دقت کردین نسل ما کتابا همش تغییر کرد ؟
هیچوقت منبع خوبی برا تست سالهای گذشته یا امتحانای نهایی نداشتیم :n21:
مخصوصا پارسال حسابان
و امسال دیفرانسیل:n21:
تو کنکورم که دیگه بدتر :n05:
دقت کردین نسل ما کتابا همش تغییر کرد ؟
هیچوقت منبع خوبی برا تست سالهای گذشته یا امتحانای نهایی نداشتیم :n21:
مخصوصا پارسال حسابان
و امسال دیفرانسیل:n21:
تو کنکورم که دیگه بدتر :n05:
یک کتاب همین کوله پشتی داره به اسم "کنکور مثلثات" که کلا مبحث مثلثات کنکوره البته من خودم نخوندم فقط اسمشو شنیدمنقل قول:
شما گاج اگه داری بدون هیچگونه نگرانی بشین مطالعش کننقل قول:
سلام
کتاب خوب برا آموزش ریاضیات تجربی در حدی که بشه باش تا 40 درصد زد چی خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟
(با توجه به وقت باقی مانده)
ممنون!!!
سلام . ببخشید آیا سی دی آموزشی خوبی واسه آموزش کنکوری ریاضی گسسته و جبر و احتمال و هندسه تحلیلی و هندسه پایه سراغ دارید؟
لطفا اگه میشناسید معرفی کنید و اگه نه یه کتاب آموزشی خوبی بی زحمت معرفی کنید.
با تشکر:n06:
واسه گسسته و جبر کتاب عطا صادقی ( فار ) + گاج سفید رو بگیر ، عالین یعنی !نقل قول:
هندسه تحلیلی و هندسه پایه هم گاج سفید یه مولف داره ، علی منصف شکری ، خیلی مولف خوبیه و خیلی کتاباش خوبن ! بگیر پشیمون نمیشی !
بچه ها یه کتاب فیزیک میخوام سطحش متوسط روبه بالا. راستش نمیخوام خیلی گرون باشه مثل گاج.به نظرتون خیلی سبز می ارزه یا بهتره برم گاج بگیرم ؟
گاج یکی جدید (طوسی) اومده بد نیست...تستای خیلی سبز تالیفیه برای پیشش خوب نیست برای سال سومش خیلی خوبه....نقل قول:
نقل قول:
سی دی آموزشی خوبی که وجود نداره ، یا من تا الان ندیدم اقلا
اما کتاب گسسته فار فک کنم برا کنکور خوب جواب بده
هندسه تحلیلی هم درس راحت تریه نسبتا و هم براش کتاب خوب اصلا کم نیست شاید اگه می خواستیم کتابای بد ِ هندسه تحلیلی بازار رو بگیم راحت تر بود .
اما من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کتاب آموزش و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کتاب تست ، بیشتر خوشم اومده
هندسه پایه هم که من ندیدم دو نفر بشر پیدا بشن روش توافق نظر داشته باشن اما هر کتاب کمک آموزشی که میگیرن این درس خاص حتما خوندن و حل تمرین های خود کتاب درسی رو قبلش داشته باشین !!!
که البته نظر شخصی من برا تست هندسه پایه رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .
با اجازه ی شما ... انصافا گاج طوسی پیش یکی از بدترین کتاب هایی بود که خریدم !!نقل قول:
انقدر مطالب رو زیاد کرده و انقدر شاخ و برگ داده و انقدر توضیحات اضافه داده که دانش آموز رو کاملا گیج میکنه !! مثلا فک کنم پاسخ نامه اش دور و بر 500-600 صفحه باشه ! اصلا تنه ی درختیه واسه خودش !! مثلا یه حرکت شتابدار رو اومده به 15 بخش تقسیم کرده و واسه هرکدوم 10-20 تا تست آبکی و مسخره گذاشته ! کتاب تست باید تستای کم و مفید داشته باشه
واسه پیش چه آموزش و چه تست فار خوبه ، خیلی سبز احمد مصلایی هم بچه ها زیاد تعریف میکنن !!