-
دلپيهرو:با قلبم تصميم گرفتم
الساندرو دلپيهرو سمبل و غرور يوونتوس، پرافتخارترين و بزرگترين باشگاه ايتاليا اسكودتوي فصل گذشته را شايسته و لايق تيمش ميداند.
يووه با احترام حركت كرده است و به زودي زود با شكوه و جلال خاصي دوباره باز خواهد گشت.
او دوباره بازگشته و تصور ميكنيم الكس ميخواهد به روزهاي اوج و قدرت خود بازگردد. دلپيهرو بلافاصله پس از رسيدن به آمريكا در مصاحبهاي شركت كرد.
مهاجم سرشناس ايتالياييها درباره يوونتوس و نتايجش در آينده ميگويد: به آينده مطمئن هستم، يووه نتايج باشكوه و شايستهاي را كسب خواهد كرد.
الكس تصميمش را گرفته است و ميخواهد در تيم مورد علاقهاش بماند و براي يووه بازي كند.
مطمئنا او نيز مانند هر ستارهاي تمايلي به بازي در سري B ندارد اما كاپيتان در يووه خواهد ماند و تيم و بازيكنانش را براي پيروزي و صعود به سري A راهنمايي و هدايت خواهد كرد.
تصميمگيري براي ماندن چقدر مشكل بود؟
هيچ مشكلي نداشتم. كاملا مطمئن بودم و شفاف بود و بدون هيچ مشكلي اين تصميم را گرفتم. ما قدرتمند بوديم و سال گذشته هم با قدرت بازي كرديم.
در ضمن مربي تغيير كرده است و مطمئنا با مربي جديد تفكرات و روش تيم هم تغيير خواهد كرد.
ما جامجهاني را فتح كرديم و فكر ميكنم با ندود هم عقيده باشم، من فهميدم كه يووه به بازيكنان مهم و باارزش احتياج دارد و در اين شرايط براي ترقي و بازگشت به موفقيت گذشتهاش نيازمند كمك است و درست نيست تيم و طرفدارانش را تنها بگذاريم.
طرفداران مدير جديدي را ميخواهند كه كاملا متفاوت است. بايد ميماندم.
تو ميتوانستي از يوونتوس جدا شوي؟
من هميشه با عشق و لذت به فوتبال نگاه ميكنم و وقتي تصميم به ماندن گرفتم كاملا مطمئن بودم با اطمينان اين تصميم را گرفتهام. هرگز درباره ترك يووه فكر نكردهام.
من 2 سال خيلي سخت را پشتسر گذاشتم اما اكنون با مديريتي جديد شروع خواهيم كرد بنابراين ميتوانم به فوتبال بازي كردن خود همان طور كه به آن عشق ميورزم و دوست دارم بازگردم.
خيلي از بازيكنان از يووه جدا شدهاند. تاردلي درباره آنان ميگويد: «ما آنان را خائن نميناميم.»
آنها تصميم به ترك تيم گرفتند و ما به انتخاب آنان احترام ميگذاريم. من خوب ميفهمم بازيكنان ميخواهند قهرماني ليگ قهرمانان را تصاحب كنند جامي كه ما هرگز به دست نياوردهايم. نگاه كنيد به كاناوارو و زامبروتا در طي اين 2 سال اخير ناكام شدند. اين حقيقت دارد من تمام اين افتخارات را كسب كردهام. باور كردن باطل و حذف يك اسكودتو از تاريخ باشگاه ويترين افتخارات بسيار مشكل است و كسي به راحتي اين مساله را درك نميكند. گرفتن چنين پيروزي خيلي سخت است. اين تصميم خيلي سنگين و مشكل است.
در اين برهه از زمان تلاش مسوولان بر اين است تا ساير بازيكنان و مهرههاي كليدي از جمله ترزهگه را در تركيب تيم حفظ نمايند.
اين كار من نيست و من نميتوانم در اين مساله دخالت كنم و نميخواهم دخالتي نيز داشته باشم. يك هفته را بدون تلفن و ارتباط در جزيرهاي گذراندم. فكر ميكنم تنها بايد صبر كنيم. ما براي كسب نتيجه احتياج به بازيكنان قدرتمند داريم. واقعا از ماندن بوفون و ندود خوشحالم.
جامجهاني آرامش را از ما گرفت اما ما دوباره آن را پيدا خواهيم كرد طرفداران بايد آرام باشند و به ما اطمينان داشته باشند.
آيا بازي آخر فصل پيش در باري و زماني كه جشن قهرماني را به پا كرديد، به ياد داري؟
يك خاطره به ياد ماندني و زيبا كه هميشه در ذهنم خواهد ماند. وقتي وارد زمين شدم و گل زدم تصور ميكنم همه فهميدند كه مهاجم فوقالعادهاي هستم به اين پيراهن انس و تعصب دارم، مردم و ديدند كه ما شايسته هستيم.
هماكنون آن اسكودتو و قهرماني از آن اينتر است، كاناوارو معتقد است اينترها آن را از شما ربودهاند؟
بله، كاملا درست است. چون ما لايق بوديم و شايستگي خود را در زمين نشان داديم. از شنيدن صحبتهاي بازيكنان اينتر كه خود را شايسته اسكودتو ميدانستند خسته شدم، ما بازيكنان در زمين بوديم كه بازي كرديم و پيروزي كسب كرديم. در هر حال اين جام قهرماني را از ما گرفتند ولي مطمئن باشند كه اين قهرماني را از جسم و قلب ما نميتوانند جدا كنند.
اما امروز اسكودتو را بر سينه و پيراهن ويهرا ميبينيد آيا اين يك شوخي است؟ به نظر شما مسخره نيست؟
نه، براي من جالب است. پاتريك قهرماني اروپا و قهرماني جهان را تصاحب كرده است.
ميلان با شما به سري B سقوط كرد، اما دوباره برگشت و به ليگ قهرمانان راه يافت.
بله، اما نميخواهم اين موضوع دوباره تكرار كنم و به ياد بياورم چرا كه اين اتفاق رخ داده و پرداختن بيشتر اين قضيه دردي را دوا نميكند. براي ما تغييري صورت نگرفت حتي لاتزيو و فيورنتينا هم شرايطشان تغيير كرد.
يووه از سري Aبه B سقوط كرد با اين تفاوت كه كسر 30 امتياز به 17 امتياز تغيير داده شد و حالا با اين جريمه اميد بيشتري به صعود خواهيم داشت.
اميد فراواني به بازگشت به سري A دارند؟
ما اميد فراواني به برقراري عدالت داريم و من توضيح بيشتري نميتوانم بدهم.
از قبل با دشام صحبت كرده بودي؟
بله، او در عرصه بازيگري بهترين همبازي من بوده و هم اكنون بهترين مربي خواهد بود. انسانهاي موفق و بزرگ هميشه در همه عرصههاي زندگي موفقاند و گذر از مرحلهاي به مرحله ديگر باعث افت و تغيير آنان نميشود، همان طور كه ديديد او در موناكو افتخارات و پيروزيهاي مهم و باارزشي را كسب كرد.
ايگور تودور ميگفت: «در زمان مربيگري كاپلو جو يوونتوس همراه با ترس بود اما با مربي جديد شرايط تغيير كرده است به طوري كه ميتوان به راحتي شاد بود و خنديد.»
به نظر ميرسد حق با تودور است. شرايط يووه تغيير كرده است و ما به بهتر شدن اوضاع كمك خواهيم كرد.
من نيز با نبود كاپلو با 30 سال سن به مانند 18 سالگيام بازي خواهم كرد.
از كاپلو صحبت نميكني؟
نه، براي او تاريخ صحبت خواهد كرد.
طرفدار بارسلونا خواهي بود يا رئال؟
طرفدار يوونتوسيهاي حاضر در زمين خواهم بود.
علاقهمندي كه پسوتو نيز در يووه بماند؟
كار كردن با جان لوكا بسيار خوب خواهد بود و مطمئنا او در كنار ما و با ما خواهد بود.
تنها گلي كه در سري B به ثمر رساندي؟
در بازي پادووآ برابر تونانا كه 5 بر صفر بازي را برديم و من گل چهارم را به ثمر رساندم.
درست است كه 22/11/1992 دوست و همبازي تو ديليويو هم به خاطر عشق به پيراهنش همراه فيورنتينا در سري C بازي كرد، درست مانند تو.
آنجلو با عشق به فوتبال زندگي ميكرد و تمام زندگياش فوتبال بود همان طور كه من دوست دارم.
او در نوع خود بينظير بود.
توتي ميخواهد از تيم ملي خداحافظي كند. نظر شما چيست؟
در اين باره حداقل در اين زمان فكري نميكنم. ما در كنار هم در جامجهاني بازي كرديم و با قهرماني و پيروزي در كنار هم شادي كرديم. من آرزو دارم او را در مسابقات اروپايي آينده ببينم و خودم هم در تركيب تيم ملي باشم، اين هدف من است.
پس از كسب قهرماني جامجهاني با موجي صحبت نكردي؟ اين عجيب نيست كه موجي با كاپيتان يووه صحبت نكرده است.
ما هيچ گفتوگويي تلفني نداشتيم اما او قدرت و ارزش قهرماني ما را تاييد كرد.
پيام و صحبت آخر با تيفوسيهاي يوونتوس.
ما بازخواهيم گشت. تمايل زيادي به نبرد و جنگيدن داريم و اطمينان و اعتقاد ما همچنان مثل گذشته با روحيهاي جنگنده و با عشق و اطمينان به پيراهن و پرچم سياه و سفيد يوونتوس و با حمايت و تكيه خانوادهها و مديران جديد خواهد بود. دوباره و خيلي زود به دوران اوج و شكوفايي و عظمت خود بازخواهيم گشت.
-
شكست اوساسونا مقابل راسينگ سانتاندر؛نكونام در تركيب ثابت بازي كرد
تيم اوساسونا با جواد نكونام در ديداري تداركاتي مقابل راسينگ سانتاندر شكست خورد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ تيم فوتبال اوساسوناي اسپانيا در يك بازي دوستانه مقابل تيم راسينگ سانتاندر با نتيجه 2 بر صفر مغلوب شد. جانجو در دقايق 37 و 89 گلهاي راسينگ را به ثمر رساند.
در اين بازي جواد نكونام ملي پوش ايراني اوساسونا از ابتدا در تركيب اين تيم به ميدان رفت. از اين بازي 6 هزار نفر ديدن كردند.
تيم اوساسونا روز دوشنبه در ورزشگاه خانگياش در ديداري دوستانه به مصاف شاختار دونسك اوكراين ميرود.
-
در ليست بازيكنان فصل جديد؛هاشميان هشتمين بازيكن گرانقيمت هانوفر
ليست بازيكنان هانوفر در فصل 7-2006 اعلام شد كه طي آن وحيد هاشميان با ارزش قراردادي معادل 2 ميليون يورو، هشتمين بازيكن گرانقيمت تيمش معرفي گرديد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ در اين ليست بازيكناني چون روبرت انكه (5/6 ميليون يورو) پيري اشتاينر (8/3 ميليون يورو) توماس برداريج و فرانك فرنهورست (هر دو 25/3 ميليون يورو) استيون چروندولو و هانو بالتيش (هر دو 3 ميليون يورو) و آلتين لالا (5/2 ميليون يورو) بالاتر از هاشميان قرار گرفتهاند.
در مورد هانوفر گفتني است، اين تيم با از دست دادن 16 بازيكن خود و جذب 13 بازيكن جديد، تغييرات گستردهاي براي شركت در فصل جاري رقابتهاي بوندس ليگا داشته است.
-
مشاور فني تيم ملي در تمرين سوريه
يكي از مشاوران فني تيم ملي فوتبال كشورمان تمرين تيم ملي سوريه را زير نظر خواهد گرفت.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اين مشاور فني تيم ملي ، آناليز تمرينات تيم سوريه را در دستور كار دارد.
تيم ملي سوريه امشب وارد تهران ميشود و فردا در زمين شماره 2 كمپ تيمهاي ملي به تمرين ميپردازد. اين تمرين ساعت 17 آغاز ميشود.
آخرين تمرين تيم سوريه روز قبل از بازي در زمين شماره يك آزادي از ساعت 18 تا 19 خواهد بود.
ايران و سوريه روز چهارشنبه ساعت 18 در استاديوم آزادي مقابل هم قرار خواهند گرفت.
-
اولين دوره پيكارهاي فوتسال قهرماني باشگاههاي آسيا؛ايران درخواست ميزباني كرد
طي نمابري كه روز يكشنبه به دفتر فدراسيون فوتبال كشورمان ارسال شد، كميته فوتسال كنفدراسيون فوتبال آسيا برگزاري اولين دوره پيكارهاي فوتسال قهرماني باشگاههاي اين قاره در ماه فوريه (حدود اسفندماه) را به اطلاع كشورهاي عضو رساند.
عباس ترابيان رئيس كميته فوتسال فدراسيون فوتبال ايران، در گفتگوبا گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن تائيد اين خبر گفت: طي هماهنگيهاي صورت گرفته با آقاي كيومرث هاشمي قصد داريم سريعا درخواست ميزباني اين رقابتها را به كنفدراسيون اعلام نماييم. البته نماينده كشورمان در اين مسابقات هنوز مشخص نيست و قصد داريم قهرمان بازيهاي فصل جاري را به جام باشگاههاي آسيا اعزام كنيم.
وي ادامه داد: اين مسابقات چند ماه قبل از شروع رقابت هاي قهرماني تيمهاي ملي بزرگسالان آسيا صورت خواهد پذيرفت.
همين قضيه، شور و حال باشگاهها براي كسب موفقيت در ليگ برتر فوتسال را افزايش ميدهد. ضمنا از اين پس باشگاهها بايد برنامههاي خود را با تقويم رقابتهاي بينالمللي فوتسال وفق دهند.
ترابيان در ادامه افزود: در اولين دوره بازيهاي قهرماني باشگاههاي آسيا، تمام مقررات جديد بينالمللي اعمال ميشود. اما براي انتخاب شهر ميزبان جام باشگاههاي آسيا، بايد به اقصي نقاط كشور سفر كرد و شرايط را سنجيد. شهر ميزبان بايد حداقل 2 سالن مجهز به اسكوربرد، جايگاه تماشاگران، رختكن مناسب، امكانات لازم و هتلهاي بينالمللي داشته باشد تا اعضاي كميته فوتسال آسيا در بازديدهاي خود نمره قبولي به آن بدهند. به همين خاطر در اولين گام، جمعه راهي شيراز ميشوم تا ضمن تماشاي يك بازي از ليگ برتر فوتسال، شرايط آن شهر براي ميزباني جام باشگاههاي آسيا ارزيابي شود.
-
تورام:تصميم با خودم خواهد بود
ليليان تورام، مدافع كهنه كار و ملي پوش فرانسوي اظهار داشت، خود او در مورد آيندهاش در فوتبال ملي تصميمگيري مي كند نه رايمون دومهنش.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ بازيكن 34 ساله بارسلونا كه قهرماني در يورو 2000 و جام جهاني 1998 را در كنار خروسهاي آبي تجربه كرده در گفت و گويي با ژورنال دو ديمانش فرانسه اذعان داشت كه خودش بايد وضعيت آمادگي اش را براي عرصههاي ملي بسنجد، گرچه در جام جهاني 2006 آلمان بسيار خوب ظاهر شده و با هم تيمي هايش تا ديدار فينال پيش رفته است.
با تمام اين اوصاف او از ديدار دوستانه تيم ملي فرانسه برابر بوسني و هرزگوين محروم ماند، چرا كه باشگاه بارسا، ليليان تورام را براي ديدار سوپرجام اسپانيا كه ميان آبي اناري پوشان نيوكمپ و اسپانيول خواهد بود، لازم دارد.
تورام كه به خاطر دو گلش در مرحله نيمه نهايي جام جهاني 98 برابر كرواسي و كسب نتيجه 2 بر يك خاطره خوشي در اذهان دوستداران فرانسه باقي گذاشته، در ادامه گفت: "تصميم در مورد آينده ملي ام بر عهده خودم است. فكر ميكنم اگر هم قصد ادامه با تيم را نداشته باشم، سرمربي به نظرم احترام بگذارد. آنها نمي توانند مرا مجبور به ادامه کار كنند. همانگونه كه زيدان و ماكه له له با تيم ملي خداحافظي كردند و به خواست خود بازگشتند. من هم اکنون قصد دارم تصميم نهايي را بعد از تفكر فراوان اعلام كنم.
در جام جهاني وضعيت مناسبي داشتم، اما شايد هميشه در آن سطح نباشم."
گفتني است، تورام با 121 ديدار ملي بالاترين آمار را در ميان ملي پوشان فرانسوي دارد.
وي معتقد است شانس زيادي دارد تا رايمون دومهنش براي ديدار 2 سپتامبر برابر گرجستان در مرحله مقدماتي يورو 2008 از وي دعوتي به عمل آورد.
-
براي برگزاري ديدار دوستانه مقابل بارسلونا؛كريمي و مونيخيها در نيوكمپ
تيم فوتبال بايرن مونيخ به منظور انجام يك ديدار تداركاتي عازم اسپانيا ميشود.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ بايرن مونيخ روز سهشنبه 31 مرداد در ديداري دوستانه به مصاف بارسلونا خواهد رفت. اين بازي در ورزشگاه نيوكمپ شهر بارسلون اسپانيا برگزار خواهد شد.
تيم بايرن مونيخ با تمامي بازيكنان خود به اسپانيا سفر خواهد كرد ولي با توجه به مصدوميت علي كريمي، احتمال حضور وي در اين مسابقه بسيار كم است.
سفر بايرن مونيخ به اسپانيا در حالي صورت ميگيرد كه مسابقات بوندسليگا از اين هفته آغاز شده است.
-
فولاد جمعه فهرست نهايي خود را اعلام ميكند؛مايلي كهن 10 بازيكن را خط ميزند
بازيكن تيم فولاد در پايان اردوي اين تيم در كرج ازفهرست نفرات خط خواهند خورد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛هم اكنون 35 بازيكن در اردوي فولاد به سر ميبرند و براساس اعلام كادر فني اين تيم، در پايان اردوي كرج از بين اين بازيكنان 17 بازيكن بزرگسالان و 5 بازيكن اميد انتخاب خواهند شد و اسامي آنها به عنوان فهرست نهايي فولاد به فدراسيون و سازمان ليگ ارسال ميشود.
مايلي كهن اسامي نفرات انتخاب شده و خط خورده را جمعه هفته جاري اعلام خواهد كرد.
گفتني است، فولاد در حال حاضر در محل اردوي خود در كرج به سر ميبرد و شنبه هفته آينده اردوي اين تيم به پايان خواهد رسيد.
-
بعد از يك وقفه كوتاه؛تيم ملي براي بازي با كره جنوبي استارت ميزند
تمرينات تيم ملي فوتبال ايران پس از بازي با سوريه، به منظور رويارويي با كره جنوبي ادامه مييابد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ تمرينات تيم ملي فوتبال ايران بعد از انجام مسابقه روز چهارشنبه در مقابل تيم ملي سوريه در مرحله مقدماتي جام ملتهاي آسيا به مدت چند روز تعطيل خواهد شد و پس از آن وارد مرحله جديد ميشود.
پس از پايان مدت استراحت تيم ملي، تمرينات براي انجام مسابقه در مقابل كره جنوبي آغاز ميشود تيم ملي ايران 4 روز قبل از مسابقه با كره به سئول سفر كرده و خود را براي بازي روز شنبه 11 شهريور آماده ميكنند.
كاروان تيم ملي فوتبال ايران با 18 تا 20 بازيكن به سئول عزيمت مي كند و با توجه به حساسيت بازي با كره جنوبي حضور لژيونرها در اين بازي احتمال زيادي دارد .
-
توتي بر سر دوراهي
در هر دورهاي از رقابتهاي بزرگ و معتبر زماني كه بازيها به اتمام ميرسد تعدادي از بازيكنان فوق ستاره به يكباره تصميم ميگيرند دست از فوتبال ملي بكشند و به نوعي كفشهاي خود را آويزان ميكنند و بسياري از آنان هم در مدت زماني كوتاه با بهانه قرار دادن كمك به تيم ملي دوباره پيراهن تيم ملي كشورشان را بر تن ميكنند.
براي مثال بازيكناني چون پاول ندود، زينالدين زيدان و ليليام تورام از جمله افرادي بودند كه با پايان يافتن رقابتهاي جام ملتهاي اروپا در سال 2004 خداحافظي از فوتبال ملي را متذكر شدند اما در جامجهاني همراه تيمهاي ملي كشورشان بودند.
در ايتاليا هم خداحافظي در اوج بازيگري از تيم ملي تبديل به يك عادت شده است و بر خلاف ساير كشورها بازيكناني كه اين تصميم را ميگيرند به سختي راضي به بازگشت ميشوند مثل پائولو مالديني كاپيتان تيم ملي ايتاليا در سال 2002 كه پس از ناكامي آتزوريها بازوبند را به فابيو كاناوارو سپرد و تلاش براي بازگرداندن او به تيم ملي هيچ نتيجهاي نداشت.
در جامجهاني 2006 آلمان ايتاليا جام قهرماني را به دست آورد و اين بار بازيكني محبوب به نام فرانچسكو توتي حرف از خداحافظي زد.
كاپيتان آ. اس رم و ستاره شماره 10 تيم ملي ايتاليا كه به رغم سختيهاي فراوان به آلمان 2006 رسيد و بازيهاي خوبي هم به نمايش گذاشت مثل پائولو مالديني پايش را در يك كفش كرده و از خداحافظي حرف ميزند، بهانه او خستگي و عدم توانايي زياد براي حضور در تيم باشگاهي و ملي است و وي فقط ميخواهد براي رم بازي كند.
اظهارات متفاوتي در مورد تصميم توتي به چاپ ميرسد و كارشناسان فوتبال هر كدام يك جور در مورد اين مساله قضاوت ميكنند و نظر ميدهند اما حقيقت اين است كه همه آنها دوست دارند ايتاليا در جام ملتهاي 2008 و جامجهاني 2010 توتي را به عنوان يك بازيكن باتجربه و وزنهاي معتبر در اختيار داشته باشد.
از اين رو با نزديك شدن به بازيهاي مرحله مقدماتي جام ملتهاي اروپا موافقان و مخالفان خداحافظي فرانچسكو توتي با اظهار نظرات متفاوت حواشي اين تصميم را داغتر ميكنند، اما عدهاي معتقدند بايد توتي را در اتخاذ اين تصميم آسوده گذاشت و اجازه دهند اين ستاره محبوب در آرامش كامل و فضايي دور از اعمال نظرات عذاب دهنده در اين رابطه فكر كند.
دونادوني اميدوار به بازگشت توتي
روبرتو دونادوني، سرمربي جديد تيم ملي ايتاليا از جمله كساني است كه اميد زيادي به منصرف شدن فرانچسكو توتي دارد.
دونادوني ميداند با نشستن جاي مارچلو ليپي كه توانسته بود ايتاليا را به مقام نخست جامجهاني 2006 برساند، وظيفه خيلي سنگيني را بر عهده گرفته است و به همين خاطر دوست دارد اكثر ستارگان تيم قهرمان جهان را حداقل براي رقابتهاي جام ملتهاي اروپا در سال 2008 به همراه داشته باشد.
سرمربي جوان تيم ملي ايتاليا ابراز اميدواري ميكند تا بتواند در ملاقاتي كه با فرانچسكو توتي دارد او را متقاعد به منصرف شدن از خداحافظي كند و به همين خاطر از هفتهها قبل خود را براي اين ملاقات و جلب رضايت توتي آماده كرده است.
ترس را ميتوان در چهره دونادوني احساس كرد، او خوب ميداند وجود توتي در مركز هجوم تيم تا چه اندازه روي قدرتمند شدن آتزوريها در اين بازيها تاثيرگذار است و نميخواهد اين مهره ارزشمند را در اختيار نداشته باشد.
روزنامه گاتزتا دلو اسپورت در گزارشي بازيكني چون كاناوارو، دلپيرو، توتي، گاتوزو، كامورانزي، زامبروتا و پيرلو را نفرات ارزشمند و گرانبهاي تيم ملي ايتاليا نام برد كه ميتوانند به دونادوني در راه رسيدن به عنوان با اهميت در يورو 2008 كمك كنند.
توتي بر سر دوراهي
در اين روزها اكثر فوتبالدوستان ايتاليايي در نظرسنجيها و گزارشهايي كه تهيه ميشود خواهان حضور توتي در جام ملتهاي اروپاي 2008 هستند و اين موضوع باعث شده تا كاپيتان بزرگ رميها در مورد خداحافظياش دچار ترديد شود.
توتي قبل از جامجهاني 2006 و در جريان رقابتهاي سري A ايتاليا مقابل امپولي از ناحيه مچ پا دچار شكستگي شد و بلافاصله تحت عمل جراحي قرار گرفت، بازگشت او به ميادين نزديك به 3 ماه طول كشيد و در شرايطي كه بسياري از حضور او در جامجهاني مايوس شده بودند توتي با تمرينات فراوان و كمك پزشكان رم براي قرار گرفتن در تركيب نهايي فهرست ليپي آماده شد و در آلمان 2006 هم نمايش نسبتا خوبي داشت.
حالا اين ستاره بزرگ از ترس اينكه دوباره دچار آسيبديدگي شديد نشود تصميم گرفته تا كفشهايش را در تيم ملي ايتاليا آويزان كند اما زماني كه خواسته هوادارانش و آنهايي كه انتظار ندارند موفقيت تيم ملي ايتاليا به همان بازي فينال برلين ختم شود را ميشنود دچار ترديد ميشود.
دوستان نزديك او از احتمال بازگشت به تيم ملي حرف ميزنند و مطمئن هستند توتي در يورو 2008 همراه آتزوريها خواهد بود.
مطبوعات ايتاليا هم در گزارشهاي مختلف توتي را يك ستاره باارزش براي تيم ملي ايتاليا در بازيهاي آينده نام بردند.
با اين حال هنوز هيچ چيز مشخص نيست. فرانچسكو توتي يقين دارد منصرف شدن از اين تصميم يك ريسك بزرگ در زندگياش است و بايد با دقت در مورد آن تصميم بگيرد.
-
برنامه بازي هاي امشب بونس ليگا
هفته نخست رقابت هاي بوندس ليگا با برگزاري دو ديدار به پايان خواهد رسيد.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، برنامه اين دو بازي و زمان آغاز آنها به وقت تهران به شرح زير است:
هانوفر – وردربرمن (ساعت 18:30)
ولفسبورگ – هرتابرلين (ساعت 18:30)
-
شب گذشته با حضور دكتر منتظري و كليه اعضاي تيم ملي؛جلسه مشاوره روانشناسي تيم ملي برگزا
اولين جلسه مشاوره روانشناسي بازيكنان تيم ملي شب گذشته برگزار شد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ساعت 21و30دقيقه شب گذشته ، اولين جلسه مشاوره روانپزشكي بازيكنان تيم ملي با حضور دكتر منتظري درمحل كمپ تيم هاي ملي برگزار شد.
در اين جلسه كه با استقبال كليه بازيكنان و اعضاي كادر فني تيم ملي برپا شد، مسائلي هم چون تاثيرات مسائل روحي و رواني در روند بازي بازيكنان، چگونگي كنترل فشارهاي عصبي و همچنين مسائلي درباره روابط بازيكنان و مربيان مطرح شد.
گفتني است كه بازيكنان و اعضاي كادر فني پس از اتمام اين جلسه با ابراز رضايت و خرسندي، تداوم برگزاري چنين جلساتي را ضروري عنوان كردند.
-
بعد از لغو ديدار دوستانه مقابل پيكان؛فولاد به مصاف پرسپوليس ميرود
تيم فولاد خوزستان در ديداري دوستانه به مصاف پرسپوليس خواهد رفت.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ تيم فوتبال فولاد خوزستان كه قرار بود چهارشنبه در ديداري دوستانه مقابل پيكان به ميدان برود به علت رويارويي با اين تيم در اولين هفته مسابقات ليگ برتر بازي برابر پيكان را لغو كرد و براساس برنامه جديد روز پنجشنبه به مصاف پرسپوليس خواهد رفت.
لازم به ذكر است فولاد فردا نيز در ديداري دوستانه با منتخب قم بازي خواهد كرد.
اردوي فولاد شنبه هفته آينده در كرج به پايان ميرسد و اين تيم به اهواز باز خواهد گشت.
-
ماکاي: شروع خوبي بود
روي ماکاي مهاجم هلندي تيم فوتبال بايرن مونيخ معتقد است که بايرن با پيروزي برابر دورتموند در افتتاحيه بوندس ليگا خودي نشان داده است.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، ماکاي که اولين گل بوندس ليگاي جديد را وارد دروازه دورتموند کرده است، در همان دقايق ابتدايي بازي بايرن مقابل اين تيم با حرکتي ديدني توپ را ديرک دروازه کوبيده بود.
وي در خصوص اين بازي مي گويد: "چند بازي آخر براي بازيکنان ما بسيار سخت بود. اما بايد بگويم که برابر دورتموند بازي بسيار خوبي را به نمايش گذارديم و موقعيت هاي گل فراواني را نيز از دست داديم.
با اين پيروزي ما خودي نشان داديم و هشداري به حريفان داديم."
-
درخشش دوباره رونالدينيورايكارد: ديدارهاي تدارکاتي هم اهميت دارند
شنبه شب در ديدار دوستانه بارسلونا برابر ردبولز نيويورك كه با پيروزي 4 بر يك بارسا پايان يافت رونالدينيو، ستاره برزيلي آبي اناري ها دو گل تيمش را به ثمر رساند و ليونل مسي، آرژانتيني و خاوير ساويولا گل هاي ديگر را وارد دروازه حريف کردند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ بارسلونا گل اول خود را در دقيقه 13 به ثمر رساند كه اين گل به خاطر خطاي مارول وين روي ساموئل اتوئو در منطقه پنالتي بود.
ضربه پنالتي رونالدينيو از سمت چپ توني ميولا دروازه بان راهي دروازه شد و به تور دوخته شد.
حدود 79 هزار هوادار براي تماشاي ديدار آخر بارسا در تور آمريكا حاضر شده بودند.
هيجان اين ديدار هم بيشتر به خاطر حضور رونالدينيو دارنده دو عنوان پياپي مرد سال فوتبال جهان و ليونل مسي بازيكن برتر فوتبال آرژانتين بود.
در دقيقه 39 ديدار بود كه ردبولز گل تساوي را به ثمر رساند و دو تيم با نتيجه يك بر يك پيش رفتند تا اينكه با پاس مسي به رونالدينيو گل دوم شاگردان رايكارد در دقيقه 51 وارد دروازه ردبولز شد.
11 دقيقه بعد مسي گل سوم را براي تيمش به ثبت رساند و سرانجام در دقيقه 87 خاوير ساويولا آخرين گل را راهي دروازه حريف كرد.
گرچه اين ديدار پرگل جنبه نمايشي داشت، اما فرانك رايكارد آن را بسيار جدي تلقي كرد.
وي پس از پيروزي كاتالان ها در جمع خبرنگاران گفت: "هر ديداري براي ما هميت دارد، زيرا هميشه قصد داشتم كه چهره اي برتر از تيمم به همگان معرفي كنم. جو خاصي بر بازي امروز حاكم بود و به نظرم همه از اين بازي لذت بردند. به عقيده من ردبولز هم خيلي خوب بازي كرد. آنها نيامده بودند كه تنها برابر ما دفاع كنند. بازيکنان حريف خوب بازي كردند و برابر ما نمايش نسبتاً خوبي را به اجرا گذاشتند."
-
كورينتيانس شايعه فروش تهوز را رد كرد
مقامات باشگاه كورينتيانس شايعات اخير مبني بر دريافت پيشنهاد از جانب منچستريونايتد و احتمال رفتن تهوز به اين باشگاه را تكذيب كردند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ شايعه شده است كه كارلوس تهوز، مهاجم 22 ساله كورينتيانس از رفتن خود به باشگاه سائوپائولو كه خواهان جذب اين بازيكن جوان است، ناراضي بوده و اخيراً نيز با هواداران مشاجره داشته است.
اين درحالي است که احتمال ميرود، ملي پوش آرژانتيني به عنوان جايگزين رود فان نيستلروي هلندي كه از يونايتد به رئال مادريد پيوسته است، راهي اولدترافورد شود.
در اين بين مقامات كورينتيانس و بخش سرمايه گذاري هاي ورزشي در مطبوعات (msi) روز جمعه طي بيانيه اي در سايت باشگاه اظهار داشتند كه تهوز به هيچ عنوان فروشي نيست و شايعات اخير در مورد فروش كارلوس تهوز به منچستريونايتد صحت ندارند.
در اين بيانيه همچنين آمده است: "msi هيچ تماس يا پيشنهادي از جانب باشگاه انگليسي منچستريونايتد در مورد تهوز دريافت نكرده است."
-
غيبت روني در آغاز فصل جديد
وين روني، ستاره 20 ساله شياطين سرخ به علت مصدوميت به احتمال زياد قادر به حضور در اولين هفته از رقابت هاي ليگ برتر نخواهد بود.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ در ديدار دوستانه منچستريونايتد برابر پورتو كه حدود نه روز پيش انجام گرفت و يونايتد 3 بر يك به پيروزي دست يافت. روني علاوه بر اخراج از بازي مصدوم هم شد، اما سرآلكس فرگوسن سرمربي يونايتد اظهار داشت كه روني در تلاش است تا هر چه زودتر بهبود خود را بازيابد و تا آغاز رقابت هاي ليگ برتر و نيز اولين ديدار يونايتد در روز يكشنبه آينده برابر فولام خود را آماده كند.
وي گفت: "مصدوميت روني خيلي جدي نيست و تنها كمي او را اذيت ميكند، در غير اين صورت به زودي به بهبود كامل خواهد رسيد، اما تنها نگراني ما يكشنبه آينده است و مي خواهيم كه مشكل او تا آن زمان برطرف شود."
گفتني است، يونايتد در صورت عدم بهبودي روني تا يكشنبه آينده بايد جايگزيني براي وي در خط حمله انتخاب كند.
-
سرپرست تيم ملي:لژيونرها امروز به تيم ملي ملحق مي شوند
ما اسامي 38 بازيكن دعوت شده به اردوي تيم ملي را به كنفدراسيون فوتبال آسيا اعلام داشته ايم.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)؛مهدي مناجاتي، سرپرست تيم ملي فوتبال كشورمان در گفتگويي ضمن بيان مطلب فوق افزود: بنابه تشخيص سرمربي تيم ملي در هر بازي ما از 20 نفر از اين بازيكنان استفاده خواهيم كرد.
مناجاتي ابراز اميدواري كرد:طبق قوانين فيفا كه لژيونرها 72 ساعت قبل از بازي در اختيار تيم ملي كشورشان قرار مي گيرند، لژيونرهاي ما نيز امروز به تيم ملي ملحق شوند.
سرپرست تيم ملي اظهار داشت: پيروزي مقابل سوريه كار را براي تيم ملي در بازيهاي بعدي آسان خواهد كرد و با توجه به فاصله زماني كه تا بازي با كره در اختيار داريم مطمئناً تا آن زمان به شرايط ايده آل تري دست پيدا خواهيم كرد. وي در مورد شناخت كادر فني از تيم ملي سوريه نيز گفت: ما فيلمهاي بازيهاي اخير اين تيم را در اختيار كادر فني قرار داده ايم و آنها تا حدودي با اين تيم آشنايي پيدا كرده اند.
-
پيش فروش بليت بازي ايران ـ سوريه
به منظور سهولت در تهيه بليت بازي تيم ملي كشورمان مقابل سوريه، بليت اين بازي به صورت پيش فروش در 8 ورزشگاه مطرح شهر تهران به علاقمندان عرضه خواهد شد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)؛ پيش فروش بليت اين بازي طي روزهاي دوشنبه 23/5/85 (ساعت 14 الي 18) سه شنبه 24/5/85 (ساعت 8 صبح الي 18) و چهارشنبه 25/5/85 (ساعت 8 صبح الي 14) در مكانهاي ذيل پيش فروش خواهد شد.
1ـ ورزشگاه آزادي
2ـ ورزشگاه شهداي هفتم تير
3ـ ورزشگاه تختي
4ـ ورزشگاه شهداي هويزه
5ـ ورزشگاه شهيد شيرودي
6ـ ورزشگاه شهيد درفشي فر
7ـ ورزشگاه شريعتي كرج
8ـ ورزشگاه امام خميني (ره) اسلامشهر
گفتني است؛ بليت فروشي روز چهارشنبه 25/5/85 در استاديوم آزادي انجام نخواهد شد.
-
رأي كميته انضباطي در خصوص تخلف فوتساليستها
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال رأي خود را در ارتباط با تخلفات ناشي از ديدار تيم هاي فوتسال تام ايران خودرو و صدرا شيراز اعلام كرد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)؛طبق اين رأي وحيد شمسايي و محمود خوراكچي (بازيكن و سرمربي تيم تام ايران خودرو)، جواد جوانمردي و علي دوران (پزشكيار و مربي تيم صدرا شيراز) به دليل ورود به زمين مسابقه و دخالت در امر داوري با توبيخ كتبي و درج در پرونده مواجه شدند. علاوه بر اين هر كدام از آنها به پرداخت مبلغ يك ميليون ريال جريمه نقدي نيز محكوم شدند.
-
اطلاعيه روابط عمومي فدراسيون فوتبال؛با حضور گرم تماشاگران، تيم ملي جاني دوباره خواهد
روابط عمومي فدراسيون فوتبال با صدور اطلاعيه اي كليه علاقمندان به تيم ملي كشورمان را به حضور گرم خود در ورزشگاه آزادي و حمايت از تيم ملي كشورمان در روز چهارشنبه، مقابل تيم ملي سوريه دعوت كرد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)؛در بخشي از اين اطلاعيه اي آمده است: امروز روز آشتي مردم با تيم ملي است كه مي خواهد با تمام توان و قدرت شايستگي هاي خود را به اثبات برساند وامروز، روزي است كه حضور شما علاقمندان به فوتبال ملي، اعتبار و دلگرمي ويژه اي به بازيكنان تيم ملي خواهد بخشيد.
در بخشي از اين اطلاعيه اي با تاكيد بر نقش ارزنده تماشاگران در معرفي فرهنگ و ارزشهاي والاي اسلامي آمده است: تماشاگران فهيم ايراني يكبار ديگر همچون ساير بازيهاي ملي، حمايت از تيم ملي كشورمان و رعايت شأن و شخصيت تك تك بازيكنان را نشان خواهند داد و با فريادهاي يك رنگ ايران ـ ايران نقش اساسي خود در موفقيت پيروزي ارزشمند تيم ملي در اين بازي را به نمايش خواهند گذاشت. امروز روز آشتي با تيم ملي و بدور ريختن خاطرات تلخي است كه شايد خود، ره توشه و ترسيم كننده افق روشن در پيش روي تيم ملي باشد و اين امر محقق نخواهد شد مگر به حضور گرم، تشويقهاي مكرر و حضور يكرنگ شما تماشاگران، ملت فهيم و مردم ورزش دوست كشورمان.
-
مذاكرات پرييرا با فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي به بن بست رسيد
تهران IranSport.Net - اميدهاي آفريقاي جنوبي براي به خدمت گرفتن "كارلوس آلبرتو پري يرا" برزيلي به عنوان سرمربي جديد تيم ملي فوتبال اين كشور، به بن بست رسيده است.
خبرگزاري فرانسه به نقل از رسانههاي گروهي در روز شنبه نوشت تلويزيون اوگلوبو اعلام كرده مذاكرات به خاطر عدم توافق در مورد مسئوليتهايي كه پرييرا بايد برعهده بگيرد و اختياراتي كه ميخواهد، متوقف شده است.
پانوراما ديپورتيوو نيز گزارش داد: "كارلوس آلبرتو پرييرا هدايت تيم آفريقاي جنوبي را برعهده نخواهد گرفت. نظر مسئولان آفريقاي جنوبي اين بود كه سرمربي جديد مهمترين مسئوليت يعني سازماندهي فني جام جهاني ۲۰۱۰را برعهده بگيرد اما پرييرا هيچ قراردادي براي قبول چنين مسئوليتي امضا نمي كند و هفته آينده هم به ژوهانسبورگ نخواهد رفت."
در همين حال اوگلوبو افزود اگر فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي قرارداد جديدي پيشنهاد كند، شايد مذاكرات از سر گرفته شود.
منابع ديگر نيز از نامزدي او براي سرمربيگري تيم ايالات متحده آمريكا و باشگاه فلوميننزه برزيل خبر ميدهند.
دو هفته پيش شنيده شد پري يرا با قبول سرمربيگري تيم ميزبان جام جهاني ۲۰۱۰موافقت كرده است. وي بعد از حذف برزيل از جام جهاني امسال، استعفا كرد.
وي در سال ۱۹۹۴به قهرماني در جام جهاني دست يافت و سپس تيمهاي كويت، امارات و عربستان را در دورههاي مختلف هدايت كرد.
-
مسعولان تيم فوتبال منچستر يونايتد براي حفظ وين روني مهاجم جوان اين تيم مبلغ قرار داد او را از 50000 پوند در هفته به 100000 پوند درهفته افزايش دادند .
-
اخراج يك عضو كميته اجرايي فيفا به دليل فروش غيرقانوني بليت
اسماعيل بهامجي" يك عضو كميته اجرايي فيفا به دليل دخالت در فروش غيرقانوني بليتهاي جام جهاني از اتحاديه فوتبال بوتسوانا اخراج شد.
بهگزارش خبرگزاري رويترز، اعضاي اتحاديه فوتبال بوتسوانا در نشست كنگره سالانه خود كه روز شنبه برگزار شد، به اخراج اين مقام از اتحاديه مذكور راي دادند.
اين شخص كه در كميته اجرايي فيفا در رقابتهاي جام جهاني فوتبال ۲۰۰۶ آلمان نيز عضويت داشت، پيشتر بهدليل فروش غيرقانوني ۱۲بليت ديدار تيمهاي انگلستان و ترينيداد و توباگو، از اين كميته بيرون گذاشته شده بود.
۴۲عضو اتحاديه فوتبال بوتسوانا در نشست سالانه خود كه تا نيمه شب به درازا كشيد، به اخراج وي راي دادند.
بهامجي كه دوره عضويت وي در كميته اجرايي فيفا در انتهاي سال جاري ميلادي به پايان ميرسيد، در واكنش به اقدام خود در فروش بليتهاي مذكور گفته بود كه اين كار را براي كمك به هواداران فقير فوتبال انجام داده است.
-
باشگاه پرسپوليس هنوز بالغ بر ۴/۵ميليارد تومان بدهي دارد
باشگاه پرسپوليس هنوز بالغ بر ۴/۵ميليارد تومان بدهي دارد و اعضاي هيات مديره اين باشگاه در نشست شنبه شب خود در اين زمينه صحبت كردند.
به گزارش امروز سايت باشگاه پرسپوليس، نشست رسمي و اضطراري اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس شنبه شب برگزار شد.
در اين جلسه كه با حضور علي سعيدلو، فداحسين مالكي، محمد حسين نژاد فلاح و محمد حسن انصاري فرد برگزار شد اعضاي هيات مديره درباره تغيير و تحول در كادر فني پرسپوليس و انتخاب سرمربي جديد بحث و تبادل نظر كردند.
اعضاي هيات مديره ضمن قدرداني از زحمات مربيان هلندي بر لزوم ايجاد تغيير و تحول در كادر فني تاكيد كرده و درباره انتخاب سرمربي جديد گفت و گو كردند.
برنامه ريزي براي فينال جام حذفي و فصل جديد رقابتهاي ليگ برتر ، بودجه سال آينده و انتخاب اسپانسر از جمله مسائلي بود كه در اين نشست ۹۰ دقيقهاي درباره آن تبادل نظر شد.
در اين جلسه مقرر شد بدهيهاي گذشته باشگاه پرسپوليس كه بالغ بر چهار و نيم ميليارد تومان برآورد ميشود از طريق نمايندگان سازمان تربيت بدني حسابرسي شده و درباره تامين بودجه آن تصميمگيري شود.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس هم بودجه تقريبي سال آينده را در جلسه مطرح كرد كه مقرر شد بعد ازتعيين تكليف بدهيهاي گذشته در اينباره تصميمگيري شود.
-
دبير فدراسيون فوتبال : : رسانه ها ، نقش عمدهاي در پيشبرد فوتبال دارند
دبير فدراسيون فوتبال ايران گفت : ناديده گرفتن رسانه ها، يك خطاي غيرحرفهاي است و ما بايد بپذيريم كه آنها، نقش عمدهاي در پيشبرد فوتبال دارند.
"داريوش مصطفوي" كه روز يكشنبه به دعوت انجمن خبرنگاران، نويسندگان و عكاسان ورزشي ايران در نشستي با هيات رييسه آن شركت كرده بود، اضافه كرد:
اهميت رسانهها بارها ازسوي كنفدراسيون فوتبال آسيا و فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا) مورد تاكيد قرار گرفته است.
وي افزود: حقيقتا نقش مطبوعات و رسانهها در ورزش كشور انكار ناپذير است و فدراسيون فوتبال آمادگي كامل دارد تا با بهرهگيري از تجارب و راه گشاييهاي مطبوعات براي اعتلاي فوتبال گام بردارد.
متاسفانه سالهاي زيادي را بيجهت از دست داديم و بايد بكوشيم تا جبران مافات كنيم.
مصطفوي تصريح كرد: من به اهميت رسانهها در پيشبرد ورزش واقفم و خوب ميدانم كه اين مجموعه، يعني انجمن خبرنگاران ، نويسندگان و عكاسان ورزشي از چه نيروهاي خبره و كارآمدي تشكيل شده است.
آدمهايي كه من سالهاست آنها را ميشناسم و به علم و آگاهي همه آنها واقفم و اميدوارم همكاريهاي فدراسيون فوتبال و انجمن ورزشي نويسان روز به روز مستحكم تر شود.
دبير فدراسيون فوتبال در پايان ضمن تشكر از دعوت مسوولان انجمن ورزشي نويسان گفت : از روز اولي كه دوباره به عرصه فوتبال برگشتم ، روي خرد جمعي تاكيد كردم.
اين باور قلبي من است كه هر كاري با مشورت ، همدلي و مشاركت ، بهتر و بيشتر پيش ميرود.
در اين نشست ، "عبدالحميد احمدي" رئيس انجمن خبرنگاران ، نويسندگان و عكاسان ورزشي ايران نسبت به نياز تعامل بيشتر مطبوعات ورزشي با فدراسيون فوتبال اشاراتي داشت.
وي ، ضمن برشمردن سابقه انجمن ورزشي نويسان ايران تاكيد كرد كه اين انجمن ، قانونيترين انجمن ايران و نمايندهاي از انجمن جهاني "ايپز" است.
احمدي اظهار علاقه كرد كه همكاري فدراسيون فوتبال با بهترين بخش جامعه فوتبال يعني رسانه ها، يك همكاري نزديكتر ، برنامهگرا و متمايل به خرد جمعي باشد.
پس از وي ، "منوچهر زندي" دبيركل انجمن ورزشي نويسان ايران درباره اهميت فوتبال گفت: تقريبا ۱۰ماه از سال ، ورزش ما تحتالشعاع فوتبال است و فدراسيون فوتبال پرمخاطبترين فدراسيون ورزش ايران محسوب ميشود.
ما خيلي خوشحاليم كه فدراسيون فوتبال در دوره جديد تعامل مثبتي با رسانهها دارد.
زندي در پايان ضمن تقدير از زحماتي كه خبرنگاران، نويسندگان و عكاسان ورزشي متحمل ميشوند، تاكيد داشت كه فدراسيون فوتبال ، خود را به جامعه زحمتكش رسانهها بيشتر نزديك كند.
-
انصاري فرد: حاضريم "كاظميان" را به پرسپوليس بازگردانيم
مديرعامل باشگاه پرسپوليس از احتمال بازگشت "جواد كاظميان" به تيم فوتبال اين باشگاه خبر داد.
محمدحسن انصاري فرد روز يكشنبه نظرات خود را درباره تغيير و تحولات بوجود آمده در كادر فني، انتخاب سرمربي جديد، بازگشت احتمالي جواد كاظميان و ساير مسائلي كه اين روزها مورد توجه هواداران و رسانههاي ورزشي قرار گرفته، اعلام كرد.
وي در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس به سوالاتي پاسخ داده كه اين روزها مورد توجه همگان قرار گرفته است.
* در شرايط فعلي اوضاع تيم را چگونه ارزيابي ميكنيد؟
انصاري فرد: فعلا كه نگراني چنداني نداريم چون گزارشاتي كه از طرق مختلف دريافت كردهام حكايت از آمادگي نسبي بازيكنان پرسپوليس در مقطع فعلي دارد. ما به آينده اميدواريم و در حال حاضر هم تيم پرسپوليس بدون حاشيه به تمرين ميپردازد.
طبق گزارشي كه امروز صبح از حميد استيلي دريافت كردم تيم در آرامش مطلق و بدون تنش به تمرين ميپردازد. استيلي به عنوان مربي تيم از عملكرد بازيكنان رضايت داشت و معتقد بود كه بچهها با جان و دل و بدون توجه به حاشيهها زحمت ميكشند تا به هنگام شروع مسابقات در فرم ايده آلي باشند.
آري هان هم روز پنج شنبه گذشته از وضعيت تيم ابراز رضايت ميكرد.
* تغيير و تحولات غافلگيركننده اي كه در كادر فني بوجود آمد چه علتي داشت ؟
انصاري فرد: قبل از هر چيز بايد از زحماتي كه هان و دستيارانش براي پرسپوليس كشيدند تشكر كنم. من به عنوان يك پرسپوليسي هرگز فراموش نميكنم كه هان چه عملكرد خوبي از لحاظ فني داشت. او مربي توانمندي بود كه توانست تيم پرسپوليس را به فينال جام حذفي برساند.
آن هم تيمي كه با قرار گرفتن در رده نهم جدول رده بندي ليگ و در بدترين موقعيت تاريخ خود قرار داشت. به همين دليل ما زحمات مربيان هلندي را فراموش نميكنيم و آنها را جزيي از تاريخ اين باشگاه و عضو هميشگي خانواده بزرگ پرسپوليس ميدانيم.
با اين وجود ما به نقطهاي رسيديم كه احساس كرديم ادامه همكاري دو جانبه به صلاح باشگاه نيست، چون مسائل حاشيهاي زيادي بوجود آمده بود كه اين امر موجب ناراحتي هواداران هم شده بود. مسائلي كه باعث شده بود اقتدار و حرمت باشگاه پرسپوليس زير سوال برود و ما براي اينكه شان و منزلت پرسپوليس زير سوال نرود، ترجيح داديم اين همكاري پايان يابد.
به هر حال عوامل و دلايل زيادي درباره اتخاذ چنين تصميمي وجود داشت كه ما صحيح نميدانيم به جزئيات آن اشاره كنيم.
البته قطعا ميتوان گفت كه جامعه فوتبال ميداند كه چه مسائلي ما را وادار به اتخاذ چنين تصميمي كرد. ما حتي به هان پيشنهاد داديم كه اين جدايي در فضايي كاملا دوستانه اتفاق بيفتد. حتي قرار شد وي با وكيل خود مشورت كند و بعد درباره فسخ قرارداد نظرشان را بگويند.
* شما درباره تئودي يونگ و نيكول كمكهاي اري هان نظري نداريد؟ انصاري فرد: جا دارد از زحمات آنها هم تشكر كنم . يونگ خيلي براي پرسپوليس زحمت كشيد. او به عنوان فردي كه نايب قهرماني جام جهاني را به عنوان بازيكن تجربه كرده و سابقه سرمربيگري در ۴تيم ليگ برتر هلند را دارد، تاثير بسزايي در رسيدن پرسپوليس به فينال جام حذفي داشت.
نيكول هم خيلي تلاش كرد و براي آمادهسازي دروازهبانهاي پرسپوليس زحمات زيادي كشيد.
* فكر ميكنيد آري هان به فيفا شكايت كند؟
انصاي فرد: بعيد ميدانم. وكيل هان روز گذشته نامهاي به باشگاه فرستاده بود كه دربرگيرنده نظرات سرمربي سابق پرسپوليس درباره نحوه تسويه حساب مالي با باشگاه بود. به هر حال در اين زمينه مذاكراتي با هان يا وكيل وي انجام خواهيم داد و سعي داريم همه چيز در فضايي كاملا دوستانه و در سايه تفاهم و رضايت دو جانبه حل و فصل شود.
* ميتوانيد بگوييد سرمربي جديد پرسپوليس چه نامي دارد. "دنيزلي،تروسيه، فوگتس يا ..." ؟
انصاري فرد: درباره سرمربي جديد نظرات افراد مختلفي را جويا شدهام.
اعضاي هيات مديره هم همانگونه كه تاكيد بر قطع همكاري با مربيان هلندي را داشتند درباره انتخاب سرمربي جديد وسواسها و نظراتي دارند كه دغدغه بنده نيز هست. به هرحال چند مربي خارجي براي هدايت پرسپوليس كانديدا هستند، مذاكراتي هم در اينباره انجام شده كه اميدوارم تا پايان هفته به سرانجام برسد.
* اين روزها درباره بازگشت احتمالي جواد كاظميان به پرسپوليس خبرهايي منتشر ميشود. آيا تاييد ميكنيد؟
انصاري فرد: كاظميان تمايل زيادي براي بازگشت به پرسپوليس دارد.
همانطور كه قبلا هم گفته بودم او حاضر نيست به خاطر چند دلار بيشتر پيراهن پرسپوليس را عوض كند. ماهم بعد از ابراز تمايل كاظميان مذاكراتي با مدير برنامههايش يعني "مانوسي فر" داشتيم كه اميدواريم نتيجه بخش باشد.
دراينباره اگر لازم باشد حاضريم بعد از موافقت مدير برنامههاي كاظميان با مديران باشگاه الشعب هم مذاكره كرده و موافقت آنها را با توجه به خواست بازيكن و هواداران بيشمار پرسپوليس جلب كنيم.
* آيا پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات بازيكن جديدي ديگري هم جذب ميكند؟ انصاري فرد: بله. ما چند جاي خالي داريم و سعي داريم دو سه بازيكن جديد جذب كنيم تا كمبودهاي تيم ، درپستهاي مختلف برطرف شود. هدف ما حضور مقتدرانه در جام حذفي و فصل جديد ليگ برتر فوتبال است و از آنجا كه يك ماه به شروع اين رقابتها باقي مانده اميدواريم كه مربي جديد بتواند با آگاهي و شناخت كامل تيم را به مصاف حريفان بفرستد.
در اينباره بايد به هواداران پرسپوليس بگويم كه با توجه به تغيير و تحول در كادرفني نگران مسائل فني نباشند چون ما يك ماه ديگر براي آماده سازي تيم زمان داريم.
* يعني پرسپوليس روز سي و يكم شهريور در اصفهان جشن قهرماني ميگيرد؟ انصاري فرد: قهرماني در جام حذفي با تلاش شبانه روزي مسوولان باشگاه، زحمات بازيكنان، درايت كادر فني و حمايت همه جانبه هواداران دور از دسترس نيست. به اعتقاد من كمتر كسي فكر ميكرد كه تيم پرسپوليس با آن وضعيتي كه درليگ داشت به فينال جام حذفي برسد. حالا هم بايد اميدوارانه و با اعتماد به نفس پيش رفت تا به جام حذفي رسيد.
* درباره نحوه قرعه كشي فينال جام حذفي چه نظري داريد؟
انصاري فرد: مابه تصميم مسوولان فدراسيون فوتبال احترام ميگذاريم اما معتقديم كه عدم حضور نماينده باشگاه پرسپولس در جلسات متعددي كه طي سه ماه اخير درباره نحوه برگزاري و قرعه كشي فينال درجام حذفي اتخاذ شده جاي بحث دارد.
اين اتفاق تلخ نشان از مظلوم واقع شدن پرسپوليس در ماجراي پرحرف و حديث فينال جام حذفي دارد. به هرحال عليرغم جوسازيهاي فراواني كه مبني بر حمايت يك جانبه از پرسپوليس در فينال جام حذفي ميشد، ديديد كه قرعه ميزباني بازي برگشت به نام سپاهان خورد.
علاوه بر آن فاصله اولين بازي پرسپوليس در ليگ برتر با بازي رفت جام حذفي فقط سه روز است و اين موضوع به ضرر هر دو تيم تمام خواهد شد. به خصوص پرسپوليس كه بايد روز هجدهم شهريور در مشهد به ميدان برود و روز ۲۲ شهريور در تهران ميزبان سپاهان باشد.
* سوال پاياني اينكه تكليف شاكيان پرسپوليس چه شد. آيا تا يك هفته ديگر همه چيز حل و فصل خواهد شد؟
انصاري فرد: روز شنبه مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس در جلسه كميته انضباطي حاضر شد و توضيحاتي هم در اينباره داد. ما هم قصد داريم مذاكراتي با مربيان و بازيكناني كه شكايت كردهاند، داشته باشيم تا اين بدهيها را پرداخت كنيم.
احتمالا همين هفته از شاكيان دعوت ميكنيم تا همه چيز دوستانه حل و فصل شود. البته از ابتدا هم قرار بود چنين اتفاقي بيفتد اما نميدانم آنها چرا تصميم به شكايت از پرسپوليس گرفتند.
-
مطبوعات اسپانيا: رونالدو ممكن است با كاكا معاوضه شود
مطبوعات اسپانيا روزيكشنبه گزارش دادند كه باشگاه رئال مادريد اسپانيا ممكن است معاوضه "رونالدو" مهاجم برزيلي سرشناس خود را با هموطنش "كاكا" به باشگاه آث ميلان ايتاليا پيشنهاد كند.
بهگزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، احتمال اين پيشنهاد در زماني مطرح ميشود كه تيم ميلان كه "آندره شوچنكو" مهاجم اوكرايني خود را به تيم فوتبال چلسي انگلستان فروخت، در تلاش براي تقويت خط حمله خود است.
روزنامه ورزشي "ماركا" روز يكشنبه نوشت: جذب كاكا يكي از مسائلي بود كه "رومن كالدورن" رئيس جديد باشگاه رئال مادريد پيش از انتخابات هيات رييسه، نسبت به انجام آن وعده داده بود و اكنون رونالدو مهرهاي است كه او ميتواند براي اين انتقال مورد استفاده قرار دهد.
رونالدو كه در سال ۲۰۰۲پس از ۵سال بازي در تيم اينترميلان به تيم رئال مادريد پيوست هنوز دو سال ديگر با اين تيم قرارداد دارد اما اعتقاد بر اين است كه او از وضعيت خود در رئال ناراحت است.
فصل گذشته، زماني كه رونالدو از سوي هواداران رئال مورد انتقاد و تمسخر قرار گرفت، تهديد كرد كه اين تيم را ترك خواهد كرد.
وضعيت اين بازيكن در رئال مادريد پس از آنكه گزارش شد "فابيو كاپلو" سرمربي جديد تيم استفاده از "رود فان نيستلروي" مهاجم هلندي تازه جذب شده را، به او ترجيج ميدهد، كماكان مبهم است.
رونالدو كه از مصدوميت زانو رنج ميبرد از زمان حضور كاپلو در رئال مادريد، هنوز موفق به بازي در اين تيم نشده است.
مطبوعات اسپانيا معتقدند، با وجودي كه مسوولان تيم آث ميلان تاكنون امكان فروش كاكا را كه تا سال ۲۰۱۱با اين تيم قرارداد دارد، رد كردهاند اما در صورتي كه رونالدو به اين تيم پيشنهاد شود، ممكن است نظر خود را عوض كنند.
-
محمد حسن انصاري فرد: قهرماني در جام حذفي دور از دسترس نيست
مديرعامل باشگاه پرسپوليس نظرات خود را درباره تغيير و تحولات بوجود آمده در كادر فني، انتخاب سرمربي جديد، بازگشت احتمالي جواد كاظميان و ساير مسائلي كه اين روزها مورد توجه قرار گرفته، اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمد حسن انصاري فرد، درگفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس به سوالات مختلفي پاسخ داده است:
* در شرايط فعلي اوضاع تيم را چگونه مي بينيد؟
انصاري فرد: فعلاً كه نگراني چنداني نداريم چون گزارشاتي كه از طريق مختلف دريافت كرده ام حكايت از آمادگي نسبي بازيكنان پرسپوليس در مقطع فعلي دارد. ما به آينده اميدواريم و در حال حاضر هم تيم پرسپوليس بدون حاشيه به تمرين مي پردازد. طبق گزارشي كه امروز صبح از آقاي استيلي دريافت كردم تيم در آرامش مطلق و بدون تنش به تمرين مي پردازد. استيلي به عنوان مربي تيم ازعملكرد بازيكنان رضايت داشت و معتقد بود كه بچه ها با جان و دل و بدون توجه به حاشيه ها زحمت مي كشند تا به هنگام شروع مسابقات در فرم ايده آلي باشند. آقاي آري هان هم روز پنج شنبه از وضعيت تيم ابراز رضايت مي كرد.
* تغيير وتحولات غافلگير كننده اي كه در كادر فني بوجود آمد چه علتي داشت؟
انصاري فرد: قبل از هر چيز بايد از زحماتي كه اقاي هان و دستيارانش براي پرسپوليس كشيدند تشكر كنم .من به عنوان يك پرسپوليسي هرگز فراموش نمي كنم كه آقاي هان چه عملكرد خوبي از لحاظ فني داشتند. او مربي توانمندي بود كه توانست تيم پرسپوليس را به فينال جام حذفي برساند، آن هم تيمي كه با قرار گرفتن در ردهي نهم جدول رده بندي ليگ و در بدترين موقعيت تاريخ خود قرار داشت. به همين دليل ما زحمات مربيان هلندي را فراموش نمي كنيم و آنها را جزيي از تاريخ اين باشگاه و عضو هميشگي خانواده بزرگ پرسپوليس مي دانيم. با اين وجود ما به نقطه اي رسيديم كه احساس كرديم ادامه همكاري دوجانبه به صلاح باشگاه نيست چون مسائل حاشيه اي زيادي بوجود آمده بود كه موجب ناراحتي هواداران هم شده بود. مسائلي كه باعث شده بود اقتدار و حرمت باشگاه پرسپوليس زير سوال برود و ما براي اينكه شأن و منزلت پرسپوليس زير سوال نرود ترجيح داديم اين همكاري پايان يابد.به هر حال عوامل و دلايل زيادي درباره اتخاذ چنين تصميمي وجود داشت كه ما صحيح نمي دانيم به جزئيات آن اشاره كنيم. البته قطعاً مي توان گفت كه جامعهي فوتبال مي داند كه چه مسائلي ما را وادار به اتخاذ چنين تصميمي كرد. ما حتي به آقاي هان پيشنهاد داديم كه اين جدايي در فضايي كاملاً دوستانه اتفاق بيفتد .حتي قرار شد ايشان با وكيل خود مشورت كنند و بعد درباره فسخ قرارداد نظرشان را بگويند.
*درباره تئودوريونگ و نيكول نظري نداريد؟
انصاري فرد: جا دارد از زحمات آنها هم تشكر كنم. آقاي يونگ خيلي براي پرسپوليس زحمت كشيدند .او به عنوان فردي كه نايب قهرماني جام جهاني را به عنوان بازيكن تجربه كرده و سابقه سرمربيگري در 4 تيم ليگ برتر هلند را داشت تأثير بسزايي در رسيدن پرسپوليس به فينال جام حذفي داشت. نيكول هم خيلي تلاش كرد و براي آماده سازي دروازه بانهاي پرسپوليس زحمات زيادي كشيد.
*فكر مي كنيد آري هان به فيفا شكايت كند؟
انصاري فرد: بعيد مي دانم. وكيل آقاي هان روز شنبه نامه اي به باشگاه فرستاده بودند كه دربرگيرنده نظرات سرمربي سابق پرسپوليس درباره نحوه تسويه حساب مالي با باشگاه بود . به هر حال در اين زمينه مذاكراتي با آقاي هان يا وكيل ايشان انجام خواهيم داد و سعي داريم همه چيز در فضايي كاملاً دوستانه و در سايه تفاهم و رضايت دوجانبه حل و فصل شود.
*مي توانيد بگوئيد سرمربي جديد پرسپوليس چه نامي دارد. دنيزلي،تروسيه ،فوگتس يا ...؟
انصاري فرد: درباره سرمربي جديد نظرات افراد مختلفي را جويا شده ام. اعضاي هيأت مديره هم همانگونه كه تأكيد برقطع همكاري با مربيان هلندي را داشتند درباره انتخاب سرمربي جديد وسواس ها و نظراتي دارند که دغدغه بنده نيزهست. به هرحال چند مربي خارجي براي هدايت پرسپوليس کانديدا هستند مذاکراتي هم در اين باره انجام شده که اميدوارم تا پايان هفته به سرانجام برسد.
* اين روزها درباره بازگشت احتمالي جواد کاظميان به پرسپوليس خبرهايي منتشر مي شود. آيا تائيد مي کنيد؟
انصاري فرد: جواد کاظميان تمايل زيادي براي بازگشت به پرسپوليس دارد. همانطور که قبلاً هم گفته بودم اوحاضر نيست به خاطر چند دلار بيشتر پيراهن پرسپوليس را عوض کند. ماهم بعد از ابراز تمايل کاظميان مذاکراتي با مديربرنامه هايش آقاي مانوسي فر داشتيم که اميدواريم نتيجه بخش باشد. دراين باره اگر لازم باشد حاضريم بعد از موافقت مديربرنامه هاي کاظميان با مديران باشگاه الشعب هم مذاکره كرده و موافقت آنها را با توجه به خواست بازيکن و هواداران بيشمار پرسپوليس جلب کنيم.
* پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات بازيکن جديدي ديگري هم جذب مي کند؟
انصاري فرد: بله . ما چند جاي خالي داريم و سعي داريم دو سه بازيکن جديد جذب کنيم تا کمبودهاي تيم درپست هاي مختلف برطرف شود. هدف ما حضور مقتدرانه در جام حذفي و فصل جديد است و ازآنجا که يکماه به شروع اين رقابتها باقي مانده اميدواريم که مربي جديد بتواند با آگاهي و شناخت کامل تيم را به مصاف حريفان بفرستد. دراين باره بايد به هواداران پرسپوليس بگويم که با توجه به تغيير و تحول در کادرفني نگران مسائل فني نباشندچون ما يکماه ديگر براي آماده سازي تيم زمان داريم.
* يعني پرسپوليس روز سي و يکم شهريور در اصفهان جشن قهرماني مي گيرد؟
انصاري فرد : قهرماني در جام حذفي با تلاش شبانه روزي مسئولان باشگاه زحمات بازيکنان، درايت کادرفني و حمايت همه جانبه هواداران دوراز دسترس نيست. به اعتقاد من کمترکسي فکر مي کرد که تيم پرسپوليس با آن وضعيتي که درليگ داشت به فينال جام حذفي برسد. حالا هم بايد اميدوارانه و با اعتماد به نفس پيش رفت تابه جام رسيد!
* درباره نحوه قرعه کشي فينال جام حذفي نظري نداريد؟
انصاري فرد: مابه تصميم مسئولان فدراسيون فوتبال احترام مي گذاريم اما، معتقديم که عدم حضور نماينده باشگاه پرسپولس در جلسات متعددي که طي سه ماه اخيردرباره نحوه برگزاري و قرعه کشي فينال درجام حذفي اتخاذ شده جاي بحث دارد. اين اتفاق تلخ نشان از مظلوم واقع شدن پرسپوليس در ماجراي پرحرف و حديث فينال جام حذفي دارد. به هرحال عليرغم جوسازي هاي فراواني که مبني بر حمايت يكجانبه از پرسپوليس درفينال جام حذفي مي شد ديديد که قرعه ميزباني بازي برگشت به نام سپاهان خورد.علاوه برآن فاصله اولين بازي پرسپوليس درليگ با بازي رفت جام حذفي فقط سه روزاست و اين موضوع به ضرهردو تيم تمام خواهد شد. به خصوص پرسپوليس که بايد روز هجدهم شهريور در مشهد به ميدان برود و 22 شهريور در تهران ميزبان سپاهان باشد.
* و سوال پاياني اينکه تکليف شاکيان پرسپوليس چه شد. آيا تايک هفته ديگر همه چيز حل و فصل خواهد شد؟
انصاري فرد: روزشنبه آقاي توليت مديرحقوقي باشگاه پرسپوليس در جلسه کميته انضباطي حاضرشدند و توضيحاتي هم دادند. ما هم قصد داريم مذاکراتي با مربيان و بازيكناني كه شكايت كرده اند، داشته باشيم تا اين بدهي ها را پرداخت کنيم. احتمالاً همين هفته از شاکيان دعوت مي کنيم تا همه چيز دوستانه حل و فصل شود.البته از ابتدا هم قراربود چنين اتفاقي بيفتد اما نمي دانم آنها چرا تصميم به شکايت از پرسپوليس گرفتند.
-
اخباري كوتاه از فوتبال و فوتسال
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ، راي خود را در ارتباط با تخلفات صورت گرفته در ديدار تيمهاي فوتسال تام ايران خودرو و صدرا شيراز اعلام كرد.
طبق اين راي وحيد شمسايي و محمود خوراكچي ( بازيكن و سرمربي تيم تام ايران خودرو)، جواد جوانمردي و علي دوران ( پزشكيار و مربي تيم صدرا شيراز) به علت ورود به زمين مسابقه و دخالت در امر داوري با توبيخ كتبي و درج در پرونده مواجه شدند.
علاوه بر اين هر كدام از آنها به پرداخت مبلغ يك ميليون ريال جريمه نقدي نيز محكوم شدند.
امروز يكشنبه جلسه همانديشي سرمربي تيم ملي فوتسال ايران با نمايندگان فني باشگاههاي حاضر در ليگ برتر فوتسال با حضور رئيس كميته فوتسال در محل فدراسيون فوتبال تشكيل شد.
جلسه مذكور در خصوص تعامل بيشترسرمربي تيم ملي فوتسال ايران با باشگاههاي كشور برگزار شد.
بر همين اساس سرمربي تيم فوتسال كشورمان با هماهنگي حاضرين در جلسه، دو روز را جهت تمرين تيم ملي ( روزهاي يكشنبه و دوشنبه) مشخص كرد كه طي اين دو روز، چهار جلسه تمرين براي ملي پوشان در نظر گرفته شده است.
شمس در پايان جلسه در رابطه با مسائل اخلاقي و شكل ظاهري بازيكنان تيم فوتسال ايران صحبت كرد و خواستار حضور مليپوشان با شكل و قيافه قابل قبول در زمين مسابقه شد.
ورزشي . ۱۰۹۵
دو بازيكن فصل قبل تيم فوتبال راه آهن تهران عصر امروز يكشنبه با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را با اين تيم تمديد كردند.
بهگزارش خبرگزاري جمهوري اسلامي، روز يكشنبه داوود حقي با حضور در هيات فوتبال تهران قرارداد خود را براي يك فصل ديگر با اين باشگاه تمديد كرد.
همچنين هادي اصغري نيز كه فصل قبل براي تيم راه آهن به ميدان رفته بود، عصر امروز قرارداد خود را براي دو فصل ديگر با اين تيم تمديد كرد.
سهراب انتظاري، مهدي ثابتي و علي اصغر رحيمي بازيكناني هستندكه با اين تيم قرارداد منعقد كردهاند.
-
مناجاتي ": با حضور مليپوشان ، تمرينات شكل ديگري به خود ميگيرد
سرپرست تيم ملي فوتبال ايران گفت با حضور لژيونرها ،تمرينات تيم ملي فوتبال ايران شكل ديگري به خود خواهد گرفت.
" مهدي مناجاتي " عصر روز يكشنبه پس از پايان تمرين تيم ملي فوتبال ايران در گفت وگو با خبرنگار ايرنا گفت تمامي لژيونرهاي فوتبال ايران فردا وارد تهران خواهند شد و در كمپ تيمهاي ملي خود را به كادر فني معرفي خواهند كرد.
مناجاتي درباره چگونگي حضور " وحيد هاشميان " در تهران اظهارداشت وي در خصوص نيامدنش به تهران هيچ تماسي با كادر فني نگرفته است.
وي در ادامه اظهارداشت متاسفانه لژيونرها در طول مدتي كه ايوانكوويچ رهبري تيم ملي فوتبال ايران را برعهده داشته است هميشه دير بر سر تمرينات تيم ملي حاضر شدهاند .
سرپرست تيم ملي فوتبال ايران درباره ديدار با تيم سوريه گفت بازي سختي پيش روي داريم ولي آناليزورها تيم ملي به خوبي اين تيم را تجزيه و تحليل كردهاند و شناخت خوبي از اين تيم داريم .
-
تيم ليورپول فاتح فوتبال جام خيريه باشگاههاي انگليس شد
تيم ليورپول با پيروزي مقابل تيم چلسي فاتح رقابتهاي فوتبال جام خيريه باشگاههاي انگليس شد.
بهگزارش خبرگزاري رويترز از لندن ، در اين ديدار كه عصر روز يكشنبه برگزار شد تيم ليورپول با نتيجه ۲بر يك تيم چلسي را مغلوب كرد.
" جان آرن رييز " و " پيتر كراچ " در دقايق ۹و ۸۰دو بار دروازه تيم چلسي را باز كردند و تك گل تيم چلسي را " آندري شوچنكو " در دقيقه ۹ بهثمر رساند.
از اين ديدار بيش از ۶۰هزار تماشاگر ديدن كردند.
ديدار جام خيريه باشگاههاي انگليس را تيم قهرمان ليگ برتر باشگاههاي اين كشور و جام حذفي برگزار ميكنند.
در فصل گذشته اين رقابتها تيم چلسي فاتح پيكارهاي ليگ برتر شد و تيم ليورپول قهرمان جام حذفي گرديد.
-
انصاري فرد: حاضريم "كاظميان" را به پرسپوليس بازگردانيم
مديرعامل باشگاه پرسپوليس از احتمال بازگشت "جواد كاظميان" به تيم فوتبال اين باشگاه خبر داد.
محمدحسن انصاري فرد روز يكشنبه نظرات خود را درباره تغيير و تحولات بوجود آمده در كادر فني، انتخاب سرمربي جديد، بازگشت احتمالي جواد كاظميان و ساير مسائلي كه اين روزها مورد توجه هواداران و رسانههاي ورزشي قرار گرفته، اعلام كرد.
وي در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس به سوالاتي پاسخ داده كه اين روزها مورد توجه همگان قرار گرفته است.
* در شرايط فعلي اوضاع تيم را چگونه ارزيابي ميكنيد؟
انصاري فرد: فعلا كه نگراني چنداني نداريم چون گزارشاتي كه از طرق مختلف دريافت كردهام حكايت از آمادگي نسبي بازيكنان پرسپوليس در مقطع فعلي دارد. ما به آينده اميدواريم و در حال حاضر هم تيم پرسپوليس بدون حاشيه به تمرين ميپردازد.
طبق گزارشي كه امروز صبح از حميد استيلي دريافت كردم تيم در آرامش مطلق و بدون تنش به تمرين ميپردازد. استيلي به عنوان مربي تيم از عملكرد بازيكنان رضايت داشت و معتقد بود كه بچهها با جان و دل و بدون توجه به حاشيهها زحمت ميكشند تا به هنگام شروع مسابقات در فرم ايده آلي باشند.
آري هان هم روز پنج شنبه گذشته از وضعيت تيم ابراز رضايت ميكرد.
* تغيير و تحولات غافلگيركننده اي كه در كادر فني بوجود آمد چه علتي داشت ؟
انصاري فرد: قبل از هر چيز بايد از زحماتي كه هان و دستيارانش براي پرسپوليس كشيدند تشكر كنم. من به عنوان يك پرسپوليسي هرگز فراموش نميكنم كه هان چه عملكرد خوبي از لحاظ فني داشت. او مربي توانمندي بود كه توانست تيم پرسپوليس را به فينال جام حذفي برساند.
آن هم تيمي كه با قرار گرفتن در رده نهم جدول رده بندي ليگ و در بدترين موقعيت تاريخ خود قرار داشت. به همين دليل ما زحمات مربيان هلندي را فراموش نميكنيم و آنها را جزيي از تاريخ اين باشگاه و عضو هميشگي خانواده بزرگ پرسپوليس ميدانيم.
با اين وجود ما به نقطهاي رسيديم كه احساس كرديم ادامه همكاري دو جانبه به صلاح باشگاه نيست، چون مسائل حاشيهاي زيادي بوجود آمده بود كه اين امر موجب ناراحتي هواداران هم شده بود. مسائلي كه باعث شده بود اقتدار و حرمت باشگاه پرسپوليس زير سوال برود و ما براي اينكه شان و منزلت پرسپوليس زير سوال نرود، ترجيح داديم اين همكاري پايان يابد.
به هر حال عوامل و دلايل زيادي درباره اتخاذ چنين تصميمي وجود داشت كه ما صحيح نميدانيم به جزئيات آن اشاره كنيم.
البته قطعا ميتوان گفت كه جامعه فوتبال ميداند كه چه مسائلي ما را وادار به اتخاذ چنين تصميمي كرد. ما حتي به هان پيشنهاد داديم كه اين جدايي در فضايي كاملا دوستانه اتفاق بيفتد. حتي قرار شد وي با وكيل خود مشورت كند و بعد درباره فسخ قرارداد نظرشان را بگويند.
* شما درباره تئودي يونگ و نيكول كمكهاي اري هان نظري نداريد؟ انصاري فرد: جا دارد از زحمات آنها هم تشكر كنم . يونگ خيلي براي پرسپوليس زحمت كشيد. او به عنوان فردي كه نايب قهرماني جام جهاني را به عنوان بازيكن تجربه كرده و سابقه سرمربيگري در ۴تيم ليگ برتر هلند را دارد، تاثير بسزايي در رسيدن پرسپوليس به فينال جام حذفي داشت.
نيكول هم خيلي تلاش كرد و براي آمادهسازي دروازهبانهاي پرسپوليس زحمات زيادي كشيد.
* فكر ميكنيد آري هان به فيفا شكايت كند؟
انصاي فرد: بعيد ميدانم. وكيل هان روز گذشته نامهاي به باشگاه فرستاده بود كه دربرگيرنده نظرات سرمربي سابق پرسپوليس درباره نحوه تسويه حساب مالي با باشگاه بود. به هر حال در اين زمينه مذاكراتي با هان يا وكيل وي انجام خواهيم داد و سعي داريم همه چيز در فضايي كاملا دوستانه و در سايه تفاهم و رضايت دو جانبه حل و فصل شود.
* ميتوانيد بگوييد سرمربي جديد پرسپوليس چه نامي دارد. "دنيزلي،تروسيه، فوگتس يا ..." ؟
انصاري فرد: درباره سرمربي جديد نظرات افراد مختلفي را جويا شدهام.
اعضاي هيات مديره هم همانگونه كه تاكيد بر قطع همكاري با مربيان هلندي را داشتند درباره انتخاب سرمربي جديد وسواسها و نظراتي دارند كه دغدغه بنده نيز هست. به هرحال چند مربي خارجي براي هدايت پرسپوليس كانديدا هستند، مذاكراتي هم در اينباره انجام شده كه اميدوارم تا پايان هفته به سرانجام برسد.
* اين روزها درباره بازگشت احتمالي جواد كاظميان به پرسپوليس خبرهايي منتشر ميشود. آيا تاييد ميكنيد؟
انصاري فرد: كاظميان تمايل زيادي براي بازگشت به پرسپوليس دارد.
همانطور كه قبلا هم گفته بودم او حاضر نيست به خاطر چند دلار بيشتر پيراهن پرسپوليس را عوض كند. ماهم بعد از ابراز تمايل كاظميان مذاكراتي با مدير برنامههايش يعني "مانوسي فر" داشتيم كه اميدواريم نتيجه بخش باشد.
دراينباره اگر لازم باشد حاضريم بعد از موافقت مدير برنامههاي كاظميان با مديران باشگاه الشعب هم مذاكره كرده و موافقت آنها را با توجه به خواست بازيكن و هواداران بيشمار پرسپوليس جلب كنيم.
* آيا پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات بازيكن جديدي ديگري هم جذب ميكند؟ انصاري فرد: بله. ما چند جاي خالي داريم و سعي داريم دو سه بازيكن جديد جذب كنيم تا كمبودهاي تيم ، درپستهاي مختلف برطرف شود. هدف ما حضور مقتدرانه در جام حذفي و فصل جديد ليگ برتر فوتبال است و از آنجا كه يك ماه به شروع اين رقابتها باقي مانده اميدواريم كه مربي جديد بتواند با آگاهي و شناخت كامل تيم را به مصاف حريفان بفرستد.
در اينباره بايد به هواداران پرسپوليس بگويم كه با توجه به تغيير و تحول در كادرفني نگران مسائل فني نباشند چون ما يك ماه ديگر براي آماده سازي تيم زمان داريم.
* يعني پرسپوليس روز سي و يكم شهريور در اصفهان جشن قهرماني ميگيرد؟ انصاري فرد: قهرماني در جام حذفي با تلاش شبانه روزي مسوولان باشگاه، زحمات بازيكنان، درايت كادر فني و حمايت همه جانبه هواداران دور از دسترس نيست. به اعتقاد من كمتر كسي فكر ميكرد كه تيم پرسپوليس با آن وضعيتي كه درليگ داشت به فينال جام حذفي برسد. حالا هم بايد اميدوارانه و با اعتماد به نفس پيش رفت تا به جام حذفي رسيد.
* درباره نحوه قرعه كشي فينال جام حذفي چه نظري داريد؟
انصاري فرد: مابه تصميم مسوولان فدراسيون فوتبال احترام ميگذاريم اما معتقديم كه عدم حضور نماينده باشگاه پرسپولس در جلسات متعددي كه طي سه ماه اخير درباره نحوه برگزاري و قرعه كشي فينال درجام حذفي اتخاذ شده جاي بحث دارد.
اين اتفاق تلخ نشان از مظلوم واقع شدن پرسپوليس در ماجراي پرحرف و حديث فينال جام حذفي دارد. به هرحال عليرغم جوسازيهاي فراواني كه مبني بر حمايت يك جانبه از پرسپوليس در فينال جام حذفي ميشد، ديديد كه قرعه ميزباني بازي برگشت به نام سپاهان خورد.
علاوه بر آن فاصله اولين بازي پرسپوليس در ليگ برتر با بازي رفت جام حذفي فقط سه روز است و اين موضوع به ضرر هر دو تيم تمام خواهد شد. به خصوص پرسپوليس كه بايد روز هجدهم شهريور در مشهد به ميدان برود و روز ۲۲ شهريور در تهران ميزبان سپاهان باشد.
* سوال پاياني اينكه تكليف شاكيان پرسپوليس چه شد. آيا تا يك هفته ديگر همه چيز حل و فصل خواهد شد؟
انصاري فرد: روز شنبه مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس در جلسه كميته انضباطي حاضر شد و توضيحاتي هم در اينباره داد. ما هم قصد داريم مذاكراتي با مربيان و بازيكناني كه شكايت كردهاند، داشته باشيم تا اين بدهيها را پرداخت كنيم.
احتمالا همين هفته از شاكيان دعوت ميكنيم تا همه چيز دوستانه حل و فصل شود. البته از ابتدا هم قرار بود چنين اتفاقي بيفتد اما نميدانم آنها چرا تصميم به شكايت از پرسپوليس گرفتند.
-
باشگاه پرسپوليس بالغ بر ۴/۵ميليارد تومان بدهي دارد
باشگاه پرسپوليس هنوز بالغ بر ۴/۵ميليارد تومان بدهي دارد و اعضاي هيات مديره اين باشگاه در نشست شنبه شب خود در اين زمينه صحبت كردند.
به گزارش امروز سايت باشگاه پرسپوليس ، نشست رسمي و اضطراري اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس شنبه شب برگزار شد.
در اين جلسه كه با حضور علي سعيدلو، فداحسين مالكي، محمد حسين نژاد فلاح و محمد حسن انصاري فرد برگزار شد اعضاي هيات مديره درباره تغيير و تحول در كادر فني پرسپوليس و انتخاب سرمربي جديد بحث و تبادل نظر كردند.
اعضاي هيات مديره ضمن قدرداني از زحمات مربيان هلندي بر لزوم ايجاد تغيير و تحول در كادر فني تاكيد كرده و درباره انتخاب سرمربي جديد گفت و گو كردند.
برنامه ريزي براي فينال جام حذفي و فصل جديد رقابتهاي ليگ برتر ، بودجه سال آينده و انتخاب اسپانسر از جمله مسائلي بود كه در اين نشست ۹۰ دقيقهاي درباره آن تبادل نظر شد.
در اين جلسه مقرر شد بدهيهاي گذشته باشگاه پرسپوليس كه بالغ بر چهار و نيم ميليارد تومان برآورد ميشود از طريق نمايندگان سازمان تربيت بدني حسابرسي شده و درباره تامين بودجه آن تصميمگيري شود.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس هم بودجه تقريبي سال آينده را در جلسه مطرح كرد كه مقرر شد بعد ازتعيين تكليف بدهيهاي گذشته در اينباره تصميمگيري شود.
-
" آندرانيك تيموريان " به همراه مليپوشان تمرين كرد
تمرينات تيم ملي فوتبال ايران عصر روز يكشنبه با حضور " آندرانيك تيموريان " در كمپ تيمهاي ملي پيگيري شد.
تيموريان كه به تيم بولتون انگليس پيوستهاست تنها لژيونري بود كه عصر امروز در كمپ تيمهاي ملي به همراه ديگر دعوتشدگان زير نظر كادر فني تمرين كرد.
دعوتشدگان به اردوي تيم ملي فوتبال ايران در تمرين امروز خود ابتدا به مدت ۱۵دقيقه به سخنان امير قلعهنويي سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان گوش فرا دادند و پس از آن به گرم كردن خود پرداختند.
در اين تمرين كه ۳۰بازيكن حضور داشتند ، " خانزاده " به علت مصدوميت حضور نداشت.
" رودباريان ، طالب لو ، رحمتي و ميرزاپور " چهار دروازهبان دعوت شده به اردو زير نظر كريم بوستاني تمرينات خود را پي گرفتند.
دعوتشدگان به اردو در تمرينات امروز به دو گروه تقسيم شدند و به فوتبال تك ضرب روي آوردند افزون بر آنكه كارهاي سرعتي را نيز مد نظر قرار داشتند.
تمرينات عصر امروز زير نظر مستقيم " امير قلعهنويي " برگزار شد و وي تاكيد فراواني از يورش از جناحين به سمت دروازه حريف داشت.
تيم ملي فوتبال ايران روز چهارشنبه هفته جاري در چارچوب رقابتهاي فوتبال جام ملتهاي آسيا در ورزشگاه آزادي تهران به مصاف تيم سوريه ميرود.
-
تيم ليورپول فاتح فوتبال جام خيريه باشگاههاي انگليس شد
تيم ليورپول با پيروزي مقابل تيم چلسي فاتح رقابتهاي فوتبال جام خيريه باشگاههاي انگليس شد.
بهگزارش خبرگزاري رويترز از لندن ، در اين ديدار كه عصر روز يكشنبه برگزار شد تيم ليورپول با نتيجه ۲بر يك تيم چلسي را مغلوب كرد.
" جان آرن رييز " و " پيتر كراچ " در دقايق ۹و ۸۰دو بار دروازه تيم چلسي را باز كردند و تك گل تيم چلسي را " آندري شوچنكو " در دقيقه ۹ بهثمر رساند.
از اين ديدار بيش از ۶۰هزار تماشاگر ديدن كردند.
ديدار جام خيريه باشگاههاي انگليس را تيم قهرمان ليگ برتر باشگاههاي اين كشور و جام حذفي برگزار ميكنند.
در فصل گذشته اين رقابتها تيم چلسي فاتح پيكارهاي ليگ برتر شد و تيم ليورپول قهرمان جام حذفي گرديد.
-
هانوفر با وجود گلزني "هاشميان" باخت
تيم هانوفر با وجود گلزني " وحيد هاشميان " مليپوش ايراني خود مقابل تيم وردربرمن شكست را پذيرا شد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از برلين ، تيم هانوفر در هفته اول مسابقات فوتبال قهرماني دسته اول باشگاههاي آلمان / بوندسليگا/ يكشنبهشب در زمين خود مقابل تيم وردربرمن با نتيجه ۴بر ۲بازي را واگذار كرد.
" اشتاينر " در دقيقه ۴۱و " هاشميان " ۶۶براي تيم هانوفر و " ديهگو " " ، ۱۹آلميدا " " ، ۷۹كلوزه " ۸۵و " ينسن " ۹۰+۲گلهاي تيم وردربرمن را به ثمر رساندند.
در ديگر ديدار امشب دو تيم وولفسبورگ و هرتابرلين به مصاف هم رفتند كه اين ديدار بدون گل به پايان رسيد.
-
سرپرست تيم ملي فوتبال ايران: با حضور لژيونرها ، تمرينات شكل ديگري به خود ميگيرد
سرپرست تيم ملي فوتبال ايران، گفت با حضور لژيونرها ،تمرينات تيم ملي فوتبال ايران شكل ديگري به خود خواهد گرفت.
" مهدي مناجاتي " عصر روز يكشنبه پس از پايان تمرين تيم ملي فوتبال ايران، در گفت وگو با خبرنگار ايرنا، گفت: تمامي لژيونرهاي فوتبال ايران روز دوشنبه وارد تهران خواهند شد و در كمپ تيمهاي ملي، خود را به كادر فني معرفي خواهند كرد.
مناجاتي درباره چگونگي حضور " وحيد هاشميان " در تهران، اظهارداشت: وي درباره نيامدنش به تهران، هيچ تماسي با كادر فني نگرفته است.
وي در ادامه اظهارداشت: متاسفانه لژيونرها در طول مدتي كه ايوانكوويچ رهبري تيم ملي فوتبال ايران را برعهده داشت، هميشه دير بر سر تمرينات تيم ملي حاضر شده بودند.
سرپرست تيم ملي فوتبال ايران، درباره ديدار با تيم سوريه گفت: بازي سختي پيش روي داريم، ولي آناليزورهاي تيم ملي بخوبي اين تيم را تجزيه و تحليل كردهاند و شناخت خوبي از اين تيم داريم .۲
-
رحمان دقيقه 90 به تيم مي رسد
اگر علي کريمي و وحيد هاشميان را جدا از تيم ملي فرض کنيم ، تمرين 50 دقيقه اي فردا تنها تمريني خواهد بود که همه ملي پوشان در آن حضور دارند.
از زماني که تيم ملي به قلعه نويي سپرده شد ، هر تمرين چند غايب داشت. اين روند غيبت تا امروز ادامه خواهد داشت اما تمرين فردا با حضور همه ملي پوشان انجام خواهد شد. آندرانيک تيموريان نخستين لژيونر اروپايي بود که به اردو پيوست.
آندو که گفته مي شود 2 هفته بعد قرارداد نهايي خود را با بولتون منعقد و از آن پس صاحب پيراهن شماره 16 اين تيم انگليسي خواهد شد ، در تمرين ديروز حضور داشت.
جواد نکونام (که در بازي مرحله سوم مقدماتي ليگ قهرمانان مقابل هامبورگ به ميدان نرفت اما در بازي دوستانه اوساسونا مقابل راسينگ بازي کرد) ديروز وارد تهران شد و در تمرين بعدازظهر تيم ملي خود را به مربيان معرفي کرد.مهدي مهدوي کيا هم که به احتمال فراوان کاپيتان تيم ملي در بازي چهارشنبه مقابل سوريه خواهد بود (مگر آن که خودش بازوبند را به فکري بدهد) ديروز وارد تهران شد. او در تمرين امروز تيم حاضر خواهد بود.تنها ملي پوشي که باقي مي ماند رحمان رضايي است.
او که در بخش مهمي از تمرينات بدنسازي تيم ملي حضور داشت ، هنوز در 3 راهي کيه وو ، مسينا و پالرمو باقي مانده و فقط به مذاکره قناعت کرده است.
رحمان امشب وارد تهران مي شود و به اين ترتيب تنها در تمرين سبک فردا حضور دارد. به اين ترتيب کادر فني ديگر با ترديد از حضور لژيونرهاي اروپايي حرف نمي زنند ، چون همه چيز روشن شده است.
قلعه نويي که ديروز اعلام کرده بود شناخت کمي از سوريه دارد ، امروز فيلم بازي اخير اين تيم مقابل ليبي را مرور خواهد کرد ، ضمن آن که مشاوران او در کادر فني تمرين امروز حريف را بدقت زيرنظر خواهند داشت.
-
فيورنتينا در تورنمنت استقلال
سخنگوي باشگاه استقلال تهران از برگزاري تورنمنت 4 جانبه فوتبال اين باشگاه با حضور تيم فيورنتيناي ايتاليا خبر داد.
اين تورنمنت از 8 تا 10 شهريور با حضور 4 تيم استقلال تهران ، استقلال اهواز ، فيورنتيناي ايتاليا و يک تيم اماراتي در ورزشگاه آزادي تهران برگزار خواهد شد.