TD به شدت مشکل پهنای باند داره ظاهرا نمیدونم چرا اگر پهنای باندشون کمه از FDD نمیگیرن بدن به TD , تازه حالا امیدوارم با این گندی که دارن به ADSL میزنن هر کس و ناکسی نیاد سراغ TD که دیگه عملا اینترنت تعطیل میشه تو ایراننقل قول:
Printable View
TD به شدت مشکل پهنای باند داره ظاهرا نمیدونم چرا اگر پهنای باندشون کمه از FDD نمیگیرن بدن به TD , تازه حالا امیدوارم با این گندی که دارن به ADSL میزنن هر کس و ناکسی نیاد سراغ TD که دیگه عملا اینترنت تعطیل میشه تو ایراننقل قول:
سلام دوستان من اردیبهشت بود توی طرح تعویض وایمکس با مودم TD تحویل گرفتم بعد کپی کارت ملی به مامور تحویل دادم بعد 15 روز متوجه شدم کارت ملی رو مامور تحویلشون نداده و سیم کارتم تعلیق شده و داخل ایرانسل من نوشته کارت ملی رو تحویل مراکز خدمات دهید.
بعد رفتیم مدارک را تحویل دفتر پیشخوان که تو سایت ایرانسل بود دادیم 2هزارتومنم گرفت و دو سه ساعت بعد فعال شد... یک ماه و نیم بود که وصل بود تا دیشب دیدم قطع شده و میگه مدارک بیارین... با ایرانسلم صحبت کردم میگه اطلاعاتتون ناقص ارسال شده.
آخه چطور میشه اول که فعالش کردین اطلاعات درست بود که سیم تعلیق فعال شده الان بعد یک ماه و نیم ناقص شد؟
گرفتاری شدیم به خدا
اگر کسی میتونه فعالش کنه لطفاً اطلاع بده ممنون
بهترین کار اینه که زنگ بزنی 195 شکایت ایرانسل بکنی تو سایت195 هم میتونی ثبت شکایت کنینقل قول:
آخه 195 تاحالا شکایت نکردم و اینکه یه وقت دردسر داشته باشه و بازرس میاد مثل اینکهنقل قول:
چه دردسری. حقت شکایت هست . شکایت کن تا درستش کنن واقعا مسخرش رو دراوردننقل قول:
نقل قول:نقل قول:تشکر این وی پی اسو باید غیر فعال کرد همسایه دمشون گرم خوب میدزدن...حتی کلید وی پی اس رو هم نباید زد و یا ریست نکرد تا هک نشه همه هکرن:n06:تشکرنقل قول:
شاید منظورشون اینه مثلا تا سقف 20 گیگ با سرعت 6 مگ و بیشتر بشه سرعت به 2 مگ کاهش پیدا میکنه وگرنه 20 گیگ باشه که دیگه نامحدود نیست کسی هم نمیخره هرچند توو این مملکت هرچیزی امکان پذیرهنقل قول:
نه عزیز از این خبرها نیست گفتن حجم تموم شد باید حجم بخری دلیلشم دقیقا خودشون گفتننقل قول:
چون ما عادت کردیم به ملت حجم بفروشیم و این مرسوم بوده ما بعد از اتمام حجم باید حجم بخرن و سرعت رو پایین نمیاریم
خدا لعنت کنه کسی که این زره زیادی رو زده .. فکر کنم معاون همین تنظیم مقررات باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم خیلی ها از ADSL مهاجرت کنن به TD . اینطوری عملا سرعت TD کمتر از ADSL میشه مگه اینکه پهنای باندشو چند برابر کنن که خیلی بعیده
از دیروز عصر تا حالا نت TD لیرانول من 99% سایت ها و تلگرامش کار نمیکنه
تهران م5
واسه من که از دیروز آنتنش چشمک زنه،زنگ زدم،میگه در حال بررسیه!!
بدون اینکه شماره ای ازم بخواد یا محدودمو بپرسه؟
گفتم:قربان قبلا چند تا چیز میگفتن بعدا میپیچوندن،شما همین اولش پیچوندی!!!!
نتیجه شکایت نت تایپ:
چند سری تماس گرفتن که باید کارشناس بفرستیم که چک کنن ، منم گفتن سرعت و پینگ اوکیه، گفتن نه باید بفرستیم
اومد و رفت
2 روز بعد، تماس ایرانسل ، سرعت شما اوکیه!! و مشکلی ندارید، حالا هرچی من سعی کنم به این بی شعور حالی کنم مشکل و متن شکایت در مورد نت بود نه سرعت، بی فایده بود! مرحله تجدید نظر میزنم
دیشب من توی دیجی کالا هم به زور می تونستم برم. تلگرام هم کار می کرد ولی سرعت فاجعه بود. وب سایت خود ایرانسل هم برام نمیومد!! فقط چند تا سایت خبری مثل خبرآنلاین و فارس و الف کار می کرد.نقل قول:
2 هفته اس درخواست عودت دادم هنوز خبری نشده مسخره کردن مارو انگار
دوستان مودم z6000بهr15اپدیت کردم.صفحه تنظیمات مودم خیلی سادست انگار خامه . میشه برگشت به قبلی یا همینو درست کرد؟[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
2 هفته ؟ مشتری درخواست عودت داد ، 4 ماه طول کشید تا پول مشتری رو دادننقل قول:
منم اهواز همین مشکل رو داشتم از دیروز ولی الان تقریبا درست شده :n27: هنوز بعضی سایت ها نمیاد یا با قندشکن باید باز کردنقل قول:
تماس گرفتم صبح گفتن بروزرسانی شبکه است
به نظرم مربوط به این مسخره بازی ترافیک ملی میشه!:n24: فکرشو بکنید اگه کوچکترین سروصدایی بشه دیگه اینترنت راحت قطع میکنن و فقط شبکه ملی اطلاعات دردسترسه
هرچند با این سیاست های جدید ظاهرا قراره به قدری اینترنت گرون کنن که دیگه سمتش نریم! در کل آینده ترسناکی در انتظاره:n28:
سلام دوستان. من یه هفته میشه از ADSL کوچ کردم به lte ایرانسل. با اینکه قبل از خرید مودم با *20# چند بار چک کردم و مرکز تهران و پوشش کامل آنتن دارم ولی هیچ جای خونه نتونستم کانکت بشم. الان فقط یه گوشه کنج بالای پنجره یه خط آنتن میده اونم شبا کلا قطعه.
شکایت به ایرانسل هم بعید میدونم به جایی برسه.
خاستم از دوستان با تجربه بپرسن نظرشون چیه من همین مودم رو بسته بندی کنم و نصبش کنم بالا پشت بوم و با کابل بیارم واسه روتر. فکر میکنین مشکل بخوره؟
Sent from my E6633 using Tapatalk
اوهه شت این همه طول میکشه یعنی:n36::n29:نقل قول:
من خودم اینکارو انجام دادم قبلا هم برای وایمکس هم نسل ثابت اول از همه اینکه قدرتش مثل مودم فضای باز نیست چون اون انتن داخلش قویتره ولی خوب اگه روی پشت بام بهت جواب میده میتونی بزاری فقط چندتا نکته :نقل قول:
1-منظورت رو از بسته بندی نفهمیدم ولی اگر منظورت اینه که توی پلاستیک قرار بدی که به هیچ وجه این کار رو نکن ولی اگر میخای توی باکس ضد اب قرار بدی که باید حتما برد داخلش رو در بیاری .
2-با اینکار گارانتی و خدمات پس از فروش مودم هم از بین میره و خلاصه دیگه خودت میمونی و مودم چون نه شرکت مودم تغییر داده شده و دستکاری شده رو ساپورت میکنه نه نمایندگی
3-بهتره دو تا کابل بکشی براش یکی برای اداپتور یکی هم برای دیتا ولی اگر خاستی برق مودم رو هم از طریق همون کابل lan انتقال بدی بالا یعنی کلا فقط یه کابل شبکه بره پشت بوم باید با دقت انجام بدی چون ترتیب سیم ها رو اشتباه بزنی هم مودم میسوزه هم به درستی کار نمیکنه .
4-مورد اخر باید ببینی همچین مودمی قطعاتش تحمل افتاب رو دارند یا نه چون امکان سوختن مودم در افتاب زیاده البته به نظر من فرقی توی قطعات بین مودم خارجی و داخلی نیست ولی خوب تحقیق کنی.
یا علی
دوستان کسی در مورد مشکل من نظری نداره ؟؟نقل قول:
متاسفانه ایرانسل وبگردی خوبی نداشته و ندارهنقل قول:
باید وی p آن بزنی
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام دوستان
بنده از دیروز نت ایرانسل گرفتم سرعت در اینستاگرام خوبه حتی وبگری هم خوبه اما تلگرام فیلم و گیف و عکس رو باز نمی کنه ولی با ف ل شکن باز می کنه:n27:
شما هم به همچین مشکلی برخوردین؟
نه روی ایرانسل بلکه کلا نت کشور فعلا به صورت منطقهای مشکل دارهنقل قول:
یعنی با وی. پی. ان. مشکل حل میشه ؟؟نقل قول:
کسی میتونه یه جا که اکانت خوب میدن معرفی کنه ؟؟
سلام دوستان
ما میخوایم تا اخر ماه خونمون رو عوض کنیم برای همین الان یه مودم گرفتم از سایت ایرانسل با 100 گیگ هدیه GP2101
من اینو گرفتم برای مدتی که میخوام که خط تلفن رو به منزل جدید منتقل کنند تو نقشه خونه و منطقمون سبز پر رنگه:
1.منزل فعلی
2.منزل جدید
اما بعد از اینکه پول رو پرداخت کردم یه جا تو نت دیدم زده *20# رو بزنید وضعیت پوشش رو میگه منم زدم ولی زده TD-LTE:غیر فعال !!!!!!!!! من ادرس منزل فعلی رو دادم. و ایا احتمال داره منزل جدید با توجه به نقشه انتن بده؟منزل فعلی چی؟ اگه نده روند مرجوع کردن چجوریه؟!
به اون کد خیلی اعتباری نیست، تنها راه مطمئن شدن امتحان کردن با مودمه.نقل قول:
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
مرسی واقعا یکم امید دادی بهم باز خخخخخخ
یه چیزی الان سایت فروشگاه ایرانسل بالا نمیاد واسم Shop.irancell.ir کلا نه نت ایرانسل نه مخابرات :| 2ساعت پیش که خریدم درست بود :/ میخواستم ببینم اگه نداد با توجه به اینکه احتمالا زمانی که مودم رو تحویل میگیرم همون موقع ادرس عوض میشه ایا گیر میدن به عوض شدن ادرس؟! مثلا دبه نکنن بگن برای اینجا نگرفتی :| (گرچه ممکنه منزل فعلی هم انتن نده) در کل روند مرجوع کردنم میدونید بگید اماده باشم :|
سلام هوواوی جدیدا یه مودم معرفی کرده( b525) کسی ازش اطلاعات داره ؟ فرقش با هوواوی 22a چیه اصلا فرقی داره یا فقط شکل ظاهری
البته این مودم تو ایران هم اومده چندتا سایت هم اورده
عوض شدن ادرس ربطی نداره و گیر نمیدن البته این گیرو تو td مبین نت میگیرن،اونجا انتن احتمالا داشته باشی ولی اگ نداشته باشی چون دستگاه یکسال گارانتی ایرانسلو داره برات مرجوع میکنن منم چنین مشکلی داشتم،وقتی سبز پررنگ هستی مطمن باش انتن داری فقط جایی باید بذاری ک سیگنال بلوکه نباشهنقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
فعلا مشکل حل میشهنقل قول:
خدا لعنت کنه ایرانسل رو الان زنگ زدن میگن مودم رو پس نمیگیرن شما تو پوشش شبکه هستید و پینگ به ما مربوط نمیشه ؟!!! کسی میدونه حالا چیکار کنم!!
