[QUOTE=dg1;7216251]تا جایی که من اطلاع دارم شما طبق قانون قدیم اعزام میشید ولی مطمئن نیستم[/
یعنی تبصره ای داره یا خودشون اینو اعمال میکنن .یا اینکه خودم باید برم دنبالش..ممنون میشم راهنمایی کنید.
Printable View
[QUOTE=dg1;7216251]تا جایی که من اطلاع دارم شما طبق قانون قدیم اعزام میشید ولی مطمئن نیستم[/
یعنی تبصره ای داره یا خودشون اینو اعمال میکنن .یا اینکه خودم باید برم دنبالش..ممنون میشم راهنمایی کنید.
درسته ، ولی منم گفتم طرف با 3 معاف شد دیگه :دینقل قول:
نمره معافی چشم هم فکر میکنم 6 یا 6.5 باشه .
والا مورد شما یکم پیچیدس شما در حالت عادی دفترچه رو بفرست اگه کسری اعمال شده بود که هیچی اگه نشده بود مدارکت رو به نظام وظیفه تحویل بدهنقل قول:
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
گفته شده اعزامیهای سال 91 ، 21 ماه هستن و اگه شما که کسری تون رو سال 90 گرفتید و تائید شده بهتون تعلق میگیره در غیر این صورت خیر و در ضمن فکر میکنم کسری مدرک تحصیلی دانشگاهی متوقف شده و تعلق نمیگیره ولی اگه این مورد رو هم از قبل گرفتید و تائید ناجا شده احتمالاً حساب میکنن اما باز میتونی سوال کنی.نقل قول:
یه سوال چرا پدرتون واسه برادرتون معافی نگرفت ؟! آخه بالای 30 ماه سابقه معاف میشن !!نقل قول:
من شنیده بودم تا 1 تیر یعنی بازم تمدید شده ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط masood_arc [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان من دانشجوی ترم آخر ارشد هستم و تا مهر ماه 91دفاع میکنم و دفترچه میفرستم..من از دی ماه سال90دوتا پروزه کسری خدمت برای بنیاد نخبگان نیروهای مسلح انجام دادم.پایاننامم هم موضوش نظامیه در کل شاید 12ماه کسری بگیرم...سوالم اینه که مدت خدمت من 16 ماه هست یا اینکه طبق قانون جدید 21ماه خدمته...لطفا هرکی میدونه راهنمایی کنه..اینم ایمیلم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسری که حدود 12ماه بهم میدن.. از طرف اون ارگان.واین12 ماه مربوطه به انجام پروژه تحقیقاتی برای نخبگان نیروهای مسلح.که تا 1ماه دیگه میزان دقیقش مشخص میشه.مسئله اینه که من با قانون 16 ماه باید برم سربازی یا قانون 21ماه..مثل اینکه تو صفحه 996 یه چیزایی دربارش نوشتین.اونو میخام بدونمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا بر اساس این صفحه بهم توضیح بدین.
آقا من شرمنده ام ولی فرمول چاقی و لاغری رو توی یک تایپک که در مورد سربازی بودخوندم ولی متوجه نشدم
من وزنم الان 133کیلو و قدم 185سانتی متر هست
تکلیف من چیه ؟ معاف کامل یا معاف از رزم میشم ؟
خیلی ممنونم
دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم این نو معافیت منحل شده به خاطر برخی سواستفاده ها مگر اینکه به خاطر اختلالات غدد باشه شما هم اگه اقدام کنید نهایتش معاف از رزم میشی که ارزش ندارهنقل قول:
البته همون موقع که این قانون بود اگه معاف میشدی بعد از 5 سال دوباره ازت تست میگرفتن اگه وزنت عادی شده بود باید میرفتی خدمت
در هر صورت ناراحت نباش من هم دسته کمی از خودت نداشتم اما رفتم خدمتم 25 کیلو کم کردم !!!
با سلام
اقا کسی درمورد سرباز معلمی اطلاعاتی داره ؟
ایا زمان پذیرش سرباز معلم وهمچنین بخشنامه ان مثل سال گذشته است ویا نه هرسال فرق میکند ؟
توی این طرح شما به جای اینکه دوران سربازی رو توی پادگان سپری کنین به جاش توی یکی از مدارس شهرهای اطراف محل زندگیتون بر اساس نیازی که به شما دارند خدمت میکنین.مدت خدمتتون ۲۴ ماه میشه.آموزشی از ۴/۱ تا ۶/۱ هست و بعد از دو ماه آموزشی یه دوره تربیت مدرس هم براتون میزارن از ۷/۱ هم دوره اصلی کارتون شروع میشه.نقل قول:
از سایت آموزش پرورش استان یا شهرتون پیگیر قضیه باشین اما فکر کنم دور و بر دی و بهمن اطلاعیه های مربوط به طرح و شرایطش رو اعلام میکنن.معمولا هم کلیات تغییراتی نداره و اگه تغییری باشه توی جزئیات رخ میده.
سلام
مهلت ثبت درخواست واجدین شرایط یکی از معافیت های مندرج در مقررات سال ۹۰ تا شهریور تمدید شده
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پدرم 10 ماه جبهه بوده کسی میدونه چطور باید اقدام کرد؟ چه مدارکی میخواد؟