چه قند شکنی استفاده میکنی؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
چه قند شکنی استفاده میکنی؟؟؟؟نقل قول:
دوستان وضعیت شبانه چطوری هست های وب ؟ کدوم سرویس اش خوبه واسه شبانه ؟ :n09:
اوپن وی-پی-ان رو دوباره بلاک کردن. از دیشب ساعت 1 شب اینطوری شد.نقل قول:
وصل میشه ولی دیتا رد نمیشه.
سلام دوستان
من سرویس های فایو گرفتم مودم hg521 امروز رسید ولی انتی ویروس همزاهش نبود،آنتی ویروس رو فقط کد میدهند یا بسته؟
با سپاس
من 10 فروردین از پارس میام بیرون ... یکی راهنمایی میده وضعیت شبانه اینجا چجوریه ؟ از 4 تا 7 چیزی میشه دانلود کرد اصلا ؟! :n10:نقل قول:
شبانه های وب یه چی در حد بخور و نمیر هست . ارزش نداره اصن . بیشتر کسایی که میان های وب بخاطر فشفشست اونم تو سرویس 8 مگ . لذا اگه اولویت استفادتون شبانست بنظر من سمت های وب نیاین . من خودم قبلا با سرویس 1 مگ 1 تا 2 گیگ دانلود داشتم تو تایم رایگان . :n18:نقل قول:
آنتی ویروس رو از سایت "های وب" دانلود کنید بعد از پشتیبانی بخواهید کد فعالسازیش رو براتون ایمیل کنند.نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
عزیز من با سرعت 256 شبانه خداوکیلی 2.5 گیگ دانلود میکنم ساعت 2تا5 حالا نمیدونم شما با 1مگ اینقدر کم دان میکنید مشکل از کجاست من با سرویس 1مگ شبی 6.5تا7گیگ خداوکیلی دان میکردم ولی سرعت 1مگ بعد چند شب محدود میشه و مثل 256شبی 2.5میتونی بگیری ولی 256اصلا محدود نمیشه و همیشه با سرعت 256میتونی شبانه دان داشته باشی.
نقل قول:سلامنقل قول:
عزیز من با سرعت 256 شبانه خداوکیلی 2.5 گیگ دانلود میکنم ساعت 2تا5 حالا نمیدونم شما با 1مگ اینقدر کم دان میکنید مشکل از کجاست من با سرویس 1مگ شبی 6.5تا7گیگ خداوکیلی دان میکردم ولی سرعت 1مگ بعد چند شب محدود میشه و مثل 256شبی 2.5میتونی بگیری ولی 256اصلا محدود نمیشه و همیشه با سرعت 256میتونی شبانه دان داشته باشی.
نقل قول:در پست10208توضیح دادمنقل قول: