یادش بخیر پارسال این موقع چنتا از بچه های لوس :31: هی 10 دقیقه یه بار میومدن اینجا با فونت بزرگ مینوشتن: کارنامه ها اومد. ما هم میگفتیم برو بابا! بعدش توو دلمون میگفتیم نکنه واقعن؟!!! خلاصه پدر سایت سنجش پارسال درومد
Printable View
یادش بخیر پارسال این موقع چنتا از بچه های لوس :31: هی 10 دقیقه یه بار میومدن اینجا با فونت بزرگ مینوشتن: کارنامه ها اومد. ما هم میگفتیم برو بابا! بعدش توو دلمون میگفتیم نکنه واقعن؟!!! خلاصه پدر سایت سنجش پارسال درومد
میگم رتبه ی 100 هزارهم میتونه روزانه قبول بشه؟:31:
می زاریم به پا استرستنقل قول:
خداییش خیلی استرس دارم دست و پاهام سرد شده شدم مثل یه جنازه
میگم اگه انتخاب رشته ها واسه خود شهر باشن یعنی بومی یاشن شانس قبولی بیشتره؟چه قدر بیشتره؟
بچه ها من بدبخت فردا امتحان آیین نامه داشتم آخه !
با این وضع تا فردا راس ساعت 2 هیچ کاری نمیتونم بکنم ! حتی خوابمم نمیبره !
زندگیه آخه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(( :37:
ای کاش رنگ تم قسمت سراسری سایت سنجش قرمز نبود :31:
یه سبزی ، آبی چیزی که انقد استرس زا نباشه :))
پس خوش بحال منکه پنجشنبه دارم :31:نقل قول:
به این نکته دقت نکردم :31:نقل قول:
دارم از استرس می میرم ... تازه نیم ساعته فهمیدم قراره نتایج فردا بیاد ... فک می کرد زودتر از 15 نمیاد یه دفعه ای شکه شدم
چه جوری این 12 ساعتو سر کنم؟؟؟؟؟؟
من که میدونم ! فردا رتبه ام بیاد 11 کشور هم شده باشم بعد تا شهریور استرس اینو دارم نکنه کامپیوتر سنجش خراب شه منو جایی قبول نکنن :37:
حالا تو خوبی . احتمالش هست که اصلا نذارن من انتخاب رشته کنم:37: ... من و یه نفر دیگه که معدل نهایش مثل من شد . . . توی سایت سنجش واسم زده بود فاقد کد سوابق ( حالا کد سوابق رو هم نوشته بود ها :31:)نقل قول:
من با اینکه سال دومه کنکور دادم و امسال باید برم دانشگاه کنکورم بد زدم ولی باز استرس ندارم چون فایده ای نداره:19:
سلام به همه 91 ای ها
امیدوارم همتون موفق باشین :46:
یادش بخیر پارسال این موقع .... :20: چه حس جالبی بود ...
شب قدر من امشبه!!!!!نقل قول:
سلام دوستان
چرا امشب همه اینطورین:19::42:
کاش فردا این موقع بود یا کلی خوشحالیم و انرژی داریمو :26:از این حرفا یا ایینکه از ظهر خودمونو حبس کردیم تو اتاق و .:37:.....
ایشالا فردا همه حالت 1براشون پیش بیاد
به امید موفقیت همه..........
واسم دعا کنید
سلام بچه ها کارنامه ها رو ساعت چند میذارن توی سایت
بعد دوم رتبه قبوله رتبه در سهمیه ؟ سهمیه چند ؟ کلا یه توضیحی بدین ممنون میشم
ساعت 2 بعد از ظهر
خیلی مبهم گفتید...واضح تر بگیدنقل قول:
بعد دوم رتبه قبوله رتبه در سهمیه ؟ سهمیه چند ؟ کلا یه توضیحی بدین ممنون میشم
نقل قول:
ببین من خودم چند سال پیش کنکورو دادم ولی واسه یه بنده خدایی میخوام خودم یادم نیست :31:
کارنامه چند تا رتبه داره دیگه ( زمان ما که اینجوری بود )
مثلا داشت رتبه کل
رتبه در سهمیه 1
رتبه در سهمیه 2
رتبه در سهمیه 3
حالا میخوام بدونم کدوم رتبه قبوله
:11:
بستگی داره که چه منطقه ای باشید...نقل قول:
1 یا 2 یا 3؟
منطقه یک هستنقل قول:
اصفهان
خوب هر کس فقط توی یه سهمیه (منطقه) زندگی میکنه! فک کنم منظورت رتبه در زیر گروه 1 و 2 و 3 باشه. ببین رتبه ای که همه به هم میگن و مرسومه، "رتبه ی کل در سهمیه" است. ولی برای انتخاب رشته، باید به رتبه در زیر گروه ها توجه بشه.نقل قول:
انصافا سخت ترین شهر برای قبولی در دانشگاه تهران ، اصفهانه...
پارسال رتبه ی 720 قم پزشکی تهران رفت ولی 250 تهران قبول نشد!!!
بچه ها خوابین؟
5 نفر اینجایه یکی یه چیزی بگه دیگه.
حرفا میزنیا ! خواب کودومه ؟! اونایی هم که خوابن دارن کابوس رتبه و ... میبینن!نقل قول:
پارسال چند مین بعد اعلام نتایج تعداد افراد آنلاین به 120 نفر هم رسید....
منم یادمه پارسالو,منم مثل شما پشت کنکوریمنقل قول:
والا من بيدارم ولي چي بگم ؟
فك نكنم تا 4:30 بزنن ، بهتر برم بخوابم
البته الان خوابم اصلا نمياد ...
استرسم هم كم شده چون ميدونم قرار ببينم چه گندي زدم ...:(
فكر ميكنيد چند ميشيد ؟
خودم بگم كه اصلا نميدونم
پارسال اين موقع فكر ميكردم 3 هزار بشم ، الان واقعا نميدونم
البته من سال اولم و اميدوارم سال آخرم هم باشه
شما یادته منو !؟نقل قول:
پارسال چند مین بعد اعلام نتایج تعداد افراد آنلاین به 120 نفر هم رسید....
پارسال میومدم میگفتم بچه ها بعدا همه اینا واستون کلیی خاطره مبشه !
نوبت خودم شد بلاخره ! من به شخصه باید بگم اصلا خاطره ی خوبی نیست این ساعات ! من الان یه ساعتی خوابم برد بعد خواب دیدم نتایج اعلام شده سریع بیدار شدم که ببینم !
Hi Guys :31:
اونایی که با تجربه ترن یه راهکاری بگن از فکره این لعنتی بریم بیرون ... اصلا یکی بیاد ماله منم نگا کنه به منم خبر بده ... :27:
من شمارو کاملا یادمهنقل قول:
بالاخره شتریه که..............
امسال جو اینجا خیلی آروم و باحاله پارسال هرکی از راه می رسید می گفت نتایج اومده .........
وقتي سنجشو چك ميكنه و اول اولين خط نوشته "اعلام " ، آدم دلش ميريزه پايين
نكنه اين اعلام نتايج ماست ؟
خير هموني كه 5 ديقه پيش چك كردي ...!
ما که پاشدیم سحری خوردیم.کلا یکی2ساعت خوابیدم.مگه فکرش از ذهن آدم بیرون میره
پاشیم 2رکعت هم نماز بخونیم شاید خدا دلش برامون سوخت.حالا روزای معمولی هیچ بسم الله به زبونمون نمیاد چه برسه نماز:31:
دوستان امیدوار امروز همه شاد و خوشحال باشید.p30world دیگه یجوری خونمون شده و اعضاش خواهر و برادرامون.خونه دوممون شده.موفق باشید
best wishes for all of you
هی یادش بخیر چه زود یک سال گذشت:41: منم پارسال شب اعلام نتایج اصلا نتونستم بخوابم و تا صبح بیدار موندم خدا رو شکر رتبم شد 550 و الان دانشجوی علوم سیاسی دانشگاه تهران هستم دوران کنکور خیلی دوران خوبی بود برای من امیدوارم همتون به اون نتیجه ای که دوست دارین برسین
چرا امسال اینجا اینقدر بی رونق شده؟ پارسال تقریبا این ساعت 50 نفر آنلاین بودن و هر یک دقیقه یه پست اصافه میشد!
با اینکه کنکور خوب بود و برای خود کنکور استرسی نداشتم ولی برای اعلام نتایج خیلی استرس داشتم و برای اعلام نتایج نهایی کمتر و بیشتر مردد بودم تا استرس داشته باشم. چون بعد مشخص شدن رتبه یه ذهنیت قبلی داری.
کلا خدا کنه شما هم مثل من چیزی که میخواید قبول بشید.
اگه خدا بخواد تا قبل از انتخاب رشته معرفی رشته خودم -مهندسی پزشکی(بیوالکتریک)- و دانشگاه رو مینویسم در حدی که بدونم و امیدوارم به درد کسی بخوره و تا جایی که بدونم جواب سوالاتون -اگه سوالی باشه- بدم.
موفق باشید.
اتفاقا تو ذهنم بود حتما مزاحم شما بشم برای پرس و جو در مورد مهندسی پزشکی !نقل قول:
اگه خدا بخواد تا قبل از انتخاب رشته معرفی رشته خودم -مهندسی پزشکی(بیوالکتریک)- و دانشگاه رو مینویسم در حدی که بدونم و امیدوارم به درد کسی بخوره و تا جایی که بدونم جواب سوالاتون -اگه سوالی باشه- بدم.
اول نتایج بیاد ! بعد چند ساعت خواب ! :دی بعد هم میرسم خدمتتون !
بلههههههههه
پرونده کنکور 91 م دگ داره کم کم بسته میشه
اقا اصلا نگران نباشین اینقدر این روزا زود میگذره ک اصلا یادتون نمیاد نخسوزن اگه سال اولی باشید و قبول شید ک دگ هیچی
دوستان گروه تجربی اگه سوالی در مورد انتخاب رشته داشتن بهم پخ بدن تا راهنماییشون کنم
اگر هم کسی خواست دچار اشتباه بشه و دامپزشکی رو انتخاب کنه و ب راهنمایی نیاز داشت بازم رو من حساب کنه
خوش و خرم باشین
حرص کنکورم نخورید
خیر سرم دیشب خواستم بخوابم ،همش داشتم در و دیوارو نگاه میکردم شاید سر جمع 1 ساعت خوابیدم که اون یه ساعتم خواب دیدم رتبه ها اومده من نتم خراب شده !!! :18:
منم که بیخیال شدم !نقل قول:
خیر سرم دیشب خواستم بخوابم ،همش داشتم در و دیوارو نگاه میکردم شاید سر جمع 1 ساعت خوابیدم که اون یه ساعتم خواب دیدم رتبه ها اومده من نتم خراب شده !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزه و اینام نگرفتم !
خدا خودش قبول کنه لطفا ! : دی
این سایت سنجش ..... نپوکید من اینهمه رفرش زدم !؟!