پس ping این وسط بوقه هر چه سرعت پینگ پایین تر باشه سرعت لود صفحه با سرعت یکسان بیشتره مثلا شما اگه 128 سرعتت باشه و پینگت بالا باشه صفحه دیرتر باز میشه به نسبت زمانی که پینگت پایین تره باشهنقل قول:
Printable View
پس ping این وسط بوقه هر چه سرعت پینگ پایین تر باشه سرعت لود صفحه با سرعت یکسان بیشتره مثلا شما اگه 128 سرعتت باشه و پینگت بالا باشه صفحه دیرتر باز میشه به نسبت زمانی که پینگت پایین تره باشهنقل قول:
مگه خبر نداری دوست عزیز؟نقل قول:
طبق اصل چهارم نیوتون هیچ مشکلی به صیانت ربط نداره
نه پینگ نه حجم نه قاطی کردن نه سرعت نه قیمت نه حجم بیشتر قیمت ارزانتر نه پشتیبانی
:n19::n19:
سلام اقا این صبانت به غیر تلفن هیچ راه ارتباطی دیگه نداره؟ ایمیل - خدمات انلاین از این چیزا من حدود 2 هفته س تو سایت ثبت نام کردم الانم هیچ خبری نیس
نه تلفن جواب می دهند صبانت نه نمایندگی اهواز و نه جواب شکایات رو میدهد دفتر تهران و جدیدآ 1 ماهه قطع و وصل بالا داره و سرعت شبانه از 350 شده 15 واقعآ عالیه و قیمیت ها بالا وووونقل قول:
این صبانت اول تایم اوت بوده بعد دست و پا درآورده شده آی اس پی ! دیگه گندش دراومده. امکانش صفر هست این ماه تمدید کنم.
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=223ms TTL=51
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=218ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=228ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=238ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=211ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=221ms TTL=51
افزایش بی رویه و بدون قانون هم مربوط به زیر ساخته ؟ قطع و وصلی مربوط به زیر ساخته ؟ جواب تلفن ندادن نمایندگی و جواب شکایت ندادن دفتر تهران بخاطر زیر ساخته ؟ افت سرعت از 350 به 15 برای سرویس 1 مگابایت از زیر ساخته ؟ نه بخاطر صبانته بخاطر غرور بالاست ......نقل قول:
x8800
پینگت با تهران چنده؟
وب سایت مخصوص خربد و تمدید آنلاین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شما میتونم خرید کنم؟نقل قول:
مرکز آپلود سنتر اینترنت صبانت راه اندازی شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتوانید فایل های خود را آپلود نمایید