روی گوشی چنتا رایگان میتوتم معرفی کنم . توی گوگل پلی سرچ کنید وی p ان . اونایی که بازدید کننده هاشون بیشتره و نمره خوبی گرفتن معمولا خوبن . توربو هست . هات اسپات هست . س ا ی ف و ن هست و ... . برای ویندوز هم نسخه هات اسپات هست .نقل قول:
من که خودم بدون وی p ان اصلا نمیتونم کاری کنم . خیلی تاخیر داره .
عزیز تاپیک مودم 4 جی پیگیری کنیدنقل قول:
عزیز این بستگی به سرعت سرور هم داره همه چیز سرعت شما نیست ..من الان توی مالزی هستم با سرعت 500 مگابیت از خیلی از سایت ها سرعت دانلود حتی تا 400 500 کیلوبایت هم نمیرسه اگر هم سرور خوب باشه سرعت تا 70 80 مگابایت هم میرسه گاهی اوقات..پس به سرور بستگی داره فاصله سرور تا کلاینت یا مبدا و اینکه تا چه میزان پورت آپ لینک سرور خوبه و اینکه آیا کلا باز گذاشتن سرور رو برای دانلود..فرض کن از یه سرور ایرانی در لحظه 100 نفر دانلود میکنن اگر همه بتونن 16 مگابایت در ثانیه دانلود کنن اگر آپلینگ 1 گیگابیت هم داشته باشه سرور کلش 10 نفر میتونن ازش استفاده کنن برای همین سرعت رو در سرور ها محدود میکنن برای هر کلاینت خاص و این خیلی طبیعی هستش...برای همین هم ایران تنها کشوریه که شما دانلود رایگان خیلی چیز ها رو میبینی چونکه سرعت کلاینت یا مشتری هنور تا اون حدی نرسیده که نیاز به محدود کردن باشه
دادا حالا خودتو اذیت نکن. شاید پوشش کامتر بشه و یا مودمو بذاری بالایی جایی درست شه. اینارو امتحان کن حتما.نقل قول:
نشد، نایلون بکش ببر پشت بوم سیم بکش وایفای کن پایین
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
دوستان فایل آخرین آپدیت مودم z6000 رو میخاستم لطفاً
Sent from my MI 5 using Tapatalk
دوست عزیز با توجه با اینکه هیچی تو کشورما سره جاش نیست، یه مدت صبر کن پوشش شبکه صد در صد درست میشه.نقل قول:
در ثانی پول گرفتن از شرکت ها و دولت ها کاره حضرت فیله نمی صرفه بیافتی دنبالش.
مودمو ببر پشت بوم اگه آنتنش خوب بود و نت داشت یه قاب براش پیدا کن یا خودت درست کن قاب شیشه ای از نوع پلاستیکی که یکی دوتام سوراخ هوابراش بزار. سیم کشی کن تو خونه وای فایش کن.
البته اگه دسترسی به ADSL داری برو سراغ ADSL.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تایپیک مودم 4g
من دیدم حدود 1ملیون و خورده ای پولشه
داش دو خط انتن دارم داخل خونه مشکل پینگه تا 25 ماه قبل پینگم با 8.8.8.8 حدود75بود بعدش یهو رفتش رو260-500الان بعد دو هفته انداختم اومده رو110شبکه ایرانسل مشکل داره فکر نکنم به انتن مربوط باشه:n17:نقل قول: