دانشگاه شاهرود بهتره يا سمنان؟؟؟؟
دانشگاه شاهرود بهتره يا سمنان؟؟؟؟
از نظر دانشگاه مطمئنا سمنان خیلی بهتره....نقل قول:
ولی آب و هوای شاهرود خیلی بهتر از سمنانه
من انتخاب رشتم رو کردم... شهرسازی رو بالای it قرار دادم....
از طرفی وقتی بیشتر دربارش تحقیق کردم دیدم که شهرسازی خیلی حفظیه ولی من فکر می کردم خیلی به معماری شبیه.... واسه همین 2 دل شدم....
it صنعتی شیراز رو هم میارم..... خودم توی کامپیوتر و it بیشتر سررشته دارم اما خب خود دانشگاه شیراز خیلی بهتر از صنعتیه..
به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟؟
کسی بازار کار هر دو رشته رو میتونه با هم مقایسه کنه؟؟؟
من توی درسای محاسباتی قوی ترم.....
باید رشته های نیمه متمرکز رو اول انتخاب کرد دیگه ؟
من می خوام اینطوری بزنم :
6472.1 / تربیت بدنی روزانه
6775.2 / تربیت بدنی شبانه
3. ...
4. ...
بچه ها تو دانشگاه هاي زير كدوما بهترن
قزوين - زنجان - قم - اروميه - چمران اهواز - يزد - رشت - شاهرود - سمنان
همه ي اين شهر ها رو مديريتش رو زدم فقط از لحاظ سطح علمي و...دانشگاه هاي بالا رو مرتب كنيد ممنون ميشم.
برق بهشتی قبول میشین تا 90%نقل قول:
فکر کنم هم کلاسی بشیم
رفتم با بچه هاشون حرف زدم همه چی خوب بود ولی استاد کم دارن
یه مشکل دیگه هم که دانشگاه داره اون کوه نوردیشه! اخه دانشکده برقش بالاترین نقطه تهرانه از اونجا به بعد دیگه بافت شهری نداره!!
آقا 24رم هم شد ولی هنوز نمیشه رشته هایی که انتخاب کردی رو ویرایش کرد.از فردا شروع میشه؟از کی میشه ویرایش کرد؟
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
خودم جواب خودمو میدم:31:نقل قول:
تو سایت سنجش زده از بیست و پنجم تا بیست و ششم وقت ویرایش هست
(قبل پست دادن یه سایت سنجش رو نگاه کنید دیگه:31:)
کسی اطلاعاتی نداشت؟؟؟:41::13:نقل قول:
اگه درسای محاسباتیت بهتره پس بهت کامپیوتر/نرم افزار یا علوم کامپیوتر رو توصیه میکنم البته علوم کامپیوتر بازارش زیاد جالب نیست اما تا دلت بخواد توش ریاضی و درسای محاسباتی هست. IT در مقطع کارشناسی زیاد با نرم افزار فرق نمیکنه اما بیشتر جنبه مدیریتی داره.:10:نقل قول:
دوستان این رشته کاردانی علمی کاربردی نرم افزار دانشگاه بیرجند همون کارشناسی ناپیوسته محسوب میشه دیگه ؟
اگه درسای محاسباتیت بهتره پس بهت کامپیوتر/نرم افزار یا علوم کامپیوتر رو توصیه میکنم البته علوم کامپیوتر بازارش زیاد جالب نیست اما تا دلت بخواد توش ریاضی و درسای محاسباتی هست. IT در مقطع کارشناسی واحداش زیاد با نرم افزار فرق نمیکنه و در ارشد فرق اساسی پیدا میکنه و بیشتر جنبه مدیریتی داره.:10:نقل قول:
مشکل علوم کامپیوتر اینه که زیاد بازار کار نداره همونطور که گفتی...
من علوم کامپیوتر شهیدبهشتی هم میارم .....
به نظرتون بین علوم کامپیوتر شهید بهشتی و it صنعتی شیراز کدوم رو انتخاب کنم؟؟؟
چمران اهواز - یزد از بقیه بهترهنقل قول:
اینو از روی سطح دانشگاهها توی رشته های مهندسی میگم
شما کافیه رتبه های قبولی پارسال مدیریت همین دانشگاههارو بررسی کنید متوجه میشید .
دوستان این رشته کاردانی علمی کاربردی نرم افزار دانشگاه بیرجند همون کارشناسی ناپیوسته محسوب میشه ؟ چند ترم تا فوق دیپلم طول میکشه ،؟
یکی از آشناهای ما برق شاهرود خونده ازش پرسیدم که تو انتخاب رشته کدومو اول بزنم گفت شاهرود بهتره.(البته فقط برق رو پرسیدم)نقل قول:
اگه بهشتی قبول شم که خیلی خوبه.کوهنوردیشم فدا سرت من خودم باشگاه صخره نوردی رفتم:31:نقل قول:
فکر کنم هم کلاسی بشیم
یه مشکل دیگه هم که دانشگاه داره اون کوه نوردیشه! اخه دانشکده برقش بالاترین نقطه تهرانه از اونجا به بعد دیگه بافت شهری نداره!!
هم کلاسی میشه بگی رتبت چند شد؟میخای الکترونیک بری؟
معمولا همه مینویسن عدم تعهد تا فردا روز کسی شاکی نشه ولی خب معمولا کم دیده شده از نظر خوابگاه مشکلی وجود داشته باشه. تازه دختر عموم که فازغ التحصیل از دانشگاه خلیج فارسه میگه درسته میگن برا شبانه اصلا خوابگاه واگذار نمیشه ولی خوابگاه شبانه ها ( یه خوابگاه خودگردان ) دقیقا پشت خوابگاه روزانه ها هست!. یعنی بهتره به جز دفترچه برین و از کسی که اون دانشگاهی که میخواین می خونه این موارد رو بپرسین. ( البته وقت چندانی نمونده )نقل قول:
دانشگاه تهرانش وقتی بنویسه : عدم تعهد برای ارئه خوابگاه از بقیه چه انتظاری میره؟...
منم احتمال میدم 20 درصد که قبول شم. درصدش کمه یکی به خاطر اینکه بومی نیستم و دوم اینکه قبلش احتمالا قبول شم.نقل قول:
برق بهشتی قبول میشین تا 90%
فکر کنم هم کلاسی بشیم
سه هفته دیگه معلوم میشه کیا با هم همکلاسین. :8:
راستی من تو گوگل ارث که سرچ کردم شمال شمال تهران بود. یعنی بعد اون به گفته ای مگس پر نمی زنه. کلا اگه خوابگاش نزدیک باشه فکر نکنم چندان محلش اهمیتی داشته باشه.
واقعا سوال سختیه اما اگه من بودم(نظر شخصی و با توجه به علاقه من)IT رو میرفتم.:10:نقل قول:
دقیقا همینطوره اگه یه شهر دیگه قبول بشید 120% بهتون خوابگاه میدن:31: از این بابت خیالتون راحتنقل قول:
معمولا همه مینویسن عدم تعهد تا فردا روز کسی شاکی نشه ولی خب معمولا کم دیده شده از نظر خوابگاه مشکلی وجود داشته باشه.
جدول بندی کردن واسه خودشون که به 5% برتر ، روزانه ، نمی دونم زیر 2000 خوابگاه میدیم یکی ندونه فکر میکنه می خوان قصر ورسای بدن که انقدر منت میذارن
توی این خوابگاهها آدم از انسانیت در میاد
اینو که گفتین شوخی بود یا جدی؟نقل قول:
دقیقا همینطوره اگه یه شهر دیگه قبول بشید 120% بهتون خوابگاه میدن از این بابت خیالتون راحت
چرا؟نقل قول:
توی این خوابگاهها آدم از انسانیت در میاد
سلام دوستان .خواهش می کنم جواب منو بدین خیلی مهمه برام .ببینید من 7400 ریاضی شدم .خوب مثلا می تونم صنایع راه دور بخونم ولی فک می کنم ارزششو نداره .می دونید برام بازار کار خیلی مهمه فک می کنم مهندسی واسه دخترا آینده نداره می خوام فقط صنایع-م.شیمی-مکانیک تهران -امیر کبیر-شریف بزنم (که خوب نمی یارم)راستی بابام 25 درصد جانبازی داره احتمال داره یکی از این رشته ها رو تو این دانشگاه ها بیارم؟؟؟؟؟؟به احتمال زیاد نمی یارم !!!!!بعد تهش 3-4 تا شبانه بزنم . از شبانه 2 ترم مرخصی بگیرم بمونم واسه سال دیگه تجربی بدم برم پزشکی یا دارو بخونم(که واسه دختر اینده داره)ولی چون فقط 1 بار می تونم از سهمیه جانبازیم استفاده کنم سال دیگه نمی تونم از سهمیهم استفاده کنم .حالا به نظر شما چی کار کنم؟همین امسال مهندسی راه دور بزنم برم(من اصفهانم ولی مثلا صنایع یا م.شیمی ارومیه قبولم.)حالا چی کار کنم؟(من خیلی دانشگاه های تهرانو دوس دارم) دخترم هستماااا راستی می شه کارشناسی م.شیمی خوند بعد واسه ارشد بیو تکنولوژی زد؟
درسته خوابگاه های خودگردان خلیج حی از خوابگاه های اصلی هم به دانشگاه نزدیکتره...دخترونه 2 تا خوابگاه داره که یکی 500 متر تا دانشگاه فاصله داره یکی 1 کیلومتر که واسه اونیککی سرویس هست...نقل قول:
اما خودگرداناه 200 مر هم فاصله ندارن.....
هر دو تاشو جدی گفتم دانشگاهی که امکانات خوابگاهی داشته باشه مطمئناَ خوابگاه میده و کلا خوابگاهم چیز خیلی با ارزشی نیست که مثلا پارتی بازی بشه و این حرفا همین الانش خوابگاه دانشجو های سراسری - روزانه ترم 100-150تومن هزینه میگیرننقل قول:
در مورد حرف دومم خوابگاه تا یه حدی خوبه که از آکبند بودن آدمو در میاره ، سازش با آدمای دیگه با فرهنگ دیگه عقاید دیگه یاد میگیریم
یه مثال بزنم من ترم دوم هم اتاقی داشتم شاید خنده دار باشه ولی به شدت خرافاتی بود و صبح تا شب راه میرفت ورد میخوند فوت می کرد ... من اگه خوابگاه نمیومدم مطمئناَ تا آخر عمرم هم با همچین آدمی زیر یه سقف زندگی نمی کردم و اصلا باورم نمی شد همچین آدمایی هنوز وجود داشته باشن
ولی از یه حدی که گذشت همون میشه که گفتم از انسانیت در میاد آدم ...کلاَ زندگی خوابگاهی هیچ قانونی نداره شاید حرف خوبی نباشه اما بعضی اوقات میشه مثل زندگی جنگل و تارزان و انسان های اولیه و اگه به این وضع عادت کردید...
شما وارد دانشگاه که بشی باید ترم اول رو بخونی حتما (سالی که من رفتم اینجوری بود شاید الان عوض شده باشه) پس فقط 1 ترم می تونین مرخصی بگیرین.و مطمئن باشین جو دانشگاه 1 جوریه که دیگه به احتمال زیاد نمی تونین درس کنکورتون رو بخونیننقل قول:
با توجه به سهمیه هم به نظر من همین الان برین م شیمی.در این رشته گرایشهایی وجود داره که به درد شما دخترها هم بخوره مثل گرایش تغذیه و حتی گرایشهای دارویی و تولید بافت های بدن و تولید اعضای مصنوعی
و این رو هم بدونین که برای ارشد شما هر رشته ای که دوست دارین می تونین برین
به دخترا راحت میدن ... ولی پسرا بیچارن...نقل قول:
سلام دوستان
وقت انتخاب رشته تا کیه ؟
تمدید هم می شه ؟
سلام علیکم،صبح بخیر تا الان کجا بودی،خواب تشریف داشتین؟؟:31:نقل قول:
تا چهارشنبه ساعت 24 هستش،خودش تا امروز بود که تمدید شد تا چهارشنبه...
:31:نقل قول:
تو برگ انتخاب رشته که زده تا اخر امشب مطمئن هستی که تا چهارشنبه تمدید شده ؟
اخیییییییییییییییییییییش تموم شد:5:
پدرم دراومد این چند روز از بس فکر کردم بسیار با جسارت چندتا رشته از شریف رو هم زدم گفتم شاید قسمت ما اونجا باشه :31::31:
امیدوارم همه ی بچه های اینجا موفق بشن :10:
1516نقل قول:
رتبه کل در سهمیه .:19:
الکترونیک
سلام دوستان .خواهش می کنم جواب منو بدین خیلی مهمه برام .ببینید من 7400 ریاضی شدم .خوب مثلا می تونم صنایع راه دور بخونم ولی فک می کنم ارزششو نداره .می دونید برام بازار کار خیلی مهمه فک می کنم مهندسی واسه دخترا آینده نداره می خوام فقط صنایع-م.شیمی-مکانیک تهران -امیر کبیر-شریف بزنم (که خوب نمی یارم)راستی بابام 25 درصد جانبازی داره احتمال داره یکی از این رشته ها رو تو این دانشگاه ها بیارم؟؟؟؟؟؟به احتمال زیاد نمی یارم !!!!!بعد تهش 3-4 تا شبانه بزنم . از شبانه 2 ترم مرخصی بگیرم بمونم واسه سال دیگه تجربی بدم برم پزشکی یا دارو بخونم(که واسه دختر اینده داره)ولی چون فقط 1 بار می تونم از سهمیه جانبازیم استفاده کنم سال دیگه نمی تونم از سهمیهم استفاده کنم .حالا به نظر شما چی کار کنم؟همین امسال مهندسی راه دور بزنم برم(من اصفهانم ولی مثلا صنایع یا م.شیمی ارومیه قبولم.)حالا چی کار کنم؟(من خیلی دانشگاه های تهرانو دوس دارم) دخترم هستماااا راستی می شه کارشناسی م.شیمی خوند بعد واسه ارشد بیو تکنولوژی زد؟
عزیزم مثل اینکه بازم خوابی،چشماتو وا کن اگرم وا نشد برو به صورتت آبی بزن،اینجا رو بخون از سایت سازمان سنجش:نقل قول:
- مهلت انتخاب رشته : مهلت انتخاب رشته تا پایان روز 26 مرداد ماه 1390 مي باشد
کد:http://srv1000.sanjesh.org/ersarasari90/
نتایجو کی اعلام میکنن؟
نیمه دوم شهریورنقل قول:
حدودای 16- 17 شهریور.
دوستان این همه با خودمون رو جر دادیم و توجه نشد، دم آخری لطفن این یکی رو راهنمایی بفریمایید :دی
با فرض علاقه مساوی، به نظرتون شیمی های تهران (شیمی کاربردی منظورمه) رو بالاتر بزنم یا مهندسی شهرسازی دانشگاه هنر رو؟ (که تو کرج ـه) تاکید میشه که من میخوام بعد لیسانس از ایران برم. کودوم بهتره؟؟
دانشگاه امام خمینی قزوین از نر سطح چجوریاس راستی؟
ممنونم.
نقل قول:تا 26 ام تمدید شده.نقل قول:
نقل قول:
سازمان سنجش آموزش كشور بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته آزمون سراسري سال 1390 ميرساند، به منظور فراهم آوردن تسهيلات لازم براي آن دسته از داوطلباني كه تاكنون براي دريافت دفترچههاي راهنماي انتخاب رشته هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2 ) گروه آزمايشي مربوط اقدام ننموده اند با همكاري شركت پست جمهوري اسلامي ايران ترتيبي اتخاذ گرديده كه:
1- در روزهاي دوشنبه24/5/90 ، سه شنبه 25/5/90 و چهارشنبه 26/5/90 منحصراً در باجه هاي مركزي شهرستانهاي مختلف كشور (بجز شهرستان تهران كه به شرح بند 2 ذيل خواهد بود ) از ساعت 8 صبح لغايت ساعت 19 (7 بعدازظهر) روزهاي مذكور، نسبت به توزيع دفترچههاي راهنماي انتخاب رشته هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) داوطلبان گروههاي آزمايشي آزمون مذكور اقدام گردد.
2- در شهرستان تهران از ساعت 8 صبح لغايت ساعت 19 (7 بعدازظهر) روزهاي دوشنبه 24/5/90 ، سه شنبه 25/5/90و چهارشنبه 26/5/90منحصراً در مناطق پستي 11 ، 13 ، 14، 15، 16 ، 17، 18 و 19 نسبت به توزيع دفترچههاي راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) داوطلبان آزمون مذكور اقدام شود.
ضمناً به منظور فراهم آوردن تسهيلات لازم براي آن دسته از داوطلباني كه مجاز به انتخاب رشتههاي تحصيلي آزمون مذكور شدهاند و تا كنون براي انتخاب رشتههاي تحصيلي اقدام ننمودهاند، ترتيبي اتخاذ گرديده تا اين دسته از داوطلبان تا ساعت 24 روز چهار شنبه 26/5/90 با مراجعه به پايگاه اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني sanjesh.org نسبت به تكميل فرم انتخاب رشته اينترنتي خود اقدام نمايند.
در پايان لازم به توضيح است داوطلباني كه اقدام به انتخاب رشته نموده اند ، چنانچه به دلايلي نياز به تصحيح و يا حذف كدرشته هاي انتخابي خود داشته باشند ، مي توانند تا تاريخ مذكور از طريق بخش مربوط به ويرايش اطلاعات در صفحه اول سيستم انتخاب رشته اقدام به اصلاح و يا حذف كدرشته هاي مورد نظر خود نمايند . بديهي است در صورت اصلاح يا حذف لازم است كد پيگيري مجدداً از سايت دريافت نمايند .
شیمی بهتره چون یه رشته ای هست که حتما معادلش خارج از کشور هست.ولی اگر ایران باشی بازار ندارهنقل قول:
ولی شهرسازی از اونجایی که 2 دانشگاه هنر هست یکم من در آوردی به نظر می رسه و دامه دادنش 2 خارج سختتره. تازه ممکنه رییس جمهور بشی!
نقل قول:
فقط یه بار از سهمیت می تونی استفاده کنی پس حواستو جمع کن.
اگر می دونی واقعا بهتر میشی انتخاب رشته نکن سال دیگه تجربی بخون. زیاد رو سهمیت حساب نکن چون خیلی کمک نمی کنه.
:-ssنقل قول:
تازه ممکنه رییس جمهور بشی!
مــرســـی کلن : دی
این ـم بگید : دی مهندسی مواد چجوریاس (از همون لحاظ خارجه رفتن و اینا منظورمه)؟ اگه کار به قزوین بکشه، به معماری اولویت بدم یا مواد؟؟؟
سلام ، کسی از بچه ها تحصیلات تکمیلی زنجان نیست که فقط هم کارشناسی فناوری اطلاعات از کنکور می گیره یعنی کلا 30 نفر ، می خواستم ببینم خوبگاه میدن یا نه ؟
چون خودش توی دفترچه نوشته به هیچ وجه امکانات خوابگاه نیست و هیچ دانشگاهی توی دفترچه کلمه هیچ وجه رو به کارنبرده . اگه اطلاع دارین خواهشا بگین که خوابگاه میدن یا نه؟
نقل قول:
دقیقا خوابگاه نداره!از آشناهامون اونجا ای تی خونده .خونه اجاره کرده بود !
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
نقل قول:
فقط اآی تی نمیگیره .در واقع کارشناسی فقط همین رشته رو داره و باقی رشته هاش ارشد و دکتران !