نه به من شارپ شوتر خالیو این قیمت دادن:41:نقل قول:
البته 2ماه پیش
میشه آدرس بدین؟
Printable View
نه به من شارپ شوتر خالیو این قیمت دادن:41:نقل قول:
البته 2ماه پیش
میشه آدرس بدین؟
مجتمع پایتخت (میرداماد)فروشگاه یاسنقل قول:
از کنج هم میتونی بخری آدرس سایتش رو pm میکنم برات
کنج هم توی پایتخته
سلامنقل قول:
اینی که این فروشگاه میده فقط خود تفنگه چیزی همراش نیست اگه کامل باشه یه پک میشه که با بازی میاد مثله socom4 که 290 تومنه شارپ شوتر+موو+نویگیشن+پی اس ای+دیسک بازی
والا دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم تفنگ + موو+نویگیشن هستنقل قول:
چون تفنگ خالی رو که دوستان چند صفحه قبل گفتند 45 تومن
این 120 تومنه دیگه بعید میدونم بازی هم روش باشه
ولی روی جعبش نوشته که به چه بازی هایی میخوره که بشه باهاش بازی کرد
دوستان یه صحبت جدید از فروشنده شنیدم.. در رابطه با اینکه بهش گفتم از ورژن 3.55 با بالا دیگه -- ps3 نیومده....گفتش مهم نیست الان اکثر بازیها رو -- میکنند. مثلا بازیکه برای 3.66 اومده که رو 3.55 اجرا نمیشه رو -- میکنن و کپیشو میشه رو 3.55 اجرا کرد... این حرف درسته ؟؟
قبلان هم گفتم و گفتن که اینکار نشدنیه
با عرض سلام و خسته نباشید .من حدود 1 ماه پیش ps3 slim گرفتم .بعد از یک هفته منوی خود دستگاه کند کار میکنه یعنی 40 ثانیه طول میکشه تا منو بالا بیاد ولی تو بازی مشکلی ندارم . 2 یا 3 بارم پیش بنده خدایی که ازش خریدم بردم نتونست کاری بکنه .molti man تغییر داد دیگه ریستش کرد .هاردشو فرمت کرد .با هارد اکسترنال چک کرد .تازه گفت که ممکنه داغ میکنه که فکر نکنم اینطور باشه چون هم جاش سرده هم همون اول که روشن میکنم اینطوریه . خلاصه که کلافم کرده .تورو خدا منو راهنمایی کنید
بخاطر فرمور هست که در جدیدا این مشکل حل شده
شما مطمئنی اون بنده خدا به شما دستگاه آم داده؟؟؟نقل قول:
در ضمن این مشکل در CFW Kmeaw حل شده،مطمئنن با CFWهای دیگه هـک کردن دستگاه رو برای شما..........
با تشکر از شما دوست عزیز. ولی راستیتش اینه که من هیچ تجربه ای از ps3 و نرم افزارهاش ندارم. مثلا فرمور چیه یا cfw!!
میشه بیشتر توضیح بدین. ممنون میشم