علی جان چطوری این فایل را در این عکس اوردی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی جان چطوری این فایل را در این عکس اوردی؟
سلام
آقا علی این قسمت های Inactive رو به همین حالت بزاریم یا به حالت Active دربیاریم؟
محتوای مخفی: برای مشاهده کلیک کنید
علی آقا این گزینه "همه برنامه ها" تو لیست قوانین hips من نبود، اینو خودتون دستی ساختید؟ اگه آره میشه لطف کنید روششو بگید؟ بعد این کلیدهای رجیستری رو چطور؟ اونا رو هم دستی ساختید؟ یه توضیحی بدید ممنون میشمنقل قول:
سلامنقل قول:
با عرض پوزش از علی آقا که بنده پاسخ میدم.
ویرایش All Applications
محتوای مخفی: برای نمایش کلیک کنید
اضافه کردن کلیدهای ریجستری
محتوای مخفی: برای نمایش کلیک کنید
ممنون از توضیحات، فقط در مورد all application اون مرحله آخر که ادیت رو میزنیم میگه یه اسمی بزن اونو باید همین عبارت " /:? " وارد کنیم؟نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
بله
دقت کنید که / نزنید. باید \ بزنید
*\:?
سلام علی جان
دادا شب اگر امدی لطفا تنظیماتی ک خودت برای hips و فایروال استفاده میکنی بگذاری را من و بقیه بچه ها ممنونت میشیم
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلام امیر خان،نقل قول:
یک پست با توضیحات و عکس از تنظیمات خودم سرفرصت میزارم و سعی میکنم در پایان هم فایل تنظیمات خودم را اینجا قرار بدم تا دوستان دانلود و توی کومودوی خودشون وارد کنند...
علی جان واقعا ممنونمنقل قول:
فقط اگر فردا شب باشه که عالی یک هدیه شب یلدایی هم نصیبمون میشه
فدات دادا
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلام.نقل قول:
همچنان منتظرم.
یک سری تنظیمات اعمال کردم.
اما مشکلاتی داره احتمالا بخاطرم تنظیماتم باشه.
بخاطر همون این جا مطرح کردم../
مثلا:
این system کاربردش چیه و چه تنظیماتی باید اعمال بشه.؟
و windows system application کاربردش چیه؟
در کل آدرس مقصد های سفارشی این جا چی هست؟
شما چند پست قبلی رو هم چک کردم یک مورد دیگه بود توضیح داده بودین
سلام .. من آخرین نسخهی Comodo Firewall رو دان کردم منتنها تو ویندوزم نصب نمیشه!
وقتی اجرا میکنم فایلشو، ویندوز 10 پیغام میده که این برنامه نمیتونه نصب شه رو سیستم!
ویندوزم 10 .. آخرین بیلد!
انگار قرار نیست این اینتر فیس کومود:n34:و عوض شه.واقعا 4 تا طراح خوب توی این شرکت نیست واسه دیزایین کاربر پسند.محیط خشک و زمخت
سلامنقل قول:
در رابطه با طراحی ابتدا باید نوع نگاهی که به محصول داریم را مشخص بکینم که با چه نرم افزاری روبرو هستیم. آنتی ویروس، مدیاپلیر، ادیت تصاویر، و .....
نگاه حرفه ای و انتظاری که از یک رابط کاربری اینترنت سکیوریتی باید داشته باشیم چیه؟
در واقع چند اصل از نظر من در یک GUI مناسب باید رعایت بشه.... اول دسترسی به تنظیمات و هر چیز دیگری، با کمترین کلیک است. دوم دریافت بیشترین اطلاعات و در واقع یک Summary کامل و مفید از وضعیت سیستم و امنیت و بخشهای مختلف اینترنت سکیوریتی است.
دسترسی سریع به تنظیمات به نظر من تو کومودو عالیه.... مثلا از طریق کلیک راست روی آیکون کومودو در system tray هم میشه تنظیمات را عوض کرد و هم از اون طریق به تنظیمات وارد شد.
این امکان از طریق کلیک راست روی ویجت کومودو هم قابل دسترس است. این یعنی شما هر جا را که کلیک کنی کومودو یکسری امکانات را به ما میده....یعنی دسترسی سریع.
حتی خود ویجت همیتونه مفید باشه واطلاعات خوبی از وضعیت امنیت سیستم به کاربر میده..... الان من با عکس میفهمم یک فایل ناشناخته دارم که باید برم ببینم پی هست.... و اطاعت دیگر
اما در رابطه با پنجره اصلی کومودو که یک بخش اصلی از GUI کومودو است، با وجود قابلیت "نمایش پیشرفته" به نظر من پنجره حرفه ای از یک محصول امنیتی را شاهد هستیم.... واقعا من عاشقش هستم.... محصول دیگری سراغ دارید که پنجره اصلیش بهتر از این باشه به من معرفی کنید..... در پنجره اصلی کاربر اطلاعات کلی از وضعیت سیستم و شبکه و بخشهای مختلف کومودو به دست میاره و هم از همونجا میتونه مثلا آنتی ویروس یا هر بخش دیگری را فعال/غیرفعال بکنه و هم میتونه با کلیک روی بخش مورد نظر وارد تنظیمات اون بخش بشه.... در نوار وظیفه پایین هم بخشهای مهم کومودو که شما ازش بیشتر استفاده میکنید میتونه قرار بگیره..... بنابراین من فکر میکنم این پنجره چقدر به پرفکت نزدیک شده!! عالیه.
در بخش تنظیمات هم، تنظیمات در دو گروه تنظیمات عمومی و تنظیمات امنیتی در سمت چپ پنجره به صورت آبشاری قرار گرفتن، که تنظیمات هر قسمت به سهولت قابل دسترسیی است و اصلا پراکنده نیستند.....خیلی راحت کاربر میتونه بین بخشهای مختلف کومودو در سمت چپ؛ بالا و پایین بره و تنظیمات هر بخش را مشاهده و ویراش بکنه.....
در هر صورت این نظر من بود، به عنوان کسی که سعی میکنه یک نگاه حرفه ای به اینترفیس کومودو داشته باشم.... اما اگر پیشنهاد خاصی جهت بهتر شدن اینترفیس دارید من دوست دارم بشنوم.:n16:
دقیقا یکی از گزینه هایی که توی کمتر آنتی هست و کومودو داره امکان انتخاب میانبر و عوض کردن اونهاست ...خیلی عالیه..چیزی که برای یورز حرفه ای واقعا کاربردیه.هم توی ویجت هم توی تسکبار و هم توی پنجره اصلی گزینه های زیادی رو کاربر برای انتخاب داره که توی هیچ آنتی من ندیدم...
با سلام
علی آقا کومودو Self Defense نداره؟
من برای آزمایش این گزینه، سیستم رو فریز کردم و فایل های داخل پوشه ی کومودو رو حذف کردم که متاسفانه بیش از نیمی از فایل ها حذف شد!!
در صورتی که نباید چنین امکانی وجود داشته باشه.
لطفا این مورد مهم و حیاتی رو متذکر شوید تا اضافه کنند.
علی آقا یه سوالی از خدمتتون داشتم، فرض کنید یه نفر یه فایل مخرب رو داخل یه فایل PDF میفرسته و ما هم میایم اون فایل پی دی اف رو باز میکنیم، در این حالت HIPS و سندباکس آیا میتونن جلوی مخرب رو بگیرن و بهمون آلارم بدن یا نه چون به صورت پیش فرض فایل PDF رو یه فایل امن میدونن دیگه جلوی دسترسی اون مخرب که با فایل PDF ادغام شده رو نمیگیره؟
سلامنقل قول:
کومودو Self Defense داره..... برای تست میتونید مخربهایی را تست کنید تا به کومودو حمله کنند. کومودو به راحتی از خودش دفاع میکنه.....بهتون قول میدم کومودو یکی از قویترین سیستمهای دفاع از خود را داره. هیچ پروسه ناامنی نمیتونه به راحتی به کومودو حمله بکنه.....
اما اینکه اجازه داده میشه کاربر فایلهایی را حدف بکنه بحث دیگرست... کومودو میگه کاربر میتونه هر کاری بکنه.
عرض سلامنقل قول:
حقیقتش توصیح و نوشتن در مورد این موضوع خودش یک مقاله مفصل هست....
اما چیزی که قابل بیان است این هست که یک فایل pdf میتونه حاوی کد مخرب باشه. وقتی در باره کدهای مخرب درون یک فایل pdf حرف میزنیم عموما موضوع اسکریپتهای جاسازی شده درون یک فایل pdf است. البته ظاهرا روشهایی کشف شده که یک مخرب اجرایی هم قادر به جاسازی و اجرا از درون یک فایل pdf هم هست.... در هر صورت کومودو قابلیت تجزیه و تحلیل برنامه هایی که قادر به اجرای این کدها هستند را داره.... مثلا اگر قرار باشه کد مخربی از دورن یک pdf به اینترنت دسترسی داشته باشه پیغام خواهیم داشت، کاری که احتمالا این کدها انجان میدن برای دانلود مخرب،
در رابطه با اجرای یک فایل اجرایی مخرب از درون pdf اون چیزی که انتظار میره این هست که گرفتار سندباکس و HIPS خواهد شد.
من فلشم ویروسی شده، وقتی روش میزنم میزنهempty, با کومودو چطور اسکنش کنم، چون رایت کلیک که میکنم اسکن کنه، نمیکنه،
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk
ممنون داش واسه جواب.راستش اینترفیس ورژن قبل فک کنم ورژن 5 یا 6 که عوض شد و این شکل جدید به خودش گرفت خیلی بهتر و کامل تر بودنقل قول:
در از تنظیمات زیاد بیشتر لذت میبرم تا دسترسی سریع.نمیخوام مقایسه کنم ولی از اینترفیس کسپر یا اوت پوست یا انلاین ارمور بیشتر خوش میاد.این طاهر شبیه بیتدفندره یا اون شبیه این :n13:.بحث اینتر فیس بیشتر سلیقه ای هست و کمی هم کاربردی.حالا به هر حال یه خونه تکونی بد نیست براش فک کنم.
یا حق
راستش به خاطر این ویژگی که شما فرمودین دوباره نصب کردم . این واقعا جالب بود که به خاطر نصب و پاک کردن سریه متوجه نشدم.واقعا کاربردی و جالبه.نقل قول:
فک کنم باید دیگه ویندوزو عوض کنم.تو این هفته 10 نوع سوییت و فایرال نصب کردم و پاک کردم:n31:
یا حق
علی آقا یه مشکلی که کومودو تو ویندوز 10 داره اینه که هر اپلیکیشن شخص ثالثی رو که از استور دانلود و میخوایم اجرا کنیم سندباکس و hips جلوشو میگیرن و به عنوان فایل نا امن میشناسنش، اگه میشه این مورد رو مطرح کنید که یا یه لیست امن از اپلیکیشن های استور داخل کومودو قرار بدن تا به هر اپی گیر نده یا اینکه کلا اپلیکیشن های استور رو به صورت پیش فرض امن بدونه
دوستان قدرت این آنتی ویروس برای شناسایی ویروس های فلش چطوریه ؟
نقل قول:
سلام علی آقا
والا منم اینترفیس نسخه 5 رو بیشتر دوست داشتم حالا اگر بشه چند تا تم جدید هم اضافه بشه بد نیست
با نشکر از شما عزیزان:n16:
منظور از ویروسهای فلش همون ویروسهایی که از طریق فلش مموری وارد سیستم میشن؟ ..... هیچ فرقی نداره، اگه شناخت که هیچ، اگر نشناخت و خواستند وارد سیستم بشن بخش"حفاظت" کومودو جلوی آلوده شدن را میگره با اتوسندباکس و HIPSنقل قول:
نسخه 9 تم اصلیش کاملا متفاوت هست.نقل قول:
یک مشکلی که جدیدا بهش برخوردم ابنه که حدود یک روزه که دیتا بیسش کومودو اپدیت نمیشه؟برای من نسخه دیتابیس 23966 هستش .گفتم حتما مشکل از سیستم منه.رفتم تو سایت کومودو هم دیدم همین نسخه هست.
واقعا چرا؟
سلامنقل قول:
اونچه که از طریق تجربه دیدم، هر چند ماه این اتفاق میافته، و چند دلیل میتونه داشته باشه، از تغییر در زیرساختها و سرورهای دانلود و یا شایدم سیستم کاهش امضای دیتابیس (اخرین بار دیدم حجمش به 305 مگ رسیده بود الان با کاهش مواجه شده و حدود 294 مگ هست) که احتمال داره موقتا آپذیت را متوقف کنند. اما نکته اینجاست که در هر حال کومودو متکی بر دیتابیس نیست و همزمان ار کلود هم استفاده میکنه و حتی در صورت بروز اشکال در سرورهای کلود هم باز آپدیت نشدن موقتی هم خطری برای کاربر نداره، بخش دیفنس محافظت را انجام میده. عدم آپدیت موقتی محصولاتی را نگران میکنه که برای حفاظت از سیستم کاربر ، متکی بر دیتابیس هستند. این وضعیت برای کومودو متصور نیست..... در نهایت چیزی که مسلم است یا در حال بهبود سرورها/دیتابیس هستند یا رفع اشکال.
====
ویرایش:
الان کومودو برای دیتابیس آپدیت داده DB: 23971
حجم کل دیتابیس باز دو ، سه مگ کمتر شده، الان حدود 292 مگ هست.:V30:
===
ویرایش:
این هم پاسخ ایگور، مسئول بخش آنتی ویروس:
We are improving quality of generic signatures. This means better detection rate and reduced base size. There is no any error and reduced base size is expected
Thank you
Igor
سلام من حدود ۱۰ روز هست که آپدیت میکنه ولی موقع نصب با مشکل روبرو میشه و خطا میده ،چی کا رکنم ؟ الان وضیت قرمز هست و هشدار میده ولی آپدیت رو هم نصب نمیکنه
نقل قول:به مسیر زیر برید:
ProgramData/Comodo/Cis/wpTemp
هرچی فایل در پوشه wpTemp میبیند را حذف کنید... بعد کومودو را آپدیت کنید.
..نقل قول:
program data میرم ولی فایلی مربوط به comodo نیست ،فقط یک فایل catia هست که اونم به این ربطی نداره ،،،،چی کار کنم ؟
سلامنقل قول:
مطمئنید مسیر را درست رفتید؟ تو مسیر ProgramData شما باید کلی فولدر داشته باشید که یکی مربوط به کومودو هست....
محتوای مخفی: ProgramData
من program data تو c ندارم تو E دارم که عکسش را هم گذاشتم هیچی توش نیستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
البته اون پوشه پیشفرض مخفی هست.... باید از طریق کنترل پنل ، تنظیم نشان دادن فایل و و پوشه های مخفی را انتخاب کنید
راستی، الان چند وقت از مشکل شما میگذره، هنوز کومودو آپدیت نمیشه؟
نقل قول:
نه متاسفانه حل نشده ،هر روز هم کلی حجم اینترنتم میپره ولی نمیتونه نصب کنه
این مسیری که شما گفتی رفتم عکسش رو گذاشتم ولی باز تو program data هیچ فایلی نیست ..!
دیگه واقع نمیدونم چی کار کنم ،مشکلی نداشتم تا همین ۱ ماه پیش
جالبه با اینکه program data هنوز خالی هست ولی comodo درست شد و فعلا امن نشون میده ..چی کار کنم که این مشکل پیش نیاد دوباره
ببخشید همه ی نسخه های کومودو رایگانه؟ یا نسخه های پولی هم داره؟
آنتی ویروس + اینترنت سکیوریتی رایگانشو از کدوم لینک باید دانلود کنم ؟
غیر رایگان هم داره. آنتی ویروس رو برای چه ویندوزی میخواین ؟نقل قول:
دوستان من از Choromodo استفاده میکنم ولی جدیدا توی بعضی سایت ها که میرم Crash میکنه !!!
Jadda عزیز با سلام
من هنوز به درک درستی از HIPS (تو ویدیو ESET، هیپس تلفظ میشد) نرسیدم شاید چون من از کومودو استفاده نکردم تا حالا. (ویرایش : الان نصبش کردم)
میشه این HIPS رو معادل APPLICATION CONTROL کسپرسکی در نظر گرفت؟
در واقع اگه بین HIPS و BEHAVIOR BLOCKER تمایز قائل بشیم، در مورد کارکرد رفتارشناسی خوب میشه فرض کرد آنتی ویروس با زیر نظر گرفتن عملکرد یه فایل میتونه اونو به عنوان مخرب شناسایی کنه. حالا این HIPS چطوری یه فایل رو به عنوان یه فایل مشکوک میخواد معرفی کنه؟ یعنی الگوریتم کلیش چطوریه؟ خوب اینکه فقط به کاربر اطلاع بده که یه فایل داره اجرا میشه که کافی نیست چون ممکنه اون فایل رو ما بدون اینکه بدونیم مخربه خودمون اجراش کنیم. اینکه میگید HIPS در نهایت به یه فایروال خوب منتهی میشه کمی مساله رو روشن میکنه (البته اینجوری به نظر میرسه HIPS به سمت فایروال بره تا به عنوان بخش از آنتی ویروس) اما اگه یه فایلی که ما فکر میکنیم سالمه رو اجرا کنیم و بهش اجازه دسترسی هم بدیم اون وقت HIPS قرار نیست کمکی بکنه. درسته؟
HIPS چه روشی رو در پیش میگیره که سوالاش از کاربر خیلی زیاد نشه؟ (فکر کنم امسی سافت هم به فکر حذف HIPS از محصولاتش است شاید به همین علت که کاربر عادی تحمل سوالات زیاد رو نداره، بیت دیفندر اتوپایلوت رو برا همین بی حوصلگی کاربرا گذاشته که آنتی ویروس کاملا خومختار بشه)
توضیحی که خود سایت کومودو در مورد Behavior Blocker داده کار رو خراب تر میکنه چون در توضیح اون HIPS رو ذکر کرده
و برای HIPS
ضمنا قرار بود تنظیمات بهینه کومودو رو بذارید که انگار مشغله زیاد نذاشته این امر اتفاق بیفته.
فکر میکنید رایگان بودن اینترنت سکیوریتی کومودو ادامه داشته باشه؟
راستی تو نسخه فارسی پرانتزها جابه جا نمایش داده میشه
ممنون
علی آقا عذر میخوام که به صورت نقل قول دارم ازتون سوال میپرسمنقل قول:
من یه مشکلی دارم که واقعا اعصابمو خورد کرده، ممنونم میشم اگه راهنماییم کنید تا حلش کنم
مشکل اینه که من به صورت همزمان از یه کانکشن وای فای و یه کانکشن LAN روی ویندوز استفاده میکنم، یعنی از 2تا مودم مجزا اینترنت میگیرم رو ویندوز، منتها زمانی که فایروال کومودو فعال هست فقط یکی از کانکشن ها اتصال اینترنتش برقرار میشه (اونی که زودتر وصل شده)، یعنی مثلا اگه به وای فای وصل باشم بعد که کابل LAN رو وصل میکنم اینترنت نمیاد و تو Network and sharing center جلوی کانکشن Lan مینویسه no network access، ولی زمانی که فایروال رو قطع میکنم سریع اتصال اینترنت برقرار میشه، یعنی هربار که بخوام از 2تا کانکشن استفاده کنم اول باید فایروال رو یه لحظه قطع کنم تا سیستم اینترنت بگیره بعد فایروال رو وصل کنم، فایروال تو حالت تنظیمات دستی هست، ممنون میشم راهنمایی کندی چجوری این مشکل رو حل کنم