جالبه که وقتی مستقیم به کارت صدا وصل کردم بیچاره خواننده صداش باز شد و در طول آهنگ چندبار ازم تشکر کرد ( ابی بود ) ! از شوخی گذشته واقعا فرق کرد و خیلی ازت ممنونمنقل قول:
Printable View
جالبه که وقتی مستقیم به کارت صدا وصل کردم بیچاره خواننده صداش باز شد و در طول آهنگ چندبار ازم تشکر کرد ( ابی بود ) ! از شوخی گذشته واقعا فرق کرد و خیلی ازت ممنونمنقل قول:
نکته ایی که من قصد بزرگ کردنش رو داشتم، این بود که اکثر مشتریان این حوزه، تعریف درستی از ویژگی های صدا ندارن. برای همین، چیزی رو که بعضاً ازش به عنوان کیفیت صدا یاد می کنن، در واقع چیزی بیشتر از بیس زیاد و صدای بلند نیست. این مسئله رو میشه توی آمار فروش هدفون ها مشاهده کرد. بیتس پر فروش ترین هدفون دنیاست. از طرفداراش بپرسین، فکر کردین نمی گن که با کیفیت ترین هدفون هم هست؟ این در صورتیه که تمامی منابع موثق معتقدن که کیفیت بیتس در مقابل قیمتش، افتضاحه.نقل قول:
در مورد اون نظر سنجی هم، واژه هایی که اونجا به کار رفته رو تعریفش رو باید از طراح پرسشنامه پرسید :n02:. براساس تعاریف رایج در کشور: حجم صدا معمولاً اشاره به بلندی صدا داره. "باس" که در واقع نمی دونم ملت چرا نمی گن "بیس". اشاره به همون بوم بوم داره.
نکته ایی که من اشاره کردم براساس صحبت های قبلیم، این بود که با اینکه اکثراً فکر می کنن که دارن هدفونی می خرن که کیفیت صدای بالایی داره، ولی آمار فروش جهانی نشون می ده که براساس تعریف افراد خبره، پرفروش ترین هدفون ها صرفاً هدفون هایی هستن که دارای 3 ویژگی زیر هستن:
1- امضای یک فرد مشهور به همراهش باشه، مثلاً یادآور افراد مشهور در ذهن مشتری باشه.
2- ظاهر زیبایی داشته باشه.
3- بیس و بلندی صدای زیادی داره.
حالا شما برید از خریدار ها نظر سنجی بکنید. مطمئناً همشون "کیفیت صدا" رو هم بین 3 تا اولویتشون انتخاب می کنن. ولی اون چیزی که ما در واقعیت می بینیم، چیز دیگه ایی هستش و شرکت ها هم این رو می دونن و برای همین خیلی روی کیفیت اصرار نمی کنن. و به جاش روی طراحی و تبلیغ توسط افراد مشهور سرمایه گزاری می کنن.
حالا این چطور ممکنه؟ یعنی طرف می گه من دنبال "کیفیت صدا" هستم، ولی در عمل طور دیگه ایی رفتار می کنه. تنها جوابی که می شه به این قضیه داد، همونی هست که اول نوشتم گفتم، "اکثر مشتریان این حوزه، تعریف درستی از ویژگی های صدا ندارن."
برای همینه که از اون اوایل توی این فروم، سعی کردم هر چند وقت یکبار این مسئله رو تکرار کنم:
توی توصیفات صدایی، صرفاً به مقایسۀ بین هدفون ها بپردازین و از گفتن واژه هایی مثل: طبیعی، گرم، شفاف، حرفه ایی و ...
به شدت خودداری کنین. مخصوصاً واژه ایی مثل "حرفه ایی" که تنها نتیجش خرج های بسیار زیاد توسط کسایی هستش که صرفاً می خوان خودشون رو "حرفه ایی" نشون بدن و درک درستی از این واژه ندارن.
سلام دوستان دنبال یه هدفون با تفکیک صدای بالا و باس نرم هستم.الان سنهایزر اچ دی 201 مد نظرم هست. تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میدید؟
سلام .
دوستان تا حالا کسی از Moshi Keramo premium In-Ear استفاده کره ؟ ارزش قیمتش ـشو داره ؟
به درد راک ـو متال میخوره ؟
خیلی ممنون .
سلام دوستان.من برای یکی از درسای دانشگام باید تحقیقی راجع به mp3 player انجام بدم اما هیچ مطلبی ندارم....اگه کمکم کنین ممنون میشممممم:n28::n16::n06:
دوست عزیز کافی سرچ کنی
دوستان یه هدفون تو گوشی خوب تا 50 تومن میشه معرفی کنید ؟ دیجی کالا پاناسونیک و جنیوس داره به نظرتون به درد میخوره ؟
به جز رپ هرچی باشه گوش میدم
سلام دوست عزیزنقل قول:
hd201 هدفون خوبیه ولی احتمالا برای بسیاری بیس ضعیفی خواهد داشت
منظورتون از تفکیک صدای بالا و بیس نرم چیه؟
هدفون قبلیتون چی بوده؟
در چه موردی؟نقل قول:
تاریخچه؟
نحوه ی عملکرد؟
انواع؟
هدفون کریتیو ep630 با گارانتی شاب توی این رنج قیمت هدفون خوبیهنقل قول:
موفق باشید.
اقای t jays من قبلا هدفون حرفه ای نداشتم .منظورم از تفکیک اینه بتونم کوچک ترین صدا ها رو احساس کنم و بیسش اذیت نکنه .چند تا مدل بهم بیشنهاد دادن
sennheise hd 201
sennheiser hd 202
icon hp 280
akg k 77
و یه مدل از شرکت kam که 250 تومن بود.شما چه مدلی بیشنهاد میکنید؟ ممنون میشم زود جواب بدید.
هر دو مدل از سنهایزر مدلهای خوبی نسبت به قیمتشون هستندنقل قول:
از دو مدل سنهایزر 202 بیس بیشتری داره
ولی این به این معنا نیست که کدوم انتخاب بهتری برای شما خواهد بود چون مشخص نیست که چه مقدار بیس به نظر شما مناسب خواهد بود
ممکنه در شهرتون بتونید برین و مدلهای سنهایزر رو تست کنید
که بهترین راه همین تست کردنه
نامداران در اکثر شهرها نمایندگی داره و اکثرا این هدفون یا 201 رو گذاشتن برای تست کردن
موفق باشید.
دوستان من دنبال یه هدفون in-ear خوب تا 200 تومن میگردم !
خودم cx 175 و cx 215 رو تو نظر دارم !
اگه مدل بهتری میشناسین ممنون میشم کمک کنید !
با تشکر
دوستان خواهشا کمک کنید ! بین این 3 تا مدل کدومو پیشنهاد میدید ؟
CX 175
CX 215
CX 280
یا مدل بهتری تا رنج 200 تومن سراغ دارید ؟
سلام
من ایرفون مخصوص ورزش میخوام
از اینایی که باهاش ملق هم بزنی از گوشت نیفته
از اینا
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=81581
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=80754
نمیخوام کیفیتش عالی باشهکد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=64921
اما خوب باشه واسه سبک راک و متال . البته سبک های دیگه هم گوش میدم حتی سنتی اما میخوام در یک حد معقول واسه همه سبک ها خوب باشه
با گوشی آندرویدی گوش میدم
در حد 150-160 تومان هم باشه
مرسی
سلام با پنجاه هزار تومن حالا اگه رو کیفیت خیلی تاثیر میزاره بیست سی تومنم بالا پایین اشکالی نداره یه هندز فری میخواستم از این کوچیکا که میزارنش تو گوش ... میخوام میکروفنم داشته باشه یعنی وقتی مثلا به گوشیم وصله و یکی زنگ میزنه بتونم صحبت کنم باهاش ( فک کنم اسمش یه چیزه دیگه بود :n13: )
در کل میخوام خوب باشه دیگه نسبت به قیمتش
پول مارکو قیافه ام نمیخوام بدم ... فقط کیفیتش خوب باشه دیگه ...
ممنون میشم کمکم کنید بی زحمت:n03:
سلام دوستان یه هدفونی چند روزه پیش دیدم تو یه فوشگاه به اسم kam 1500 تستش کردم صدای کوبنده ای داشت و به همراه یه جعبه خوشگل و پد های اضافه پارچه ای ضد عرق و همچنین کیف محافظ و سیم اضافه کردن 2 متری.خیلی قیافش حرفه ای بود و این طور که شنیدم شرکت با سابقه ای هست.نظرتون دربارش چیه؟200 تومن میگفت .تو این رنج قیمت اینو بگیرم یا k77 و یا sennheiser hd205?لطفا راهنمایی کنید دوستان.
خوب اسم گوشیتون رو نگفتین که هدفونی معرفی بشه که با اون هماهنگ باشه.تو این رنج بهترین ها creative ep630 و panasonic RP-HJE300 هستن که فکر نمیکنم تا 200 تومن هم هدفونی با کیفیت این هدفونها پیدا کرد.نقل قول:
یه خبری هم به دوستان بیناروال و 3d بدم که تجربش خالی از لطف نیست .
برنامه ای بنام audio-3d تو سه ورژن hd و 7.1 و معمولیش برای محصولات apple عرضه شده که شبیه سازی جالبی بنمایش میزاره .فقط با چند تا تنظیم ساده میتونین از اهنگهای که قبلا گوش میکردین حالت 3d و پرسپکتیو جالبی تجربه کنین.فقط اگه پیش فرض هدفون مورد استفادتون رو نداشت از مدلهای معرفی شده یکی رو انتخاب کنین که صدا بیش از حد تیز نباشه.موفق باشین
تو این رنج قیمت اگه صدای کوبنده رو دوست دارین فقط هدفونی رو بگیرین که تستش کرده باشین و از صداش هم راضی باشین.هدفونهای akg و sennheiser ی که معرفی کردین هیچ کدوم صدای کوبنده و ظاهر حرفه ای ندارن و فکر کنم صداشون بنظرتون کسل کننده باشن.نقل قول:
panasonic RP-HSC200 و sennheiserOMX 185 دقیقا با همون بودجه و همون استفاده ای که میخواین در خدمتتون هستن.نقل قول:
هر سه این هدفونها تو رنج قیمت خودشون مناسب هستن.ولی برای چه سبکی و چه سورسی ؟ چه نوع صدای رو دوست دارین و انتظارتون از هدفونی که میخواین بخرین چی هست؟نقل قول:
درود دوستان
بنده به دنبال Earphoneـی در رنج قیمت 150 تومان هستم.
خیلی از نقد های سایت Amazon و Head-Fi رو خوندم. از a-Jays One Plus بدم نیومد.
شما چه چیزی پیشنهاد میدید؟
سبک موسیقی : Ambient / Progressive Rock / Progressive Metal گهگاهی هم کم Electronic
گوشی : Sony Xperia SP
Earphone قبلی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
میخواستم یه هدفون سنهایزر اچ دی 201 بگیرم.نظرتون چیه؟
مرسی از راهنماییتون
دوستان به ترتیب برام میجینید؟
akg k77
sennheiser hd 205
sennheiser hd 202
KAM khp 1500
beyerdynamic dt231
behringer x2000
razer electra
sony xb600
sony xb500
میخوام صدای شفاف داشته باشه جزییات رو خوب بشنوم و باسش وحشیانه نباشه معقول و نرم باشه.
نقل قول:
سلام / قبل از هر چیز واقعا ممنونم که جواب دادین ... :n01:
مدل گوشی هم مگه مهمه ؟! xperia active دارم و یکی از مزیت های خوب این گوشی ام یادمه کیفیت بسیار خوبش از درگاه خروجی بود / راستش میکروفنم میخوام حتما داشته باشه ... ولی این مدلایی که گفتین میکروفن ندارن انگار !
مدلیو نمیشناسین که میکروفنم داشته باشه ؟
بعد این که حالا تو این دو تایی که معرفی کردین ... خودتون کدومو ترجیح میدین ؟
بازم ممنون
خواهش ميكنم.دقيقا نميشه گفت كدوم رو ترجيح ميدم چون هر دو مزاياي خودشون رو دارن ولي براي شما بعنوان انتخاب هدفون اول ترجيحا ep630 پيشنهاد ميشه.فكر نكنم اين مدل براي اندرويد كنترل تاك داشته باشه ولي وقتي هدفون به گوشي وصل باشه ميتونين از ميكروفن گوشي استفاده كنين ولي براي كنترل موسيقي محدوديت خواهد داشت.نقل قول:
نقل قول:
همون دیگه .... این مدل میکروفن نداره / ولی من با توجه به کارم واقعا به میکروفن هدفونم نیز دارم
نمیتونید یه مدل میکروفن دارشم بی زحمت معرفی کنید ( یه مدلی که ارزون باشه ولی کیفیتش نسبت به این رنجه قیمتی و سایر محصولات بهتر باشه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسو ببینید .... میکروفنم داره
منظورم از این مدلاست
میکروفنم واقعا چیز کاربردیی هست مخصوصا الان که صحبت کردنا با توجه به اینترنتی تر شدن مکالمات بیشتر شده و اینا ...... خیلی میتونه کارو راحت تر که
یعنی واسه من که واقعا اینجوریه ...
رنجه قیمتیشم از 50 تا حالا مثلا نهایته نهایت 100:n28: تومن باشه
خیلی خیلی ممنون
panasonic RP-HSC200نقل قول:
این مدل ممکنه کمکی بکنه ولی تستش نکردم و نظری درباره صداش ندارم ولی در مجموع صدای هدفونهای پاناسونیک قابل قبول هست و رویو ها هم نظرات مثبتی درباره این مدل نوشته شده.
نقل قول:
مممممم
آخه میدونین چیه .... چن روز پیش که صفحه های این تایپیکو میخوندم / یه کی میگفت هدفون از این ورزشیا میخوامو ... اینا
بعد یه نفر کامنت گذاشته بود هدفونای ورزشی معمولا کیفیتا ی صدای خوبی ندارنو ... پولتونو الکی دور نریزید چون معمولا کیفیت صدای خوبی ندارن ... بیشتر رو راحتیو اینا روشون تمرکز شده
این هدفونیم که گفتین ورزشیه دیگه ... ریویو هاشم خوندم تو سایت امازون ... اکثرا از کیفیت صداش زیاد راضی نبودن
یه مدل غیر ورزشیه میکروفون دارشو سراغ ندارین ؟
یعنی میخوام پولی که میدم صرفا صرف کیفیت صدا بشه در کنارش یه میکروفونم داشته داشته باشه
مارکو ... شکلو ورزشی بودنو .... اینا زیاد واسم مهم نیست
بازم ممنون
دوستان به ترتیب برام میجینید؟
akg k77
sennheiser hd 205
sennheiser hd 202
KAM khp 1500
beyerdynamic dt231
behringer x2000
razer electra
sony xb600
sony xb500
میخوام صدای شفاف داشته باشه جزییات رو خوب بشنوم و باسش وحشیانه نباشه معقول و نرم باشه.
سلام
دوستان راهنمایی میکنید بین این دو مدل و اگر احیانا در این رنج 140 تومن چیز بهتری پیشنهاد میدید که در ایران موجود باشه بگید
Sennheiser CX 175 In-Ear
و
JBL J22 in-ear
دستگاه : سانسا کلیپ
موسیقی که بیشتر گوش میدم : بیشتر سافت راک ( ملایم ) پاپ و کمی دنس و ترنس
نمیخوام باس خود هدفون اینقدر زیاد باشه که در آهنگ های راک به طور طبیعی با صدای بم مواجه بشم ولی صدای شفاف و قدرت تفکیک بهتر برام مهمه
Sony XBA-10 خوبهنقل قول:
واقعا این سونی از اون سنهایزر و JBL بهتره؟نقل قول:
تقلبی داره؟ ایران رهجو داره؟
نه تقلبی نداره و فقط شرکت اصلی فقط وارد میکنه به دید من از این دو مدلی که گفتی با توجه به پلیرت سبکی که گوش میدی خیلی بهترهنقل قول:
پلیرم HTC One هست که از Beats Audio پشتیبانی میکنه و آمپلی فایر داخلی Beats داره
سبکایی که گوش میدم به ترتیب :
trance
pop
classic
توی اون 3 مدلی که گفتم کدومش بهتره واسه این سبکا ؟
از برندای دیگه تو همین رنج قیمت چی ؟
راستی مدلی از CX 300 هست که کابل نامتقارن داشته باشه ؟ تنها مشکل من با 300 همین کابلشه :n02:
با سلام و ادب
من یه هدفون می خوام رنج قیمت حدود 100~200
موسیقی بیشتر راک و متال گوش میکنم، یه مقداری هم پاپ. بیس برام مهم نیست زیاد
شکل ظاهریش برام کمابیش مهمه ، دوست دارم یه مقداری گنده باشه ،تو این مایه ها:
مارک هم مهم نیست. فقط پاناسونیک نمیخوام!
اون اسکال کندیه رو خیلی خوشم اومد ، نمیدونم اینجا پیدا میشه یا نه؟
اقا یکی کمک کنه ما یه هدفون فول سایز بگیریم تا 200.میخوام صداش شفاف باشه و جزییات معلوم باشه.
سلام
یک هدفون (روگوشی یا دور گوشی) "وایرلس" معرفی کنید در رنج قیمت 200هزار ممنون
سلام دوستان
میشه برای من فرق دقیق بین هدست های DJ, Audiophile و Studio رو بگین؟
Beats Pro و Beats studio جزو کدومن؟
یه میکروفون با کیفیت هم میشه معرفی کنید؟ ممنون
میخوام یه میکروفون هم برای صحبت داشته باشم! + یه هدست که بیس قوی داشته باشه!
ممنون
من Sony MDR-1R رو دیدم چطوره؟
سلا دوستان
من قصد خرید یه دونه هدفون رو دارم و هزینه هم زیر 100 تومن باشه و بزرگ هم باشه که کلا گوش رو بپوشونه
مثل Somic های قدیمی
کاربرد هم شبا پای آنتن بشینم و فیلم و فوتبال و شو نگاه کنم
Sُلام سلطان جان میتونی از مدلای پاناسونیک یا سونی تو رنج قیمت تهیه کنی که تو اون رنج صداشون خیلی خوبه
سلامنقل قول:
مدل سونی xd100 برای این استفاده خیلی مناسبه
البته اگر مدل xd200 رو بگیرید ارزش اختلاف قیمت ناچیزش رو داره
مخصوصا اینکه خیلی راحته و دیدم توی ایران صدا بردارها هم زیاد استفاده می کنند.
موفق باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هدفونهای dj معمولا به هدفونهایی گفته میشه که قابلیت چرخش کاپها رو داشته باشند و تک گوش هم بتوان استفاده کرد.
مدلهای بیتس میتونند توی دسته ی dj قرار بگیرند
لطفا بودجه و کاربرد مد نظرتون رو مشخص کنید.
خوب توصیه یه کم با این توضیحات مشکلهنقل قول:
البته مدلهای hd201 رو در نمایندگی نامداران بازار موبایل دمو کردند
تشریف ببرید تست کنید اگر خوشتون اومد تهیه کنید
موفق باشید.
برند اسکول کندی بیشتر مدلهای تقلبیش رو من دیدمنقل قول:
اگر از شکل همون سونی که عکسش رو گذاشتین خوشتون اومده هدفون خوبی هست
یک مدل بالاترش هم xd200 هدفون خوبیه و ارزش قیمت بالاتر رو داره
موفق باشید.