بابا...... فروم باز! اين كاره.... منظور من به شخص خاصي نيست، به نظر مياد كه پست قبلي منو خوب نخوندي! طرف من كساني هستن كه معتاد شدن يا شورش رو درآوردن نه شما بتمن گلم.
البته اگر برنامه ريزي در كار نباشه به تدريج يك نوع اعتياد ميشه و خطرناكه. جالبه كه بدونين در كشور كره جنوبي جسد يك نوجوان كه معتاد بازي شده بود (معتاد 24 ساعته) رو پيدا ميكنن كه داخل توالت گيم نت خون بالا آورده بود.
باز هم تكرار ميكنم كه از من نصيحت بود. گوش كردن يا نكردن اون يا برخوردن يا برنخوردن اون به درد من نميخوره. براي خودتون گفتم. اگر هم گفتم احساس كردم كه وظيفه دارم بعنوان بزرگتر چيزهايي رو كه تجربه كردم انتقال بدم.البته قبول دارم كه بازي هاي كامپيوتري باعث افزايش ضريب هوشي و دقت و تصميمگيري افراد ميشه.
اگر من 100 درصد مخالف بازي بودم هيچ وقت توي اين تاپيك پست نمي زدم و ميگفتم "من كه مخالفم مثل خيلي از اوناي ديگه، چرا بيام وقتم رو توي اين تاپيك تلف كنم."
حداقلش به اين معتقد هستم كه اين تاپيك رو افرادي زدند كه به بازي كانتر خيلي علاقه دارن يا چيزهايي از اين نرم افزار ميدونن، من به هر حال بايد به نظر اونها احترام قائل شم و نبايد بزنم تو ذوقّشون.