برای سیم کارت غیر 360 ...تعرفه های فرق می کند ؟ حجم های 100 گیگ و 1000 گیگ هست یا یکی شده ؟
Printable View
برای سیم کارت غیر 360 ...تعرفه های فرق می کند ؟ حجم های 100 گیگ و 1000 گیگ هست یا یکی شده ؟
سلام دوستان
من امروز اینترنتم یکی دو ساعت قطع بود و بعدش وصل شد ولی توی پنل کاربری گزینه های تغییر و تمدید طرح حذف شدن و بالای پنل نوشته فروش غیر فعال .من طرح 360 دارم.دوستانی که از این طرح و طرح td استفاده میکنن پنلشون رو چک کنن ببینیم فقط برای 360 غیرفعال شده یا برای همه اینطوره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم 360 دارم.... تایید میکنم قطع بود
پنل مشکلی نداره
انگار درست شده الان خرید و تمدید برام میاد مشکل سیستمی خودشون بوده شایدم دارن یه کاراییی میکنننقل قول:
حذف شود.................
دوستان چرا مبین شبانه شو حذف کرده ایا بر میگرده شبانش یا نه ؟
من صحبت کردم باهاشون خیر هیچ شبانه ای بر نمی گرده . کلا همینه سیستم.نقل قول:
پس خدا نگهدار مبین نت....با سرعت فوق نوسانیشنقل قول:
مثلا بقیه اینترنتا چه گوزی هستن ؟ ایرانسل دارم یه روز 6 مگه یه روز 20 مگه یه روز 60 مگه ولی مبین نت همیشه روی 40 ثابتهنقل قول:
ظاهرا مبین نت در حال جمع آوری طرح های 360 هستش من از یک ماه پیش قطعی های مکرر داشتم و از دیروز هم که قطع شده هنوز وصل نشده
وقتی تنظیمات رو روی tdd میزارم اینتر نت دارم ولی بخاطر پوشش لب مرز آنتن ندارم ولی 5 مگ سرعتو میده
الان تکلیف من چیه که این همه هزینه کردم و این شرکت وضعیت پوشش خودشو توسعه نداده و این همه کاربر با طرح (360) که باید تو این مدت مشکل پوشش خودشو حل میکرد بازی داد
الان هم داره آروم آروم این طرح مسخره رو جمع آوری میکنه
کسایی که هم میخان بیان سمت مبین نت اگه به امید این طرحه دارن پولشونو میریزن توی آشغال دونی حواستون باشه :grrr:
خیر جمع آوری نمی کنن چون من یروز حدود سه بار مکالمه داشتم برای گرفتن سیم کارت 360 و تی دی دی...گفتن یه مقدار اختلال هاشون زیاد شده کلا شبکه رومینگ چند ماهه مشکل داره تو هر منطقه هم یه وضعی داره . یجا خوبه یجا بده به من هم می گفتن 360 بگیرین . که خوب منطقه ما من 3 خط انتن پوشش خودشون را دارم . این مدت هم مثل اینکه یسری مناطق کرج پوشش را بیشتر کردن .نقل قول:
هیچ مغازه داری نمیگه ماست من ترشه شما یعنی این دروغا باور دارید بعد از اینهمه تجربه با شرکت های اینترنتی اینا نفس بکشن من میدونم قضیه چیهنقل قول:
اینا دیگه پول توسعه شبکه خودشونو ندارن
اون همراه اول( که اینا طرح 360 روی دکل های این شرکت گذاشتن) وضعیتش خرابه همه طرح های خودشونو حذف کرده
خلاصش اینه که من 2 روزه روی 360 اینترنت ندارم هیچ پیشرفتی هم این 2 ساله توی پوشش نداشتن
هرکس دوست داره ریسک کنه بره مودم بخره 1 تومن هم خورد تو گوشش مودم هم موند رو دستش نگو کسی نگفته
اگر اینا این همه صادقا پس این مودم رو گارانتی کنن که بعدا پس بگیرن اگه پوشش نداشتن :thumbsup:
سلام من ی دونه از این مودم دارم و دنبال این هستم که آیا این مودم قابلیت انلاک شدن را دارد یا خیرنقل قول:
یه سوالی داشتم دوستان کسی اگر میدونه جواب بده.
مودم airmaster 3100e هیچ دکمه power ی نداره.برای خاموش/روشن های احتمالی شما چه می کنید؟ همون کابلو می کشید یا راه دیگه؟ ضرر نداره؟
بنظر خودت راه حل دیگه ای داره یا 0 یا 1 دیگه !!! استغفرالله :rambo: اگر میخوای ریستش کنی حال نداری بلند شی مثله من رو یخ گذاشتی داخل کنسولش شو ریست بزننقل قول:
اینطوری به مرور مدار power ش آسیب میبینه! :mellow:نقل قول:
دوستان تا چند وقت میتونیم که اشتراک رو تمدید نکنیم؟
نمیسوزونن که؟
اشتراک شما نمیسوزه.فقط اگر بعد از ۳ ماه پس از اتمام بسته تمدید نکنید مبلغ عودت مودم، دیگه به شما پرداخت نمیشه.نقل قول:
ممنون از توضیحت:»،شما میدونی الان مبلغ عودت چقدر هست؟نقل قول:
تقریبا 3 سالی هست که دارم این اشتراک و مودم رو
خواهش.از زمان وصل شدن سیم کارت و سرویس به مدت ۵ سال با عودت مودم و سیم کارت هزینه ای مطابق چک عودت به شما میدن و کاری به قیمت روز ندارن.بنظرم برای ۳ سال پیش شما بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ بدن.جهت اطمینان چک عودت داخل جعبه رو نگاه کنیدنقل قول:
انتن دهی مبین نت خونه ما خیلی خیلی ضعیفه
راهی هست تماس بگیریم ترتیب اثر بدن ؟
راهی داره ؟
خب انتن دهی را تقویت کن بگرد تو خونه ببین کجا سیگنال قویه مودم رو بذار همونجا بمونه.. یا اینکه انتن بیرونی بخر و به مودم متصل کن.نقل قول:
کلا ضعیفه یا تحت شرایط خاصی ضعیف میشه ؟نقل قول:
من هم از زیتل سرویس دارم
هم از مبین نت برا کارم مودم گرفتم
اتفاقی که میوفته برا هر دو سرویس دهنده زمانه بارونه
بارون که میاد سیگنال 4g وحشتناک ضعیف میشه
شما یا به قول دوستمون اگر کلا سیگنالت ضعیفه بگرد اصطلاحا Golden Point خونهات رو پیدا کن
ترجیحا نزدیک پنجره باشه
چون سیگنال از دیوار و بتن خیلی سخت تر عبور میکنه.
نقل قول:کلا ضعیفه , یک جای خونه مودم میشه 2 خط انتن که تست سرعت گرفتم هیچ فرقی نکردآنتن بیرونی چطور باید نصب کنم ؟
- - - Updated - - -
نقل قول:کلا ضعیفه , یک جای خونه مودم میشه 2 خط انتن که تست سرعت گرفتم هیچ فرقی نکردآنتن بیرونی چطور باید نصب کنم ؟
والله اطلاعی راجع به آنتن بیرونی ندارمنقل قول:
با کارشناس های مبین نت تماس بگیرین ببینین چی میگن
1- بزار توي تراس يا پشت بوم، زير سايه بون که آفتاب و بارون نخورهنقل قول:
2- اگه مي توني، يه جفت آنتن اکسترنال قلمي براش بگير، مودم رو تنظيم کن از اونها استفاده کنه
3- هر دو روش بالا
4- مودم رو ببريد روي رومينگ
مبين يا هر شرکت ديگه اي، براي يه کاربر نمياد دکل بزنه يا تعداد آنتن ها يا ارتفاع دکل رو بيشتر کنه. مگه اينکه جايي درخواست زياد باشه. بهتره روي مودم خودتون کار کنيد.
مدل مودم چیه؟ قبلا این مشکل رو نداشتید یا بتازگی نصب کردید؟نقل قول:
دوستان سمت غرب تهران اختلال شدید وجود داره
کندی سرعت پینگ بالا
پ ر ک س ی هم ب هیچ وجه وصل نمیشه
کسی مشکلی نداره؟
من این هارو نمیدونستمنقل قول:
مرسی که گفتید بهم
پس در واقع کلاه برداری نیس و فقط ممکنه از زمان یک ساله سیم کارت ها چندین ماه گذشته باشه
درسته
دوستانی که سیم 360 یا همون fd رو دارن لطفا بگن سرعت و پینگشون چطوره و اینکه گیگ پک و جوایز دیگ بهش تعلق میگیره یا ن؟مرسی
سلام هیچ فرقی با td نمیکنه سرعت همون 40 مگ هست البته کیفیت آنتن دهی تاثیر داره تو سرعت و پینگ گیگ پک هم میشه استفاده کرد .نقل قول:
بچه ها سیمکارت360گیگ مبین نت با 200گیگ رو تو دیوار میفروشن 650این طبیعیه؟اگ بخریم شرکت بعدا ابطال نمیکنه تو مودم آنلاک استفاده کنیم؟
این مودم جدید یوتل چه فرقی با b612 و ایرمستر 3100داره؟ من یه سری پورت و dmz زدم توی گیم کاراکترم کند شده ریست فاکتوری هم زدم درست نمیشه آپدیت کنم درست میشه؟ بعد ایر مستر جدید تره یا b622
با عرض سلام
دوستان طی چند روز گذشته کاهشسرعت در شب رو داشتند ؟
مثلا دیشب و یا پنج شنبه گذشته
می خوام بدونم مشکل کلی بوده یا نه ؟
خوب مودم یوتل در باند فرکانسی سیمکارت fdکار میکنه و تمام چینی هست اسمبل کردنش در ایرانهنقل قول:
مودم b612 شرکت هواوی هست که در باندهای فرکانس 800تا 3500در ایران کار میکنه و همه سیمکارتها رو جواب میده البته اگر مبین نت باشه لاک شده خود شرکته
مودم ایر مستر در باند فرکانسی3500فقط کار میکنه و لاکه مبین نت هست
جمع بندی اینکه مودم یوتل با طرح 360ارائه میشه رومینگ همراه اول
مودم b612هم 360هم در پوشش باند 3500مبین نت کار میکنه
مودم ایر مستر هم که فقط در پوشش دهی خود مبین نت در باند 3500tdکار میکنه و 360روش جواب نمیده
- - - Updated - - -
منطقه ها فرق میکنه اما کلا اختلال همیشه وجود داشتنقل قول:
بالاخره سیم 360 مبین نت تهیه کردم که تستاشو میذارم این سیگنال در وضعیت رومینگه
اینم تست سرعت رومینگ با سرور فرانکفورت
اینم طرح های 360 مبین نت
در حال حاضر هیچکدوم از طرح های مبین نت نسبت به سایر اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت به صرفه نیست. چه طرح های کم حجم و چه پر حجم(فیبر نوری و VDSL و ADSL به صرفه تر و پایدارتر از مبین نت هستند و فیبر و VDSL که سرعت بسیار بالاتری نسبت به مبین نت دارند)
فقط در صورت موجود نبودن هیچ کدوم از اینا، برید سراغ مبین. در غیر اینصورت فقط برا خودتون دردسر میخرید.
خود من نزدیک به یکساله که دیگه مبین نت نگرفتم.
دقیقا تایید میشه ما تا سال پیش مبین نت داشتیم با سرعت 30 مگابیت اما امسال همون سرویس بهترین حالت سرعتش 16 مگابیت میرسه و پشتیبانی هم میگه ما گفتیم سرعت تا 40 مگابیت یعنی اگر سرعت سرویس شما اندازه دایال اپ هم باشه شرکت به تعهدش عمل کرده منم دیدم اینجوره یک adsl گرفتم حداقل ادم میدونه چی گرفته چه سرعتی به ادم میدن اندازه همون هزینه میکنه نه اینکه هزینه td lte بدی بجاش adslنقل قول:
تحویل بگیری
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
گفتن سرعت دانلود 4 تا 40 مگ هست و سرعت آپلود 1 تا 4 مگنقل قول:
یعنی تا زمانی که سرعت دانلود، زیر 4 مگابیت در ثانیه(512 کیلوبایت) نیومده، حق اعتراض نداریم.
همینطور برای آپلود تا وقتی زیر 1 مگابیت(128 کیلوبایت) نیومده هم همینطور.
به هیچ عنوان خرید مبین نت رو توصیه نمیکنم. به دلایل زیاد. قبلا شبانه رایگان هم داشت که اونم حذف کردن و همه بسته هارو چندین نوبت گرون کردن و البته کیفیت رو هم پایین آوردن. سرعت خود من با بهترین سیگنال، بین 10 تا 16 مگ بود.
حساب کردم دیدم من با اشتراک یکسال مبین نت، میتونم دو سال و نیم اشتراک ADSL بگیرم با حجم خیلی بیشتر و پینگ کمتر و ثبات بالاتر
حتی برای بسته های با حجم کم، همراه اول و ایرانسل و رایتل خیلی به صرفه تر از مبین نت در میاد. پس کلا بیخیالش شدم.
الان خود شرکت b612 آکبند داره؟ بعد این utel از لحاظ کیفیت و دوام و آنتن دهی چطوریه والا یه ایرمستر بجای fd پارسال کردن توی پاچه ما قشنگ نوسان آنتن دهیش حس میشه توی گیم یهو بازی لگ میگیره نگاه میکنم sinr0ش میاد پایین میره بالا میخواستم بپرسم یوتل بهتره؟ بعد طرح ثبت نام اینترنتی از سایتشو بخریم مودم چی میفرسته برای fdنقل قول: