کسی راه حلی بلد نبود؟:13:نقل قول:
Printable View
کسی راه حلی بلد نبود؟:13:نقل قول:
سلام دوستان
من یه لپ تاپ ایسر 5732z خریده ام گه بعد مدتی وقتی می خواستم از ذوش بک آپ بردارم با نرم افزار آکرونیس باطری تموم شد و ویندوزم خراب شد یه ویندوز نصب کردم که وژنش با ویندوز اصلی لپ تاپ فرق می کرد (ویندوز 7) شماره سریال پشت نوت بوک رو هم قبول نمی کنه میگه باید حتما وژن اصلی رو نصب کنی
یه داریو مخفی روی لپ تاپ هست به نام ری کاوری می خوام از این داریو جهت ری کاوری و برگردان کلیه برنامه استفاده کنم خواهش می کنم به من بگید چه توی از این درایو استفاده کنم
ممنون از لطفتون
سلام
من لپتاپ مدل dell 1520 inpiron دارم
دو روز هست که فنش با سرعت بالا کار میکنه و لپتاپ هم داغ میکنه
چی مار کنم؟
پروفایل انرزی روی بالانس بذار و روی های پرفورمنس وقتی كار سنگین و یا دی وی دی داری بذارنقل قول:
مشكل حل میشه
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
اینجاها رو ببین:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219532
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219326
سلام
من یه موس بلوتوث a4tech bt-630 گرفتم .بعد نصب سی دیش کار میکنه ولی بعد خاموش و روشن کردن .میگه درایو نصب نشده و کار نمیکنه.لب تابم vaio f111 هست اگه میشه کمکم کنید.
سلام
من یک مشکلی دارم
سرعت لپ تاپ هنگام استفاده از باتری بسیار کند می شود
به طوری که کابل برق رو از لپ تاپ جدا می کنم سرعت بسیار کند می شود
آیا باتری لپ تاپ دچار مشکل شده است یا .... ؟
میره روی balanced یا power saver .... شما پلان پاور رو تنظیم کنید روی high performance
نرم افزاری مثل deep freez نصب نیست؟نقل قول:
در درایوهای لپتاپ من دو پوشه با نام های عجیب و غریب که در شکل مشخص کردم ظاهر میشند که یکیشون هم قابل حذف شدن نیست ، یعنی یکیش که حذف میشه پنجره رو که می بندم و باز می کنم دوباره ظاهر میشه
ممنون از راهنمایی شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا مال خود ویندوزه که تو هر سیستم و هر ویندوزی هست اگه میخوای نشونشون نده برو به این آدرسنقل قول:
Tools>folder option >View
اونجا یه گزینه هست که نوشته Hide protected operating system files(recommended)
تیک اونو یزن دیگه نشونشون نیمده
هم میتونی یه سی دی بوتیبل بزاری و از تو داس بنویسی scandisk هم میتونی از تو ویندوز یا defragment کن یا رو درایوا کلیک راست کن propeties تو سربرگ tools دکمه check now رو بزننقل قول:
نمی دونم .این نرم افزار چی کار میکنه؟نقل قول:
اگه نصبش کنی سیستمت فریز میشه یعنی هر کاری که باهاش انجام بدی نرم افزار نصب کنی فورمت کنی یا هر کار دیگه سیستمت که ریست بشه دوباره هر کاری کردی کنسل میشه و انگار هیچ کاری نکردی بیشتر به درد کافی نتا میخورهنقل قول:
اگه نصب باشه یه آیکن داره بغل ساعت که یه گردی سفیده عکس یه سر(فکر کنم سگه!) وسطشه
اسکن دیسک کردمنقل قول:
مشکلی نداره
از تو ویندوز یا تو داس؟نقل قول:
نه همچین برنامه ای نصب نیست.بعضی وقتها می شناسه بعضی وقتها نه!نقل قول:
مطمئنی موس سالمه؟نقل قول:
رو یه دستگاه دیگه هم تست کن
از تو ویندوز ، روی درایوها راست کلیک کردم پروپرتیز ، تولز و چک دیسکنقل قول:
یه تیک داره اونو هم بزن اسکن کن ولی یکم طول میکشهنقل قول:
Scan for and attemp recovery of bad sectores
سلام.
گاهی اوقات لپ تاپم یه مشکلی پیدا میکنه ، وقتی سیستم رو روشن میکنم و وقتی وارد اکانتم میشم بالا میاد ولی یه ثانیه بعد هنگ میکنه و هیچی دیگه جواب نمیده و مجبور میشم با دکمه ی پاورش سیستم رو خاموش کنم.
مشکل دیگه اش هم که باز هم گاهی اوقات پیش میاد اینه که وقتی میخوام خاموشش کنم مراحل به خوبی طی میشه ولی روی قسمت آخر که در حال خاموش شدن کامل و saving هستش گیر میکنه و دیگه خاموش نمیشه و باز هم با دکمه ی پاور مجبور میشم خاموشش کنم.
حالا به نظرتون مشکل چیه؟
من خودم فکر میکنم مشکل از سیستم عامل باشه. ویندوزم Xp و مدل لپ تاپ هم acer-extensa
مشکل یا از ویندوزه یا بایوس باید آپدیت بشهنقل قول:
سلام
من به تازگی یه لب تاپ دل 1557 گرفتم
آیا راهی هست مثل لب تاپهای سونی بتونیم درصد شارژ باتری را روی مقدار مشخصی ثابت نگه داریم و شارژر همیشه وصل باشه
به عنوان مثال : شارژر وصل باشه و درصد شارژ باتری روی 50 درصد ثابت باشه ؟
با تشکر از شما
سلام من یه sony cw2 دارم اول با vaio assistant دو dvd بکآپ از seven گرفتم و با dvd بکآپ xp که توی پکش بود ویندوزمو عوض کردم هنگام نصب نمی شد فقط درایو c رو پاک کرد و مجبور شدم کل هارد رو پاک کنم خلاصه ویندوز xp نصب کردم و با پارتیشن مجیک پارتیشن بندی کردم حال اگه بخوام ویندوزم رو مجددن عوض کنم و به همون seven که بکاپش رو دارم باید کل هارد پاک بشه ؟ یا فقط درایو c پاک می شه ؟
یک سوال دیگه بکاپ از ویندوز با ویندوز 7 ی که خود سونی روی لپ تاپم ریخته بود خیلی فرق میکنه ؟ و آیا با بکاپ گرفتن از ویندوز کارایی اون کم می شه ؟
با تشکر از شما
:11:
داداش اگه XP نصب کردی رو لپ تاپت پس این تفاوت بکاپ 7 با ویندوز اصلی که میگی مال خود سونی بوده منظورت چیه؟نقل قول:
راستش من که چند بار خوندم نفهمیدم:13:
واسه سوال دومت اگه بکاپ بگیری و همونو نصب کنی اصلا هیچ فرقی نداره و کاراییش پایین نمیاد
یه چیز دیگه درایو ریکاوری که اول هارده رو هم پاک کردی؟
سلام دوستان
من می خواستم لب تابم رو ریکاوری کنم اما ناخواسته اون درایوی که مخفی هست مربوط به ریکاوری پاک کردم و الآن دیگه موجود نیست
1-برای رفع مشکل و ریکاوری کردن با همون ریکاوری اولیه چکار باید بکنم؟
2-من ویندز عوض کردم و سریال پشت لب تاب رو وارد کردم اما نمیشه دی وی دی ریکاوری ساخت چرا؟
3-آیا امکان ساخت اون درایوی که گفتم هستش؟
در کل من الآن باید با این چکش چکار کنم؟
مدل لب تابم toshiba tekra A9هستش
سلام بچه ها
میشه کمکم کنید خیلی مهمه
من یه cw14 دارم و از ویندوزش بکاپ گرفتم یکیش با برنامه خود ویندوز که یک دی وی دی شده یکیم با وایو کر که 3 دی وی دیه
الان ویندوزمو خواستم عوض کنم پاک شد
الان دیگه هر کاری میکنم ویندوزش نصب نمیشه دیگه و ارور میده
یعنی دی وی دی یکش تموم میشه میگه دومیرو بذار وقتی اونو میذارم دیگه نصب نمیشه و ارور میده
اون یه امتحان کردم اونم رو 75 درصد ارور میده
فکر کنم کل هاردمم اشتباه پاک باشم ولی مطمعن نیستم
میشه کمکم کنید بگین چکار کنم
سلام
من یه FW-490 دارم که ویندوزش رو عوض کردم و ویندوز7 ریختم درایورهاشم نصب کردم ولی الان وب کمش خاموشه و کار نمیکنه
چه کنم؟؟؟
نقل قول:
برنامه وب کمش رو بگیر ... مگه تو سایتش نداره ؟
شما به جای این باید از پارتیشن C که خود ویندوز بود بک اپ تهیه می کردید ! مگه نمی دونید سونی مزخرفترین سیستم ریکاوری رو داره ؟ هنوز که هنوزه از همون فریمور قدیمی برای ریکاوری هاش استفاده میکنه :2::2::2:نقل قول:
کارش اش نمیشه کرد اگه ارور میده ! چه از روی هارد چه دیسک هاش همین ارور میاد
شما توی بوت لحظه ای که لوگوی وایوو میاد F10 رو بزن و از طریق کنسول ریکاوری اقدام کن ببین میاد بالا و میتونه کاری کنه یا نه !
اگه نمیشه بیخیال باید بشی :41:
1- دوست عزیز سلام ... ببین وقتی ریکاوری رایت میشه رو دیسک یعنی محتوی ایمیجی که روی همین پارتیشن مخفی هست روی دی وی دی رایت میشه ! پس اگه شما منبع رو از دست بدهید و دیسک ریکاوری هم نداشته باشید ، انگار ویندوز اصلی با تمام برنامه هاش رو از دست دادید :13:نقل قول:
2- چون دیگه پارتیشن مخفی وجود نداره که شما ازش ریکاوری بسازید ! در ضمن برنامه خود توشیبا رو چی کار کردید ؟ البته من یادمه خود توشیبا روی بعضی مدل های TECRA میومد و دی وی دی ویندوز و برنامه ها رو میزاشت !
3- خیر ... وقتی رفت دیکه رفت ! غیر از اینکه هنگام ریکاوری آپشنی داشته باشه که کلا به حالت کارخانه ای برگردونه سیستم رو و تمام هارد رو فرمت کنه ... اونوقت میشه
در کل الان شما از روی دیسک باید نصب کنید و اگه دیسک هم ندارید ، بیخیال ویندوز اصلی با برنامه های پیشنهادیش بشید :دی
نقل قول:
سلام
مرسی
اما من اصلا نتونستم security پیدا کنم، یه جا بود اما آیتم هایی که گفتید رو نداشت. ویندوز من 7 هست، ممکنه مشکل به خاطر اون باشه؟ البته کلا هر نرم افزاری که کرک داره رو نمیشه روش اجرا کرد...
چی کار کنم؟
آیا باید ویندوز xp روش نصب کنم؟
با تشکر
:11:
سلام
چه فرقي بين صفحه نمايش hd و full hd هست؟
يكي برا من توضيح ميده؟
ممنون:20:
سلام من یه هفته است یه لب تاب گرفتم !sony vaio e series vpcea16fg
اومدیم برای کسب اطلاغات توی تاپیکا کمک نکردتن هیچ بد تر سردرگم شدم!:19:
خلاصه ببخشین چند تا سوالو یه جا میپر سم!اینم در نظر بگیرینکه من یه آماتورم پس اگه زحمتی نییست یه کم بیشتر حد معمول توضیح بدین!
1.اقا جریان این بکاپ گیری و ریکاوری چیه؟کجاست؟
2.من وقتی کارای گرافیکی سنگبن میکنم دماش تا 75 میره طبیعیه؟اگه زیاده چیکار کنم؟
3.روز اول که خریدم فروشنده واسم ریجستری و نصب و ... کرد اگه تغیراتی ایجاد کنم اون کارا لازمه؟
4.ویندوز فعلی من seven home premium 64bit است اگه بخوام یه 7ultimate تبدیل کنم باید کامل همه چی عوض شه و دردسر داره یا اوور میشه روی قبلی؟وهمه چی میمونه؟
5.جریان این درایو ها چیه ؟
6.این ویندوز و تنضیمات کارخانه رو چه جوری حفظ کنم؟
7.defrag چیه؟
ببخشید طولانی شد!
دوستان من هفته قبل از دی جی کالا یک لپتاپ دل 1558 خریدم که نه به من DVD ویندوز داده و نه داریورهاشو حالا از این بگزریم من از ویندوز خودم بکاپ نگرفتم و متاسفانه الان پرید ودیگه قابل برگشت هم نیست میخواستم بدونم میشه دوباره همون ویندوز رو نصب بکنم(7 نسخه خانگی)واورجینالش بکنم؟اگه امکانش هست لطفاً بگین :41::41:
سلام دوست عزیز
ببین بک آپ خ.د شرکت سونی یه چیزه کاملاٌ متفاوته
اگه الان بخوای بک آپ خود سونی رو ران کنی در ادامه بهت میگه که چه درایوی رو برای نصب انتخاب کنی که تگه پارتیشن بندی نشده باشه به صورت خودکار ادامه پیدا میکنه ولی تو میگی که پارتیشن بندی کردی پس موقع نصب منتظر یه همچین صفحه ای باش که ازت بخواد کجا نصب کنی.
موفق باشی.
Writed by M.Shahmoradi
سلام دوست عزیز
متأسفانه باید بگم که هیچ کاری نمیتونی انجام بدی.چون با پاک شدن اون درایو ریکاوری دیگه ریکاوری ای وجود نداره ،البته اگه دی وی دی ریکاوری رو گرفته باشی میشه یه کاری کرد ولی اگه اونم نگرفتی باید بگم هر چه زود تر دنبال درایورهای سیستمت باش تا بتونی یه ویندوز نصب کنی.
موفق باشی.
always ,you can send me message to guidance
Writed by M.Shahmoradi
درضمن درمورد اینکه سریال پشت سیستم خودتو برای این ویندوز جدید میزی
خب معلومه که نباید اون کاری که میگشانجام بشه چون سریال هافقط برای یه نسخه صادر میشن.
Writed by M.Shahmoradi
سلام دوست عزیز
اولین کاری که باید بکنی اینه که ببینی ویندوز اولیه که روی سیستمت بود رو مشخص کنی.
نظورم اینه که 32 بیتی بود یا 64؟
چه نسخه ای از ویندوزهای مایکروساف بود؟
حالا که معلوم شد ،؛ یه ویندوز با همون مشخصات پیدا کن و نصب کن ، فعلا نمیخواد هیچ دیسک ریکاوری ای رو تو دستگاه بزاری!!!
اول یه ویندوز نصب کن با مشخصاتی که گفتم.
حالا که نصب کردی دی وی دی اول ریکاوری رو بزار تو دستگاه و شروع کن به نصب ریکاوری
اگه ساده بخوام بهت بگم دلیل این اتفاق اینه که یه چند تا فایله فراخوان برای نصب ریکاوریاز بین رفته که تویکد های ویندوزه ، حالا اول باید یه ویندوز سالم داشته باشی تا بتونی با فراخوانیه اون فایل ها ریکاوری رو نصب کنی.
موفق باشی
Writed by M.Shahmoradi
سلام دوست عزیز
در اینجور مواقع چند بار درایور رو نصب میکنن تا مشکلش حل بشه.
که برای راحتیه کار این طوری عمل کن
برو به این آدرس :
Computer management/Device manager
حالا روی گزینه ی وب کم راست کلیک کن و گزینه ی update driver رو بزن
تو صفحه ی بعد مسیری که درایور وب کم هست رو بهش بده تا به صورت خودکار کارشو انجام بده.
البته گزینه آنلای هم داره که اونم میتونی انتخاب کنی.
موفق باشی.
Writed by M.Shahmoradi
نقل قول:
شما اون درایو d (RECOVERY) رو دارید ؟
اگر دارید می توانید به نصب ویندوز عادی و بعد از نصب با زدن کلید f8 و رفتن به مرحله ریکاوری ویندوز اصلی خودتون بازیابی کنید اما اگر پاک شده فقط و فقط با دی وی دی ویندوزی که در جعبه هست می توانید به ویندوز GENIUNE خام بدون هیچ درایور و APP داشته باشد