ویرایش شد.
---
امروز زنگ زدم همارا تا dishimin dibinan chikhani diyam و اون میله ی امتیازشون رو بدون چسب به خودشون متصل کنم.
خلاصه به حضور آقای فرمانی مشرف شدیم و بعد از جر و بحث و غیره .. متوجه شدم عجب سوتی دادم. فکر میکردم امتیاز ها بعد از هر بار استفاده صفر میشه ولی مثل اینکه اینطور نیست و در صورت تمدید، هر دوره بیشتر میشه. یعنی مثلا بنده از این به بعد به اندازه ی 8500 تومن (15-20 روز) در هر دوره به سرویس فعلی اضافه میشه اگه اینطوری حساب کنیم 70-80 روز در سال جایزه میگیرم.:18: ولی میدونید چیه من باز باورم نمیشه :23:
اگه میگفتن احتمال یه همچین کاری از همارا بیشتره یا احتمال آدم شدن یکی از رئیس جمهور ها! گزینه ی دوم رو انتخاب میکردم
موندم اینا سرشون به چه نوع سنگی خورده! گمان نکنم زمینی باشه ... واقعا بعیده .. اینایی که تعداد اعضاشون به قول خودشون چند برابره(بنابراین سودشون هم چند برابره) و تا حالا 1 قرون هم جایزه مایزه ندادن و هزار جور گدا بازی در آوردن و به ریش کاربرا خندیدن، یهو ...
خلاصه من یک عدد عذر خواهی بدهکارم که فعلا بمونه ببینیم چند مرده حلاجن و چند ماه بعد زیرش میزنن یا نه
پست قبلی رو بعدا پاک میکنم. ببینیم تف شون رو زمین میمونه یا نه ..:31:
کد:آقا بدو بیا همارا .. سوا کن جداااا کن .. بدو بیا که تموم شد .. آتیش زدن به چیزشون .. مالشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرصت را از دست ندهید هم اکنون ثبت نام کنید .. بشتابید .. بشتابید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم جدید امتیاز دهی همارا افتتاح شد
اگر همین الان ثبت نام نمایید بعد از 14 دوره ی 3 ماهه (بدون وقفه)(3 سال و نیم) 8،500 تومان مژدگانی دریافت خواهید کرد.
607.1 تومن و 42 شاهی، هر سه ماه یا کمتر از 1.5 درصد تخفیف در هر دوره ی 3 ماهه
یه مو از خرس هم خیلی غنیمته .. البتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مثلا برای من هر دوره یعنی تو هر 3 ماه 78 امتیاز اضافه میشه. 4 دوره یا همون 1 سال بعد 3000 تومن تخفیف میدن. که میتونم انتقال بدم به یکی از حساب های بانکیم تو سوئیس و یا بخوابونم تو گوش مدیر عاملشون ... عذر میخوام بخوابونم تو سپرده ی کوتاه مدت سه ماهه
نکته ی جالبش ایجاست که هرچقدر امتیازا رو بخوابونیم به ضررمونه
اگه 1 نفر 3 سال بتونه تو همارا دوام بیاره (مثل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
- میتونه هر سال امتیازا رو به دلار همارا تبدیل کنه و با 312 امتیاز، روی پله اول بایسته و 3 تومن کاسب بشه (9000 تومن در 3 سال)
- و یا بعد از 3 سال امتیاز ها رو به دلار تبدیل کنه و با 936 امتیاز ، 6500 تومن بزنه به جیب
3*1>3
انتظار ندارم بیشتر از این هم کاری بکنن 40 تومن اونم 3 ماهه چیزی نیست که تخفیف درست و حسابی و چشم گیری داشته باشه
ولی آخه 3000 تومن یا 1 گیگ حجم در سال آخه چیه که اینهمه براش برنامه بریزن و فکر نازنینشون رو از بسته بندی در بیارن. هر سال عید همین رو عیدی میدن و خلاص. 3000 تومن در سال، کجای دندونای کرم خورده ی ما میخواد گیر کنه!؟
بیشتر از همه، چیزی که من رو ناراحت میکنه کم ارزشی به کاربرای قدیمیه. نخواستیم زیر پامون فرش قرمز پهن کنن یا ارث بابامو نریختیم تو حلقشون که مدیونم باشن ولی حداقل به اندازه ی کاربرای دیگه و مخصوصا ته تغاری ها، بذارن ما هم یه گاز به اون الطاف بیکرانشون بزنیم
آقا اگه بد میگم بوگو راس میگی ...