از طرف میدان تجریش که به سمت پارک وی میری اخرین مغازه سمت راست نرسیده به چمران . پاپ استریو هستش
Sent from my H30_U10 using Tapatalk
Printable View
از طرف میدان تجریش که به سمت پارک وی میری اخرین مغازه سمت راست نرسیده به چمران . پاپ استریو هستش
Sent from my H30_U10 using Tapatalk
اینجوری نشونی میدن. سپاسگزارمنقل قول:
کسی میدونه اسپیکرهای 5.1 کاناله ی التک لنسینگ رو کجا میشه پیدا کرد؟؟ بسیار کمیاب هستن و من توی وب ندیدم جایی بفروشن
فکر کنم فروشگاه نکیسا نماینده این برند باشه.نقل قول:
اینم یه بررسی از سایت htcenter.ir
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شرمنده من به اشتباه متوجه شدم. از فروشنده Altec خبر ندارم.نقل قول:
سلام به همگی
من یه سوال داشتم اگه دوستان لطف کنن راهنمایی کنن ممنون میشم
میخوان یه سینما خانگی بخرم تا رنج ۲ تومن ، تلویزیونم هم سامسونگ هست ، بین برند سامسونگ و پایونیر هم موندم ، میخوام یه چیزی باشه که به زیرنویس ها کمتر مشکل پیدا کنم ... یه کاربر معمولی هم هستم انتظار خاصی از سیستم صوتیش ندارم فقط میخوام از لحاظ پخش فرمت ها و زیرنویس فارسی مشکلی نداشته باشم ...
ممنون میشم راهنماییم کنیین
پلیر هیچ کدوم زیرنویس فارسی اجرا نمی کنن.نقل قول:
باید بلوری پلیرهای ساخت ایران بخری با یه سینما خانگی یا ساند بار ست کنی.
دوستان من متاسفانه نمیتونم با سیستمی که گرفتم یعنی اسپیکر 5.1 کاناله فوکال سیب و آمپلی فایر یاماها V377 ارتباط خوبی برقرار کنم و تصمیم گرفتم با ضرر خیلی زیاد زیر قیمت بفروشمش و برگردم به سیستمی که قبل از این داشتم. یکی از مشکلاتی که این سیستمهای صوتی خانگی داره اینه که اگه بخوای ارتقا بدی یا تعویض کنی به سختی میتونی براش مشتری پیدا کنی چون مشتریهای خاص داره و همه طالب نیستن
دوست من مشکل کجاست؟ چرا قبل از خرید مشورت نگرفتی و یا صدای سیستم نشنیدینقل قول:
مشکل اینجاست که اتاق من کوچیکه و من با صدای آرام موزیک گوش میدم و یک اسپیکر 5.1 کاناله 300 هزار تومنی کری ایتیو یا لاجیتک کارمو راه میندازه و نیازی به صرف 4 میلیون تومن نبود. اگر کسی سیستم رو میخواد پ.خ بدهنقل قول: