داداش من زیاد با این کارموافق نیستم چون این جور مسایل یه جور تهمت بهت میزنن که میخوای اشوب درست کنیدنقل قول:
Printable View
داداش من زیاد با این کارموافق نیستم چون این جور مسایل یه جور تهمت بهت میزنن که میخوای اشوب درست کنیدنقل قول:
متاسفانه مردم تو مملکت ما هنوز فرقه بین اعتراض و آشوبو نمیدونن !نقل قول:
اینکه حقمونو بخورن و دهنمون بسته باشه و بشینیم تو خونه به امیده این باشیم که اوضاع خودش درست شه کاره مناسبیه نه؟
قراردادی بین ما و مخابرات بسته شده و اونا بینه قرارداد زدن زیرش و بدون اطلاع رسانیه جامع شبانرو برداشتن و این بین هم یه سری افراد حجم ازشون کم شده ،حالا اگه اعتراض حضوری کنیم اسمش میشه آشوب !؟!!
نقل قول:
O3b؛ماهواره اینترنت دار گوگل در 35 کیلومتری زمین/ 80 گیگابیت اینترنت ارزان برای 180 کشورنقل قول:
فناوری اطلاعات > اینترنت - کمپانی O3b (Other 3 Billion People) چهار ماهواره اینترنتی را با موفقیت از مرکز فضایی فرانسه در کوروی گینه Arianespace Soyuz به 35 کیلومتری مدار زمین فرستاد.
گوگل به عنوان سهامدار اصلی و صاحب این پروژه، قصد دارد با ارسال 12 ماهواره با هزینه 1.3 میلیارد دلار در مدار مئو MEO (medium earth orbit)، اینترنت را در مناطقی مانند افغانستان، هاوایی، لاتام، کنگو، مالزی، افریقا، و سایر نقاطی که دسترسی به فیبر نوری ندارند، به صورت ارزان ارائه کند.
گفته می شود 80 گیگابیت بر ثانیه اینترنت پر سرعت در حد و اندازه فیبر نوری برای 3 میلیارد نفر از مردمان کره زمین از طریق O3b فراهم خواهد شد.
اولین سری 4 تایی از ماهواره O3b پس از یک روز (بدلیل بدی هوا) با مرکز هاوایی ارتباط خود را برقرار کرد. ماهواره ها را کارخانه ایتالیایی-فرانسوی Thales Alenia Space ساخته که هر کدام 650 کیلوگرم وزن دارد و سرویس های اینترنتی 50 درصد ارزان تر از اینترنت ماهواره ای کنونی خواهد بود و Latency و تاخیر 150 میلی ثانیه خواهد بود.
اولین مشتریان O3b از ماه نوامبر سرویس های خود را در برخی نقاط دریافت خواهند کرد و مجموعه 12 ماهواره این پروژه تا اواخر 2013 در مدار مئو نصب قرار خواهد گرفت و بعد از آن مشتریان از 180 کشور جهان چه به صورت شرکتی و چه به صورت فردی می توانند از خدمات این ماهواره استفاده کنند.
تمام مناطق زمین و دریا در 45 درجه عرض شمال و جنوب خط استوا تحت پوشش ماهواره O3b خواهند بود.
برای مشتریان بزرگ در حد کمپانی نیاز به نصب آنتن های 7.3 متری و 4.5 متری و برای مشتریان کوچک تر نیاز به آنتن های 1.8 و 2.4 متری است که از طریق Viasatتامین شده و مودم ها را نیز Comtech، Viasat و Gilat تامین می کنند. همچنین ترمینال های 1.8 متری و 2.2 متری از سوی Orbit و RF و transmition equipment نیز از سوی CPI، Comtech، Norsat و NJRC عرضه می شود.
حداکثر پهنای باند به ازای یک لینک 1.2 گیگابیت بر ثانیه خواهد بود.
اسامی کامل سهامداران پروژه به شرح زیر است:
SES, Google, Liberty Global, HSBC Principal Investments, Northbridge Venture Partners, Allen & Company, Development Bank of Southern Africa, Sofina, Satya Capital and Luxempart
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من که کم نمیکنه ! ولی مالِ یکی دیگه از بچه ها کم میکنه و اینجا سوالی پیش میاد
شمـا که طرح شبانه رو برداشتین هیچ ، چـرا سرعت رو توی اون بازه ی زمانی میارین پایین ؟ :دی
الان یعنی منی که طرح 128
6 ماهه ماهی 4 گیگ هم دارم دیگه دانلود شبانه ندارم؟
خوب طرح بعثت که دیگه موجود نیست که بخواد کسی بگیره
بالون هایی که گوگل استفاده میکنه از نوع بالون های هواشناسی وحتی با کیفیت تره که در طبقات فوقانی جو در سطحی بالاتر از سطح پرواز هواپیما ها پرواز میکنند وایران نمیتونه با ضد هوایی بیارتشون پایین وحتی اون موشک مضخرفی هم که ساختن هیچ غلطی نمیتونه بکنهنقل قول:
دیگه کوسه های ایرانی نمیتونند بالون های اینترنت رو گاز بگیرن:n20:هواپیما ها هم که شکر خدا لنگر ندارند
خدارو شکر پس:n01: ولی از الان نگران انداختن پارازیتم حکایت قابلمه ها تو تهران میشه:n08::n02:نقل قول:
متاسفانه یه سری دوستان سیاست کثیفی رو پیش گرفتنو با خودشون میگن چه کاریه بیخودی خودمونو تو زحمت بندازیم و اعتراض حضوری کنیم ، میشینیم تو خونه و یه عده
دیگه میرن اعتراض میکنن و اگه نتیجه داد که هیچ مام حالشو میبریم ، اگرم نتیجه نداد که میایم میزنیم تو سرشونو میگیم، دیدید گفتیم این اعتراضا هیچ فایده ای نداره ! برای این عزیزان فقط میشه اظهار تاسف کرد!
یه سری دیگم از دوستان هستند که قسمته اول طرز فکره بالارو دارن و اونو به اشکاله مختلف بیان میکنن و در واقع واسه انجام ندادنش انواعه مختلفی از بهونه هارو میارن ! به این دوستانم باید بگم ، چرا اینقد بحثو میپیچونید؟ بگو نمیام آقا ، دیگه این همه توجیه نمیخواد !
از ذکر مثال خودداری میکنم چون ممکنه به فرد یا افرادی بر بخوره
خب دیگه یعنی شما هم نداری! به همین سادگی میزنن زیر قرار داد و دستمونم به هیچ جت بند نیست زیر ساخت ی جور عوضی بازی در میاره! با اون کوسه و نهنگو ولنگرو و....نقل قول:
مخابرات مشهد هر دفعه یه قمپزی در میکنه:n02:
شکایتم که میکنیم به هیچ جا نمیرسه !
پشتیبانیم که گاوه!
مدیر عاملم طبق خبری که امروز داشتم پاشده رفته تهران حقوق کارمندارو بکنه بیاره:n02:
امید جاننم که از اون وظع اداره گفت داغون!
شرکتای دیگه هم هرکدوم یک مشکلی دارن !
وایمکسم که گرونه و یا کیفیت نداره
اومدن واسه فیبرا قانون گزاشتن فقط مخی!:n02:
شبانه هم که تعطیل کردن !
سرعتا هم که افتظاح برا من که دیشب قبل 1 ححدود 5 دقیقه ای قطع شد امروزم یک 2 دقیقه ای همینجوری عشقی قطع شد!!!
سرعت روزم که بدون مقلطه:n02:
گ*و*ه
نتیجه این که این کشور درست بشو نیست که نیست که نیست
تا جاییکه اطلاع دارم کافیه یه مودم وایرلس داشته باشین :n16:تنها مسئله مدیریت کردن چند صد بالون در ارتفاع بسیار بالا و با وزش بادهای فوق سریعهنقل قول:
الان گوگل رو با آنتی***فیل*تر باز کردم یعنی خاک. مثلا فیلت.ر هم نیست ها فقط یه کاری کردند که با دایل آپ نشه باز کرد
نقل قول:
نت مخصوص کارکنان دارینو مشکلاتو شبانه برداشتنام که شاملتون نشده ، خوشی هم که زده زیر دلتونو تو حالت شنگولانه میای پستایی میدی که نشون بدی که مشکلاتت مثه ما کاربرایه عادیه ! بس کن عزیز !
شما با اون تست سرعتی که تو امضات انداختی بهتره مثه سابق هرروز آماره دانلودایه عظیمه شبانتو اعلام کنیو منتظره خوش بحالت گفتنایه ما باشی!
سلام
متاسفانه همنطور که از یک سال پیش معلوم بود
افزایش درامد برای مخابرات در دستور کار بود و با حذف نامحدود و تعرفه های من دراوردی به خاستشون رسیدن
و الا هم که شابانه را برداشتن
به زودی هم با اضافه بودن پهنای باندشون به دیگر شهرستان های ایران دارمد زایی می کنند
باتشکر
دیشب که از من کم نکرد سرعت روی 180 تا 200 بود طرح نقره ای.
زنگ زدم پشتیبانی گفت برداشتیم دانلود رایگان رو ولی هر شب تست کن قبل دانلود که از حجمت کم نشه !!!
این یعتی دانلود با ترس و لرز که کم میکنه یا نمیکنه دیگه جرعت نداریم بگیریم بخوابیم IDM رو هم auto کنیم.
عزیزم ما خود کارکنانی م.دی بعدشاونتست. مالع زمانی بود ک عمه شبانه ها رو روال بود و خوب بود شب ک میشه ی سایت بانکو درست باز نمیکنع. روزشم قبلع رو 380 بود الان به زور به 100میرسه شبانه هم از من کم کرد !!! بعدشم سرعتم از دایال آپم کمتره تو شبا کلا بسخیال با اینوک طرح کارمندیه ولی مفتش گرونه بی خود مقلطه نکن!!نقل قول:
دقیا فقط دنبال در آمدن هر طوری ک شده این رو تایید میکنمشدیدانقل قول:
خیلی ممنون از اینکه به بنده لطف کردید،این پست در کنار اون پیام خصوصی تون خیلی معنا دار بود. بنده علاوه بر مشغله ای که دارم وهمین فروم رو هم چند دقیقه سر میزنم و میره تا چند ساعت بعد امکان مراجعه حضوری ندارم .نقل قول:
ضمنا شما از زندگی من و مشکلات من چه اطلاعی دارین دوست نداشتم اینو بگم ولی همین نت 128 که دارم (داشتم،دیشب به حجمش گند زدند تموم شد) به نام یکی دیگه بود،حالا دلیلش بماند ،طرح من به نام همون دختری که متصدی ثبت نام بود گرفته شده بعد من برم اونجا چی بگم وقتی حتی طرح به نام خودم نبود.
ویرایش: اگه میبینید در اون پست نوشتم "حالا البته برین اعتراض کنید ! " برای این بود که بشخصه نمیخواستم فاز منفی بدم و دوستان نا امید بشن نه اینکه قصد آماده خوری داشته باشم والا از نظر من تو این مملکت هیچ فایده ای نداره اینجا مردم برای مسایل مهم تری مثل اشتغال، آزادی بیان، حقوق بشر وغیره در محیطهایی مثل مجلس اعتراض میکنند ترتیب اثر نمیدن وای به اینترنت که آقایون به چشم یک تهدید امنیتی که باید مدیریت و کنترل بشه بهش نگاه میکنند و نه به چشم یک فرصت برای تجارت اموزش و ارتباطات و سرگرمی من اینا رو خوب میشناسم ولی باز نا امیدتون نمیکنم نمیگم بشین خونه هیچکاری نکنید نا سلامتی اسم کاربریم امید زندگیه:n02:
وقتی تو یه مملکت س... با د... همراه شد همین میشه :n01:
اطلاعیه شون ...
نقل قول:
مشترکین محترم از تاریخ 92/5/27 محصولات ADSL شرکت مخابرات خراسان رضوی برخوردار از دانلود شبانه رایگان (از ساعت 1 الی 7 صبح) فقط شامل طرح بعثت، طرح کمپین نوروزی، طرح آشنای خانواده و طرح کمپین آشنای اول می گردد
نقل قول:
این که الان نوشتی یعنی چه
یعنی دیشب برای شما استثنا قائل شدن؟؟
دیگه اگه برداشتن بازتستش چیه شاید شمااون زمان طرح نوروزی رو برداشتی که دیشب ازت کم نکردن
زمانی که ما رفتیم بگیریم رفیقمنون تو روستا طرح کمپین آشنای خانواده داشت کاشمر نداشت! گفتن همیناس که میبنیی منم طرح برنزی برداشتم چون فقط این طرح و یه طرح دیگه رایگان داشت و حالا هیچی ... دقیقا شبی که فرداش میخواستم با این سرعت آشغالی بازی اسپلینتر سل رو دانلود کنم ر... شد به نت و ما و همه چیز ...
اگه الان مشهد بودم حاضر بودم ماهی 300 بدم شاتل ولی از این دزدا نت نگیرم
منم نقره ای دارم واز همون طرحهای نوروزی ولی کم میکنهنقل قول:
دوستان به هر حال فردا ساعت 10 جلوی درب ورودی مخابرات عدل خمینی ( جلوی نگهبانی جمع بشید )
تا 10:15 هم منتظر باقیه میشیم. بعد میریم طبقه 8 م. جای مدیریت کل. و بعدشم هم شاید طبقه 5 م. ( بازرسی )
یک بار واسه همیشه.
با غیرت ها بیان جلو لطفا.
ممنون
داداش ما اماده ایم چند باری رفتم مخابرات البته بلوک شمارشو یادم نیست واسه توابع مشهد بود که همین اینترنت مزخرفو بگیرم
مرگ یه بار شیون یه باز
بی صاحاب در و پیکر که نداره صدتا رو کم میکنه یکی رو نمیکنه همینجور بازی با اعصاب نداشته جوونای این مملکت. بابا مثل آدم یک طرح نامحدود و چند طرح حجمی با شرایط واضح و مشخص برای یه بازه زمانی مشخص ارائه بدید و بگین ما همینا رو داریم ولی مثل مرد پای قراردادمون می ایستیم، یعنی اینقدر سخته یا اینکه...نقل قول:
والا جوون مملکت توی این دوره و زمونه به جای اینکه بیاد فکرشو بزاره روی کار و خلاقیت و درس و تحصیل و فعالیتهای اجتماعی و یادگیری مهارت و ... و زندگیش رو اباد کنه باید بیاد جوش نتش رو بزنه که امشب شبانه نداره ، سرعت پایینه ، پینگ افتضاحه ، قطعی زیاده ، لینک فیتلره ، لینک دانلود و اپلود باز و لیچر و اکانت و فیتلرشکن و ...
سرم درد اومد خدایی ولی دقیقا همینا هستن که جلوی پیشرفت جوونا رو میگیرن . از اون طرف هم بیکاری جوون ها . کاملا مشکلات دست به دست داده که جوونا رو دق مرگ کنن . بعد میان اعلام میکنن که توی ژاپن ملت تمام وقت کاریشون رو به صورت مفید میگذرونن در حالی که توی ایران جوونش وقتش رو واسه اینترنت کند هدر میده و کارمندش توی اداره مگس میپرونه .
سلام به دوستان
این کاری که کردند واقعا فکر نشده و مدیریت نشده است
یعنی چی بعضی ها شامل حالشون بشه و بعضی ها نه , دلیلش چیه ؟
یعنی چی که هر وقت حال کردن هرکاری خواستند انجام بدن ؟
جالب اینجاست اسم طرحهایی که شامل حالشون میشه در حال حاضر اصلا موجود نیست که بخوای اون طرح و بگیری
یه کاری کردن که خودشون هم نمیدونن چیکار کردن , مطمئنم همه چی برمیگرده به حالت اول , چون موج اعتراض ها خیلی زیاده
دم همه ی اونایی گرم که به خاطر خودشون و بقیه همشهری ها تن به این حرکت غیر اصولی و فکر نشده نمیدن .
سلام
یعنی الا از این به بعد شابنه هم قطع؟؟؟
پس چطوری سریال دان بکنیم؟؟؟
دوتا سریال دان می کردیم این هم ازمان گرفتن؟؟
بابا پولش را می دهم
15 هزار
20 هزاز
30 هزار
چقدر؟؟؟؟
اون مردی که می رود فردا دم مخابرات اعتراض نکنه چرا شابانه برداشتن!!!
اعتراض بکنه مگه ما چیکار کردیم؟؟؟
پول بیشتر می خواهید بیایید بگیرید
فیبرنوری کردین ما را که چی بشه
اقای که مردی فردا می روی دم مخابرات از طرف من بگو من چه گناهی کردیم فیبرنوری خطم باید باشد؟؟؟
پول 5 برابر بدهم خطم را درست می کنی؟؟؟
پول بیشتر بدهم همان حقی که همه دارن را بهم می دهی
اقای که می روی دم در مخابرات بگو بهشون دردتون چی هست؟؟؟
اگر پول هست بیشتر می دهیم تا شما هم شکمتون را سیر بکنید هم نت دست پاشکیته ما را ردیف بکنید
یکی مرد برود اونجا حرف از دل ما ها فیبرنوری ها بزند
که همین حق دست پاشکیته شما سیم مسی ها را هم نداریم
بچه ها یه نفر بگه این اطلاعیه رو کی گذاشتن لعنتی ها؟؟؟؟
اعصابم داغونه آخه باید هر روز این سامانه کوفتی رو چک کنیم که ببنیم چه آشی برامون پختن؟؟؟؟
گندشون بزنن واقعا دزدای کثیف...
والا قصد منفی گفتن ندارم ولی میدونید این پدر سوخته ها توی این سالها چقدر کاربر جمع کردند؟ تو منطقه ما بیشتر خط ها فیبر نوریه ، اینقدر آدم زیاده که از بین اونا عده ای فقط دنبال دانلود شبانه و از این جور چیزاست نمونش یکی از آشناهامون طرح طلایی گرفته با خداتومان ولی تا همین پریروز نمیدونست دانلود شبانه چیه و دنبالشم نیس،مشکل اینجاست که مخابرات شکمش پر شده و هر از چند گاهی بالا میاره و توف میکنه بیرون، اون بنده خدایی که خودش جر داد واسه درست کردن این دهکده جهانی فکر نمیکرد بعد از سالها یه نقطه از این زمین یه عده از اینترنت هم مافیا درست کنند!آخه نامردا سنت سنت نفت میخورید کمه مگه که حالا باسن شریف گذاشتین رو این اینترت چوسمثقالیتون و بلند نمیشین:n21:
کسی از دوستان مدرکی عکسی چیزی داره که نشون بده این طرح هایی که ماها گرفتیم(طلایی ، نقره ای ،برنزی ...) با دانلود شبانه اعلام شده بوده؟
اگه چیزی دم دستتون هست لطفا بزارید ، به درده فردا که میخوایم بریم میخوره
دوستان فردا دریغ نکنید.
یعنی واقعا افت داره.
واسه آیندگان تون هم که شده بیان :n07:
من چه شما بیان چه نیاین بازم هم میرم. از هم خودم نمیگذرم.
دوسانی هم که میان لطف کنند دست خالی بیان. اسلحه ها و قمه و چاقوهاتو رو غلاف کنید.
این فایل پیوست تعرفه های مخابراته و داخلش هم همه سرویسها شبانه رایگان دارند .
تعرفه ای که همین الان رو سایت هست نوشته شبانه رایگان داره!!نقل قول:
ولی اون چیزی که تو فایلای من بود (مال چند ماه اخیر) از شبانه رایگان حرفی نزده
خوبه پس،من pdf قبلیرو داشتم و تو اون ننوشته بود!نقل قول:
با این pdf جدید ، جایه هیچ گونه دبه کردن نیست!
تونستی یک پریتت ازش بگیر بیار.
فردا صبح ساعت 10 میبینمتون
حیف من نیشابورم وگرنه حتما میومدم.....نقل قول:
دوستان فردا دریغ نکنید.:n07:
یعنی واقعا افت داره.
واسه آیندگان تون هم که شده بیان
من چه شما بیان چه نیاین بازم هم میرم. از هم خودم نمیگذرم.
دوسانی هم که میان لطف کنند دست خالی بیان. اسلحه ها و قمه و چاقوهاتو رو غلاف کنید.
ایشالا شما بتونید حق مارو از این کثافتای بی پدر مادر بگیرید .
اقا موفق باشید دعا میکنم براتون :n12:
اتفاقا با عقل جور در میاد چون طرحش ۶ ماه است از اول میگفتن ۶ ماه ها شبانه رایگان داره:n27:نقل قول:
راستی آدرس کجا بود؟؟؟؟؟؟
عدل خمینی / بین میدان عدل خمینی و چهار راه لشکر /نقل قول:
از هر کی بپرسی مخابرات مرکزی کجاست بهت نشون میده. دم درب نگهبانی منتظریم
الان یک ساله هم داریم که شبانش لغو شده !نقل قول:
در نتیجه اگه کسی الان شبانه داره یعنی به صورت شانسی یا با پارتی (نتایه مخصوص)از زیر دست در رفته