خیالت راحت شبانه 128 با 2 مگ هم فرق نداره اگه بخواد برات خراب در بیاد هر سرویسی داشته باشی خرابه اگه بخواد خوب از اب دربیاد با 128 هم بهت نهایت حالو میده:n09:نقل قول:
Printable View
خیالت راحت شبانه 128 با 2 مگ هم فرق نداره اگه بخواد برات خراب در بیاد هر سرویسی داشته باشی خرابه اگه بخواد خوب از اب دربیاد با 128 هم بهت نهایت حالو میده:n09:نقل قول:
حسین جان مخابرات به این بدی هم که شما می گی نیست شما کلا سیم کشی محلتون مشکل داره برا همین سرویس پایداری ندارین وگرنه برا ما که دیگه شبی کمتر از 2 گیگ دانلود نمی کنه و سرعت تو روز هم پایدار و پینگ واقعا خوبی داره منم بهت نصیحت می کنم سراغ اسیاتک نری یا اگه میری سرویس یک مگشو بگیرنقل قول:
مخابرات بهم گفت که چون مخابرات کاربرش زیاده پهنای باند بیشتری برامون میزارن.نقل قول:
همینجور که مشترک زیاد میشه سرعت هم کم میشه؟
اگه این سوالم برطرف بشه نمیرم چون مرکزمون 200 پورتش داره تکمیل میشه و میترسم سرعتمون پایین بیاد.حالا به نظر تو من چیکار کنم مخابرات سرعتش پایین میاد؟
این طرح جدید که قرار اجرا بشه تمام شرکت ها قیمت ترافیک یکیه.
من فردا میخوام برم اگه میشه یه جواب اساسی بده که من توی این دوراهی هستم برطرف بشه.
سلام
بهترین چه سایتهایی برای دانلود رایگان خوبه مناز ( نیوموزیک و سریال باران ) استفاده میکنم
اگه میشه چند تا سایت برام معرفی کنید
سلام
بهترین چه سایتهایی برای دانلود رایگان خوبه مناز ( نیوموزیک و سریال باران ) استفاده میکنم
اگه میشه چند تا سایت برام معرفی کنید:n28::n23:
سیمی که به مودم میاد سیم تلفن رو میگم سوکتش اون زیر 2 تا فلز یا دو سیم باشه بهتره یا 4 سیم؟؟؟؟//
یه اتفاق جدید افتاده.
میتونی بری تو قسمت آمار و گزارش مشخصاتت رو تغییر بدی.اینم یه شاهکار دیگه از مخابرات:n19:
من که واسه شبانه اش میخوام بیام مخابراتنقل قول:
از هر لحاضی مخابرات بهتره ولی اگه شبانه واست مهم نیست توصیه میکنم اگه میخوای بگیری نامحدودشو بگیر در ضمن هیچ اطلاعی از سرعت نامحدود ندارم ولی نقره ای و طلایی داره فکر کنم که نقره ای سرعتش در حدود 20 کیلوبایته و طلایی رو اصلا خبر ندارم
من خودم تلفنی ثبت نام کردم ثبت نامشم کشکیه سه روز گفت که رانژه میکنه که من گفتم سه روز؟؟؟ اونم گفت که همه جا همینه منم گفتم باشه ولی یک هفته طول کشید واسه من.درکل پشتیبانیش در حد تیم ملیه زنگ بزنی با کنایه جوابتو میدن
حالا هر جور که خودت میدونی
در ضمن به نظر شبانه 30 مگ خوبه؟ خودت حساب کن از ساعت 2 تا 8 صبح رایگانه که میشه 6 ساعت خودت حساب کن
6 رو ضربدر 30کیلو بایت بشه میشه 632 مگ میشه دان کرد
حالا هر جور که دوست داری
برای من فقط سرعت دانلود روز مهمه اگه تو روز 400تابره ولی شب همون 30 تا بده خوبه.حالا روزا 400 تا با چه سرویس محدودی بهمون سرعت دانلود میده؟نقل قول:
گفتم که اسیاتک مثل مخابراته سرعتش رو 4 بسته شده حالا چه بیشتر چه کمتر معمولا همه جا همینه واسه اینکه سرویست زود تموم شه که بری ترافیک اضافه بگیرینقل قول:
سایتشو بهت دادم سرویس هاشو یه نگاه بنداز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که از مخابرات راضی هستم برام به صرفه تره تو روز سرعتم 380 و شب با 2 سه ترفند 4 الی 5 گیگ دانلود دارم
سرویست چیه؟نقل قول:
دیگه از ای دی اس پرسرعت چی میخواین چی از مخابرات بهتر
راستی مخابرات به مناسبت 22 بهمن عیدی نداد به شما؟
اسیا تک که قربونش برم هیچی
256 8 گیگ در ماه 14200 تومان
یک حرکت انتحاری از مخابرات!! :n02:
هدیه به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و نیز جهت جلب رضایت مشتریان محترم ، به اطلاع می رساند به کلیه مشترکین ای دی اس ال این شرکت 10 روز به همراه 2 گیگابایت حجم اضافی به عنوان هدیه تقدیم می گردد.
شرکت مخابرات استان مازندران
دمش گرم گور بابای هر چی اسیاتکه کلی بهتون حال میده مخابرات بعد ازش رازی نیستین؟نقل قول:
مخابرات داره حال اساسی میده:n02::n10::n09:
فقط ای کاش زودتر اعلام میکردن من حدود 8 گیگ از حجم اینترنتم مونده بود فردا یک ماهش تموم میشد هر فیلمی که به چشمم میخورد رو دانلود کردم تا حجم تموم کنم فقط یک گیگ مونده با این 2 گیگ شد 3 گیگ حالا تا 11 روز دیگه باید با این 3 گیگ به سر ببرم
البته یه اکانت 256 رو هم رزو کرده بودم تاریخ فعالسازیش زده 91/11/24 ایا تغییر میکنه به 91/12/04 تاریخ یا از فردا رزو اعمال میشه و این 3 گیگ میپره:n24::n13::n27:
دم مخابرات گرم حال داد اساسی اگه شرکت خصوصی بخوای 2 گیگ بگیری 10 هزار تومان برات آب میخوره
من که منتظر بودم از اسیاتک ترافیک هدیه بگیرم ولی مثل اینکه بهمون زیادی حال دادن تف هم کف دستمون نذاشتن دستشون درد نکنه
شما برای چی میخوای به مخابرات بیای ؟نقل قول:
خوب مخابرات هم اساسی یه حالی داده اینا باز دارن سرویس عالی میدن تجربه نشون داده تو هر بازه زمانی که مخابرات اینقدر خوب میشه که پشتیبان ها مگس می پرونن قراره کاربراش دو برابر بشه و ما بدبخت تر:n02:
امروز رفتم رفتم انصراف دادم و گفتن وقتی نامه آسیاتک رو هر وقت اوردن این خط رو از حالت رانژه مخابرات در میاریم.نقل قول:
حالا اومدم خونه دیدم 2 و 10 روز بهمون دادن.الام باز دو دل هستم:n14::n13::n03:
واسه چی میخوام بیام؟نقل قول:
این همه دلیل گفتم کم بود شما میخوای بیای اسیاتک بیا مشکلی نیست
فقط برای شبانه میخوای بیای؟نقل قول:
آسیاتک پشتیبانی داره؟
خوب الان که هم مخابرات قیمتش رو کاهش داده و کار براش زیاده میشه البته در طرح جدید .خوب اینطوری شرکت خصوصی هم قیمت 1 گیگ 4500مخابرات هم میخواد4500کنه.چه فرقی دارن حالا چه فرقی داره؟
هنوزم دو دل هستم
حسین جان شما داری عجله می کنی تا اجرا شدن قانون جدید حداقل دندون رو جیگر بزار ببین بعد اجرا شدن قانون وضع شرکت های خصوصی و مخابرات به چه صورت میشه شاید اصلا نت رو بوسیدیم گذاشتیم کنار کلا صبر داشته باش یه خورده برا تعویض isp هیچ وقت دیر نیستنقل قول:
الان ترافیکم تمام شد باید دوباره شارژ کنم خوب میرم یه شرکت دیگه این بهتر نیست؟نقل قول:
میشه از یه شرکتی به یه شرکت دیگه رفت بدون اینکه هزینه نصب داد؟نقل قول:
اصلام میشه بهشون گفت من خودم نصب میکنم؟
اگه میشه یا نمیشه دوستان جواب بدن ممنون میشم
مخابرات که هزینه نصب مثل آسیاتک نیست که هزینه تلفنی داشته باشه.خودش میگیره فرقی نداره خودت تنظیم کنی یا مخابرات.نقل قول:
باید از این شرکت تخلیه کنی بعد که بری مخابرات دوباره برای رانژه ازت پول میگیره چون باید رانزه مخابرات بشه
من نگفتم تلفنی واسم رانژه کردن گفتم تلفنی ثبت نام کردم و بهشون گفتم پول رو ریختم به حسابشون اونا هم اسم و مشخصات منو ثبت کردن جالب اینجاست واسه من قرار بود هزینه نصب نگیره ولی خود طرف اومده میگه هزینه کرایه ماشین و غیره شد 12750 تنقل قول:
جو گیر شدن :n02: 2 گیگ ترافیک هدیه + 10 روز اضافه قرارداد به مناسبت 22 بهمن :n10:
توی سامانه آریاسل یه بخش اضافه شد:n02:
بخش "صندوق پیام":n20:
و بخش "ثبت انتقاد و پیشنهاد":n20:
به همه کاربرا تبریک میگم:n19:
سرویسهای جدید مخابرات مازنداران که به پنل خرید سرویس اضافه شدیک پارچه سازی کشوریprepaid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرویس جدید که هدفشون یکپارچه سازی هست شبانه رایگان هم داره ؟!!!!!!!!!!!!
اگه مخابرات دیگه شبا حجم رایگان نداره بگید
من طاقتشو دارم:n27:
256 نامحدودم داره !!!
چرا دیگه 256 8گیگ نیست
جریان چیه؟
سرعتا میخاد واقعی شه مشخصه که شبا پهنای باندشون جواب گو نیست
فک کنم به زودی گزینه اینترنت عادی حذف شه :n03:
یه چیزی که ازین سرویسها مشخصه اینه که مخابرات داره سرویس نامحدود رو هم اضافه میکنه یعنی کلی داره به کاربراش حال میده خوش به حالتون امیدوارم پرت اضافه کنن تو محلمون :42::42::42:نقل قول:
نه دیگه نا محدود بیاد که دیگه شیر باز نیمکننقل قول:
سرعت محدود میکن
سلامنقل قول:
من رفتم دیدم داشت!
احتمالا اشتباه دیدی آخه اینقد نوشته داره که آدم
تا پبداش کنه طول میکشه!!:n13:
این کارمندای رده بالای مخابرات شب که در بستر مبارک می ارامند تلپاتی با هم جلسه می زارن تو خواب صبح که پا می شن میان تصمیمات رو اجرایی می کنن :n02: جالبه تو این مدت هر تغییراتی ایجاد کردن اخرش دوباره برگشتن به طرح قدیم اخه مگه شیر گوشت اهو خورده به گوشت یخزده کیلویی 25000 تومن راضی میشه:n24: خیالتون راحت اتفاق خاصی نمی افته
دوستان به نظرتون سرعت این نامحدود ها در چه حدودی هست؟ مثلا 1 مگابیت؟