سلام و تبریک سال نو به کاربرای این تاپیک یه دو ماهی از اینترنت و ... (تو چار دیواری گیر کرده بودم جاتونم خالی بود )
پینگ شاتل واسه من خراب شده کیفیت یخورده پاین اومده برای بقیه هم اینطوریه؟
Printable View
سلام و تبریک سال نو به کاربرای این تاپیک یه دو ماهی از اینترنت و ... (تو چار دیواری گیر کرده بودم جاتونم خالی بود )
پینگ شاتل واسه من خراب شده کیفیت یخورده پاین اومده برای بقیه هم اینطوریه؟
برای همه همینطور شده بخاطر فیلتر تلگرام بیشتر ایپی ها و پورتها رو مسدود کردن واسه همین پینگ بالا رفتهنقل قول:
پینگ تغییر محسوسی نداشته برا این سرویسی که الان تست کردم ولی سرعت تک کانکشن دچار نوسان شده و گاهی کیفیت قبل رو در ساعات شلوغ روز نداره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم حماسه ای دگر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالبه که با همچین ریت کمی، SNR Margin انقدر پایینه. قبل از این افت شدید با همین SNR ریت 9 مگابیت بود.
از آپارات ایرانی هم میخوای یه کلیپ ببینی باید کلی منتظر بمونی
من وقتی بارون و تگرگ شدید میاد و سیمها تو باکس تو کوچه بهم میریزه snr و ریت خطتم اینجوری میشهنقل قول:
شما خطتت باید راحت 16 مگ رو جواب بده چون فاصله ات از مرکز مخابراتی ات کمه
دوستان وضعیت سرویس FMC شاتل رو کسی میدونه چطوریه وضعیتش؟ بعد اینکه دانلود از شاتللند چطوریه؟ باید اشتراک خرید؟
دوستان وضعیت سرویس FMC شاتل رو کسی میدونه چطوریه وضعیتش؟ بعد اینکه دانلود از شاتللند چطوریه؟ باید اشتراک خرید؟
وضعیت از چه نظر؟ این یه سرویسه که adsl اون بدرد دانلود سنگین میخوره (استفاده نامحدود از شاتلند)نقل قول:
برای استفاده از شاتلند هر کاربر شاتل با یوزر پس شاتلش، میتونه اکانت ساخته و اقدام به انتقال فایل از سرورهای دیگه و در نتیجه رایگان یا نصف قیمت شدن دانلود بشه. برای سرویس FMC نیاز به اشتراک خریدن نیست و شاتلند رایگانه ولی سرویسهای غیرحجمی معمولی باید اشتراک ماهانه شاتلند خریده بشه تا رایگان محسوب بشه.
بسیار خوب، منظورم از وضعیت بیشتر سرعت سرویس adsl بود. چون تو قسمت ثبت سفارش آنلاینش، سرعت این سرویس رو 512 میزنه. اگه واقعا 512 باشه که ارزش زیادی نداره ولی اگه مثل سرویسهای حجمی قدیم سرعت رو بالاتر ببندن ممکنه خوب باشه.نقل قول:
اگه هم کسی تجربه استفاده تو مرکز تندگویان رو داره ممنون میشم بهم بگه، به خصوص از نظر قطعی و همون سرعت.