دوستان ببخشيد وقتي نسخه تريال نصب ميشه هر بار موقع بالا آمدن سيستم يه پنجره مياد، يک روشي بود که ميشد حذفش کرد من پيداش نکردم.
از لطفتان ممنونم.
Printable View
دوستان ببخشيد وقتي نسخه تريال نصب ميشه هر بار موقع بالا آمدن سيستم يه پنجره مياد، يک روشي بود که ميشد حذفش کرد من پيداش نکردم.
از لطفتان ممنونم.
سلام دوستان
متاسفانه همینطور که میدونین شروع کاسپراسکی بعد از روشن کردن کامپیوتر کلی طول میکشه میخواستم ببینم اون زمان محافظت و تنظیماتی که اعمال شده برقراره یا نه؟
مشکل اصلی من اینه که یه برنامس که به هیچ عنوان نمیخوام به اینترنت وصل بشه و میخوام با کاسپر اینترنتش رو بلاک کنم ولی مشکل اینه میترسم در زمان بالا اومدن ویندوز که هنوز کاسپر تنظیماتش فعال نشده اجازه دسترسی به اینترنت رو بهش بده! چون اینترنت بلافاصله بعد از اومدن ویندوز به هر حال وصله.
خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:n16:
درود :نقل قول:
نگران نباشید.
برای اطمینان اگر توی تسک منیجر نگاه کنید میبینید که پروسه ها و سرویسهای کسپرسکی به محض بالا اومدن ویندوز فعال هستن و رابط گرافیکی اون لود شدنش طول میکشه اونم بخاطر اینه که کسپرسکی ویژگی داره که تمام پروسه های فعال ویندوز و نرم افزارهای فعال و استارت آپ رو چک و مانیتور میکنه و این از ابتدا توی تمام نسخه های کسپرسکی بوده و هست.
سلام دوستان
من Kasper Internet security 14.0.0 دارم از دیروز رو صفحه LOADING گیر میکنه یه صفحه سفیدم میاد پشتش :|
راه حلی به جز حذف و نصب مجدد هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من Kasper Internet security 14.0.0 دارم از دیروز رو صفحه LOADING گیر میکنه یه صفحه سفیدم میاد پشتش :|
راه حلی به جز حذف و نصب مجدد هست؟
نقل قول:
سلام
بله دوست عزیز با نرم افزار حذف کننده خود شرکت کسپر بنام kesper remover پاک کنید کسپر رو ، بعد دوباره نصب کنید
Kaspersky Total Security به صورت رسمی منتشر شد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://www.kaspersky.com/downloads/total-security-multi-device
سلام دوستان
الان یه ماهه آخرین نسخه KIS رو نصب کردم و خدا رو شکر راضی هستم فقط تفاوتهای total security و pure رو با internet security نمیدونم چیه؟
به نظرتون از اون دوتا یکیش رو نصب کنم یا همین internet security خوبه؟
انشاءالله سربلند باشید
سلام دوست گرامینقل قول:
خوب هستین؟
نسخه ی 2015 را نصب کردین؟
نسخه ی Pure تا 2013 آمد
نسخه ی Total Security همون Pure است ولی با نام جدید در سال 2015
نسخه های Total Security و Internet Security فقط در چند تا ابزار باهم فرق دارن.
پیشنهاد میشه از Internet Security استفاده کنید.
با تشکر مسعود
آغا یه بزرگمردی هم به سؤال ما جواب بده:
نقل قول:
یعنی pure 3.0 نسخه قدیمی و 2013 برنامه است و Total Sec 2015 جدیدتره؟!نقل قول:
بلهنقل قول:
نسخه ی قدیمی که نمیشه گفت ولی هرچی باشه از این نسخه ی توتال 2015 قدیمی هستش
قبلا با اون نام منتشر میکردن، الان با نام توتال سکیوریتی
با سلام خدمت همه دوستان : میرم سر اصل موضوع در زمان استفاده از برنامه های سد شکن برنامه هایی که ما دسترسیشون رو به نت قطع کردیم راحت وصل میشن و امکان داره کرک یا سریالشون باطل بشه تو نسخه 2015 هم انگار مشکل پا برجاست میخواستم بدونم راه حلی نیست برای این مشکل؟؟؟؟ جالبه که کومودو و نود اینجوری نیستن
سلام دوستان میخواستم بپرسم این آپدیت های افلاین که تو سایتها زدند رو روش نوشته برای 2013 و 2014 ایا این اپدیتها برای نسخه 2015 هم جواب میده و حجم کل آپدیت های افلاین 2015 چند مگ هست؟
سلامنقل قول:
در حال حاظر خیر
کل آپدیت نسخه ی 2015 حداکثر 50 مگ هست
سلام دوستان.
من نسخه 2015 اینترنت سکیوریتی رو دارم که مدتی هست واسه آپدیت باید از قند شکن استفاده کنم، میخواستم ببینم مال شما هم اینجوری شده؟یعنی کسپر هم تحریممون کرد؟!
سلامنقل قول:
بنده که هیچ مشکلی از لحاظ آپدیت ندارم
کاسپر 2015 اینترنت مخابرات
والا مال منم اوایل مشکلی نداشت،الان نمیدونم چش شده! :-Sنقل قول:
سلام
دوستانی که قبلا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لایسنس 3 ماهه میگرفتن ، دوباره این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعال شده و میتونید لایسنس بگیرین و طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید با سد شکن ( مثل اولترا یا هات اسپات) استفاده کنید تا فعال شه
موفق باشید
دوست عزیز , کسپر 15 تا امروز واسه اپدیت مشکل نداشته و نداره .. احتمالا مشکل از شرکت اراعه دهنده اینترنت شما ویا ویندوز شما هستنقل قول:
دوستان نسخه 2015 رو ویندوز سونم گجت نداره واقعا همینطوره؟
سلام
دوستان آیا واقعا کسپراسکی واقعا نماینده فروش ایران هم داره ؟
معتبر ترین سایت ایرانی واسه خرید لایسنس چی هست؟
با سلام
فکر نمیکردم کسپر اینطوری بشه!!!!!!!
اول که محدودیت فعال سازی لایسنس های اورجینالش که تازه اگز بهترین نوع یعنی class A باشند حداکثر 2 بار.
دوم که اومد فایل های license رو کلا از دور خارج کرد و دوستان را مجبور به استفاده از trial reset کرد.
سوم این که حتی با بلاک کردن ip ایران برای فعال سازی تریال کار trial reset را هم سختتر کرد.
---
به شخصه اصلا از trial reset خوشم نمیاد چون نمیدونم دقیقا داره کجاها دستکاری میکنه.
مهلت آزمایشی هم که حداکثر 91 روز است.
لایسنس هم که نمیتونم بگیرم به دلیل محدودیت فعال سازی.
خب نظر اساتید برای فعال سازی کسپر چیه؟
با تشکر
سلامنقل قول:
اینقدر سخت گیر نباشید !
اولا که 90 روز کم نیست ! در این مدت کامل میتونید از نرم افزار استفاده کنید
دوما تریال ریستر ها معمولا کلید های رجیستری که برای ذخیره لایسنس هست رو پاک میکنند( البته ممکنه بعضی ها جاهای دیگه رو تغییر بدن ! )
در ضمن برای فعال سازی از هات اسپات یا اولترا سرف استفاده کتید ! ( مطمئنا یکی از اینها رو دارین ! اگه هم ندارین تو اینترنت راحت پیدا میشه ! ) اگه خواستین براتون خصوصی ارسال میکنم
موفق باشید
-----------.comنقل قول:
سلامنقل قول:
بله به خاطر مشکل امنیتی در ساید بار ویندوز این گجت حذف شده :
اگه ویندوز 8 دارین از اینجا میتونید برنامه مخصوصی که مناسب محیط مترو هست رو دانلود کنید ( در لینکه بالا هم توضیح داده )
سلام
قیمت محصولات کسپرسکی توی سایت شاتل کمتر از بقیه سایت ها هستش. علتش چیه ؟!
با سلامنقل قول:
علت نوع لایسنس است.
با تشکر
چه تفاوتی توی نوع لایسنس هست؟نقل قول:
ینی توی اپدیت شدن و عملکرد کسپرسکی تاثیر داره؟
با سلام
تا جای که میدونم تاثیری در اپدیت و روند اپلیکیشن ندارد.
مواردی که اطمینان دارم تفاوت داره :
1- امکان تغییر سیستم (یعنی اگر بخواهید روی یک سیستم دیگر به جای سیستم فعلی استفاده کنید)
2- پشتیبانی در ایران به صورت انلاین یا تلفنی
3- پشتیبانی در سایت اصلی kaspersky و در قسمت my.kaspersky.com
4- قابلیت ارتقاء به نگارش جدید (یعنی اگر در زمانی که شما هنوز لایسنس دارید کسپر نگارش جدید داد نمیتونید از این لایسنس در آن نگارش استفاده کنید)
5- محدودیت تعداد دفعات فعال سازی (که در بهترین حالت در ایران حداکثر 2 بار است)
* این چیزهای بود که من میدونستم ولی شاید چیز های دیگری هم باشد در ضمن نوع Class لایسنس این محدودیت ها را مشخص می کند در نتیجه بهتر است در این مورد از خود شرکت شاتل سوال کنید.
با تشکر
سلام دوستان بزرگوار
سوالی هست!
موقعی که کاسپر رو به صورت آفلاین آپدیت می کنیم آیا دیگه نیاز هست که اون فایل آپدیت آفلاین رو هم رو هارد نگه داریمش یا می تونیم حذفش کنیم.
راستش فایل آفلاین خودش نزدیک 800 مگ فضا! می گیره. گفتم اگه کاسپر ازش استفاده کرده که دیگه حذفش کنم!
ممنونم
با سلامنقل قول:
بعد از آپدیت آفلاین دیگر نیازی به نگهداری آن ندارید.
فقط تنظیمات سرور آپدیت را به حالت اولیه برگردانید.
با تشکر
سلام
من برای kis15 می خوام از تریل ریست 30 روزه استفاده کنم. ولی دکمه سمت چپ برنامه تریل ریست برام باز نیست ! یعنی نمیشه دکمه تریل ریست رو بزنم!
باید چکار کنم؟
سلامنقل قول:
self defence غیر فعاله؟اگه نه که اول از تنظیمات غیر فعالش کنید
بله. من همه کارایی که باید انجام میدادم طبق راهنماش انجام دادم ولی کلید تریل ریست غیر فعال بود!نقل قول:
میتونه بخاطر این باشه که من هنوز 2 روز دیگه از لایسنس قبلیم باقی مونده؟
بعدازغیرفعال کردن قسمت Self defence ایکن کسپرسکی روازقسمت System tray ویندوز exitکرده و تریال ریست رو درحالت Run as adminاجراکنید.نقل قول:
موفق باشید.
سلام
میخوام با کاسپر 2013 دسترسی نرم افزار BlueStacks رو به اینترنت قطع کنم....اما نمیشه!باید چکار کنم؟
اصلا راهی هیت دسترسی این نرم افزار به اینترنت رو قطغ کرد؟
من دقیقا همین کارها رو انجام میدم ولی دکمه تریل ریست غیر فعاله !!نقل قول:
اینم عکسش !
چکار باید بکنم؟
سلام در اینترنت سکوریتی 2015 کاسپر چطوری میشه طوری تنظیم کرد که هر برنامه ای که میخواد به اینترنت وصل بشه اول از ما اجازه بگیزه؟
طبق عکس ها و آموزش ها پیش برید.نقل قول:
کاسپرسکی رو از کنید و به تنظیمات فایروال برید. بر روی گزینه ای که رنگ زرد است کلیک کنید.
در صفحه ی باز شده بر روی گزینه ی رنگی شده، کلیک راست کرده و Details and Rules را بزنید.
بر روی گزینه ای که زرد کردم، کلیک راست کرده و هر سه گزینه رو Prompt for Action رو بزنید. و بعد Save کنید.
در همان صفحه در عکس دومی، بر روی گروه Microsoft کلیک راست کرده و در همان تب Network Rules هز سه گزینه را Allow انتخاب کنید.
موفق باشید.