هروقت یکی از بچه ها درمورود یک برند سوال میکنه این یارو میاد میگه ارزش نداره بجاش بیا آشغالای منو پنج تومن بخر برات اندازه سیستم سی میلیونی صدامیده
Printable View
هروقت یکی از بچه ها درمورود یک برند سوال میکنه این یارو میاد میگه ارزش نداره بجاش بیا آشغالای منو پنج تومن بخر برات اندازه سیستم سی میلیونی صدامیده
حقیقت رو گفتی رفیق. دمت گرمنقل قول:
- - - Updated - - -
حقیقت رو گفتی رفیق. دمت گرم. منم تا دیروز طور دیگه فکر میکردم ولی بهم ثابت شد.نقل قول:
- - - Updated - - -
حقیقت رو گفتی رفیق. دمت گرم. منم تا دیروز طور دیگه فکر میکردم ولی بهم ثابت شد.نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام
پری امپ چی هست؟؟/
باید حتما روی امپ باشد--اگر نباشد نمی شود با پاور امپ موسیقی گوش کرد---
پری امپ یک تقویت کننده ابتدای جریان صوتی است.نقل قول:
برای بهتر درایو شدن امپلی فایر لازم است اما باید نیست.
میشه با وصل کردن منبع صدا به پاور امپ موزیک گوش کرد ولیامکان داره صدا عمق و قدرت لازم نداشته باشد.
سلام دوستان
من پارسال یه پایونیر 727 خریدم. نمی دونم چرا اصلا باهاش حال نمی کنم. اولا که زیر نویس فارسی فیلم چه 3 بعدی یا عادی رو نشون نمی ده. 3 بعدی هایی که حجمشون یکم زیاد هست رو نشون نمی ده. کنترلش مکث زیادی داره واسه انجام دادن کارها. صدای ریزش خیلی کمتر از بیسش هست. تو فیلم دیدن فقط صدای ساب رو احساس می کنی تا بقیه. اکو لایزر خیلی خیلی ساده ای داره. و ... می خواستم بدونم الان سیستم خوب چی هست این و رد کنم بره.
از طرف دیگه تلویزیون هم سونی گرفتم که اونم بازم زیرنویس فارسی نشون نمی ده.
باتشکر
فروش ویژه سیستم سامورایی یاماها در فروشگاه اکوستیک با همکاری سایت htcenter.ir
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام بچه ها من یک مدل سینمای خانواده با قابلیت پخش dvd player و Bluray player می خواستم معرفی کنید و قیمتش هم در حد یک تومن بیشتر نباشه دو بانده هم باشه بهتره ممنونم
میتوانی مدل بدون گارانتی سامسونگ Samsung HT-F4500 را بخری که قابلیت پخش بلوری هم دارد. البته مدلهای گارانتی دارش بالای یک میلیون است. ولی دوباند نیست.نقل قول:
قیمتش چنده؟نقل قول:
میشه فقط آمپلی فایر را خرید و بلندگوها را مدل دیگر انتخاب کرد؟
لطفا چند مدل دیگه رو هم واسم معرفی کنید ال جی هم باشه خوبه من می خوام باند هاش پایه بلند باشه در صورت ممکن هم دو تا باشهنقل قول: