امروز رفتم نمایندگی مبین نت (شیراز) ، جالبه، بهم گفت یه هفته شاید طول بکشه تا مودم رو کانفیگ کنیم!!!!!!نقل قول:
یعنی سرویس دهیشون تو حلقم!!!
اما خب هزینه ی کانفیگ رو ده تومن گرفتن
Sent from my GALAXY S using Tapatalk 2
Printable View
امروز رفتم نمایندگی مبین نت (شیراز) ، جالبه، بهم گفت یه هفته شاید طول بکشه تا مودم رو کانفیگ کنیم!!!!!!نقل قول:
یعنی سرویس دهیشون تو حلقم!!!
اما خب هزینه ی کانفیگ رو ده تومن گرفتن
Sent from my GALAXY S using Tapatalk 2
من ساکن تهران هستم (سعادت آباد)نقل قول:
شنیدم مودم های همراه که انتنشون خوبه !
با این حساب میشه بفرمایید سرعت سرویس 128 و 256 نامحدود چنده؟ اصولاً سرعتی داره؟نقل قول:
وقتي اهواز و ماهشهر افتضاح هست بعيد مي دونم آبادان خوب باشهنقل قول:
بهتره همون ADSL بموني و ispت رو عوض كني
برادر عزیز مبین نت ، سرویس های 1 مگابیتی که برای شرکت ها خریداری شده هم لیمیت شدن یا فقط برای افراد شخصی لیمیت شده ؟
کانفیگش + نصبش + پرداخت هزینه ها همش 1 تا 2 روز وقت نمیبره شاید هم زودتر اگه سرشون شلوغ نباشهنقل قول:
واسه من یک روز هم طول نکشید.پول روکه دادم درجا مودم رو بهم دادن گفتن برو حالشو ببر.:31:گفتم نمیای نصبش کنی؟:23: گفت نه بابا نصب نمیخواد که:18: گفتم پس هزینه نصبی که ازم گرفتین واسهنقل قول:
چی بود:13:گفت اون واسه تنظیم مودم بود.حالا آقایون چیکار کردن؟!فقط رمز WLAN من رو عوض کردن 8000 تومن پول بی زبون(که این روزا اااااااااااااااصلا گیر نمیاد) ازم گرفتن:37:
جهت اطمینان منطقتونو تست بگیرید ...نقل قول:
یه هفته که نه اما برای اینکه تست بشه و مشکلی نباشه 1-2 روزی میگن مودم دراختیارشون باشه ...نقل قول:
سعادت آباد از مناطقیست که پوشش داخلیش مشکلی نداره ... اما بازم توصیه میشه مودم داخلی (رومیزی) بردارید ...نقل قول: