نگران نباش . این دفعه میخوان یه تغییر مثبت بدن .نقل قول:
خود مهندس تو چند روز آینده میاد و توضیحش رو میده . -----> شاید
Printable View
نگران نباش . این دفعه میخوان یه تغییر مثبت بدن .نقل قول:
خود مهندس تو چند روز آینده میاد و توضیحش رو میده . -----> شاید
سلام آقا امید اگه مثبته که خب علت توصیه شما برای خرید شارژ چیه؟نقل قول:
با این تغییراتی که بهش واقف هستین بنظر شما طرحمو از بعثت به طلایی تغییر بدم؟
به خاطر خدماتی که میخوان جدیدا ارائه بدند احتمال میدم که باز بخوان مبلغ شارژ ها رو نیز افزایش بدند .نقل قول:
100 % همین کار رو بکن . طلایی با مدت بالا
طلایی 12 ماهه 2 گیگ بیشتر از 300 هزار تومن . !!
تبریک به جمهوری اسلامی بابت مشتری مداری ، گرامیداشت حق خریدار ، استقلال و ازادی ، :n28:
امید جان این چه تغییرات مثبتیه که میخوان مبلغ شارژهارو افزایش بدن این که نشد مثبت!!!
همه جای دنیا اینترنت روز به روز ارزون میشه اینجا گرون میشه این چه مملکتیه دیگه من که اگه هزینه اینترنت ماهیانم بیشتر از 20 تومن بشه نمیتونم هزینشو پرداخت کنم از خصوصی هم که نمیتونم بگیرم موندم به خدا چیکار کنم با این مخابرات لعنتی کلاه بردار دزد.
عزیز من . چرا آشوب به پا میکنی !؟:n02:نقل قول:
من نگفتم که میخواد گرون بشه و یا چیز دیگه .
بلکه گفتم احتمالش هستــــ . اونم چون یه سری خدمات رو میخوان در آینده بدند . شاید .
به عنوان مثال قبلا طلایی هزینه ماهیانه نداشت ! الان واسه هر ماه هم باید 12 تومان پول بدی ! اونم بدون حجم !
به هر حال بیشتر تاکیــد میکنم طرح هاتون رو به طلایی و نقره ایی و برنزی ارتقا بدید ( واسه اونایی که هنوز دارند بعثت رو استفاده میکنند )
من خودم 2 ماه پیش رفتم 24 ماه + 60 گیگ شارژ کردم . پولی ـه که آدم باید بده . حالا یا هی 1 گیگ 1 گیگ و 4200 تومان بدی و یا بری حجم بالا بگیری که واست بیافته 2100 تومن .
فقط این وسط دیگه غم و غصه اینکه گیگ میخواد بشه مثلا 10 هزار تومان و یا هر ماه بشه 30 تومان و یا نمیشه ماهیانه شارژ کرد و.... رو ندارم .
من الان هنگ کردم در حد تیم ملی مگه طبق وعده های وزیرارتباطات قرار نیست اینترنت ارزون بشه!!!بابا ما با کلی امید و ارزو به اینا رای دادیم:n28:
من پرسدیدم یارو گفت خط شما از حالت pcm در اومده میخواستم بپرسم ممکنه دوباره به حالت قبل برگرده
جدیدن فقط طرح الماس و کمپین تجاری حذف شده اند.نقل قول:
شبانه هم باید زنگ بزنید از 2020 بپرسید.
[QUOTE=e4lyas;8076658]تعرفه ها کم نشده ؟
حداقل تو طلایی که من دارم ؟ : طبق اون طومار بلند بالایی که محاسبه کردم بود 74 تومن الان 50 تومن
همچنین ردیف 10 > 6 گیگ ..
ولی
نه هزینه ها کم نشده مبلغ 3 ماه رو با هزینه ماهانه جمع بزنید همون 74 تومن میشه.نقل قول: