از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی 3فصلشو دانلود کنینقل قول:
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی 3فصلشو دانلود کنینقل قول:
کتابش تقریبا پیاده شده ی کلاسش بر روی کاغذه !نقل قول:
کلاسش هم معمولا برای کنکوری های فارغ التحصیل ، یا پشت کنکوری هاست که درس رو بلدن حالا میخان روشهای کنکور رو یاد بگیرن.
نکته متمایز کار منتظری چه تو کتابش چه تو dvd هاش یه سری ساده سازی های غیر معمول (مشتق با روش دارکوب و حد در سرزمین عجایب و انتگرال مهمونی خاله و ... ) هست
که بنظر من درصد کمی شون واقعا بدردبخورن
تا سر حد رو داره و با تابع تموم میشه
مثلثاتش بد نیست .
برای دیفرانسیل کتابی می خوام که تستای ارجینال داشته باشه یعنی حداقل 50 درصدش تالیفی باشه اونم نه به شکلی که فقط تست کنکو رو بیاره و عدداشو تغییر بده یا از کتابای دیگه برداشته باشه
برای پایه کتاب تست نیاز هست بگیرم
ستار جان من کتاب اندیشه فائق رو دارم بیشترش تالیفیه.
بنده خودم ندیدم ولی شنیدم میکروبانک گاج 50 درصدش تالیفیه و شبیه سوالات کنکور 91بوده.نقل قول:
با این حساب فک کنم کتاب خوبیه...اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خوب توی اکثر کتابا یه سوالات و تمریناتی از این ور اون ور به اسم سوال تالیفی اومده که مهمترین خصوصیشون بی ربط بودن به سبک کنکوره بهتره به جای حجم سوال تالیفی دنبال کیفیت اون سوالا باشین
بنظر من الگو از نظر نزدیک بودن به سوالات کنکور و فار رو از نظر آموزشی بودن خوبن
ای بابا پس واسه ریاضیات پایه من چیکا کنم،معضلی شده ها!نقل قول:
سلام و علیک :n02:
پیش دانشگاهی تجربی هستم و غیر حضوری میخونم
لطف کنید برای این چند درس کتابهای خلاصه و مفید معرفی کنید (برای امتحان و قبولی میخوام نیایید فار معرفی کنید که آدم بازش میکنه سر گیجه میگیره انقدر دری وری نوشته :n04: )
ریاضی عمومی
فیزیک
شیمی
زیست
علوم زمین
زبان فارسی
ریاضی و فیزیک ساده و خلاصه مفید باشه . شیمی هم درسنامه باشه با سوالای مهم امتحانی . زیست و علوم زمین هم بیشتر سوال و جواب های امتحانی باشه با درسنامه . کلا بیشتر حالت جزوه باشه
خیلی محبت میکنید :n16:
اره منم همینطور ولی احتمالا کوله پشتی میگیرم:n13:نقل قول:
دوستان نمی دونم ریاضی پایه چه معنایی داره؟؟؟
یک چیزه کامل بخونید مثلا کل مشتق یک مبحثه یا کل مثلات یک مبحثه....حالا یکذره مثلات سال دوم یاد میگیریم یکذره هم سال پیش اگر بخواید سال به سالی بخونید خیلی براتون سخت میشه... من سال پیش ریاضی رو بالای 50 زدم
کلا یکی دو تا مبحث هست که در سال دم میاد و سال های دیگه تکرار نمیشه ...
برا من هم دعا کنید مریض شدنم یک سختی داره از این که نمی تونم درس بخونم:n30: