سلام خدمت همه دوستان عزیز. سوال من اینه که دو کامپیوترو بوسیله کابل Straight چطور میشه وصل کرد؟
Printable View
سلام خدمت همه دوستان عزیز. سوال من اینه که دو کامپیوترو بوسیله کابل Straight چطور میشه وصل کرد؟
شما به احتمال با پسورد User وارد شدید که دسترسیش محدوده باید پسورد رو admin بزنید.نقل قول:
لطفا یکی جواب بدهنقل قول:
من از adsl استفاده می کنم
وقتی که کامپیوتر را در حالت Hibernate قرار می دم و بعد آن را روشن می کنم
اینترنت من وصل می شه ولی دانلود نمی کنه و صفحه وب باز نمیشه !!
سلام دوستان
برای وصل کردن دو سیستم بدون استفاده از روتر باید از کابل Crossover استفاده کنیدو کابل straight عموما برای اتصال سیستم به روتر استفاده مییشه. کابل Crossover رو هم میتونید با 1000 تومن بخرید. (برای مصارف معمولی)نقل قول:
من خودم هر دو کابل رو دارم و هر برای کانکت کردم مستقیم دو سیستم از Crossover استفاده میکنم که درجا هم رو میشناسن.
----------------------
1- تنظیمات روی PPPoE هستش یا Bridge ؟نقل قول:
2- ویندوزتون چیه؟
تنظیم Bridgeنقل قول:
ویندوز xp - sp3
تازه یک هفته ویندوز عوض کردم :41:
شما قبل از Hibenate کردن Disconnect میکنی؟ اگه یه بار امتحان کن. چون من یه اینجا یه UMTS دارم که باهاش میرم تو اینترنت. بعضی اوقات اگه DC نکنم و Hibernate کنم کلا قاط میزنه و جز reset سیستم راهی ندارهنقل قول:
مگه مشکل شما با تنظیم مودم روی pppoe حل نشد؟ روی pppoe مودم همیشه کانکت هست و دیگر این مشکلات رو ندارید.نقل قول:
این کاری رو که دوستمون a6l3i گفتند انجام بدید به احتمال جواب میده.
سلامنقل قول:
اره من به خاطر مشکلات که تو شرکت هست از نرم افزار ADSL Autoconnect استفاده می کنم که همیشه آنلاین باشه کامپیوتر بعضی موقع Disconnect میشه بعدش هم Hibenate می کنم و بعد از زوشن شدن اینترنت وصل میشه و صفحه ی باز نمیشه باید به قول شما قاطع می زنه باید reset کنم!
باید دیگه Disconnect نشه تا سالم بعد از Hibenate شدن وصل بشه!
با تشکر
سلام چنتا عکس منو کنترل پنل میزارم لطفا راهنمایی کنید مودم داری 4 لن و یک وایرلس هستش میخوام وایرلس برای لپ تاب بوسیله لن هم برای pc و ریسیور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه اول که همون admin را وارد میکنم بعدش این میاد
طبق دفترچه راهنما گفته این گزینه را بزن که این میاد حالا نمیدونم کدوم را بزنم
همون گزینه را که گفته میزنم این میاد
[