کاشان تلوزیون دیجیتال آمده یا نه ؟
Printable View
کاشان تلوزیون دیجیتال آمده یا نه ؟
كسي ميدونه چطوري تلتكست وepgروي كامپوتر رو فارسي كرد؟
حروف ناخوانا نشون ميده
سلام.آیا 42le4600-ta گیرنده دیجیتال دارد یا نه؟
ممنون درست شد
نقل قول:
دوست عزیز مطمئنا" توی کاشان هم مثل تمام شهرستانها نمایندگی فروش اکثر برندها وجود داره که توی نمایندگی هاشون میتونی محصولات جدید رو پیدا کنی !نقل قول:
دوست عزیز من منظور این بود قابلیت دریافت تلوزیون دیجیتال اومده یا نه . یعنی سیستم دیجیتال اینجا هست یا نه ؟ با تشکرنقل قول:
تا دو ماه دیگر فرستندهای دیجیتال کاشان قابل دریافت میباشد.نقل قول:
البته من شنیدم قسمتهای بازارچه تا خیابان قطب راوندی نیز با آنتن رومیزی میتوان سیگنال را دریافت کرد البته پس از نصب باید منتظر بودتا فرستنده نصب بشود.
با سلام
من تلویزیون سونی مدل w4500 دارم.که تیونز دیجیتال داره
اما مشکلم اینجاست که تمام کانال های استانی رو توی لیست digital tv میاره اما فقط 5کانال مرکزی و شبکه تهران رو نشون میده
مابقی سیگنال دارن اما میزنه این برنامه قابل پخش نیست
به نظرتون مشکل از کجاست؟
سلام دوستان.ایا در شهر قوچان هم پخش دیجیتال راه اندازی شده یا نه؟
معذرت میخوام پوریا جان درسته من منظورت رو درست متوجه نشده بودم . راستش من در مورد بعضی از شهرها اطلاعات دارم ولی میدونم برای اینکه بتونی به خبر مطمئنی راجع به این موضوع برسی ، میتونی از صدا و سیمای شهرتون بپرسی .نقل قول:
موفق باشی
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
راستش من در مورد بعضی از شهرها اطلاعات دارم ولی میدونم برای اینکه بتونی به خبر مطمئنی راجع به این موضوع برسی ، میتونی از صدا و سیمای شهرتون بپرسی .نقل قول:
كسي نميدونه؟!!نبود؟نقل قول:
بچه ها امروز یه چیز تاره فهمیدم.رفتم پیش یه تعمیرکارال جی گفت همه تلویزیون های ال ای دی الجی دیجیتال دارن
رها خانم خوب ميپرسيدي خودم بهت ميگفتم ديگه لازم نبود اين همه راه بري پيش تمير كار بپرسي ازش:8:نقل قول:
خيلي وقت هست كه تمام تلويزيونهاي ال اي دي الجي ديجيتال هستند سامسونگ هم همينطور
تلویزیون/شبکه ورزش شبکه جدیدی است که صدا و سیما قصد افتتاح آنرا در 22 بهمن سالجاری دارد.
به گزارش اوج نیوز،این شبکه 24 ساعته خواهد بود و قرار است طی پروسه ای تدریجی مسابقات زنده فوتبال و برنامه های ورزشی سایر شبکه ها به این شبکه منتقل شود.
برنامه نود هم از جمله برنامه هایی است که به این شبکه انتقال خواهد یافت.
به گفته یکی از دست اندرکاران این شبکه تلویزیونی،برنامه نود و سایر برنامه های پرطرفدار نظیر پحش زنده بازیها در ابتدا هم روی شبکه سه و هم روی شبکه ورزش قابل دریافت است اما پس از مدتی دیگر از کنداکتور شبکه سه حذف می شود.
برای دریافت تصاویر شبکه ورزش باید دستگاه مبدل داشت.
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
یک مشکل خوردم یک انتن داخلی گرفتم که روش نوشته بود مخصوص گیرنده های دیجیتال مشکل دارم میخوام وصل کنم برای این LED
ولی برقی تغذیه نمیکنه تا چراق انتن روشن بشه کار کنه
به نظرتون باید چی کار کنم روش نموشته 5 ولتاژ برق نیاز داره ؟!
1-داخل منوی تلویزیونتون برو واگر گذینه قدرت آنتن رودیدی روشنش کن که البته در99% تلویزیونها بعید میدونم وجودداشته باشه.نقل قول:
2-اگه آنتنت ورودی برق مستقل داره براش یک آدابتوربخر واگه از طریق خودکابل آنتن است میتونی یک منبع تغذیه که مخصوص آنتنهای گردون هستش براش بخری البته باید ولتاژ برقش با ولتاژ آنتنت یکی باشه وگرنه آنتنت میسوزه.
3- اگه بجز کابل آنتنت ورودی usb داشت میتونی به یکی از ورودیهای usb تلویزیونت هم وصل کنی تا برق آنتنت تامین بشه.
فکر میکنم از اون آنتنهای آهنربایی که قسمت تهشون مثل فنر هستش خریدی این آنتنها بیشتر به درت ستاباکسها میخورند.
اطلاعات بیشتر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ممنون توضیحاتنقل قول:
انتی که سفارش دادم این انتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش نوشته 5v DC 40mA یو اس بی تقریبا همین مقدار میده فقط امپری 100 به نظرتون انتشعاب براش درست کنم مشکلی وجود نمیاره ؟!
یا برم بدم به این الکترونیکی یه منبع تغذیه براش درست کنه ؟!
میدونستید میشه با windows media center تلوزیون دیجیتال گرفت؟:46:
خیلی هم گیفیتش بالائه
بله من وقتی ویندوز سون اومد نی دونستم اما برای من باعث شد با کداکهای خود نرم افرار تیونرم کانفلیکت ایجاد کنه و کلی دردسر درست کرد.نقل قول:
با سلام
من تلویزیون سونی مدل w4500 دارم.که تیونز دیجیتال داره
اما مشکلم اینجاست که تمام کانال های استانی رو توی لیست digital tv میاره اما فقط 5کانال مرکزی و شبکه تهران رو نشون میده
مابقی سیگنال دارن اما میزنه این برنامه قابل پخش نیست
به نظرتون مشکل از کجاست؟
چاکریم...نقل قول:
بهتره ببری الکتریکی وبهش بگی مثل تغذیه آنتن هوایی برقی یه منبع تغذیه 5 ولتی براش درست کنی.
فایل هایی که نرم افزار windows media center از تلوزیون دیجیتال ضبط میکنه چین؟
فرمتش wtv.* هستش چه جوری تبدیل میشن؟:19:
شبکه نمایش سیما رسما افتتاح شد
سلامنقل قول:
ميتونيد از نرم افزار Bigasoft WTV Converter برای تبديل اين فايلها استفاده كنيد.
با جستوی اسمش راحت ميتونيد دانلودش كنيد.
برای من هشت شبکه دوم رو روی 530 میگیره ، البته سیگنالش کامل نیست و گاهی تصویر مشکلدار میشه خصوصاً زمانی که ابری باشهنقل قول:
تو توضیحاتش نوشته مناسب تلویزیون نیست.نقل قول:
اما واقعا آنتن داخلی برای تلویزیونهایی که ----t دارن هست که با کیفیت خوب شبکه ها رو بگیره دیگه نخوایم آنتن هوایی بزاریم؟
چه جوری میشه روی تلویزیون 6960 سامسونگ موقع سرچ شبکه ها ، شبکه های دیجیتال رو سرچ کنه نه آنالوگ رو؟
من d5500 دارم 46 " وقتی تنظیم خود کار رو میزنی اونجا میتونی نوع سرچ رو مشخص کنی آنالوگ - دیجیتال و هردو با هم...عصری میرم یه 7 متر سیم بخرم راش بندازم!!!نقل قول:
ویرایش 1 :دوستان من کابل رو وصل کردم و این عکسا رو گرفتم خودم گیج شدم این مقادیر مدولاسیون چی باید بزنم ؟ بیت بار سرچ کردم هیچی نیاورد!!!1
[CENTER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش 2 : خوب رفتم تو سایت سامسونگ مالزی و چک کردم که این تی وی ما انگاری تیونر دیجیتال نداره.
به نظرم خرید ستاپ باکس اشتباهه یه گیرنده ر س ی و ر با امکان پخش فول اچدی بگیرید تا یه 20 سال دیگه که بخواد نسل بعدی تی وی تو ایران بیاد کفایت میکنه هرچند که الان هم تی وی ایران رو از بدر میتونم تماشا کنم...
با ويندوز مديا سنتر چطوري تي وي ميبينيد ؟
من هر كاري كردم نتونستم بگيرم
يكي ميشه واسه ما توضيح كامل بده
باید نرم افزاری که باش تلویزیون میبینی رو ببندی بعد سیستم رو ریست کنی و مطمئن شی که اون نرم افزاره کاملا نه ظاهرا بسته شدهنقل قول:
بعد میری تو قسمت TV و سرچ رو میزنی میگرده بعد گیرنده رو میشناسه و اسکن میکنه و تمام
سوال داشتی بپرس:11:
شما باید توی قسمت تی وی ست آپ بری و طیق راهنمایی ها کار رو انجام بدید. اما مهم اینه که تیونر شما رو مدیا سنتر بشناسه. بیشتر یو اس بی های تیونر رو نمی شناسه اما من که کارت پی سی آی دارم می شناسه هرچند از مدیا سنتر فعلا استفاده نمی کنم. چون توی کداکها کانفلیکت ایجاد می کنه ( البته برای من اینطوریه)نقل قول:
نقل قول:آره ایشون صحیح میفرمایند:46::11:نقل قول:
خیلی از سخت افزار هارو ساپورت نمیکنه و شانسیه و احتمال داره تیونر رو نشناسه
ولی شما سعی تو بکن:20::11:
كارت من يو اس بي ايكس ويژن هست
درايورش رو نصب كردم اما نرم افزارشو نصب نكردم
بعد كه رفتم مديا سنتر قسمت تي وي ميگه كانكشن انتخاب كن
ميخواد به تي وي اينترنتي وصل بشه
ميشه؟
چرا LCD های سامسونگ که از شهر بانه وارد میشود علیرغم داشتن گیرنده دیجیتال سازگاری با ایران را ندارد
برای رفع این مشکل چه باید کرد
بله باید یه کانکشن اینترنت داشته باشی خیلی دانلود نداره یدونه فایل آپدیتش می کنه بعد میره سراغ اسکن که شما باید set top box رو انتخاب کنی و اگر تیونرت رو بشناسه میره برای اسکن اما من بعید می دونم یو اس بی شما رو بشناسهنقل قول:
سلام و تحيات الهي
روش فعال سازي شبكه ديجيتال در ال سيدي هاي سوني به روش ساده بگوييد
کسی تو شیراز با شبکه های دیجیتال مثل شما و نمایش و بازار مشکلی داره.
یکی دو روزه یکی از فرستنده ها مشکل پیدا کرده
وقتی میرم روی شبکه تا 2 ثانیه تصویر خوبه ولی بعد فریز میشه.
باید اپدیت بشن فک کنم ...نقل قول:
ال جی رو شنیده بودم بردن نمایندگیش ۲۰ تومن گرفت درست کرد !
اساتید محترم ، لطفا راهنمایی بفرمایید:
ویدئو هایی که با یک گیرنده دیجیتال سروش (یا همون aptech) روی فلش ضبط کردم به هیچ طریق ممکن نتونستم با صدا پخش کنم ، صدای فیلم نه با هیچ نرم افزاری پخش میشه و وقتی هم که تبدیل میکنم ، فایل خروجی صدا نداره!!(فقط خود دستگاه میتونه درست پخش کنه)
دوستان اگه میتونید اهنمایی کنید ، در ضمن کسی تا به حال چنین مشکلی در سایر گیرنده های دیجیتال مشاهده نکرده