والا اوضاع مخابرات مشهد خیلی دیگه داغون شده هر روز یه بامبولی در میاره چن وخ پیش که دانلود شبانه رو برداش خیلی از بچه ها 4-5گیگ از حجمشون به فنا رفت... حالا هم که جدیدا شارژ زمانی 2مگ محدودماهیانه شده 12720تومن هر گیگی هم که بخری4240تومن اصن به صرفه نیس...نقل قول:
حالا من که غمم نیس چون خطم مسی هست ولی بچه های فیبر نوری باید با این وضع سر کنن...
2 مگ ماهانه 12 تومن کجاش گرونه برادر من؟؟؟نقل قول:
در ضمن مگه قبلا ترافیک گیگی چند بود که الان ناراضی هستید ؟؟
2 مگ محدود مخابرات تبریز با 4 گیگ ماهی 34 تومنه و هر گیگ هم 4240 تومن
شما از چیه این سرویستون ناراضی هستید من نمیدونم:n13:
:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این 2مگ ما نهایت سرعت دانلود روزانش 250بیشتر نیس شبانه هم فقط بعضی سرور های داخلی که ترافیکش سنگین نیس این سرعتو میده...نقل قول:
بهد شما اینو هم درنظر بگیر سیستمو گذاشتی شب اتومات دانلود کنه بعد صبح پا میشی میبینی تموم حجمت تموم شده اصن یه وضعیه باید بیای مشهد بعد میفهمی چی میگم...
128 نامحدود پیشگامان ماهی 30 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت؟؟؟ 128/8=16
دوشواری؟ :n05:
خیلی گرونه!!! مخابرات 256 نامحدود 13 تومنه!!! :n02: سرعتشم 32 ولی این از هزینه 512 هم بیشتره و تازه سرعتش خیلی کمترنقل قول:
من جای تو بودم نمیگرفتم این سرویس رو:n01:
تعرفه نامحدود مخابرات ما :
128 سه ماهه
نامحدود
38,000تومان ----> سرعت بین 25 تا 40 ولی اکثرا 35
سلام ذوستان،کدام شهرها عصر انتقال دان استریما رو 14 مگی کرده؟
فکر کنم only تهران:n02:نقل قول:
یعنی چی با این دان استریم عصر انتقال این تهرانیهای که شبی 20-30 گیگ دانلود رایگان می می کنن که :n15:پس شهر ما چینقل قول: