من هادی هستم از تبریز.4 تا روستا داشتم که اصلی رو گرفتن
Printable View
من هادی هستم از تبریز.4 تا روستا داشتم که اصلی رو گرفتن
پویا که دلیت کرد !!! فقط من و صنم و چند تای دیگه !!!نقل قول:
ما که هرچی رو این اینکا زدیم کار نکرد:((
نه 16 کلاس بالا نیست بلکه کسی که عضو اون است باید خیلی وقت باشه که تریبال بازی میکنه چون این ورلد مال چند ماه پیشه و باید طرف تا حالا خیلی حرفه ای شده باشه. و اگه نتونه از خودش در اونجا در مقابل 4 تا حمله ساده دفاع کنه همون بهتر که نوبل بشه. در ضمن گفتم که این طرف غیر ممکنه با این 4 حمله بتونه شما رو نوبل کنه پس شما بهتره به 4 حمله هم جا خالی بدین چون فاصله خمله ها خیلی زیاده و اگه هر 4 تا هم نوبل باشه باز نوبل نمیشی.نقل قول:
خودت موقع شروع حمله حساب کردی که اینا نوبل است رم و ... ؟
من خودم در 3 ورلد در ابتدای کار شکست خوردم اما تو ورلد چهارم رنک 2 ورلد25 شدم پس زیاد ناراحت نباش تازه اول کاره :27:نقل قول:
ریز میبینمت !! :27:نقل قول:
رنک 2 ؟ اه اه اه ( بخوانید oh )
رنک 4 بودی که شدی رنک 12 :31:
درضمن ، من رو گول نزن :27: یه نفر بود بازی میخواست ول کنه و تو روستا هاشو خریدی ... :21:
:31::31: جون شما من رنک 2 بودم برای 3 ساعت برای همین تو twstats فقط 3 ثبت شده!نقل قول:
حالا هم ول کردم اونجا رو فکر کنم یه 10 روزی است که دیگه روستا نوبل نکردم برای همین حالا شدم 9 !!!
الان هم می خوام اکانت رو بدم به یکی از ایرانی هایی که الان کنار من است تا از دست این تریبال راحت بشم!
ولی خودمونیم این تریبال هم مخدر قوی ای است من هم خودم رو چند روز به تخت بستم تا بتونم ترک کنم! :دی
بچه ها یه سوال تو سیستم اکادمی سکه ای اگه نوبل بمیره یا اگه روستای خودتو نوبل کنی چه اتفاقی میوفته و چه قدر ضرر میکنی؟؟؟
یاد گرفتی به ما هم بگو :27:نقل قول:
خودتو با چی بستی ؟ :27:نقل قول:
با سلام
من عضو جدید هستم
ورد ۳۵
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (500|285) K25
فقط 40K wood + 50k clay+ 50k iron از دست میدی که برای دوباره ساختن نوبل من استنقل قول:
سیم بکسل تریلی :31:نقل قول:
در هر 2 حالت ؟؟؟نقل قول:
یعنی مهم نیست که یه روستا رو 12 بار نوبل کنی ؟یا یکی روستاتو نوبل کنه ؟
تقاضاي مشورت:
توي ورلد 25 من دوك يه تريب 50 هزار امتيازي هستم. زماني كه تريب ما هنوز كوچك بود و چهار پنج تا عضو بيشتر نداشت يه يارو 4 ، 5 هزار امتيازي به يكي از اعضاي تريب حمله كرد و اونو مجبور كرد كه به تريب اون ها بپيونده. ما هم زور زيادي نداشتيم به همين خاطر كاري نكرديم. تا همين چند وقت پيش كه طرف دوباره حمله كرد و اين دفعه مي خواست فوندر تريب را مجبور به عضو شدن در تريب خودش كنه كه ما واكنش داديم و اونو توي ليست دشمنان وارد كرديم. اون يارو هم يه تريب 25 هزار امتيازي داره كه 15 هزار تاش خودش هست. چهار تا هم روستا داره. تريب ما 40 تا عضو داره و اعضاش هم اكثرا زير هزار امتياز دارن و در حدي نيستن كه واكنش بدن. من هم روستام كلير شده و هرچي ساختمون داشتم با منجنيق درب و داغون شده. اون يارو هم به هيچ صراطي مستقيم نيست و ما هركاري كرديم طرف راضي نشده بي خيال جنگ بشه.
نظر شما؟
اين هم گزارش حمله اي كه به من شد:
راستي بچه ها كسي ميدونه چطوري ميتونم از نوبل من استفاده كنم؟ چطوري ميتونم يه دهكده را تصرف كنم؟ بايد send troops را بزنم؟ آيا بايد فقط با يك نفر نوبل من حمله كنم؟کد:http://en16.tribalwars.net/public_report/25452401dbf18e57a6657301aac98909
لطفاً كمكم كنيد. مچكرم
بايد با نوبل من به اون روستايي كه ميخوي نبول كني حمله كني. قبل از حمله اون روستاي طرف رو بايد از نيرو پاك كني تا با خيال راخت بتوني اون روتاهه رو نوبل كني. هر روستا يه چيزي داره به اسم لوياتلي. لوياتلي هر روستا در حالت عادي 100 هست. اما با حمله نوبل من به اون روستا لوياتلي بين 25 تا 35 تا كم ميشه. وقتي لوياتلي يه روستا از 0 كمتر شد اون روستا فتح ميشه. در ضمن لوياتلي هر ساعت يه شمااره بيشتر ميشه. به همين خاطر براي نوبل كردن بايد به اين نكات توجه كني:
1. فاصل روستايي رو كه مي خوا نوبل كني از تو زياد نباشه.
2. هيچ وقت نوبل من رو تنهايي نفرست چون اگر در روستا ي مقابل 1 نيرو هم وجود نداشته باشه نوبل من كشته ميشه.
3. اگه چند تا نوبل من داري با هم نفرست چون فقط يه نوبل من كار ميكنه. نوبل من هاتو جدا از هم بفرست.
خب الان که نابود شدی !! چی چی نظر بدیم ؟ :27:نقل قول:
از کجا خریدی تونست جلوتو بگیره ؟ :27:نقل قول:
سیم بکسل تریلی
نوبل كه نشدم!نقل قول:
ولی فکر نکنم اینجوری بتونی ادامه بدی ...
چطوري ميشه فهميد دوستا و دشمناي يه تريب كيا هستن؟
خب مگه دیپلوماسی ندارین ؟
حسین از من میشنوی به جای اینکه اکانتتو ول کنی بده به یه هم ترایبی هات و ازش کلی پریمیوم بگیر
اینجوری از هیچی بهتره
ديپلوماسي داريم. ميخوام ليست دوستان و دشمناي تريب هاي ديگه رو به دست بيارم.نقل قول:
در حالت عادی غیر ممکن هست مگر اینکه جاسوس بفرستی ...نقل قول:
حاج عمو خيلي مخلصم. دستت درد نكنه خيلي كمك كردي. فقط يه سؤال برام پيش آمده و اينه كه هر ساعت چقدر به لويالتي ما اضافه ميشه؟
و اينكه اگر كسي منو نوبل بكنه چطوري ميتونم بازي كنم؟ چطوري از اكانتم استفاده كنم؟ آيا بايد يه اكانت جديد بسازم؟ يا اينكه ميرم برده قبايل ديگه ميشم؟
ضمناً تازه فهميدم كه من هدف خيلي خوبي شدم براي يه ديوونه كه منو نوبل كنه!
اگه نوبل کنه و تو یه روستا داشته باشی و همون یه دونه روستا رو نوبل کنه کلا میری برای خودت و باید از اول همه چیو بازی کنی در یک جای جدید ، با همون اکانت میتونی توی همون ورلد یا ورلد های دیگه بازی کنینقل قول:
لوياتلي توي ورلد 16 هر ساعت 0/75 بيشتر ميشه.نقل قول:
در مورد سوال بعد سخنان سام تاييد ميشه.
===========
يه سوالم من دارم:
آرچر يه يونيت دفاعي هست يا هجومي؟ بدرد چي مي خوره؟
آرچر یونیت دفاعی هست.برای مقابله با مونتد آرچر که هجومی هست استفاده میشه.نقل قول:
یه چیزایی ته ذهنم باقی مونده از بازی...
جوونی کجایی که یادت به خیر...
نقل قول:
آرچر یونیت دفاعی هست.برای مقابله با مونتد آرچر که هجومی هست استفاده میشه. یه چیزایی ته ذهنم باقی مونده از بازی... جوونی کجایی که یادت به خیر...
هادی جان یادمه تا وقتی که توی و7 بودیم با وحید خان عزیز سبک نیرو های دفاعیمون این بود
5000 arc
5000 sp
5000 sw
بقیش هرچی موند HC
همیشه هم کارآمد بود این ترکیب البته من به خاطر تجربه اولم توی و10 و تعداد بالایی از حملاتی که دیده بودم و بهم شده بود و در اونا از MA استفاده نمیشد 10k sp و 10k sw استفاده میکردم که به اندازه همون ترکیب قبلی جواب میداد
من دقیق یادم نیست ولی یادمه آرچر بیشتر از همه میساختم تو روستاهای دفاعی.نقل قول:
---------------
جان من اون آواتارت رو عوض کن.نمیشه بهش نگاه کرد...
بچه ها شما ايرانيها توي كدوم world بازي ميكنين؟ من اخيراً توي ورلد 30 يه جا گرفتم. به نام prince777 من تازه متوجه شدم توي ورلد 16خيلي سطح بالا بودم خودم خبر نداشتم.
يه سؤال: ميشه از يك ورلد به ورلد ديگه ساپورت فرستاد؟
من میخام وارد ترایب شما بشم البته خیلی خوب کار میکردم ولی دهکدم رو از دست دادم
نقل قول:
من دقیق یادم نیست ولی یادمه آرچر بیشتر از همه میساختم تو روستاهای دفاعی. --------------- جان من اون آواتارت رو عوض کن.نمیشه بهش نگاه کرد...
این چشم رو میگی هادی جان؟ :D:D:D
آرچر نمیگم یونیت بدی بودش ولی خب برا اکثر افرادی مثه من که توی و10 بودن و خیلی هارو هم دیده بودم که از MA استفاده نمیکردن میدیدم آرچر اون قسمت رو که خیلیا استفاده نمیکردن رو نیاز نیست پوشش بده برا همین 10k sp & 10k sw میساختم البته اون سیستم 5k sp & 5k sw & 5k archer 500 HC فوق العاده بودش و همه جا کاربرد داشت
خیر . .................................................. ........نقل قول:
نقل قول:
من میخام وارد ترایب شما بشم البته خیلی خوب کار میکردم ولی دهکدم رو از دست دادم
دوست عزیز یه چیزی رو از من بشنو بهترین ترایب ترایبی هست که :
1 - اریستوکراسی با تجربه و کاربلدی داشته باشه
2 - فعال باشه اگه هم نبود اریستوکراسی توانایی کنترل 20 تا اکانت سیت شده رو داشته باشه
3 - توی منطقه ای که تو هستی هم باشن اگه فعالیت بالایی نداشتن
4 - در انتها که از همشون هم مهمتره توی دیپلماسی قوی باشن هر چند هیچ وقت بهش نباید اعتماد کنی همیشه قدیمی ترین دوست های ترایب خطرناک ترین دشمنای آینده میشن
اریستوکراس ديگه چيه؟
آره چشم رو میگم.خیلی بده.نگاش میکنم از چشمم اشک میاد...:31:نقل قول:
این چشم رو میگی هادی جان؟ :d:d:d
منظور حاکمان و کسایی که به ترایب حکومت میکنن.نقل قول:
نقل قول:
منظور حاکمان و کسایی که به ترایب حکومت میکنن.
البته معمولا یک سری که از افراد اولیه بودن ولی الان یا نیستن یا سیتر دارن یا کلا مثه بقیه هستن و در لیدرشیپ هیچ نقشی ندارن به خاطر فعالیت های گذشتشون همیشه اسمشون توی اریستوکراسی هستش
سلام!
بی من چیکار میکنین؟