اصلا حرف ما پهنای باند بود آقای زرنگنقل قول:
دسته مرکزه تمام چونه هم نزن
Printable View
اصلا حرف ما پهنای باند بود آقای زرنگنقل قول:
دسته مرکزه تمام چونه هم نزن
آمل75درست میگه دسته مرکزه که سرعتت رو بالا ببره ربطی به پنای باند نداشت که کم آورده یا نیاورده شما فک کنین همه چی عادی هستش پهنای باند هم موجوده
پس دسته مرکزه.
سلام
من برای شهر مشهد پرسیدم که چی بگیرم ،خوبه ؟
قبلا که مخابرات نامحدود داشت،۲۵۶ گرفتم، سرعت از ۲۷ تا ۳۰ بود
الان چی بگیرم ؟ همین شاتل را تمدید کنم ؟؟
ممنون
بار ها شاهد بحث هایی به ربط و عدم رعایت قوانین هستیم
از تمامی کاربرا درخواست میشه از این بحث ها خودداری کنید
با تشکر
اکو 128 ---- حتی با وجود محدودیت هم شبی حدود 1 گیگ دریافت دارمنقل قول:
من یه شب تا 4 نشستم دیدم ساعت 3 سرعت میره بالا احمد24 درست میگه منم قبلا شاتل داشتم ساعت 3 میزاشتم رو دانلود.
خوبی مخابرات اینه که سرعته روزانه با سرعته شبانه یکسانه من که نامحدود دارم
دوست عزیز وقتی شما نامحدود گرفتی دیگه شبانه معنی ندارهنقل قول:
شبانه برای سرویس های حجمی هستند که شبانه رایگانه و سرعت رو معمولا پایین میارن که مشترک نتونه دانلود زیادی داشته باشه
ولی نامحدود ها از موقع خرید سرویس در اکانتیک شما سرعت رو ثبت و بدون هیچ گونه کاهش سرعتی دانلود میتونن بکنین
با توجه به تغییرات در انجمن شبکه نام تاپیک تغییر یافت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت دوستان عزیز
بنده وبمسترم و مجبور 24 ساعته از اینترنت دانلود و در آن آپلود کنم.
شرکت سرویس دهنده اینترنتم هم شاتل ـه
قبلا از سرعت "512 و 3gb در ماه" استفاده میکردم، عالی بود ، سرعت دانلودم روی 200 الی 300 کیلو بایت بود
تا چند وقت پیش که به "256 نامحدود" تغییرش دادم، الان سرعتم روی 15 الی 20 کیلو بایته در حالی که قاعدتا حداقل باید روی 32kb باشه
با هاشون تماس گرفتم گفتن که قانونیه و میتونن پایین تر هم بیارنش تا زمانی که تراکم دانلود من کم بشه
سوال من:
به نظر شما من چه سرویسی تهیه کنم که سرعتش بالا و دانلود نامحدود باشه؟ (ترجیحا شاتل)
ممنونم
سلامنقل قول:
دوست عزيزم براي دانلود نامحدود فقط برو سمت مخابرات . شاتل اصلا و ابدا بدرد نامحدود نميخوره .
شاتل به هیچ عنوان برای دانلود نامحدود مناسب نیست.نقل قول:
مخابرات اگه منطقه شما نامحدود داشته باشه خیلی خوبه،
ولی اگه نداشت، پارس آنلاین هم سرعت واقعی سرویس رو میده و مثل شاتل محدود نمیکنه...
دقیقا درست میگن شاتل نه تنها در نامحدود بدرد نمیخوره بلکه در محدود هم در قسمت شبانه مشترک رو در لیست سیاه قرار میده.نقل قول:
سرعتا برای سرویس های حجمی فقط شرکت های وب الان خوبه
مخابرات هم الان بعضی استان ها نامحدود برداشته شد بعضی استان ها سرعت رو واقعی کردن
از شما دوستان عزیز بابت سرعت پاسخگوییتون ممنونم
مخابرات قانون fair use policy برای سرویس های نا محدودش نداره؟
اینجا تاپیک شاتل هستنقل قول:
به تاپیک استان مربوطه برید
با تشکر
با اجازه آرمین جان///////////نقل قول:
نه مخابرات این قانون رو نداره
اگه خدا بخاد بعد از سه سال و خورده ای امروز دارم از شاتل جدا میشم...:n09:
دارم میرم سمت نامحدود مخابرات. امیدوارم از اونم پشیمون نشم:دی
موفق باشید :n02:
سلام
من چند وقت پیشا رفتم اینترنت ADSL از شاتل گرفتم پهنای باند6مگ هی قطعی داشت،بشهون گفتم گفتن خطوط مخابرات محلتون کشش 6مگ نداره باید از پهنای باند 4مگ استفاده کنین،بعد پهنای باند رو تغییر دادن گذاشتن روی 4 مگ،الآ« 4 مگ خوبه ولی بعضی ساعتای روز سرعتش خیلی مسخره میشه در حدی که یکی دو ساعت حتی یک سایت هم نمی تونه باز کنه بهشون گفتم یه دفعه گفتن کلا چند روزیه سرعت اینترنت خرابه یه دفعه گفتن مخابرات محلتون مشکل داره خوب اگه مشکل داشته باشه چه طور بعضی از ساعتای روز سرعتش این قدر میاد پایین(مثلا دارم یه چیزی دانلود میکنم می بینم سرعت اومد روی 300بایت بر ثانیه! بعضی وقتام میرسه روی 20 30 کیلوبایت)
چی بهشون بگم درست شه؟
یه چیز دیگه
اون موقعی که 6مگ داشتم سرعت دانلودم همش بین 700تا800بود حتی گاهی اوقات به یک مگ بر ثانیه هم میرسید در حالی که میبایست 768 باشه ولی الآن که باید 512 باشه به زور به 450 می رسه
سرعت شبانش اون مواقعی که قطع نیست خوبه و راضیم معمولا 250 کیلوبایت بر ثانیست(چه قدر باید باشه ؟)
دوستان لاهيجان كسي شاتل نداره؟ ميخوام از انديشه برم به شاتل سرويس art1 رو بگيرم كسي از پينگ و سرعت دانلود اين سرويس تو شاتل لاهيجان خبري نداره يا از وضع كلي شاتل تو لاهيجان
انديشه كه داغونه 256 نامحدود
شايد هم اكو شاتل گرفتم من تو اصفهان با 128 اكو شاتل هيچ مشكلي ندارم سرعت دانلود 250 و پينگ و پيج باز كردن عالي هست
شاتل هیچ فرقی بین منطقه ها یا استان ها نمیزاره نامحدود نگیر به هیچ وجه من داشتم اوایل سرعت بالا بعد می یاد پاییننقل قول:
همون اکو 128 داشته باش یک شب در میون دانلود کن
فقط اینو بهت میگم اصلا نامحدود نگیر
شما لاهيجان هستي؟نقل قول:
چون زيرساخت استان گيلان داغونه ميخوام ببينم شاتل تو لاهيجان چطوره
من بهت میگم سمت نامحدود نرو چون دزدی آشکارهنقل قول:
همون اکو بهتره نامحدود نگر باز حرفت چیه من داشتم نامحدود رو مزخرفه
نه من لاهیجانی نیستم من هم همسایه شما هستم
البته استان:n02:
سلام دوستان شاتلی
سرعت دانلود ART 2 ,3 چقدر هست؟
+سرعت دانلود Eco 512 ,256
سرعت شاتل تو روز خوبه،نقل قول:
ولی اگه دنبال یه ISP واسه دانلود رایگان شب و یا سرویس نامحدود هستی، به هیچ عنوان سمت شاتل نیا...
یکم دانلود کنی محدودت میشی و باید با سرعت کمتر از Dial up دانلود کنی...
نقل قول:
میخوام ببینم سرعت دانلود واقعی هست یا مثل شرکت های دیگه روی ۱مگ یا بیشتر بسته میشه؟
کاری با سرعت شبانه ندارم من.
اگه کاری با شبانه نداری که خیلی خوبهنقل قول:
من 128 داشتم اکو سرعتم تو روز بیش از 400بود
ماله من که خطم 3 مگ بسته بود
کدوم منطقه؟نقل قول:
مازندراننقل قول:
البته قبلا داشتم تخلیه کردم مخابرات گرفتم
من سرویس 128 داشتم رو 2 مگ بسته بودن، بعد که 2 مگ تمدید کردم بازهم رو همون 2 مگ بود :n13:نقل قول:
آیا هنوز تا ساعت 8 صبح است ساعت مجانی یا تعغیر کرده
آره داداشنقل قول:
از 1 الی 8 صبح
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ولی این هم در نظر داشت که دانلود پی در پی در هر شب احتمال محدودیت شما رو بالا میبرهنقل قول:
یعنی چی داداش ؟نقل قول:
وقتی سرویس محدود باشه دیگه باز نمیاد محدودش کنه
من با سرویس محدودم هر شب 1گیگ دانلود میکردم محدودیتم بالا نرفت
با سرویس نامحدوده که با دانلود زیاد سرعت رو کاهش میدن
در حال حاضر نامحدود دارم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سروس های اکو توی روز چه فرقی دارن؟ همشون روی یه ریت بسته میشن؟
دوستان برای این پررسیدم چون چند روزه خیلی زود پهنای باند کم میشود و ترافیکش کم میشود
خیلی ممنون از همگی به خاطر جواب !نقل قول:
شما هم از این مشکلا دارین ؟ عادیه ؟
سلام
سرویس های شاتل چطوره؟ قطعی داره؟
مثلاً سرویس ECO8192 در بدترین و بهترین حالت چه سرعت دانلودی می ده؟
اگه بخوام هرشب پشت سرهم دانلود کنم، چه ضریب اشتراکی بهم می دن؟
اصلاً هرگونه اطلاعاتی را که در مورد اینترنت شاتل دارید، بگویید. چه جزء سؤالاتم باشه، چه نباشه.
با تشکر.
اگه هر شب دانلود کنید محدود می کنن، میگن سرویستون رو شیر کردیم ولی اصلا چنین چیزی نیست... چون وقتی من محدود میشم سرعتم میشه 1 به 16نقل قول:
مگه کمترین ضریب اشتراک 1 به 8 نیست؟
سرویس شما چه جوری هست که 1 به 16 میشه؟
با تشکر.
خب منم واسه همین میگم که محدود میکنن و شیر نمی کنننقل قول:
و یا شایدم خلاف قانون 1 به 16 میکنن... البته خودشون میگن 1 به 10 هست ولی...
شما شرکتی سراغ دارید که با این قیمت اینترنت بدهد، ولی ضریب اشتراک را با هر چه قدر دانلود (یعنی هر شب) این قدر (با بی انصافی) بالا نبرند؟نقل قول: