این محدودیت حجمی از کی شروع میشه دقیق؟
Printable View
این محدودیت حجمی از کی شروع میشه دقیق؟
مگه دیگه نمیدن ؟ من اول آذر رفتم 512 بدون هیچ مدرکی گرفتم ، اتفاقا اومدم تو تاپیک گفتم یکی از بچه ها رفت چند روز بعدش از همین سلمان فارسی 1 مگ گرفت بدون هیچ مدرکینقل قول:
سرعت من نصف شده، بقیه مشکل دارن یا فقط برای منه؟ صبح درست بود از ظهر نصف شده
راستی لطف می کنید بهترین DNS Server ها برای کسی که سرویس از مخابرات داره رو بدید، کدوم ها از همه بهتر و سریع تر هست؟
سلام
speedtest برای من باز نمیشه ، مشکلی داره ؟
سراسری هست افت سرعت....نقل قول:
پینگ بالا ...سرعت کم = عدم توانایی در تست گرفتننقل قول:
دوستان میشه بگید کجای سایت مخابرات تعرفه ها و سرویس هاش رو زده؟
می خوام ببینم تعرفه ها تغییر کرده و چیزی در مورد سرویس حجمی نوشته.
مشکل افت سرعت من هنوز برطرف نشده
با پشتیبانی! تماس گرفتم چیزی نمیگه فقط میگه مشکل سراسریه
هرچی ازش میپرسم کی درست میشه و این چه مشکلی هست که بعد از گذشت یک هفته برطرف نمیشه میگه نمیدونم و منم مثل شما! پس کی باید بدونه؟
چه وضعیه آخه؟ یه هفته افت سرعت و کیفیت هیچ نهاد و مسئولی نیست که شفاف سازی کنه؟
:mellow:
نمیدونم مثل اینکه گفت بودن نمیشه سب کنین چند ماه دیگه آزاد میشه ولی انگار مسئولش الکی مارو پیچونده شنبه خودم میرم ببینم چی میشه.. شما ۱۲۸ داشتی بد درخواست ۵۱۲ دادی؟نقل قول:
نه 256 بود ، شما شنبه خودت یه سری برونقل قول:
مخابرات همین مدلی هست
کسی میدونه محدودیت حجمی (ترافیکی) از کی شروع میشه؟
همه امیدمون به این نامحدودیشه ! اینو هم بگیرن دیگه هیچی !!!
بعید می دونم حالا حالا ها حجمی بشه در واقع این حجمی برای موارد خاصه و مستاجرها و کسانی که پیش پرداخت می کنن البته این حس من. قطعا تعرفه های که توی سایت مخابرات ایران هست مشتری های مخابرات رو پرپر می کنه حتی ساعات رایگان هم نداره تازه منت جشنواره هم گذاشتننقل قول:
لینک تعرفه هاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا 512 دو گیگ 12 هزار تومنه در حالی که پارس آنلاین به اسم 256 و سرعت دو مگ میده ده تومن اونم از 2 تا 7 رایگان
اما مخابرات ساعات رایگان هم نداره
یعنی این تعرفه ها رو می خوان جایگزین نامحدود کنن یا در کنار نامحدود ارایه بدن؟ اگه این کار رو کنن که میشه جیره بندی نت که فرقی با قطعی اون نداره!نقل قول:
دوستان واقعا الان اینترنت ما حجمی شده؟؟؟
من 1سال از مخابرات دارم و بسته به نیازم واسم کافیه ولی اگه نامحدود قطع کنن من که سریع عوض اش میکنم :sq_3:
عزیزم اگر این کار رو کنند طرف خل نیست که بره از مخابرات سرویس بگیرهنقل قول:
در کنار نامحدود هست و نه جایگزینش.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که یکم از کنار زده بیرون و تقریبا اومده توی دهن ما ! و هنوز هیچی نشده با افت کیفیت دهنمون رو مورد نوازش قرار داده..نقل قول:
پس اگه اینجوری باشه میشه اینجوری برداشت کرد:
نامحدود ترافیکی = محدودیت سرعتی 128
محدود ترافیکی = محدودیت سرعتی 2 مگ
ولی در کل من پست های اینجارو خوندم بالای 80% میگن مشکل قطعی و سرعت دارن ولی من توی این 2 سال هیچ مشکلی نداشتم ، نوسان دانلودم هم حدود "1" کیلوبایته یعنی فیکس 33 میمونه
دلیلش هم فکر کنم اینه که توی منطقه مخابراتی ما "مهدیه" مشترک های مخابرات کمترن
مثله اینکه ضریب رو مخابرات گذاشته روی 1 به 50 نفر !! که هرچی منطقه خلوت تر باشه نوسان هم کمتره !
نتیجه اخلاقی:
اینترنت مخابرات برای کسایی خوبه که به دانلود نامحدود نیاز دارن و منطقه مخابراتیشون شلوغ نیست !!
بله و هزار تا شرط دیگه + پشتیبانی ضعیف
نقل قول:
مطمئنی شما؟
من همین الان زنگ زدم پشتیبانی پرسیدم ازشون گفتن به ما اطلاع ندادن !!! البته گفت احتمالش هست ولی در کل تو باغ نبود از چیزی خبری نداشت ، البته تو همه چیز همینجورین !
سلام به دوستاننقل قول:
آقا برید پستای منو بخونید ببینید حدودا چند ماه پیش این قضیه محدود شدن رو گفتم:41:
اگر 80 درصد اضافه بشه یعنی مثلا 256 میشه 22 تومن!!!
خوب آدم که مغز خر نخورده با این قیمت انتخاب های دیگه هم هست
ضمنا من این دو سه روز اخیر دانلود زیاد نداشتم ولی فایل های کوچک (در حد 20-30) مگ زیاد گرفتم و بجز شبها مشکلی در سرعت نداشتم
بالاخره اینترنت تهران محدوده یا نامحدود؟سرعت دانلود مثلا تو 1 مگ چقدره؟
فعلا نا محدوده...سرعت برا یه مگ تقریبا فکر میکنم 110 باشه...
دوستان یه سوال !
من نامحدود 512 دارم ! تا الان که 26 روز گذشته حدودا 34 گیگ دانلود داشتم ! میخوام بدونم روی قبض تلفن که هزینه اضافی برای دانلود زیاد نمیاد ؟
یه مسئله دیگه که الان دیدم همه نوشته بودن اینه که من هم هیچ مشکلی ندارم و اصلا قطع نمیشه ! سرعتم هم 70 هستش !
باورم نمیشه بالاخره 512 ما هم وصل شد!
سرعت بین 60 تا 65 نوسان داره!
کسانی که مشکل رو دیدند حرفه ای هستند نه عادی و من باهاشون موافقم کلا اینترنت ملی که امده سرعت داخلی رو بالا بردند اما خارجی را بستندنقل قول:
تبریکنقل قول:
قیمت سرویسی که گرفتید چقدره و چطور باید پرداخت کنید؟ مثل سابق روی قبض میاد؟
متشکرنقل قول:
دوماهه 40 تومن هست. روی همون قبض میاد.
پ. ن : مخابرات اگه قطعی هات رو تموم کنی محدودیت هم اضافه نکنی ممنونم ازت!!
ببخشید عذر میخوام ولی قضیه به همین راحتی هم که شما فکر میکنید نیست درسته که سرعت داخلی ها خوبه ولی برای مایی که حداکثر تو خونه یه مگ داریم مثلا یه سایتنقل قول:
دانلود کتاب هست که تقریبا محبوبه و یوزر هم زیاد داره چند وقت پیش سروش رو آورد تو یه سرور داخلی که تو شهر همدانه خیال میکنید خیلی بهتر شد ؟
باید بگم در ساعات شلوغ بدتر هم شد چون سرور مربوطه جوابگو نبود
کافیه یه ماه vps بگیرید و سرعت دانلود از سرور های مختلف داخل ایران رو چک کنید مثلا دیگه آرشیو صدا وسیما (ایران سیما) خودشو بکشه سرعت دو مگ بهتون میده !!!!!
دیگه بقیه که جای خود دارن
بعد هم اگر به کسی بر نخوره باید بگم هر isp رو چند وقت زیر نظر داشته باشید بقول معروف میفهمید چند مرده حلاجه و چه سرویسی بهتون میده من 8 سال یوزر داتک بودم
با اینکه بتدریج بدبختانه به سمت بدتر شدن پیش رفت باز از خیلی جاهای دیگه بهتر بود خونمون عوض شد و منم نمیخواستم زیاد پول خرج کنم
در آخر هم باید گفت کسی نگفته اینترنت مخابرات بهترینه و هر کسی با هر سطح سوادی که از اینترنت داشته باشه متوجه میشه مشکل داره(حتی مادر بزرگها هم مثلا بخوان ایمیل
بدن و مثلا بخوان یه عکس یکی دو مگی رو اتچ کنند باز مشکل رو متوجه میشن) ولی خوب با اقیمت های فعلی بهترینه بقول معروف بیله دیگ بیله چغندر
اینم یه کوت از دوست خوبمون داریوش که ایشون هم تایید کرده بعضی مراکز مشکل نداشتننقل قول:
دوستان بعد از وصل شدن اینترنت یکم کیفیت دانلود از تورنت افت نکرده ؟
دوستان من منطقه ۶ (شهرداری) زندگی میکنم ، چند ماه پیش با نامه و بدبختی ۲۵۶ گرفتم الان چجوری میتونم ۵۱۲ بگیرم؟کسی اطلاع داره
الان آزاد شده من امروز مخابرات بودم گفتن تا سرعت ۱ مگابایت آزاد شده بدون هیچ مدرکی میدننقل قول:
دوست عزیز فعلا که به کسی یک مگ ندادن تازه برای همین 512 هم هزارتا مدرک می خوان بعد چطوری به شما گفتن بیا یک مگ بگیرنقل قول:
چند وقتی هی اینترنت من dc میشد اما چراغ dsl هماره روشن بود ؛ اعصابم حسابی خورد شد زنگ زدم پشتیبانیش
بعدش قضیه رو گفتم , گفت که برات پسورد رو عوض میکنم مشکلت حل میشه !!!!
گفتم چه ربطی داره ؟ گفت شاید کسی پسوردتو فهمیده ؟!
مگه میشه از اینترنت من که روی خط تلفن من هست دزدی کرد ؟!!
من یه مگ دارم الان چندوقتهنقل قول:
سرعتمم روی ۱۳۵ هست !
همچیشم خوبه راضیم
هیچ مدرکیم نگرفتن
Sent From my One X using ARHD 17.1
برای 1 mb اگر مخابرات محلتون آزاد نیست،
یکی از راه هاش اینه که باید مدرک کارشناسی ارشد ببری که ثابت کنی محقق هستی.
سرعت آپ استریم و دان استریم روی چند هست ؟ خط شما فیبر نوریه ؟نقل قول:
دوستان میشه بگید سرعت upload و Download رو چنده؟ همچنین تو مودم رو چند کنفیگ شده؟
از منطقه پاسداران کسی سرویس داره ؟
مشکل قطعی و افت سرعت ندارین ؟
آیا 1 مگ هم میدن یا تا 512 بیشتر ندارن ؟