میشه یه بار دیگه بگی چی بود مشکلت؟نقل قول:
Printable View
میشه یه بار دیگه بگی چی بود مشکلت؟نقل قول:
من یه بار دیگه هم باید بازی کنم این Gta رو ایندفعه براش راهنمای ماموریت مینویسم
از تشکرت متشکرم caca_caca888
نقل قول:
بابا این تشکر هم تازه اومده بیاین از هم تشکر کنیم حال میده
نقل قول:
من یه بار دیگه هم باید بازی کنم این Gta رو ایندفعه براش راهنمای ماموریت مینویسم
نقل قول:
میبینی کل پستاتو میشه تو یه پست جا دادنقل قول:
میشه یه بار دیگه بگی چی بود مشکلت؟
عجب اسپم بازاری راه انداختی خودمونیم :دی
اینم مشکل من ...
نقل قول:
كنار راه آهن تقريبا آخراي بازي يه نمايشگاه ماشين هست كه زيرش يعني تو كوچه بغليش يه گاراژ ست كه جلوش علامت داره
يعني ميشه رفت تو ولي نميره احتمال ميدم يه مسابقه باشه و يه ماشين خاص ميخواد
يه راهنمايي ازتون خواستم جزو مراحل فرعي بازي هم محسوب ميشه
شما تو مسابقات ماشین از چه چیتی استفاده میکنید؟؟
منکه ripazha رو میزنم بقیه پرواز میکنن منم با سرعت کم مسابقه رو میبرم . البته در حین مسابقه دوباره همین رمز رو میزنم تا طول نکشه اگرم کسی ازم جلو زد دوباره همین چیت رو میزنم.
خیلی حال میده...
تازه میشه واسه تشکر هم دوباره از هم تشکر کنیم.نقل قول:
بابا این تشکر هم تازه اومده بیاین از هم تشکر کنیم حال میده
خواهش میکنم.(دوباره دکمه تشکر رو سر این پستم بزنیم) وهمینجور با تشکرها حال کنیم.نقل قول:
mist جان شرمنده من اصلا این جایی که میگی ندیدم
منم ندیدمنقل قول:
كنار راه آهن تقريبا آخراي بازي يه نمايشگاه ماشين هست كه زيرش يعني تو كوچه بغليش يه گاراژ ست كه جلوش علامت داره
يعني ميشه رفت تو ولي نميره احتمال ميدم يه مسابقه باشه و يه ماشين خاص ميخواد
يه راهنمايي ازتون خواستم جزو مراحل فرعي بازي هم محسوب ميشه
سر علامته میری ولی نمیره تو یا اصلا نزدیک علامتش هم نمیتونی بشی؟؟؟
اگه سر علامتش میری هیچ پیغامی نمیده؟؟
شاید هنوز تو رانندگی حرفه ای نشدی ونمیزاره بری توش...!!!و نیاز به تمرین داری...
حق بابا caca ست اگه حرفه ای نباشی نمیتونی بری تو بعضی مراحل
اگه بازي رو تا اخرش بريد تمام گاراجا باز ميشن . پس يكم صبر داشته باشيد.
تو Control Options برای Q و E علاوه بر تعویض اسلحه تعویض هدف(Target) روهم نوشته. یعنی چی؟
راستی این تشکر ها رو تعداد ستاره هامون هم تاثیر داره؟
در واقع خودت اونارو قرار دادی این یعنی وقتی نشانه گرفتی با زدن اونا هدف رو مستقیم بدون اینکه اسلحه رو پایین بگیره به هدف دیگه ای میگری دو کاره هست میتونی عوض کنی و دکمه هار و جداگانه قرار بدینقل قول:
راستی تو از ما تشکر کن ما دعای خیرمون پشتته
اقا میدونم همتون تا اخرش رفتین. لطفا
یه سیو برام بزارین وتوضیح بدین کجا باید بزارمش.
مرسییییییییییییییی.ممنونن ننننننن.
سیو من کامل هست اگه میخوای برات آ÷لود کنم تقریبا با همه gf ها دوست شدم و بازی هم تموم هست Respect هم کامل آپ کنم؟
چرا ایندست اوندست میکنی سیو بزار ما هم استفاده کنیم
من که دیگه بیخیال gta 5 شدم.
چند وقت پیش تمومش کردم .
امروزم پاکش کردم...
پس چرا باهاش قهر کردی؟ من 1 بار بشتر تمومش نکردم اما الان با ripazha میرم پرواز!نقل قول:
من که دیگه بیخیال gta 5 شدم.
چند وقت پیش تمومش کردم .
امروزم پاکش کردم...
caca نا امید نشو هیچ وقت از بابت پاک شدن پستات هم متاسفم حیف شد راستی یه درخواست اضافه به لیست دوستان داده بودم رسید دستت؟:10:نقل قول:
بیا اینم سیونقل قول:
[HTML]http://spaniuly.persiangig.com/GTA_Final_Save.zip[/HTML]
تشکر اصلا نیاز نیست:11:
البته این حرفمو جدی نگیر:31:
چه تفاهمی داریم ما:27:نقل قول:
بابا 40 تا پست که چیزی نیست .
و زدنش کاری نداره .مایش یه سرچ ساده از یه موضوعی تو گوگل(عکس) و قرار دادنشون در اینجا ...
اره اومد ممنون....نقل قول:
راستی یه درخواست اضافه به لیست دوستان داده بودم رسید دستت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی نا امیدم نیستم خوب بازی تموم شد . نیازم به جای خالی داشتم. در ضمن سیوشم نگه داشتم.
اخه میدونی اون یکی ویندوزمون خراب شده ( درایو c ) یه ویندوز دیگه تو d نصب کردم. یک عالمه از جای کامپیوترم واسه این 2 تا پر شده ( حدود 40 گیگ)
یه سوال اون دخترایی که بالای سرشون یه چیز ابی هست رو میتونیم باهاشون دوست بشیم؟؟؟
من به یکیشون(همونی که داره تیر اندازی میکنه...بالای تفنگ فروشی) تیر اندازی کردم اونم به من تیراندازی کرد ولی من نکشتمش رفتم بازی رو سیو کردم... حالا از اون موقع تا حالا دختره نیست.
قانئن اذیت نکردن دوست دختر رو شکستی دیگه منم یه بار انقدر قانون شکنی کردم یکی از دوست دخترهام برای همیشه ترکم کرد همونی که به درد نمیخوره زیاد اهمیت نده به اونا دوست دختر فقط باعث مشیه S - E - X appeal بره بالا چیز بی فایده ای هست
اونقدر ها هم بی فایده نیست...نقل قول:
مشیه S - E - X appeal بره بالا چیز بی فایده ای هست
برای اینکه پر بشه هم از این رمز استفاده کن :EHIBXQS
(یادش بخیر 5-6 بار تمومش کردم این بازی را....)
اینم میشه!:11:نقل قول:
فاییدش تا اونجایی که من میدونم اینه که راحتتر با دخترها دوست میشی!:27:نقل قول:
واقعا ترکت کرد؟:18::18::18: مگه ممکنه؟:18::18::18:نقل قول:
به نظر منم بي فايده است . من كه چيز خاصي توش نديدم.نقل قول:
سلام
چطوری می تونم در صندوق عقب ماشین رو باز کنم و یا به یه کامیون تریلر وصل کنم ؟
نقل قول:
در صندوق عقب رو که فکر نمیکنم بشه باز کرد . مگه اینکه تصادف کنی و خودش باز شه
کامیون رو هم دنده عقب ببر جلوی تریلیر و بیا عقب حودش جا میوفته
با تراکتور هم میشه این کارو کرد
با تراکتور چیکار میشه کرد؟؟
منظورت كدوم كاميونه؟ ميشه يه عكس ازش بزاري؟نقل قول:
آره بابا ترک کرد بعدش یه زیر نویس اومد : دریا پراز ماهیه و جولیت برا رومئو زیاد پیدا میشه و از این حرفا
با تراکتور من ندیدم کاری بشه کرد یه جا تو ماموریت با کمباین یه کارایی میکنه ولی با تراکتور اصلا کا خاصی نکردم
همون کامیونی که کاتالینا CJ رو اغفال میکنه که باهاش سوخت بدزده همون ماموریت دیگه نرفتیش مگه؟نقل قول:
ممنون از راهنمايت تو 3 مرحله گير كردم 1 يه مرحله هست كه يه آدمي مي خواد از بالاي ساختمون بپره ما پايين ساختمونيم بعد كه مرحله شروع ميشه يارو مپره و مرحله نا تموم ميمونه 2- يه مرحله هست كه يه هواپيماست كه ما بايد با موتور بريم توش و چند نفري توش هستن من همه رو ميكشم در ضمن اگه به ديواره هاي هواپيما شليك كني منفجر ميشه 3- يه مرحله هست كه با هواپيما ميري يه نقطه كه يه هواپيما بزرگتر از مال ماست كه بالاش يه دايره هست بايد با چتر برم توش يا با هواپيما ؟؟؟ در ضمن يه سوال هم داشتم خيلي مونده تموم بشه يا نه ؟
با تراکتور میتونی ماشین بدزدی
عقب تراکتور ها یه میله داره که بالا پایین میشه
تراکتور رو ببر جولو یا عقب ماشین بچسبون به سپرش اون میله رو بده بالا ماشین هم میکشه یه خورده بالا بعد میتونی ببریش با خودت
(البته من با Ps2 اینجوری میکردم نمیدونم تو پیسی داره یا نه)
اون که تراکتور نیست یه جور جرثقیله!نقل قول:
منظورت هموناییه که وقتی تو پارک ممنوع پارک میکنی راهنمایی و رانندگی با اونا میبرت پارکینگ؟!!
تو بازی هم یکی از اونا کنار کوه Chilliad هست.تو یه منطقه ای که دارن ساخت و ساز میکنن.
تو PC هم میشه.
جواب سوال اول - کاملا معلوم هست که با Trainer و Cheat بازی رو ادامه دادین... تو این قسمت که شما عنوان کردید به هیچ وجه وقت کم نمیارید.نقل قول:
یا از یک سیو سالم مجبورید استفاده کنید و یا مجبورید بازی رو از نو شروع کنید با این وضع که من میبینم...
جواب سوال دوم - در داخل هواپیما از اسلحه استفاده نکنید و به صورت تن به تن مبارزه کنید. به بشکه ها هم برخورد نکنید.
جواب سوال سوم - باید یا هواپیما به داخل حلقه قرمز برید.
جواب سوال آخر - خیر ... تقریبا به آخر بازی نزدیک شدید.
از اول شرئع كردم چه كار كنم باز اينطور نشه؟
داخل هواپيما اين كارو كردم همه رو با دست خالي كشتم بعد پريدم پايين با چتر ولي بازم مرحله ناتموم موند
سلامنقل قول:
یه بمب هایی هست که میکاری و از راه دور کنترلش میکنی (با بیسیم میترکونیش) فهمیدی؟؟؟
یکی دو تا از اونا رو بنداز عقب هواپیما بعد برو اونجایی که ازش میپری پایین ( تا جایی که میتونی برو جلو) بعد با کنترل از راه دور بترکونش و سریع از هواپیما بپر پایین و چترت رو باز کن...
بمبی رو که میگم با استفاده از این رمز میاد : uzumymw
معمولا چیت های عجیب غریب تو مراحل اولیه کار رو خراب میکنه تاثیری تو اواخر بازی نداره یه مثال میزنم وقتی شما قبل از شروع اولین مرحله چیت کنی رسپکت رو دوستات (میکشن)
همونطور میدونین سی جی اولش با این دوستای ناباب می افته بعدش که رسپکتش میره بالا بهتر میشه وضعیت دوستاش با آدمایی مثل زیرو که با کلاس هستند دوست میشه یا با مد داگ که یه خواننده محبوب رپ هست
سلام
من امروز بازی gta sun andress نصب کردم وقتی اجرا کردم تصویر خیلی بد بود انگار که پارازیت ماهواره هست کارت گرافیکم 256 هست این عکسا رو ببینید
کد:http://i37.tinypic.com/ejbzvs.jpg
ممنون میشم راهنمایی کنیدکد:http://i34.tinypic.com/2njvsc5.jpg
یعنی میگی فرق تراکتور با جرثقیل خمل ماشین رو نمیدونم ؟نقل قول:
با جفتشون میشه این کارو کرد . اون اهروم پشتشون رو بدی پایین قلاب میشه به سپر ماشین عقبی .
خیف رو کامپیوتر ندارم وگرنه عکس میگرفتم
فكر كنم منظورت همون تانكر 18 چرخ باشه.نقل قول:
من كه اهرمي پشت تراكتور نديدم!نقل قول:
به حق چیزای ندیده خدایی اگرم بوده من دقت نکردم یه ماموریت داشت با تراکتور اونم سریع پیچوندیم رفت یعنی جدی داره ؟نقل قول:
یعنی میگی فرق تراکتور با جرثقیل خمل ماشین رو نمیدونم ؟
با جفتشون میشه این کارو کرد . اون اهروم پشتشون رو بدی پایین قلاب میشه به سپر ماشین عقبی .
خیف رو کامپیوتر ندارم وگرنه عکس میگرفتم
حتما از این تراکتورا تو PُS داره و تو PC نداره.
ببخشید آقای امیرو من فکر میکردم منظورت همون جرثقیل هاست.
اگه تریلی 18 چرخ ندیدین این چیت رو بزنین تا با بارش بیاد
AMOMHRER
چرا تازگی تعداد تشکر ها رو نشون نمیده؟
قابل توجه ripazha خورها:با Num2 وNum8 ماشین زودتر بالا و پایین میره.
ولی من با جت بیشتر از ماشین حال میکنم
جت Hydra با این چیت میاد:
jumpjet
ترینری نیست که بشه باهش هر ماشینی که بخوای بیاری؟(چیت ها شو خودم بلدم!)
اگر هم سوالی دارین آموزش آقا فرشید رو دانلود کنین سوالات حل میشه(185 صفحه)