این پچی که دانلود کردم 191.94 مگ هست و توی سایت اصلیش هفتمی رو دانلود کردم یعنی این رو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
این پچی که دانلود کردم 191.94 مگ هست و توی سایت اصلیش هفتمی رو دانلود کردم یعنی این رو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:n03::n03::n14::n14::n14::n14::n14::n14::n14::n14:نقل قول:
اينم مد عدم محدوديت سرعت و خراب نشدن ماشين و تريلرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم مد ساخته يكي از دوستان كه گيربكس فابريك خود ماشينا تقويت شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این لینک اکسورم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توشون هیچ فرقی با اکترس نداره
ایول خیلی عالی آکسور نسل یک.........نقل قول:
بیا این عکس های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل شرکت. عکس هاش رو هم میتونی تو بخش images ببینی.نقل قول:
متریال جدید ساختی؟ آفتابگیر معمولیش رو باز کن از متریال اون استفاد ه کن فقط تکسچرش رو تغییر بده و ...
سلام به برو بچ عشق جاده
یه سوال؟تو گاراژ نمی تونی ماشینتو مجانی تعمیر کنی؟(مثل GTA)
اصلا گاراژ به غیر محلی برای نشان دادن تعداد راننده هایی که میتونی اجاره کنی چه کارایی داره؟
تصادف دردناک ولی همون اول که هنوز دمیج نشدم یه سیو کردم خدارو شکر !
سلام دوستان .من وقتی پچ 1.2.5 را نصب می کنم و مود به بازی اضافه می کنم در پروفایل بازی این پیغام رو می ده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و وقتی به فروشگاه میرم وقتی می خوام روی کامیون تغییرات بدم کلا همه چیز خراب می شود و چرخ کامیون سیاه می شه رنگ ها قاتی و خیلی چیزای دیگه که این تصور قسمتی از مشکل است و فکر کنم با این پیغام در ارتباط باشه - البته من بازی را دوباره نصب کردم ولی بعد از خرید کامیون وقتی خواستم تو تعمیرگاه تغییرات بدم دوباره خراب شد . ممنون می شم راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال آقا حامد این مدی که برای روشن تر شدن شب گذاشتی؛ چی رو تغییر دادی؟ الحمدلله با هیچی هم استخراج نمیشه!:n13:نقل قول:
ببخشید تو این عکس ها کنتراست رو خودتون بالا بردین آخه تصویر بازی من اینطور غلیظ نیست!!!!نقل قول:
آره خودم بردم بالا ولی گرافیک ENB هم داره نصبش کردم خودش میبره بالا کنتراستونقل قول:
کار من نبوده ! نمی دونم ؟ بذار منم یه سیخی بزنمش .نقل قول:
حالا من از شما یه سوال بپرسم ؛ این مد اکسور رو بخوام باز کنم که همه متریال هاش هم درست باشه چیکار کنم ؟ میخوام بازش کنم همین ایران خودرو دیزل رو جلوش بچسبونم و تموم .
من آخر قضیه همین متریال ها رو نفهمیدم ، تکسچر ها رو تو پوشه مدلی که میسازیم بذاریم درست کار میکنه ، متریال ها سیستمشون چجوریه ؟ شرمنده شاید قبلا جواب داده باشی ولی من هنوز تو مخم نرفته :n02: .
رو اسکانیا کار میکنی هنوز یا نه ؟ این side skirt بغلش رو کلا باید دوباره طراحی کرد آخه هیچ شباهتی به مدل اصلی v8 نداره ، تازه بغلش اگزوز هم نداره . راستی مدل اصلی v8 تو 6X4 بغلاش چطوریه مثل تو بازی هیچی نداره ؟
راستی فکر کنم این بازی map editor هم داره ، کار نکردی ؟
دوستان این مپ مصر یعنی جاده هاش با ایران فرقی نداره خیلی خوفه !!!!!!!!!!!!!!! همش کویر گردنه و همش جاده های دوطرفه ! اسم شهرارو هم به عربی نوشته
چی داره؟؟به منم بگو:n01:نقل قول:
من 580 دارم
سلام .
دوستان مثل اینکه این بازی خیلی طرفدار داره . من تازه نصب کردم و باره اولمه اینو بازی می کنم . دیدم پول درآوردن خیلی طول میکشه تو این (با وام گرفتن و ....) 3 روزه که بازی میکنم تونستم 3 تا راننده با 3 تا ماشین و یه گاراژ داشته باشم توی اینترنت دنبال کد تقلب بودم یه نرم افزاری پیدا کردم اما نتونستم دانلودش کنم (چیلتـــر و ....) خواستم اگه کسی اینجا کد های تقلب یا نرم افزار خاصی رو میشناسه بذاره در ضمن این مد که میگین چیه ؟
1. حالا مشکگل کجاس مگه جایگزینش نکردی؟
ببین مود که مثل پچ برا فایل بیس! پس باید اون مودی که دانلود کردی رو جایگزین کنی تو فایل بیس، البته طوری که یه اون مدل اصلی یه پشتیبان داشته باشه.آهااا یه قسمت رو توضیح ندادم!از تو فایل بیس base [Euro 2]\vehicle\truck\mercedes_actros_2009 پوشه mercedes_actros_2009 کپی کن بنداز جفت خودش(درواقع یه بک آپ ازش میگیریم) بعدش اون مدی رو که دانلود کردی این پوشه رو باز کن: vehicle\truck محتویات این پوشه رو mercedes_actros_2009 رو کپی کن بنداز تو اون آدرس: base [Euro 2]\vehicle\truck\mercedes_actros_2009 ها تمام وشد! همین الان هم امتحانش کردم مشکلی نداشت.
2.آها: تو زدمودلر مثلا مدل بنز رو باز کن: کنار آیکون متریال Texture Browser رو باز کن: قسمت سمت چپ بالا All textures آدرس ها رو پایینش میبینی، روشون کلیک کن! فکر کنم متوجه شدی؟ و تکسچری هم که تو هیچ کدوم از این آدرس ها نباشه باید تو خود فایل مدل باشه. راحت میشه یه آدرس جدید new group ساخت ولی ساختم کار نکرده!
3. حییقت فعلا نه! چی؟ دوباره بسازم کُپ خودش ساختمش بیا عمق فاجعه رو میتونی تو عکس ببینی! :n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره v8 6x4 چند تا عکس دیدم بغلش چیزی نداشته.
4.اصلا راجع بهش اطلاع ندارم فقط تو ui\editor چند تا چیز هست راجع بهش!
برای این مپ باید با پروفایل جدید بازی کرد یا میشه ادامه ی قبلی بیاد؟نقل قول:
نه میشه باید پچ 1.2.5.1 داشته باشی فکر کنم.نقل قول:
چی چی داره ؟ :n02: گفتم کنتراستو میبره بالا ! نگفتم که چیزی داره !!نقل قول:
نه گفتم چی نصب کردی کنتراست رفت بالا میشه راهنمایی کنی:n13:نقل قول:
آها !
-Install: extract to folder with eurotrucks2.exe (Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86)
-To start mod in game , press--shift+F12
همه کارا رو کردم شیفت و f12 رو میزنم هیچ تغییری نمیکنه؟؟؟
بازیت باید روی حالت Ultra باشه من که مشکلی ندارم باهاش دقیقا فایلاشو اینجا کپی کردی ؟؟ Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86
آره تازه از ultra هم بالاتره من تو بازی هرچی شیفت اف12 میزنم هیچی نمیشه!!!!نقل قول:
این مد برا من کار نمیکنه هرچی shift+f12 رو میزنم هیچی نمیشه:n03:نقل قول:
غاقبت از سبقت گرفتن از سمت راست!!! :n27: اونم تو دو طرفه! :n02:
من چیت افزایش پول رو ریختم (همونی که F5 هستش) بعد از چند بار استفاده الان شده منفی چهارمیلیارد ! :sq_24:
چطوری میشه درستش کرد ؟
من وقتی کیفیت بازی رو تو پایین ترین حد میذارم اینطوری میشه:n08:نقل قول:
:sq_14::sq_14::sq_14::sq_14::sq_14::sq_14::sq_14:: sq_14::sq_14::sq_14:نقل قول:
چطور تونستی اینقدر دقیق درش بیاری ؟؟ فایل scratch داشتی یا از رو عکس طراحی کردی ؟ من دیشب خودمو کشتم نتونستم اون لبه های خمیده اطراف اگزوز رو دربیارم البته بد بختانه وقت هم ندارم باهاش ور برم ، یه سری آموزش های انگلیسی zmod 2 هم هست که ساخت مدل رو آموزش داده که دارم اونا رو می خونم ، از تریال zmod 3 هم 4 روز بیشتر نمونده اینترنت رو قطع کنم و تاریخ رو بکشم عقب درسته ؟ یا کار دیگه ای باید کرد ؟ چرا کرک نمیدن واسه این .
[SPOILER][/SPOILER]:n29: :n29: :n29: :n29: :n29:نقل قول:
میگم بیخیالش شو !نقل قول:
نه آخه چرا باید کار نکنه!!!!:n28: اصلا دکمه f12 تو بازی تعریف نشده مطمعنی؟؟نقل قول:
میگم فایل exe را اجرا کن بعد برو تو بازینقل قول:
این که میشه آیکن خود بازی تا بزنم میره تو بازی هرکاریم میکنم هیچی نمیشه:n13:نقل قول:
سلام دوستان.کسایی که با اسکانیا رانندگی می کنند و آخرین پچ رو دارند لطف کنند تیوننیگ اون رو که تو سایتets2.ltهستش دانلود کنند و ببینند که کار میکنه یا نه .اگر امکان داره عکس هم بگیرید
باتشکررررررررررررر فر اوان
- سلام دوستان
- این مپ جدیده که میگن مال مصر هستش. ممنون میشم اگه کسی لینک دانلودشو بذاره.
:n01: ها موندی توش؟ این scratch چیه مثل blueprine ؟ نه فقط از رو همین عکس ها ساختمش! :n02:نقل قول:
نکنه تو زدمودلر میخواستی تغییرش بدی؟ بابا زدمودلر چیه؟ خو یه اکسپورت 3ds ازش بگیر بیارش تو 3D Max راحت کارتو انجام بده! زدمولر؟!! :n04:
آخرین کد رو وقتی بهش معرفی کردی چند روز مونده بود؟ تاریخ رو بکش عقب تا برسه یه اون روز (البته زدمودلر اجرا نباشه) ببین درست میشه! اگر باز هم مینویسه 4 روز بعد از چند بار اجرا یا بعد از گذشت یه روز خودش درست میشه ولی اگه اون شمارش کامل رفت دیگه از 4 روز بالا تر نمیره! ممکنه به شرکت های کرک کننده پول داده باشن شاید هم خیلی امنیتیه! :n13: