دوستان کسی سیم کارت هدیش رو گرفته یا نه ؟
برای من هنوز نیومده !
دوستان کسی سیم کارت هدیش رو گرفته یا نه ؟
برای من هنوز نیومده !
بچه ها من الان داشتم سریال پرستاران رو میدیدم که اوایل سریال زیرنویس کرد:
بزودی انتخاب ده میلیون کد 0936 از 19 خرداد ماه
فکر کنم طرح رزرو شماره دوباره مثل قبل از 19 تیر اغاز میشه و پیش شماره جدید هم 0936 است.
بچه ها ریز مکالمات خرداد اومده
امیدوارم ایرانسل تو اصفهان یه فکری به حال Sms اش بکنه!!!!
آخه sms ای بیش از 2 پارت ناقص میرسه
و اینکه بعضی sms ها اصلا نمیرسه وبه جاش 1 sms پنج بار می رسه !!!!!!!!
سلام بچه ها
من امروز یه سیم کارت اعتباری گرفتم و باهاش زنگ هم زدم آیا سیم کارت هدیه برام میاد و آیا برای خونه ارسال میشه یا باید برم تحویل بگیرم
دمت گرم ولي مطمئننا انتظار پاسخ كه نداري !!؟؟؟:41:نقل قول:
اینجا از عصر Gprs قطع شده ! فکر کنم ایمیلا کار خودشونا کردن :27: !من بازم از همه ی دوستان که میل دادن و ابراز همشهری بودن کردن نهایت تشکر را دارم :10: :46:
از روزي كه خريدي و ثبت نام كردي ، 7 روز كاري طول مي كشه تا يه sms برات مياد ومي گه كه چه روزي و به كدومنقل قول:
كد پستي مراجعه كني تا دريافت كني ، منم 6 تير يه دونه خريدم امروز زنگ زدم 140 گفتم هنوز نيومده گفت تا
فردا آخر وقت صبر كن اگر نيومد زنگ بزن برات استعلام بگيريم :46:
سلام يه چيز عجيب غريب
من يه سيم كارت خريدم و جون فكر ميكردم كه هنوز ثبت نامم تكميل نشده نميتونم از طح ها استفاده كنم و 2 بار كد طرح قرمزو زدم
الا يه استعلام موجودي گرفتم ديدم 400 تومان بيشتر ندارم
زنگ زدم 120 ميگن شما 2 با كد رو زدي و براي 2 ماه شارژ كردي كه اين طرح 9 ماهه ميباشد مگه تا شهريور نيست؟؟
خلاصه از ما كم شد
مگه طرحش 2500 تومان نيست؟
وقتي سيم كارتو بگيري توش 4700 داره اونوقت چه طور پولم كم شد اونم دو دورخ 2500 توماني؟؟؟
خيلي عجيبه!!!
بچهها به نظرتون ايرانسل از اين طرحها تشويقي ميده که حداقل اس اس ام هامون مفت باشه؟؟ من خيلي نياز دارم،از الآن ماتم گرفتم که تموم شه من چه کار کنم
ولی انصافاً ای کاش اول شماره های 0936 رو می دادن. شماره گیریش خیلی بهتر و راحت تر از 935 هست.
بچه ها من هر چی کد تعرفه ی قرمز رو میزنم فعال نمیشه
هی میگه 24 ساعت بعد ولی بازمفعال نمیشه
چه کار کنم؟
در فریوم رسمی وزارت اطلاعات و فناوری نیز می توانید نظرات خود را ابراز کنید من مطلبی درج کرده ام که می توانید ملاحظه کنید
http://www.ict.gov.ir/forum/Default.aspx?g=posts&t=610
البته قدری طول می کشد تا صفحه اش باز شود حدود 50 ثانیه! متن پیام من بدین شرح است
رقابت ناسالم مخابرات دولتی با ایرانسل !
متاسفانه رگولاتوری مثل اینکه به ایرانسل دستور داده است سرویس MMS خود را قطع کند تا مثلا جلوی استفاده های نادرست گرفته شود!!!!
اما بنده و بیشتر مردم فکر میکنیم که مخابرات دولتی برای اینکه بازار از دستش نرود و فرصت بیشتری برای ارایه این سرویس داشته باشد عمدا از پیشرفت ایرانسل جلوگیری می کند تا سرانجام خودش بعد از سالها و وعده های مختلف بتواند آنهم شاید آخر امسال این MMS را ارایه کند!
دستور قطع MMS ایرانسل به همین دلیل بوده است تا مشترکان جذب این اوپراتور بسیار موفق تر از ارتباطات سیار نشوند و بتواند با وعده های مختلف و جلوگیری از سرویس دهی دیگر اوپراتور ها در بازار نا عادلانه رقابتی پیشتاز باشد!!!!!!
سلام کسی sms یا سیم کارت هدیه براش اومده
عجب!!!نقل قول:
اگه منظورت اینه که 9 و 3 و 6 زیر همند...خوب حالا یه شماره گرفتن چیز خاصی نیست!
اگه منظورت راحت تر وصل شدن بود .....
کسی نمیدونه منظور ایرانسل از نسل 2.75 چی بود؟
یعنی قراره بکندش edge؟
خب edge که سرعتش 240 kb/s و اینجا adsl بالای 128 نمیدن چه برسه به موبایل..!!!
نباید هی بزنی....چون اینجوری شاید هی پول ازت کم کنه و ...نقل قول:
یه زنگ بزن 140 یا 130 به خود اپراتور بگو.
نه دیگه بعید میدونم :41: منم از حالا عذا اگرفتم :41:نقل قول:
آره اصلا 936 قشنگ ترم هست اما میدونی ما 935 ها خودمونا فدای ایرانسل کردیم و تو تاریخ موندگار میشیم مثلا میگیم 935 همه میگن ایول چقدر شما سختی کشیدین !!!:31:نقل قول:
نرخ تماس از تلفن همراه اپراتور اول به ايرانسل كه در كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات به مبلغ 625 ريال تعيين و تصويب شده بود، از طرف اين كميسيون به شركت مخابرات ايران ابلاغ شد.
لطفالله سبوحي - معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي - در گفتوگو با ایسنا با بيان اين مطلب اظهار كرد: اين موضوع در كميسيون تنظيم مقررات تصويب شده و مصوبهي مذكور از طرف كميسيون به شركت مخابرات ايران ابلاغ شد.
مملکت بی قانونا می بینین ! 9 ماه از فعالیت ایرانسل گذشته مخابراتم تا تونست پول الکی گرفته شعور اینم نداره بیاد از مردم عذر خواهی کنه . تازه بعد از 9 ماه تعرفه ابلاغ کردن ! واقعا که ....
واسه من تو قبضم درست نشدنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پدر سوخته ها همه چی شون تقلید از ایرانسله!
gprs , mms حالا هم نرخ بین اپراتور 625 که قشنگ مال خود ارانسله !
قبلا 768 بودا!
ولی هنوزم مخابرات بین شهری داره!
یعنی از 0912 تهرون به 0912 یه شهر دیگه یا مثلا 0917 زنگ بزنی یا توی یه شهر دیگه باشی بین شهری که همون 768 هست حساب میکنه.
در ضمن توی کیش هم ROAMING هست!!!!!!!!ولی ایرانسل همه ی ایران یکسانه تازه طرح ثانیه ای!
اگه دقیقه ای باشه که دیگه میترکونه!
یه نظر من 0935 بهتره...چون یعنی ما تو ایرانسل حق آب و گل داریم!
شماره های خدمات مشترکینم با 0935 ه!
0935 مال پیشکسوت هاست!
به سلامتی ایرانسل....تق!
بچه ها پوشش تهرون بیشتر شده!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدی کیش رومینگه !؟!؟شما از کجا میدونی؟ یعنی هزینه هاش چه جوری میشه؟نقل قول:
وحید جان شما اگر کیش بری با موبایل مخابرات روی شبکه اپراتور کیش رومینگ میشه چون مخابرات آنجا آنتن نصب نکرده و از شبکه کیش استفاده میکنه . کیش هم مثل اصفهان از حدود 3 سال پیش یک شبکه خصوصی تلفن همراه داره که پیش شماره آن با 0934 شروع میشه .
آره میددونستم اونجا اپراتور داره اما نمیدونستم TCIاونجا آنتن نداره و اجبارا رومینگ میشه ! انوقت ببینم هزینشا میدونی چنده ؟ مثلا اگه کسی به TCIکه رفته بزنگه چقدر برای دو طرف خرج میفته ؟نقل قول:
عزیزان توجه کنن !!!
اونایی که سیم کارت جایزشون نیومده یا حتی اس ام اس نیومده اگه از ثبت نامشون 1 هفته میگذره به پست مرکزی شهرشون سر بزنن و از اونجا پی گیر باشن اکثر مراکز پست محلی از سیم کارتها اطلاعی ندارن !!! :8:
ماله تبریز همه میاد به پست مرکزی چه واسه اونایی که اس ام اس اومده چه واسه اونایی که نیومده !!!
حوصلم سر رفته بود گفتم بذار عکس ایرانسل اصفهانا که قرار بود بهمن افتتاح بشه و هنوز نشده را براتون بذارم:46:
آره. منظورم همونه که 9 و 3 و 6 زیر هم هستن.نقل قول:
ایول.نقل قول:
ولی کاش اول 0936 ها رو واگذار می کرد.
عزیز 2تا چیز :نقل قول:
1-اینکه ما همین یه دونرا هنوز نداریم !
2-دوم اینکه اگه بری به آدرس زیر می بینی اصلا تو کل ایران 5 تا مرکز خدماته وجود داره حتی تو تهرانم یکی زده اونوقت قم 30 تا داره؟ شما احنمالا مراکز فروش را با مرکز خدمات اشتباه گرفتی . اصفهان هم تا بخوای مرکز فروش داره !
اطلاع دقیق ندارم وحید جان ولی فکر کنم اصلا هزینه رومینگ نمی اندازه و فقط مقداری هزینه مکالمه افزایش پیدا می کنه چون من پارسال تابستان که کیش بودم و قبضم آمد هزینه رومینگ محاسبه نشده !نقل قول:
یه سری از بچه ها نگران بودن که ایرانسل دیگه از این طرحهای تشویقی نده
باید خدمتتون عرض کنم که این موضوع اصلا صحت نداره.....
ایرانسل حالا حالاها....این طرحهارا ارائه خواهد کرد..(با توجه به ورود اپراتور سوم حتی ممکنه که این طرحهارا به صورت استثناییتری ادامه بده)
از طرفی نکنه فراموش کردین که تو پاییز سالگرد ایرانسله!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اولین پاییز ایرانسلی هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس باید منتظر طرحهای جالبتر باشیم...
masoudboy جان فکر کنم یه اشتباه لپی شده....
شما یه نقل قول از تاپیک دیگری را اینجا جواب دادین....
ایمیلهای ما کاره خودش رو کرد :46: دزفول غيرتی شد
----
ICTna.ir - پیرو انتشار خبری با عنوان "سرويس MMS ايرانسل تا سال آينده ارايه نخواهد شد" به نقل از یک مقام مسئول ایرانسل از سوی خبرگزاری ایلنا، مهندس علیرضا قلمبر دزفولی -مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل- این موضوع را تکذیب کرد.
انتقاد دزفولی از انتشار اخبار دروغین در خصوص ایرانسل
مدیرعامل ایرانسل در گفتگو با خبرنگار ایستنا با انتقاد از انتشار اخبار کذب و دروغین در خصوص اپراتور دوم تلفن همراه کشور گفت: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ایرانسل خواسته تا حداکثر ۳ ماه و به منظور تدوین مقررات و ضوابط مربوطه از ارائه این سرویس خودداری کند که از ۳ماه زمان فوق نزدیک به ۲ ماه گذشته است و پس از آن و با تدوین ضوابط مربوطه این سرویس مجددا عرضه خواهد شد.
دزفولی با اشاره به افرادی که به خیال خود برای ایجاد مانع بر سر راه رشد و توسعه پرشتاب ایرانسل اقدام به انتشار اخبار و شایعاتی با عنوان "کاهش فروش ایرانسل" و "MMS ایرانسل تا سال آینده عرضه نمیشود" تصریح کرد: توسعه پرشتاب ایرانسل با وجود تمام مشکلات ادامه دارد به طوری که تا امروز ۱۸۲ شهر کشور تحت پوشش شبکه ایرانسل قرارگرفته اند و تعداد مشترکین این شبکه از مرز دو میلیون و ۳۵۰ هزار مشترک گذشته به طوری که تعداد مشترکان این شبکه در کمتر از ۳ ماه بیش از دو برابر شده است.
میدونی مهدی جان من فکر نکنم فعلا لا اقل برای پاییز دیگه از این طرح ها بذاره . چون اگه یادت باشه دقیقا بعد از عید بود مسئولاش شروع کردن حرف از طرح های تابستانی زدن اما الان ازین خبرا نیست. تلبته الان زود هم هست اما بعیده بلافاصله پشت سر این طرح دوباره یه طرح بزرگ دیگه بذارن.نقل قول:
من فکر کنم برای سالگرد همون قضیه شماره طلایی 936 باشه.
کاش در مورد اصفهانم غیرتی میشد! اما ایول حال داد !:8:نقل قول:
ميشه بگين قضيه ي اين شماره طلايي چي هست ؟
یعنی اینکه شمارتا خودت انتخاب کنی :46: .نقل قول:
آخه آدم به شما چی بگه ؟! نه واقعا چی بگه ؟!!؟ وسط یه فروم بی ربط با این فونت قشنگ ...!!! این همه انجمن موسیقی !!! رعایت کن خواهشا !نقل قول: