منظورم سه فیشه (AV) هست، میخوره؟نقل قول:
منظورم سه فیشه (AV) هست، میخوره؟نقل قول:
خیر دوست عزیز از تبدیل میکرو یو اس بی به اچ دی ام آی باید استفاده کنیدنقل قول:
دوستان فرق بین i9100gبا i9100توی چی هست؟؟؟کامل توضیح بدین لطفا
بعد اینکه چطوری گوشی رو به 2.3.5 آپدیت کنم؟؟؟
ممنون
خلاصه بخوایم بگیم توی Gpu هست که مال I9100 قوی تره!نقل قول:
اتفاقا خیلی هم بهتر از اینه که کواد باشه... کور بالا بردن دردسر داره... بهتره همین طور فرکانسو بالا ببرن... واسه کواد باز باید کلی منتظر هماهنگ سازیش باشیم...نقل قول:
:19:سلام چند تا سوال در مورد این گوشی دارم :
1. امکانش هست که به صورت اتصال پورت یو اس بی با این گوشی به اینترنت وصل شد (اتصال به کامپیوتر )
2.امکان اتصال به اینترنت وایرلس خانگی رو داره ؟
با توجه به این که دانلود برنامه ها با اینترنت ایرانسل آدم رو ورشکست می کنه چیکار کنم ؟ سیم کارت دولتی بهتره ؟؟
:19:
سلامنقل قول:
1.با کابل میشه از اینترنت گوشی رو پی سی استفاده کرد ولی برعکسش رو اطلاع ندارم شاید برنامه خاصی داشته باشه
2.بله
3.فایل سورس برنامه ها رو تو پی سی دانلود کنید و به گوشی انتقال بدید
سلام
آخه بعضی از برنامه ها مثل برنامه های SAMSUNG APPS رو نمی شه با کامپوتر گرفت .(من نمی دونم اگه میشه چطوری ؟؟؟)
با سامسونگ KIES کار کردین ؟؟ به چه دردی می خوره ؟ تا اونجایی که من می دونم مال گوشی های بادایی بدرد می خوره ولی وقتی گالاکسی رو بهش نصب می کنم شناسایی می کنه ولی تو قسمت SAMSUNG APPS پیام میده که از گوشی شما پشتیبانی نمی کنه .
سامسوگ اپ برنامه های به درد بخوری نداره ولی اگر خواستین با همون وایرلس می تونید بازش کنید.نقل قول:
با کیز هم کار نکردم به نظرم اصلا نیاز نیست وقتی شما گوشیو فلش می زنی دیگه نیاز به کیز نیست.
این درایور رو جای کیز نصب کن :
کد:http://www.mediafire.com/?ditqd79m5tta3of
سلام. دوستان من یه مشکل پیدا کردم با گوشی. نوار نوتیفیکیشنم یه دفعه حذف شد و اسکرینم بزرگ شد. گوشی رو خاموش روشن کردم که شاید درست بشه. اما وقتی گوشی رو روشن میکنم رو همون s اول که هی خاموش و روشن میشه میمونه و گوشی بالا نمیاد. لطفا کمکم کنید که چه جوری میتونم بدون عوض کردن رام این مشکل و حل کنم؟
برای والپیپر باید دنبال عکس های 1080*960 باشم؟؟
سلام
مقایسه Galaxy S II و iphone4s::5::8::27::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من از لانچر گوشیم خسته شدم ... این لانچر های دیگه هم که اینقدر بی کیفیت هستن آدم حالش بد میشه ... چی کار کنم ؟!؟!؟؟!
دوست عزیز لانچر go کیفیت خوبی دارهنقل قول:
بلا خره این گوشی را خریدم
چطوری به کامپیوتر وصلش کنم که بتونم رو چیز بریزم هر کار میکنم نمیشناسه باید برنامه ای نصب کنم ؟/
لطفا لینکشگ بزارین
مبارکهنقل قول:
صفحه قبلی لینک دادم .. قبلش از مسیر settings>applications>development گزینه USB debugging رو تیک بزن
مبارکه عزیز:)نقل قول:
امیدوارم اون مورد که توی تاپیک گقته شده بود رو دقت کرده باشید و از صحت این موضوع با خبر باشید
از برنامه Kies استفاده کنید!
ادامه حرف مهدی!:دیکد:http://www.samsungapps.com/about/onPc.as
هر چند به Kies نیاز پیدا میکنید درایور هم میشناسه:)
من 6روز پیش گلکسی رو خریدم ولی همون مدل i9100g
هستش
اما توی فاکتور اون g ذکر نشده ایا تفاوت اونقدر هست که برم به فروشنده اعتراض کنم؟؟؟اصلا میتونم بهش چیزی بگم؟یعنی دستم بند هست جایی؟؟؟
حالا یه سوال دیگه ورژن سیستم عاملو چطوری به 2.3.5 ارتقا بدم و چطوری میتونم تم گوشی رو عوض کنم؟؟؟
اول این که بله هست! اگر بتونید خرشو بچسبید پس بدیدنقل قول:
نمیدونم به کجا باید برید ولی اگر کوتاه نیومد شکایت و اینا!
با برنامه Kies
البته فکر نکنم برای این رلم باشه!
اگه بک اپ گرفتی برو از منوی ریکاوری ریستور بکن.نقل قول:
اگه نداری برو باز از منوی ریکاوری وایپ دیتا فاکتوری ریست کن(به حالت اولیه بر میگرده برنامه ها و sms هات پاک میشن)
و بعد ریبوت کن.
اگه بازم درست نشد برو اخرین نسخه کارنل اسپید مود رو بگیر و برو رو حالت دانلودینگ و با ادین روی pda فلش بزن .
اگه بازم درست نشد باید رامت رو عوض کنی.
فقط حواست باشه موقعی که داره فلش میشه سیمش کنده نشه .
دکمه وسط ولوم بالا پاور ریکاوری
دکمه وسط ولوم پایین پاور دانلودینگ
کدوم موضوع ؟نقل قول:
امیدوارم اون مورد که توی تاپیک گقته شده بود رو دقت کرده باشید و از صحت این موضوع با خبر باشید
از من هم i9100g هست . چه فرق یدارن ؟ اخه بدون جی نبود
ضمنا مگه حافظه این ها 16 گیگ نیست از من تو برنامه task manager که میرم تو قسمت ram زده 390 مگابایت از 1 گیگ پره و تو قسمت storage گزینه system storage زده 96 مگ از 2 گیگ اشغاله و قسمت usb storage زده 120 مگ از 11 گیگ اشغاله و sd card هم که نداره
یعنی چی هیچ کدوم 16 گیگ نیست
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------
راستی تو کارتنش چیا باید باشه ؟ از من که جز شارژر و هندسفری و کابل usb چیز دیگه ای نبود
یه سوال دیگه به این گوشی میشه فلش وصل کرد؟
رو لبیل پشت باطری از من نوشته made in vietnam by samsung
یعنس ساخت ویتنامه ؟ خوب هست یا نه ؟
بچه ها این گوشی منوی فارسی هم داره؟
چون من میخوام برم بخرم اگه گوشی با منوی فارسی بود یعنی دستکاری شده؟
سوال آخر اینکه برای خرید کجا رو پیشنهاد میکنید؟
تفاوتی بین کشور سازنده نیست.همه تحت لیسانس سامسونگ هستندنقل قول:
16 گیگ هست.2گیگ system storage هست 11 گیگ storage هست که میشه 13 گیگ.بقیه هم خود سیستم عامل ورداشته.نقل قول:
فرق i9100 با i9100g چیپ ست گرافیکی هست که مال i9100 قویتره.حتما مواظب باشید رام i9100 را رو i9100g نریزید.
شما با خرید کابل otg میتونید فلش و ... را به گوشیتون وصل کنید.
همین چیرایی که گفتید تو جعبه هست.
قدرت دو گوشی سنسیشن و اس 2نقل قول:
مال شما G هست!؟
بهتر بود I9100 داشتید چون رام هاش خیلی بیشتره
ولی بهتره با آپدیت رسمی کار کنید که از طریق برنامه Kies خودش میشناسه و آپ میکنه!
آقا لطفا جواب بدیدنقل قول:
در اپدیتی که سامی برای ایران داده بله کاملا فارسیهنقل قول:
دستکاری شدن که چه عرض کنم! بستگی به رام داره
اصلا گوشی ضایس نوئه
و این که اگر نکات پست دوم رو رعایت کنید علائدین طبقه 5-6
پس در واقع 11 گیگ قابل استفاده هست.نقل قول:
16 گیگ هست.2گیگ system storage هست 11 گیگ storage هست که میشه 13 گیگ.بقیه هم خود سیستم عامل ورداشته.
از من هم منوی فارسی و کلا فارسی رو خودش بود؟
این رام که میگید چی هست و به چه دردی میخوره و چطور باید رو گوشی بریزم ؟
یعنی باید کابل hdmi و همین که فلش وصل میکنی را خودمون بخریم و روش نیست . این همه پول میدی تازه باید چنتا چیزاشم جدا بخری
ایا samsung galaxy s III این گونه خواهد بود ؟+عکس
کد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=2493340#post2493340
ایشون یه سایت به عنوان منبع گذاشتن که عنوان سایت هم هست Mobile phone conceptنقل قول:
بالای عکسی هم که گذاشته نوشته Concept Galaxy Nexus و اصلا اسمی از گلکسی اس3 برده نشده
این گوشی بدون گارانتی چنده ؟
دوستان من با گوشیم نمیتونم به اینترنت وصل بشم .
سیمم ایرانسل هست
دوست عزیز ماشاالله تو همه تاپیکا پرسیدی یه سر به اینجا بزننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=173
تنظیمات جی پی آر اس رو انجام دادی؟نقل قول:
به نقل از موبایلستان
نقطه چین همون پراکسی هستنقل قول:
اول آدرس زیر دنبال کنید
setting-wireless controll-mobile network setting-access point names
حالا کلید menu رو بزنید و new APN رو انتخاب کنید
وقتی به آدرس زیر رفتید دقیقا مثل نمونه پایین پر کنید .
name : Irancell_GPRS
APN : mtnirancell
..... : 10.131.26.138
port : 9201
بقیش چیزی نمیخواد خالی بزارید حالا دوباره به آدرس زیر برید
setting-wireless controll
بعد تیک mobile network رو بزنید حالا گوشی رو یه بار به حالت airplane mode ببرید ( کلید خاموش رو نگه دارید تا گزینه Airplain mode بیاد ) و دوباره روشن کنید
حل شد ممنون
چطوره گوشیش رفیق ؟ به دلت نشست ؟نقل قول:
بچه ها touch این گوشی کیفیتش در چه حدیه؟
منظورم این که بعد از 2 سال حساسیت صفحه نمایشش حفظ میشه یا باید با فشار بیشتری صفحه را لمس کرد؟
تکنولوژِی تاچ این گوشی از طریق انتقال الکترونه !نقل قول:
هر چقدرم کار کنید تا جایی که دستتون الکترون داشته باشه!:دی:دی این تاچش کار میکنه
تاچش عالیهنقل قول:
کلا 6 ماهه این گوشی اومده شما میگی بعد دو سال؟:31: تاچ از نوع خازنی هست و نیاز به فشار نداره حالا چه کم چه زیاد:46:
h!tman جان منظورم حساسیت گوشیه میخوام بدونم کم میشه یا نه؟
نه نمیشهنقل قول:
تا الان هیچ مشکلی گزارش نشده!