مخابرات سریعترین و بهترین مرجع رسیدگی کننده کدام است ؟؟؟
Printable View
دوستان سلام.
برای شکایت از کیفیت بد سرویس مخابرات سریعترین و بهترین مرجع رسیدگی کننده کدام است ؟؟؟
سلام ... دوستان اینترنت پس پرداخت 1 ساله از مخابرات دارم ... هر دوماهی قبضش میاد ... یه سوال دارم دوماهو میشه دوماه بعد پرداخت یا قطع میشه ؟ یا مثلن 6 ماه ؟
در صورت عدم پرداخت فقط تلفن قطع میشه ... که در انصورت هم باز از اینترنت میشه استفاده کرد..... ولی اینترنت قطع نمیکنن تا 1 سال تمام شودنقل قول:
داداش مرسی ... بعد یه سال باز نپردازیم غیر از نهایتن جمع کردن خط تلفن دیگه چکار ممکنه انجام بدن برای وصول وجه ؟ آیا راهی دارن ؟:n13:نقل قول:
امروز یه کاری داشتم آخر خاقانی و نمیدونم چرا به سرم زد برم و سفارش بدم! میدونم اشتباه کردم :n27: .
طرف گفت نیازی نیست از پارس آنلاین درخواست تخلیه بدی، خودمون رو سرشونیم :n02: منم گفتم یه بازی دو سر برد هست خب، حداقل الان الاف تخلیه نمیشم، همینو میگیرم و از شبانه استفاده میکنم، بعدش خدا بزرگه. پارس با این قانون 1/3 رو مخ بود، ماهی 70 ، 80 تومن پول میدم ولی الان یه سری فیلم و ویندوز دارم برای دانلود و نمیصرفید دیگه.
میدونم اشتباه کردم، چون من کارم و همه چیزم به اینترنت هستش و فیلتر شکن هم باید دائم وصل باشه، الان پارس شب و روز با فیلتر شکن وصل و در حالت تک کانکشن از سرور خارجی عینا همون سرعت 1 مگابایت بر ثانیه رو میده بهم ولی جو گرفتمون امروز :n27: :n02: .
خلاصه خودم اونجا بودم، زنگ زدم به دوستم و اینترنتی برام ثبت نام کرد، ببینیم کی این سرویس رو وصل میکنند و چی از آب در میاد.
خدا کنه از نظر قطعی و بعد کار با فیلتر شکن و تک کانکشن به ویژه توی شب ها اذیت و دیوانمون نکنه :n27:.
عملا که کاری نمیتونن بکن شما را ...فقط تمام خط های تلفن دایمی و ثابت شما که بنام خود شما باشد قطع می کنندنقل قول:
کلا نمیگیم اینترنتش بد هست ...شانسی هست من کمپین 2 مگ پارسال داشتم سرعتم 380 کیلوبایت تمام ساعات بود قطعی هم نداشتم...... ولی با گرفتن طرح کمپین 2 مگ امسال و10 مگ حرفه ایی سرعتم بالای 50 هم نیرسه شبا ..... کلا بستگی به شانست دارهنقل قول:
من ک ر ی و وصل میکنم خیلی سرعت افت پیدا نمیکنه قابلِ لمس نیست.نقل قول:
امیدوارم شانستون خوب باشه آخه بیشتر دوستان تو این تاپیک ناراضی هستند انگار . . .
مخابرات حالت وسط نداره یا خوبِ کلا یا رو مخِ
اگه خوب باشه همه چیزش اوکی هست از تک کانکشن بگیر تا شبانه و همه چیز ولی وای به وقتی که بد باشه . . .
چه سرویسی ثبتِ نام کردید امیدوارم چند ماهِ نباشه من خودم حرفه ای هستم که فقط یک ماهِ میگیرم ، به نظرم بهترین سرویسشون همین حرفه ای یک ماهِ هست.
منم خودم مشترک پارس بودم به محضِ اینکه قرار شد 1/3 بشه همون روز رفتم تخلیه کردم بنده خدا خانومِ که نتونست راضی کنه من را بعدم رئیسشون اومد هرچی اصرار کرد گفت اینقدر بهت ترافیک میدیم فلان بهمان گفتم شبانه رایگان کامل میخوام نمیدید تخلبه کنید برم ، بعدم تخلیه کردم اومدم مخابرات تا الان که پشیمون نشدم ، نسبتا هم راضی ام.
دانلود شبانه که واقعا عالیِ خیلی بهتر از پارس اگه بخوام تایمِ رایگان را کامل دانلود کنم میتونم حدود 15 تا 17 گیگ بگیرم ولی اکثرِ شبا که سیستم بیکارِ
دوست گرامی یه صحبتی رو هم به عنوان کاربر ( نه ناظر ) خدمتتون عرض میکنم، پاسخ گویی شما قابل تقدیر ولی این کاری که کلا عادت به انجامش دارید رو دست بکشید ازش، تاپیک مخابرات اصفهان هستش و نه کرمان پس لطفا با پست های بیهوده که ثمری نخواهند داشت، اینجا نه خودتون و نه کاربرها رو اذیت نکنید. ADSL یه شرکت نیست که حرفتون حداقل کمی منطقی جلوه کنه (چون این کار رو همیشه انجام میدید)، مخابرات اصفهان و تهران و کرمان و ... سوای همدیگه هستند، پس لطفا پاسخ گویی و بحث رو به همین عزیزان اصفهانی بذارید، همونطوری که ما نمیاییم و توی مخابرات کرمان وقتی ازش سرویسی نداریم و آشنایی نداریم، صحبتی انجام بدیم.نقل قول:
این یه صحبت دوستانه بود تا جلوی کاری که مکررا دارید به اشتباه انجام میدید، گرفته بشه.
نقل قول:
من قطعی و بعد کار با فیلتر شکن و تک کانکشن به ویژه از صبح ساعت 10 تا 3 شب برام مهم هست، چون کارم و درآمدم با اینترنته، این مورد که سرعت پایدار توی باز کردن صفحات وب داشته باشم برام مهمه؛ اگر خدا کنه و از این منظر خوب باشه، یقینا اون 80 تومنی که ماهانه خرج پارس میکردم، با خوشحالی تمام خرج مخابرات میکنم به خاطر سرویس خوبی که داشته باشه.
والا دیدم بچه های اینجا از اینترنت چند ماهه بد میگند، منم به دوستم گفتم حرفه ای یک ماهه ی بی مودم برام ثبت نام کنه (فکر هم میکنم در حال حاظر این بهترین سرویس مخابرات باشه).
دوستان من قبلنا پینگم از سرور های خارجی مثله 4.2.2.4 اصلا بالاتر 130 نمیرفت الان خیلی داغون شده ولی سرعتش عالیه شبانش هم عالیه پینگ داخلی هم بالا رفته