این مونت بلانک رایحه مردونه اش متفاوته یا فقط زنانه داره؟
Sent from my iPad using Tapatalk
Printable View
این مونت بلانک رایحه مردونه اش متفاوته یا فقط زنانه داره؟
Sent from my iPad using Tapatalk
من مردونه اش رو دارم. نسبت به قیمتش فوق العادست. پخششم خوبه. ماندگاریشم 6ساعت رو پوست من که خشکِ.نقل قول:
از نظر رایحه هم اولش تلخ شروع میشه و بسیار باکلاس.
مونت بلنک یک برند هست که عطرهای مختلف داره اما با نام لجند:نقل قول:
زنونه یک مدل داره
مردونه چهار مدل داره
در اصل لجند مردونه اولین بار با شیشه مشکی ارائه شد با رایحه خنک و ماندگاری فوق العاده بالا
در سال 2012 هم مدل زنونش رو که در صفحه قبل توضیح دادم ارائه کرد.
اما نسخه مردونه یکبار دیگر با رایحه شیرین تر ارائه شد با نام لجند اینتنس
همچنین در سال 2012 شاهد ارائه ی نسخه بعدی لجند با نام لجند اسپشال ادیشن بودیم با رایحه خنک و تلخ
و اخرین نسخه هم در سال 2013 با نام لجند اسپشال ادیشن با رایحه خنک و تند ارائه شد
اقا پخشش یعنی چجوریه؟ منظور دقیقم اینه که چند تا باید بزنی که کسی کناره قشنگ بوشو بفهمهنقل قول:
من یه عطر کاپتان بلک دارم هر چی میزنم خودم بوشو به زور میفهمم :| باید دماغ مبارکو بچسبونم :| با این که گرم هم هست باید بالا باشه
Sent from my C6903 using Tapatalk
پخش بو به میزان استفاده ربطی نداره! یعنی شما عطری که پخش نداره رو هزاری هم بزنید تاثیری ندارهنقل قول:
فقط اگر عطری ماندگاری پایین داشته باشه تجدید کردنش بعد از چند ساعت میتونه در ماندگاری تاثیر داشته باشه!
در پخش بوی بالای مونت بلنک لجند شیشه مشکی ذره ای تردید نکنید یک مثال بزنم :
برادرم میخواست بره نمایشگاه کتاب این عطر رو زد بوش رو کامل حس میکردم 4 ساعت بعد که برگشت به خونه همچنان بوی عطرش برای من قابل لمس بود!! ((مقدار استفاده هم ربطی نداره دوتا اسپری هم حتی کافیه برای یک عطر با پخش بالا))
عطر دیگه ای که به پخش بالاش ایمان دارم وان میلیون هست
ممنوننقل قول:
اخه شنیده بودم ماندگاری با پخش رابطه مستقیم دارن
بعد این عطر های مونت بلنک مناسب تابستون هستن فقط؟؟
به هیچ عنوان ماندگاری با پخش رابطه مستقیم نداره!نقل قول:
عطر داریم پخش خوب ماندگاری ضعیف و برعکس که بیشتر دیده میشه ماندگاری بالا با پخش ضعیف
نسخه اصلی که شیشه مشکی هست از دید من در پاییز هم کاربرد داره ولی بدرد زمستان نمیخوره
دو مدل اسپشال ادیشن رو تست کردم بنظر خیلی خنک و مناسب فصل های گرم هستند
نسخه اینتنس تستی نداشتم متاسفانه
ماندگاری و پخش بو رابطه معناداری با هم ندارن اگر هم رابطه ای باشه تو موارد معدود، رابطه برعکسه یعنی با توجه به بیشتر بودن الکل مثلا در Edu de toilets پخش بو بیشتر و ماندگاری کمتر و در مقابل به دلیل بیشتر بودن ماده عطری در Edu de perfume ماندگاری بیشتر و پخش بو کمتره.البته قانون مشخصی وجود نداره مثلا Edu de cologne برند رانگلر و آرامیس ( قدیمی هاش) با توجه به عصاره عطری پایین هم ماندگار بودن و هم پخش بوی خوبی داشتن....
ممنون.خوب شما پیشنهادی نداری زیر 200 برای 4 فصل یا گرم باشه؟ چون سرد که به درد الان نمیخوره میخوام بوش به بقیه هم برسه نه فقط خودم :|نقل قول:
حقیقتش بحث سلیقه بویایی هم هست دیگه .....نقل قول:
اما اگر شما یک چیزی با پخش بو و ماندگاری خوب میخای تو این رده ها، وان میلیون از برند پاکو رابان هست که دو نسخه داره با قیمت های متفاوت .
اگر هم ارزونتر میخای VERSACE MAN با تم توتون و زعفران ... یا دسکوارد وود راکی مانتین با تم چوبی ادکلن های خوبی هستن که با ذائقه اکثریت هم سازگاری دارند.