خودتونم حساب کنید دیگه ... 128 نامحدود میشه درحد دیال آپ ...نقل قول:
Printable View
خودتونم حساب کنید دیگه ... 128 نامحدود میشه درحد دیال آپ ...نقل قول:
لیمیت اعمال شده ...نقل قول:
يه مقايسه بين قيمت تعرفه در مبين نت و قيمت تعرفه در ساير شركت هاي ارائه اينترنت پرسرعت ( ADSL ) براي دوستاني كه تازه قصد خريد دارن
توي ساير شركت ها به اين صورت هست كه براي خريد سرويس شما 4 تا حالت داريد خريد سرويس 1 ماهه مثلا 512 - خريد همون سرويس ولي به صورت 3 ماه - خريد همون سرويس به صورت 6 ماهه - خريد همون سرويس به صورت 1 ساله
حالا قيمت سرويس پايه كه همون 1 ماهه هست مثلا 1هزار تومنه اما اگه شما سرويس بلند مدت خريداري كنيد تخفيف بهتون ميخوره مثلا اگه 6 ماهه بخرين جاي اينكه 6 هزار تومن بديد 5 هزار تومن پرداخت ميكنيد
اينم نمونه ش قيمت هاي شركت آسياتك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طور كه در عكس ميبينيد هزينه 6 ماه اشتراك 15 درصد تخفيف خورده
حالا مبين نت
تو مبين نت قيمت سرويس پايه 512 كيلو بايت به ازاي هر ماه با ترافيك 2 گيگ 10 هزار تومن هست با فرض اينكه شما مشترك كم مصرف هستين
حالا اگه شما بخواين همون سرويس رو 6 ماهه خريداري كنيد و نخواين ترافيكتون زياد بشه و همون ماهي 2 گيگ بمونه چون استفاده نميكنيد ميبينيد فقط يه سرويس 6 ماهه هست كه قيمتش 36 هزار تومنه و ترافيكش 6 گيگ ولي شما ميخواين ترافيكتون 12 گيگ باشه كه بشه ماهي 2 گيگ هيچ راهي نميمونه جزخريد ترافيك اضافه كه براي اين سرويس 8 هزار تومن هست
شما 6 گيگ ترافيك اضافه ميخواين ميشه 48 هزار تومن كل هزينه ها تون روي هم ميشه 84 هزار تومن
حالا اگه همون سرويس 1 ماهه رو كه ماهي 10 هزار تومن هست رو هرماه تمديد كنيد بعد از شش ماه هزينه تون ميشه 60 هزار تومن:18:
تازه اينجاست كه به معني عدالت پي ميبريد نه اونجايي كه سرعتتون رو ليميت ميكنن
دوست من وقتي اكثر ISPها پهناي باند شون رو از مخابرات مي گيرند ولي هر كدوم با يه قيمت به مشتري ميدن ديگه تخفيف دادن يه دروغ بيش نيستنقل قول:
isp من الان واسه سه ماهه 5% و 6ماهه 9% و نه ماه 15% تخفيف ميده. يعني اگه من پول 6 ماه كه ميشه 120 تومن رو بدم 12 تومن تخفيف ميگيرم كه واقعا مسخره است.(بازم خوبه هرگيگ اضافه رو 4800 مي گيره)
تازه يه isp ديگه تو اهواز هست كه واسه هر گيگ اضافه 9700 تومن پول مي خواد:2:
گذشته از اين مقايسه ADSL با وايمكس زياد درست نيست چون هزينه ها هاشون فرق مي كنه
ISP هايي كه ADSL ميدن تقريبا هزينه اضافه اي ندارند ولي وايمكس و وايرلس بايد كلي هزينه تجهيزات دكل و انتن و ... رو بدن.
حرفي نيست ما هم ميدونيم هزينه هاي وايمكس بيشترهنقل قول:
منظورم من بيشتر ناهماهنگي در قيمت طرح ها ست
ميتونست قيمت پايه رو بيشتر بزاره ولي در عوض عين بچه آدم طرح بده نه اينكه از سر و ته طرح بزنه تا طرح رو اقتصادي جلوه بده
اینا ازین شاهکارا زیاد دارن.نقل قول:
مثلاً تو شرکتای دیگه اگر سه ماهه بخری، معمولاً قیمت کم میشه (همون تخفیف)، اما از حجم کم نمیشه (فرضاً 4 گیگ ماهانه، 3 ماهش میشه 12 گیگ). اما یادمه قدیما یکی از طرح های ماهانه، به صورت 3 ماهه هم حجمش کم میشد، هم قیمتش زیاد! ازشون پرسیدم چرا اینجوریه؟ گفتن شما این حجمو به صورت ماهانه شاید بتونی تموم کنی، اما 3 ماهه بعیده! شاهکارن به خدا. مصرف منم پیش بینی میکنن.
یا در زمینه ی طرح های فعلی: 1 مگ ماهانه با 4 گیگ ترافیک (B1102)، کم مصرف محسوب میشه، اما اگر همین سرویس رو 6 ماهه بخری (6 ماه، 24 گیگ، همون ماهی 4 گیگ، B1115) متوسط مصرف محسوب میشی!
واقعاً شیفته ی معیارهای سنجش مصرفشون هستم:31:
اقای مبین نت نمیشه یه سرویس بدین 1 مگابایت نامحدود 24 ساعته با ضریب اشتراک 1 به 4 . من خیلی خیلی خیلی دانلود میکنم و نیاز دارم . ممنون .:20:
میدونم جاش اینجا نیست ولی میخوام بدونم کدوم شرکت تو اهواز بیشترین سرعت رو نسبت به پولی که میدیم بهمون میده؟
سلام.
آقای مبین نت یک سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:
کسانی 1MB داشتن، حالا که لیمیت شدن به چه سرعتی محدود شدن ؟ خواهشاً جواب بدین. خیلی ممنون
با اجازه من تجربه ی خودمو میگم:نقل قول:
من 1 مگ داشتم. اوایل ساعات رایگان حدود 512 بود. حدوداً 4 به بعد به سرعت اصلی می رسید تا 8 صبح.
الان 2 مگ دارم. اونم همینطوره. تا حدود 4 512 میشه، بعد کم کم میاد بالا تا دم دمای صب به خود2 مگ میرسه.