چرا یکم .... . فک میکنم طبیعی باشه .[/QUOTE]نقل قول:
من اینو زدم: باران هوارا سردگردانید> مفعول مسند
ماضی استمراری : داشتم میرفتم
آب کجا دانست: اهمیت آب (که خدایش الان یکم به شک افتادم شاید جواب منطقی ترش اون گزینه که راجبه خلقت بود میشد)
Printable View
چرا یکم .... . فک میکنم طبیعی باشه .[/QUOTE]نقل قول:
من اینو زدم: باران هوارا سردگردانید> مفعول مسند
ماضی استمراری : داشتم میرفتم
آب کجا دانست: اهمیت آب (که خدایش الان یکم به شک افتادم شاید جواب منطقی ترش اون گزینه که راجبه خلقت بود میشد)
منم اولیو مثه شما زدم .نقل قول:
دومیو زدم میرفتم .
سومیو جان داشتن آب . (البته اینا رو مطمئن نیستم.)
عمومیا رو به جز دین و زندگی خوب ندادم حدود 60 زدم اما اختصاصیا رو 80 به بالا زدم میدونم صنایع غذایی نمیارم....
زیست اون سوال که گفته بود مرحله اولو دومه فتوسنتز چی میشد؟؟؟
اینم دفترچه سال 88:نقل قول:
کد:http://www.edunews.ir/index.php?view&sid=11864
بنظر من که میاری . اختصاصیا مهمه که میگی بالای 80 زدی. زمین رو چطور زدی؟نقل قول:
میشه ATP , NADPH
زمینو 0 زدم فتوسنتز همون چرخه کالوین نیست؟؟؟؟؟نقل قول:
من برداشتم از سوال این بود که مرحله 1و2 مراحل نوری فتوسنتز منظورش بود .کالوین مرحله 3 فتوسنتز (یعنی تثبیت دی اکسید کربن میشه)شایدم حق با شما باشه باید دید بقیه بچه ها چی زدننقل قول:
من که این سوالو نزدم....یه سوال دیگه هم نزدم همون که گفته بود پذیرنده غشا....کدوم میشد؟؟؟نقل قول:
پروتیین . من یه سوال رو مثل همیشه غلط زدم ولی آخر سر 40 دقیقه وقت اضافه اوردم نشستم زیست و شیمی و زمین رو از اول زدم:31: متوجه شدم این سوال رو اشتباه خوندم . همین که گفته بود پروکاریوتها چندتا RNA پلی مراز دارن واسه ساخت RNA؟ من پروکاریوت رو یو کاریوت خونده بودم و 4تارو زده بودم که خدارو شکر متوجهش شدم:8:نقل قول:
اون سوالی که تو زبان پرسیده بود مردم همیشه از چیزهای ........ به عنوان دارو استفاده میکنند چی زدید شما ؟
2تا از گزینه هاش رو یادمه که یکیش Natural بود اون یکی هم Artificial ..... .