دوستانی که آب بندی کردن بعد از دیدن یک فیلم 2 ساعته که بالا و پایینش سیاه هست (فکر کنم می گن اسکوپ) مشکل IR پیش نمیاد؟
Printable View
دوستانی که آب بندی کردن بعد از دیدن یک فیلم 2 ساعته که بالا و پایینش سیاه هست (فکر کنم می گن اسکوپ) مشکل IR پیش نمیاد؟
متوجه نشدم چی گفتی اما کلا من رو به بزرگی خودت ببخش!نقل قول:
بهتره توی نت یا اگه احیانا این TV رو داری خودت مطالب بدرد بخور در مورد کارایی ها(+) و نقاط ضعف(-) این TV برای من و دوستان پیدا کنی بذاری تا کسانیکه میخوان بخرن با دید بازتر و اونایم که دارند بهتر استفاده کنند.
یا علی.
نه مشکلی نداره.نقل قول:
با سلامنقل قول:
زمانی که شما یک هادر یا فلش مموری را از FAT به NTFS فرمت می کنید با این حرکت به راحتی می توانید فایل های با حجم های سنگین ( بالاتر از 4000 مگابایت یا همان 4 گیگابایت ) را به آن منتقل کنید اما تنها مسئله ای که قابل توجه است، اینکه که برخی سیستم های صوتی ، تصویری و الکترونیکی قدیمی تر دیگر قادر به فراخوانی آن هادر یا فلش مموری با فرمت NTFS نیستند و همچنین دیگر امکان بازگشت صحیح به فرمت قدیمی امکان پذیر نیست.
اگر شما از هادر مربوطه برای اتصال به تلویزیون می خواهید استفاده کنید که دیگر مشکلی نیست ، فقط آن را مربوط به ذخیره اطلاعات صوتی و تصویری کرده و از انتقال فایل های سیستمی به درون آن خودداری کنید.
دوست عزیز ؛ توی دفترچه ی راهنماش ذکر شده که فلش یا مموری 16 تا 32 با فرمت fat رو ساپورت می کنه ...!!!:46:نقل قول:
كانال اسكاي 3d اواتاروالان پخش كرد جالب بود اگه اين فيلم با دستگاه پخش بلوري 3d داشته باشه ببينه عمق تصويرش از اين بيشتره يا فرق نميكنه من چند دقيقه ضبط كردم با رسيور هم تو فلش ديدم 3d بود كاملا بعد فرق بلوري پلير با بلوري پلير 3d در چيه .هركاري هم ميكنم باز با اينكه vt30 جز بهترين 3d هاست بيشتر از ٢ دقيقه سردردوچشم درد ميگيرم فكر كنم چشم من حساسه
آخرين اخبار بانه :
100 تومان ديگه گرون كردن!
st30 42 با بلوري 1740 و بدون بلو ري 1500 اگه هزينه حملم بهش اضافه بشه ميشه 1600 تقريبا!! اينا فكر كردن مردم ديونن بخاطره 200 تومان جنس بي گارانتي بگيرن! (البته اگه هنوز st30 تو نمايندگيها موجود باشه چون مثل اينكه بانيان پخشش رو متوقف كرده)
vt30 هم كه اصلا بانه نيومده احتمالا پاناسونيك اين مدل رو تو كشورهاي عربي ارائه نداده كه بانه نياوردن
یه نمایشگاهه ماله بابای سس فابرگاس اسم بچشو گذاشته روش:31:(شوخی)نقل قول:
ماکه رفتیم بخریم 20دقیقه فیلم final destination دیدیم مشکلی که پیش نیومد هیچ 1جا جا خالی دادم که آسیب نبینم!!!!!!!!!:31:نقل قول:
نه عزیزم VT30 توی کشورهای عربی از جمله امارات(دبی) فروخته میشه اگه به پشتیانی خاورمیانه پاناسونیک رجوع کنی آدرس . تلفن و فکس دفتر دبی قرار داده شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید.نقل قول:
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] VT30 در سایت خاورمیانه پاناسونیک(دبی)
بنظرم یکی از علتهایی که نمیارن تفاوت اندک قیمتی که پاشون تموم میشه با قیمت گارانتی دارش هست جوریکه کسی حاضر نیست برای اون تفاوت اندک پاشه بره بانه و بی گارانتی بخره.
البته من با مسئول فروش یکی از این سایتهای بانه صحبت میکردم نگران وضعیت دلار و درهم هستند که معلوم نیست فردا چه قیمتی داشته باشه و واسه خرید فعلا دست نگه داشتن.
البته من قبل از خرید حدود یکی دو ماه پیش تقریبا با همه فروشندگان بدون گارانتی حرفیدم st30 بود ولی vt30 نبود و بیشتریا میگفتن st30 جدیدتره داریم vt30...!!!!!!نقل قول:
بچه ها توجه کنن هر 50 تومنی که بره رو دلار اگه vt30 رو 2000 دلار حساب کنی100000 (مبلغ به حروف:صد هزار تومان) میره رو قیمت تی وی. و این هم در نظر بگیرین که تلوزیونهایی که تو بازارن با قیمت قبلیه دلار وارد شدن.برای همین هنوز زیاد گرون نکردن.قیمت امروز 50vt30:3360000 تومان.
تاثیر 3d روی افراد مختلف متفاوته , بعضی ها بعد از چند دقیقه سردرد و چشم درد میگیرند بعضی ها هم می تونن به راحتی یک فیلم بلندو تماشا کنن - نکته جالب اینجاست که میزان افکت 3d هم که هر شخص حس می کنه کمی با فرد دیگه فرق می کنه و درصد کمی افراد (طبق آمار در امریکا 5 تا 10 درصد) stereo blindness هستند یعنی نابینایی استریسکوپیک(همین که تولیدکنندگان تلویزون وسینما بهش 3D می گن) دارند و این افراد اصلا با زدن عینک نمی تونن تصویرو 3 بعدی ببینن .نقل قول:
کسانیکه میخوان این قابلیتشون رو تست کنند و ببینند آیا نابینایی استریسکوپیک دارند یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تست ساده گذاشته البته عینک میخواد:31:نقل قول:
آقا امروز رفتم یه VT30 خریدم. پولم به HX925 نرسید. خریدم آوردم خون باز کردیم دیدیم پانل کامل جروجر شده. ولی تلویزیون دورش با شیشه روش کامل سالم بود. زنگ زدم نمایندگی گفتن تا فردا ساعت ۱ یکی دیگه میفرستن. الان خیلی ناراحتم.
مدلای 2012امروز معرفی شد
vt50
gt50
st50
برای آسیا هنوز معلوم نشده چه مدلایی میاد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
قصد خرید تلوزیون دارم نظرم روی st30 هست 50 اینچ
نظر دوستان چیه و این که این مدل تله تکس هم داره (تو یه سری سایتا دیدم زدن نداره)و این که شبکه های دیجیتال داخلی رو ساپورت میکنه؟
البته راستش عمده استفاده ما در حقیقت مثل یه مانیتور هست شبکه های زیبا و پر بیننده داخلی رو محرومیم همش چیز بی سی و خورشید پاره نیگا میکنیم اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
معرفي تلويزيونهاي جديد پاناسونيك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستاني كه نگران بودن محصولات جديد بياد مدلهاي 2011 دلشون رو بزنه خيالشون راحت اينجور كه پيداست زياد فرقي ندارن با مدلهاي امسال (البته مشخصات دقيق تر هنوز اعلام نشده)
مشخصا تغییرات بنیادین نداشته؛به سمت اسمارت و امکانات جانبی رفته و البته دیزاین بهتری ارائه داده مخصوصاً توی ال ای دی ها !مشخصات روی کاغذ یکسان به نظر میاد اما باید برسه به دست مصرف کننده ها و ریویوهای cnet و avforoums رو باید دید...تحول عجیبی حس نمی کنم و تصور می کنم امسال هر کی بخره راحت تره با این وضع بازار...
اینم لینک مشخصاتشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید برای VT30 منظور از USB 3 همون USB ورژن 3 هست USB شماره سه تو این تلویزیون؟! موندم به USB پایین USB 2 HDD میشه فلش دیگه وصل کرد یا نه؟ یا دو تا عینک رو همزمان شارژ کرد؟
مشخصاً حرفی از ورژن usb زده نشده و تعدادش رو گفته اما اگر usb3 هم باشه عجیب نخواهد بود...فکر نکنم مشکلی پیش بیاد البته اطلاعات کافی ندارم و حرفم مستند نیست در این زمینه اما تصور می کنم وقتی شما یه usb2 رو به پورتusb3 وصل کنید سرعتی به اندازه ی usb2 خواهد داشت و بالعکس ،اینکه کلاً نخونه رو بعید می دونم....معمولاً سیاست ها بر اینه که کسی خیال نکنه باید خیلی خرج سخت افزاری کنه و بیخیال خرید محصولی به این خاطر بشه....البته تصورم بر اینه بخاطر چیزایی که در گذشته بودهنقل قول:
دوستان سلام من حدود يك هفته هست كه يك دستگاه پلاسماي پاناسونيك VT30 سايز 42 اينچ خريدم. ولي هنوز نتونستم شبكه اينترنتي و قابيليت سه بعدي اون رو راه بندازم-- اگه كسي هست كه ميتونه به من كمك بده ممنون ميشم-- اين مدل توي اروپا داراي رسيور ماهواره و قابليت ذخيره سازي فيلم روي هارد هم داره كه متاسفانه توي ايران اين دو قابليت رو از كار انداختن-- حالا رسيورش مهم نيست-- كاش ميشد قابليت ذخيره رو هارد رو فعال كرد-- من روي اينترنت ديدم سري مدلي كه توي ايران مياد اسمش سري R هست كه هيچ فريمويري واسش به روز نشده--
منتظر راهنمايي شما دوستان هستم--
اگه شد با ايميل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهم جواب بدين
العان قیمت vt30 42 چند هست؟
دیروز تو کرج 2700 قیمت دادن که از خرید پشیمون شدم اگه کسی تو تهران یا کرج جایی سراغ داره همون 2360 بده بگه
مگه قيمتها رفته بالا؟ من هفته گذشته خريد 2300 كه 50 تومن هم كارت هديه داشت شد 2250
دوستان سلام من حدود يك هفته هست كه يك دستگاه پلاسماي پاناسونيك VT30 سايز 42 اينچ خريدم. ولي هنوز نتونستم شبكه اينترنتي و قابيليت سه بعدي اون رو راه بندازم-- اگه كسي هست كه ميتونه به من كمك بده ممنون ميشم-- اين مدل توي اروپا داراي رسيور ماهواره و قابليت ذخيره سازي فيلم روي هارد هم داره كه متاسفانه توي ايران اين دو قابليت رو از كار انداختن-- حالا رسيورش مهم نيست-- كاش ميشد قابليت ذخيره رو هارد رو فعال كرد-- من روي اينترنت ديدم سري مدلي كه توي ايران مياد اسمش سري R هست كه هيچ فريمويري واسش به روز نشده--
منتظر راهنمايي شما دوستان هستم--
اگه شد با ايميل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهم جواب بدين
سیامک جان منظور USB شماره 3 هستنقل قول:
هرجا USB ورژن 3 منظور باشه اینجوری مینویسن : USB 3.0
طبق معرفی که جناب die my darling گذاشتند کمی فرق میکنهنقل قول:
ازجمله شفافیت بیشتر
فیلتر کنتراست قوی تر
مشکی عمیقتر
و صد البته دیزاین فوق العاده تر!
موارد بالا باید دست تستر ها قرار بگیره و دید واقعا تا چه حد پیشرفت کرده.
مرسی آرش جان. خودمم بیشتر رو همین USB شماره 3 نظرم دارم ولی پس چرا جلوی USB 2 نوشته HDD بقیه رو ننوشته؟!نقل قول:
راستش من فرصت نکردم پورتهای USB رو بررسی کنم اینقدر که سر کیفیت تصویر ...و عینکهاشم با USB کامپیوتر شارژ کردمنقل قول:
اگه پورت خاصی رو گذاشته واسه شارژ عینک که هیچ(یادمه روی پورت USB که پشتش هست(نه کنارش) یه برچسب مشکی رنگ زده بود و یه چیزی روش نوشته بود اونو بخون) اما اگه ازون پورت واسه فلش هم میشه استفاده کرد پس ولتاژش مثل تمامی پورتهای USB هست و شما حتی با USB کامپیوتر یا لپ تاپ هم میتونی شارژش کنی(منکه جفت عینک رو با لپ تاپ شارژ کردم)
الان که توی سایتش نگاه میکنم جلوی پورتها اینو نوشته:
USB.....3(side)massstorage/keyboard/wifi/skype camera
mass storage هم شامل هارد میشه هم فلش مموری
سرعتم خیلی پایینه و نتونستم Manual رو بگیرم که بهتر راهنمایی کنم
سلام به دوستان امروز یک فقره st30 خریداری شد به قیمت 1730 .(1830-100)
میخواستم vt30 بگیرم اما دیدم کیفیت تصویر هردو یکی هست و فقط ظاهرش تفاوت داره برای همین دیدم400 بیشتر ارزش نداره بدیم.
فقط چند تا لینک فیلم 3d میدید دانلود کنم(صفحات قبل بود ولی پیدا نکردم)
تو 100 ساعت اول تنظیمات روی چی باشه؟
دوستان میخوام گیرنده خارجی hd بگیرم نمیدونم چی خوبه؟؟؟
k9k9 خوبه؟ از یکی پرسیدم گفت کانالهای hd بیشتر کارتین و کارایی آنچنانی نداره!!!!! میشه راهنماییم کنین. باتوجه به اینکه vt30 گرفتم پولم کم اومده و نمیخوام خرج بیخود کنم البته اگه ارزش داشته باشه که خیالی نیست.
باسپاس
مبارک باشه.نقل قول:
واسه 100 ساعت اول بهتره تنظیمات تصویر رو بیشتر از 50 نزارید.
شبکه های با لوگو و تصاویر ثابت رو هم بیشتر از 20 دقیقه نگاه نکنید.
البته زیاد سخت گیری لازم نیست فقط محض احتیاطه.
سلام دوست عزیزنقل قول:
ایشون درست فرمودند اکثر شبکه های HD کارتی است و شما 3 راه دارید یا باید با دانگل(شرینگ ماهواره ای) یا CCCAM(شرینگ اینترنتی) اونارو باز کنید.یا برید کارت مخصوص اون شبکه هارو بخرید که بشدت گران هستند و غیر اقتصادی کلا از بین اینها CCCAM صدرصد بهتر و اقتصادی تر است.
اگه میخوای شبکه های HD تماشا کنی و این هدف اصلیت هست پس باید یه رس..ی..ور لینوکسی مثل VU+ SOLO بگیری که حدود 400 تومن قیمتشه
یه کلاس پایین ترش Xcruiser که 220-230 تومن هست و در حد معمول(نه حرفه ای) جوابگوت هست.
ضمنا شما باید اکانت CCCAM هم خریداری کنی. در مورد این مسائل اگه خواستی در پیام خصوصی بیشتر میتونم راهنماییت کنم چون تا همینجاشم فکر کنم خلاف قوانین است:11:
خوب اینجوری که بوش میاد باید قید vt30 رو زد نه به دلیل نورسیده به دلیل اینکه فروشنده ها دارن قیمتارو می کشن بالا...
واقعا دیزاین vt50 عالیه
usb ورزن 2 هستش من خودم هارد 750 با ورزن usb3 وصل کردم جواب داد که در واقع با سرعت usb2 کار میکنه برای این نوشته hdd که فکر کنم با کلید ویرا تولز میتونید انتخاب کنید که عکس میخوای ببنی یا فیلم یا موزیک در vt30 50
سلام
در نظر دارم یه 50 اینچ VT30 بگیرم.
در مورد قیمتش در بانه و بازار تهران خبر دارید ؟
یه ----- HD هم میخوام بگیرم که هیچ اطلاعاتی در موردش ندارم.
چه چیزهایی لازم دارم ؟ هزینه ها چطوریه ؟ اشتراک ماهانه و کانال های باز و پولی HD
دوستان بلاخره پاناسونیک جواب ایمیلم رو در مورد ارائه آپدیت برای سری R داد فقط خط آخرش جالبه:
Due to Government Regulation applicable in Iran certain features/updates may not be available in models “R” sold in Iran.
عجب.
بی وجدان ها... مگه گناه کردیم ایرانی شدیم :41:نقل قول:
...هرکی امکانش رو داره واسه زندگی بهتر که خیلی از این مشکلات و بدبختیارو نداشته باشه بصورت قانونی و با افتخار از ایران مهاجرت کنه بره! والا :18: