آره عزيزم ميشه البته شبه خيلي شلوغه سرعت مياد پايين.نقل قول:
روزا نيست هر شب ساعت يك تا هفت صبح
Printable View
آره عزيزم ميشه البته شبه خيلي شلوغه سرعت مياد پايين.نقل قول:
روزا نيست هر شب ساعت يك تا هفت صبح
بله چرا که نشدنقل قول:
تمام روز های هفته از ساعت 1 تا 7 صبح دانلود رایگان شاتل برای سرویسای اکو است
موفق باشید
نقل قول:
ببينيد اين كه دوستان زحمت جواب دادن به سوالات مطرح شده را ميكشند خيلي خوبه.
اگر به پست هاي بنده هم نگاه كنيد، خواهيد ديد اكثراً جواب دادم تا اينكه سوالي كرده باشم به خاطر اينكه مشكل شخص ديگه اي رو حل كرده باشم.
اين وسط يادتون باشه بار علمي هر سايت يا فرومي رو همون سوال و جواب هاي به قول خودمون فني تشكيل ميده.
سوال هاي غير فني كاملاً موردي هست و هيچ گونه بار مفيدي نداره يا خيلي كم.
مورد بعدي رو كه با سايز بزرگتر تايپ كرده بودم، محدود به سرچ همين فروم نيست. بلكه منظور من كل اينترنت و از طريق موتورهاي جستجوگر هست.
اين مورد رو دوستان بايد در خودشون تقويت كنند و بتونند سرچ و استفاده درست از اينترنت رو داشته باشند.
فرضاً يكي داره رو تز فوق ليسانس يا دكتراش كار ميكنه. اينقدر سطح مطالب تخصصي و علمي ميشه كه هيچ سايت فارسي اي جواب گو نخواهد بود و شخص بايد رجوع كنه به منابع انگليسي و مهم تر از هر چيز، پيدا كردن يا سرچ درست مطالب مرتبط با تزش.
و اما يه سري مطالب يا سوالاتي كه اينجا مطرح ميشه واقعاً اسپم هست و جواب همگي آنها به صورت زبان فارسي در اينترنت هست. با سرچ كردن، خيلي سريع تر ميشه به جواب اونها رسيد.
این تاپیک تا چند صفحه می خواد جلو بره خدا می دونه !!!
تا وقتی که سرور بترکه,میخوایم سرورو بترکونیم:27::31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش در حال حاظر بهترین سرویس دهنده ی ایران هست(اگر راست بگید و شبی 1200 مگ بشه مجانی دانلود کرد!)
من خودم صبانت دارم و سرعتش توی شیراز شدیدآ افتضاح شده من این دوره 3 ماهه تموم شه و درست نشه 100 درصد دور بعد شاتل هستم اما قول دادن 1 هفته دیگه سرعت خیلی بره بالا
من الان شبی همش200 مگ میگیرم اونم بعضی وقتا قطع میشه شبا! روز ها هم 20 تا 30 هست که برا من خوبه
آقا جمعه پیش که تازه بعد از 1 هفته دوباره اینترنو وصل کردم (پول رو آنلاین پرداخت کردم) انقدر خوشحال بودم 500 مگ یه رزه استفاده کردم
صبح شنبه پاشدم رفتم دیدم مصرف دوره که 500 مگ بود شده 12 مگ :دی
خواستم بدونم جریانش چیه ؟؟ کسی میدونه :دی ؟؟
خب اگه بین 1 تا هفت نبوده که رایگان حساب بشه، احیانا اتیق الطاف حضرت شاتل ، مد ضد العالی قرار گرفتین. آقا یه دستم رو سر ما بکش!نقل قول:
من که فکر میکنم داره بیشترم برام کنتر میندازه! هرچند میدونم اینطوری نیست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرعت گنده ما ! :41::41::41::41::41: