[QUOTE=minimax2;6526078]خواهش می کنم نظر لطفتونه
جدآ همینطور که گفتم شما بسیار با دقت نگاه می کنید و من نوعی هم کسی نیستم که بی خودی از رفتار کسی تعریف کنم
چرا که نه بارها گفتم که اینجا میام که با هم بحث کنیم و از هم یاد بگیریم و چه اشکالی داره که حداقل اینقدر پررو باشیم که چیزی که فکر می کنیم درسته وسط جمع عنوان کنیم تا اگر اشتباه باشه درستش رو یاد بگیریم فراموش نکنیم که هیچ کس چیزی نمی دونه مگر اینکه یاد گرفته باشهنقل قول:
من باید کمک کنم ؟!؟!؟!؟! شما که خودتون ختم استادی در این زمینه هستین و ما هم حالا حالا ها باید در مکتب شما تلمذ کنیم :8::20::8:
سوال سوال هست اتفاقآ اگر کسی که در مقابل سوال شما جوابی نداشته باشه این براش مهمه دوست مننقل قول:
سوالی برام پیش آمده که شاید ار آماتور بودن و یا عدم دقت به توضیحاتتون باشه
دوست من هدفون و پلیر و هر چیزی که در بین مسیر قرار گرفته ترکیب نسیتند بلکه ترتیب هستند و باید دقت بیشتری بکنید چون معنی ترکیب یعنی این همه با هم قابل استفاده هستند اما ترتیب یعنی اگر پلیر اول نباشه هدفون جداگانه قابل استفاده نیست (ببخشید توضیح نکته ای به بهانه جمله شما دادم)نقل قول:
دقیقا چه موقع ترکیب یک هدفون و پلییر نیاز به یک آمپلی داره ؟ مثلا پلییر ها معمولا قدرت راه اندازی هدفون با امپدانس 16 اهم را دارند حالا اگر من هدفونی با امپدانس مثلا 32 اهم گرفتم نیاز به آمپلی دارم ؟
به هر حال چون اغلب پلیرها از طرف سازنده رنج امپدانسی قابل پشتیبانی اونها برای کاربر مشخص نیست یک قانون تجربی اینه که اگر فرضآ شما پلیری دارید که در کتابچه راهنمای اون گفته شده که این پلیر قابلیت ساپورت هدفونهای با امپدانس 32 اهم را دارد شما می تونید 1/3 و 1/2 را رنج مفید و با کیفیت فرض کنید یا به طور ساده تر این پلیر 32 اهمی می تونه هدفون های 10 الی 16 را به خوبی ساپورت کنه حالا اگر شما هدفونی داشته باشید که امپدانس اون 32 اهم باشه که معادل بیشترین امپدانس پلیر هست اتصال این هدفون به پلیر ممکنه کیفیت %100 را از هدفون دریافت نکنید اما ممکنه این حالت برای یک هدفون 32 اهم دیگه اینطور نباشه و شما کیفیت %100 را دریافت کنید چون هر هدفون در تمام فرکانسهای قابل پخش یک امپدانس متفاوتی داره و در واقع این رقم 32 اهم یک میانیگین هم نیست بلکه اگر دقت کرده باشید جلوی پارامتر امپدانس ذکر میشه 32OHM/1KHz یعنی این هدفون در فرکانس 1Khz امپدانسش = 32 اهم هست در حالیکه ممکنه در 10KHz این امپدانس به 64 اهم هم برسه و این نکته بسیار ظریف مرز بین آماتور و حرفه ای هست که یک کاربر حرفه ای می دونه که فلان پلیر با اینکه 32 اهم رو به خوبی ساپورت می کنه اما با توجه به تغییرات امپدانس هدفون مورد نظر امپدانس هدفون و پلیر در محدوده قابل ساپورت پلیر نیست در نتیجه کیفیت صدا در فرکانسهایی که امپدانس از 32 اهم بالاتر میره افت شدید میکنه
دقت به این نکته نباید فراموش بشه که هر هدفونی نیاز به آمپ نداره چون اکثر هدفونها طوری ساخته میشن که بدون نیاز به آمپ قابل استفاده باشند هر چند که وجود آمپ برای هدفونهای در رده نیمه حرفه ای 100 الی 400 تومن یک ابزار مفید هست و نسبت به عدم استفاده از آمپ کیفیت صدا چند درصدی افزایش کیفیت داره اما با توجه به هزینه آمپ این چند درصد راندمان کافی در این رده رو نداره و بهتره که برای هدفونهای رده حرفه ای از آمپ استفاده بشهنقل قول:
مثلا در بعضی ریویو ها خوندم که IE8 نیاز به آمپ داره اما بعضی ها می گن اصلا این هدفون بی نیاز از آمپ هست پس چی باعث شده که یک هدفون 16 اهمی برای یک نفر خروجی کافی نداشته باشه و برای یکی دیگه برعکس
به هر حال کمی درباره اینکه چرا یک هدفون مشابه با یک پلیر خوب و با دیگری چندان خوب نیست داده شد. زمان تست صدا از هدفون باید همه چیز در شرایط مساوی قرار داشته باشه که ما بتونیم درست نتیجه گیری کنیم چون اگر فرضآ تراک مورد تست ما با یک کیفیت نباشه یا افکتهای یک پلیر در حالتی فعال و متفاوت باشه و یا حتی ولوم از نظر توانی نه درجه با هم متفاوت باشه نتیجه یک مقایسه اشتباه خواهد بود.
IE8 یک هدفون بسیار خوب اما از نظر قیمت در رتبه پایینتری نسبت به رقبا قرار می گیره ولی اگر این عامل رو در نظر نگیریم صدای با آمپ و بدون آمپ تغییر چندان زیادی نداره نهایتآ %10 که اگر نسبت کیفیت به قیمت این Setup
را در نظر بگیریم اصلآ Setup با رتبه ای نخواهد بود و راندمان بسیار پایین خواهد بود
اینکه 32 اهم باشه یعنی می تونه هدفونهای با امپدانس بالاتر از 16 اهم به راحتی درایو کنه ولی پلیر شما نهنقل قول:
در مشخصات گوشی آیفون جدید Iphone 4S نوشته Headphone impedance = 32 ohms می شه بگین با پلییر 16 اهمی من چه تفاوتی داره ؟
اما مسئله اینجاست که اغلب %100 کیفیت صدای یک پلیر زمانی به دست خواهد آمد که امپدانس هدفون معدل 1/2 یا نصف امپدانس خروجی پلیرتون باشه که توی کتابچه راهنمای پلیر اعلام شده.
در آخر این رو هم اضافه کنم که داشتن رقم امپدانس بالا یا پایین دلیل بر بی کیفیتی یا با کیفیتی صدای یک پلیر نخواهد بود چون گوش یک انسان بسیار پیچیده تر از این بحث ها به درک اشکالات بسیار جزیی در صدای دریافتی می پردازه مثلآ شایدشما هیچ وقت نتونید خاموش و روشن شدن یک لامپ رو با سرعت کمتر از 1/20 ثانیه درک کنید اما گوش می تونه اختلاف دو صدا رو در کمتر از 1/1000 ثانیه به راحتی و بدون آموزش خاصی درک کنه این یعنی دقتی درک بیش از 50 برابر حس عظیم بینایی
خوشحال می شم به سوالهای شما جواب بدم تا اینکه همه با هم یاد بگیریم
شما هم موفق باشید.