اگه کسی یک بار بهتون دروغ گفت و فهمیدین که دروغ گفته ،مطمئن باشین دفعه بعد دروغ های بزرگتری بهتون میگه !
ازموده را ازمودن خطا هست
Printable View
اگه کسی یک بار بهتون دروغ گفت و فهمیدین که دروغ گفته ،مطمئن باشین دفعه بعد دروغ های بزرگتری بهتون میگه !
ازموده را ازمودن خطا هست
یکی از مشخصات بزرگ شدن اینه که وقتی فرد دچار رنجش یا خشم میشه با کلام احساسش رو نشون میده نه با رفتار (مثلا قهر). اینو میشه یک بار به فردی که از قهر کردن استفاده می کنه گفت و اگه اون فرد به این روش ادامه داد؛ باید با او قطع رابطه کرد. نه به عنوان قهر؛ به این دلیل که بچه است و شایسته ارتباط با شما نیست. سنش هر چه که می خواهد باشد
همیشه از همنشینی با دیوانه ها برحذر باش چون اونها هرکاری کنند شما را هم با خود به درون چاه خواهند انداخت
اگه دختری با علم به اینکه تو رابطه ای هستید اومد جلو شک نکنید هدف نهاییش بهم زدن رابطه شماست. هر چقدر گفت براش مهم نیتس و با شرایط کنار میاد گوش نکنید.
هر وقت حس کردین یه چیزی بیش از حد خوبه، مطمئن باشین یه جای کار میلنگه!
---------------
هیچوقت بخاطر قیمت کمتر ریسک نکنن! هم قیمت زیاد و هم قیمت کم تله هستن!
---------------
حتی اگه با برادرت می خوای شراکت کنی همون اول بشینین قرارداد بنویسین و همه چیز رو کتبی مشخص کنین!
میشه منبع این رو بدین؟ بنظر من اصلا امکان نداره که اکسیژن هواپیما تموم بشه! حتی اگه سیستم تهویه از کار بیفته و کادر پرواز متوجه نشن، سنجشگرهای خودکار داخل هواپیما اخطار میدن، حتی اگه اونا هم از کار بیفتن، بخار آب و دی اکسید کربن موجود در بازدم مسافرها به مرور باعث گرم شدن و دم کردن هوا میشه و افراد متوجه میشن و احساس خفگی می کنن.نقل قول:
حتی اگه بازم کسی متوجه نشه، همه یه دفعه بیهوش نمیشن! اول افراد سیگاری و سالمند که ریه های سالمی ندارن بیهوش میشن، بعد نوزادها و بچه ها که ریه های کوچکتری دارن و در آخر افراد جوون و ورزشکار!
حتی اگه بازم خدمه پرواز متوجه نشن، چون کابین خلبان تقریبا ایزوله هست، اکسیژن اونا به سرعت اکسیژن قسمت مسافرها تموم نمیشه!
اگر به هر دلیلی توی پرواز سطح اکسیژن کاهش پیدا کنه سنجشگرهای خودکار داخل هواپیما ماسک های اکسیژن رو آزاد می کنن، فکر کنم آموزشش رو موقع پرواز دیده باشید. حتی اگه ماسک اکسیژنی نباشه خلبان می تونه فرود اضطراری کنه. حتی اگه امکان فرود اضطراری هم نباشه، خلبان می تونه با کاهش ارتفاع به حدود هزار متری که فشار هوا مناسبه، درهای هواپیما رو باز کنه تا هوای تازه وارد هواپیما بشه.
اون دو تا هواپیمای جنگی کارهای زیادی می تونن انجام بدن! مثلا از اونجایی که حس شنوایی موقع بیهوشی آخرین حسی هست که از کار میفته و اولین حسی هست که برمیگرده، می تونن با شکستن دیوار صوتی نزدیک هواپیما که باعث ایجاد صدای وحشتناکی میشه خلبان ها یا حداقل چند تا از مسافرها رو بیدار کنن! زیر صندلی هر مسافر چتر نجات هست و اونا می تونن از هواپیما بپرن بیرون!
نهایتش اینه که اون دوتا هواپیمای جنگی با یه شلیک کنترل شده یه سوراخ روی هواپیما برای ورود هوا باز می کردن!
با همه اطلاعات خوبی که دادی اما این اتفاق تو سال 2005 افتادهنقل قول:
منبع هم بالا ذکر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم یه بار هم شبکه های بیگانه :n02: مستندش رو پخش کردند
اگر کسی پشت دستگاه عابر بانک بود و گفت بیا برام پول بکش اینکارو نکنید( مثلا سواد نداره). بعدا میتونه ازتون شکایت کنه و زندان بندازتون به جرم دزدی.چون عابربانک عکس میگیره!
ممنوننقل قول:
البته منبع اون موقع نبود و جدیدا اضافه شده
خیلی تأثیرگذار بود. من قبلش فکر می کردم این اتفاق اگه هم افتاده باشه با این هواپیماهای توپولوف و توی کشورهای جهان سوم رخ داده! الان دیگه به قضا و قدر کاملا اعتقاد پیدا کردم!
هشدار!!!!!!
مواظب باشید خیانت کارترین وخطرناک فرد که از رگ دست هم به شما نزدیکترن بهترین دوستان شماهستن
مواظب باشید مواظب ......خطر درکمین شماست!
البته دوست داریم تادوست ولی باید مواظب باشید مواظب باشید
.................................................. .....
این یک هشدار جدیست!!!
سعی کنید تا حد امکان اطرافیان و همکارانتون رو از امتیازات و امکاناتی که دارید مطلع نکنید.
متأسفانه بعضی افراد تنگ نظر طوری رفتار میکنند که انگار شما با خوردن حقشون اون امتیازات رو کسب کردید!
یکی از مهمترین مهارتهایی که در کمتر جایی بهمون آموزش داده میشه؛ شیوه های صحیح حل و رفع اختلافه. هشدار که قبل از آزمودن عملی شیوه های طرح و حل اختلاف یک نفر با او وارد رابطه نزدیک (شراکت؛ زناشویی و حتی رفاقت) نشیم.
خواستید گوشی نو بخرید اگه گوشی خش گیر نداشت عجله نکنید اول قاب ژله ای بگیرید ممکن همراش خش گیرم باشه اگه نداشت خش گیر بخرید فروشنده ها که نمیگن 20 تومن ضرر کردم سر همین .:n02:
دقیقا همون زمانیکه خیالت بابت همه چیز راحته اتفاقات پیش بینی نشده میتونه زندگیتو به هم بریزه !
-----
در زندگی برای خودم اصول اختصاصی تعریف میکنم ، برخی چیزها رو چراغ قرمز تعیین میکنم ... از وقتیکه این کارو میکنم خیلی حس خوبی دارم و خیلی دارم رو به پیشرفت میرم ...
به حرف هیچ خانومی اعتماد نکنید مگر اینکه خلافش ثابت بشه !!!
دقیقا کسایی بهتون خیانت میکنن که تو اوج وفاداری با اونا هستید !
اگه میخواید یک عمر عذاب بکشید ، حتما عاشق بشید...!
هیچ وقت از PSU (پاور ) های ارزون و بی کیفیت استفاده نکنید. یه پاور ارزون کل سیستم 5 - 6 ملیونی رو می تونه به اون دنیا بفرسته:n27: .
همیشه هم نسبت به صدای تق تق فن های کامپیوتر توجه کنید.
وقتی شرایط ازدواج رو ندارید و بیکارید . با ازدواج ، یه زبون بسته رو هم بیچاره نکنید . چون خیلی زود مسائل مالی تبدیل به مهمترین دلیل طلاق خواهد شد !!!!!!
اون دسته از آدم هایی که شما رو تحریک میکنند , شما رو عصبی میکنند , وشما تحقیر میکنند و ... در واقع این جور افراد توانایی کنترل شما رو در اختیار گرفته اند پس این قدرت و کنترل دهی رو به کسی ندید که عاقبتی چیز نابودی ندارد.
در زمان غم و اندوه مرافب باشید که چه تصمیمی یا چه کارهایی انجام میدید ممکنه بعدا گریبان گیرتون بشه :n12::n12:
این روزا هر روز که ازخواب پا میشم میگم تو قطی بار تو تمام عمرت امروزت و خواهی داشت پس امروزت و نکش امروزت و زندگی کن !
جالا خوشبختم چون سهم هرروزم و تو همون روز زندگی میکنم و به امید فرداهای واهی و خیالی نیستم
دیگه نمیگم ی روزی ... میگم امروز !
- - - Updated - - -
این روزا هر روز که ازخواب پا میشم میگم تو قطی بار تو تمام عمرت امروزت و خواهی داشت پس امروزت و نکش امروزت و زندگی کن !
جالا خوشبختم چون سهم هرروزم و تو همون روز زندگی میکنم و به امید فرداهای واهی و خیالی نیستم
دیگه نمیگم ی روزی ... میگم امروز !
هر هدفی دارید نزارید حرف مردم و فامیل در رسیدن به هدفتون مانعتون بشه . فقط به هدفتون فکر کنید .
هیچگاه اجازه ندید زیر منت دیگران باشید ...تاجایی که میشه حواستون رو جمع کنین...با سختی دست و پنجه نرم کردن بهتر از زیرمنت بودن دیگرانه ..یادگاری قبول کردن هم شامل همین موضوعه در زمان مشکلات
طعنه زدن شروع میشه پشت سر دیگه نگو.. ارزش نداره....هیچ دوستی پایدار نمیمونه ....
وقتی دختری از آینده حرف میزنه مثلا دوس دارم خونمون اینجوری باشه یا دوست دارم بچه مون اونجوری حتی اگه هیچ قول ازدواجی بهش نداده باشید اون پیش خودش فکراش رو کرده و اینده اش رو با شما متصور شده ، اصلا راحت نگذرید از این قضیه خیلی صریح بگید اگه نمیخواهید باهاش ازدواج کنید که رابطه تون رو آینده دار و طولانی نمیبینید.
من الان این مشکل برام پیش اومد و اصلا نمیدونم چجوری حلش کنم.
فیزیک رو برای شب امتحان نذارید شوخی بردار نیست:-)) :-))
LG G2
سلام
ماجرای باز کردنِ درب آپارتمان با قوطی نوشابه !!!!
شب ساعت 10 توی آپارتمان یکی از دوستان بودم که یهو شنیدیم از توی پله ها صدای جر و دعوا و داد میاد
هر دو تامون پریدیم بیرون ببینیم چی شده که یهو باد زد و در آپارتمان رو بست !!!!
اب داد بیداد , حالا بیا و درستش کن . همه زندگیمون هم توی آپارتمان بود . موبایلامون , کلیدها و کیف پول و غیره . خلاصه ما موندیم پشت در با دست خالی و جیب خالی
به دوستم گفتم کلید زاپاسی چیزی قایم نکردی توی پارکینگ ؟ گفت نه .
یکی از همسایه ها داشت از پله میومد پائین . ماجرا رو بهش گفتیم و از موبایلش زنگ زدیم به آتشنشانی گفتیم جریان اینه و پنجره هم بازه و آپارتمان هم طبقه ی دومه . میشه یه نردبون شش هفت متری بفرستین ؟
گفتند اگه نوزاد یا آدم معلول و مریض توی خونه باشه ما میایم اما شما باید زنگ بزنید به کلیدساز بیاد بازش کنه
از 118 شماره ی دو تا کلید ساز رو گرفتیم و زنگ زدیم گفتند دورند و فردا صبح میتونند بیان
ای داد بیداد . حالا چکار کنیم ؟ بخوابیم پشت در تا صبح ؟؟؟!!!
چی نجاتمون داد ؟
جواب:
3 ماه قبل از این ماجرا بنده رفتم توی یک فروشگاه قفل فروشی تا قفل بخرم .
یک قفل دیدم که زبانه اش این شکلی بود
با کنجکاویِ همیشگی پرسیدم این قفل چرا زبونه ش این شکلیه ؟ به چه درد میخوره ؟
گفت وقتی زبانه این شکلی باشه دیگه نمیشه از بیرون درب رو باز کرد
گفتم مگه قفلهایی که زبونه ش معمولیه میشه بازش کرد ؟؟!!
گفت بله , با چیزی شبیه به کارت بانک یا کارت شارژ که ضخیم و انعطاف پذیر باشه میتونند راحت بازش کنند به شرطی که در با کلید قفل نشده نباشه یعنی فقط بسته باشه
کارت رو میزنین بین در و چهارچوب . زبونه هم که مثلثی شکله . کارت هلش میده و میره کنار و در باز میشه . راحت و بی صدا .
همین اطلاعات به ظاهر ساده مشکل ما رو حل کرد
به دوستم گفتم وایسا , گمونم فرجی شد و احتیاجی به کلید ساز و نردبان و خوابیدن پشت در و اینها نیست . خودمون بازش میکنیم
گفت چجوری ؟؟؟!!!
گفتم وایسا تا بیام
رفتم توی خیابون تا چیزی پیدا کنم که شبیه کارت بانک و کارت پایان خدمت و گواهینامه و اینها باشه . مثلاً یک تکه پلاستیک پهن
جلوی آپارتمان یک سطل زباله بزرگ چرخ دار بود و خوشبختانه هنوز ماشین شهرداری نیومده بود و پر از کیسه های زباله بود
اما خوشبختانه لازم نشد برم سراغ کیسه ها . یه نفر لطف کرده بود نوشابه خورده بود و قوطیش رو انداخته بود کنار سطل روی زمین . برای اولین بار خوشحال شدم که یه نفر آشغال ریخته توی خیابون . گفتم خودشه .
قوطی نوشابه از ورق نازک آلومینیوم درست شده که تقریباً همه ی آقایون میتونند با دست پارش کنند .
پارش کردم و تاش کردم روی هم تا هم ضخیم تر بشه هم لبه اش تیز و برنده نباشه و بتونه راحت بره لای درب و چهارچوب و زبونه رو هل بده و بزنه کنار
وقتی برگشتم بالا دوستم گفت این چی چیه آوردی ؟؟؟!!!! با این میخوای در رو باز کنی ؟؟؟ چجوری ؟؟؟!!!!
بهش گفتم وایسا تماشا کن فقط
چون بار اول بود , اولش ورق رو زدم لای در , پائین تر از زبونه و تا آخر رفت توی آپارتمان !
فهمیدم که زبونه بالاتر هست . بار دوم درست خورد به زبونه ی قفل و کمی هم درب رو کشیدم سمتِ خودم تا فشاری نباشه روی زبونه .
با یک فشار کوچیک به ورق آلومینیوم زبونه رفت کنار و در باز شد
POWER OF SCIENCE - قدرتِ علم و دانش
:20:
دوستم دهنش از تعجب باز مونده بود .
گفت ایــــــــوَل , عجب کلکی , این رو از کجا یاد گرفتی ؟؟؟!!!
ماجرای مغازه ی قفل فروشی رو بهش گفتم و اینکه چقدر ارزشمنده که وقتی کسی چیزی بلده و داره بهت یاد میده , ساکت باشی و با دقت گوش بدی و یاد بگیری چون دانستن خیلی خیلی بهتر از ندانستنه
همون زبونه ی عجیب قریبی که در مغازه دیدم و کنجکاویِ بنده و سوالم که به چه درد میخوره و جواب مغازه دار و با دقت گوش دادنِ بنده و یاد گرفتن اون معلومات به ظاهر ساده و بی اهمیت , مشکلمون رو اون شب حل کرد .
:20:
یادتون باشه دربِ آپارتمان باید از داخل قفل باشه وگرنه میشه از بیرون راحت بازش کرد چون 99% از درها به سمتِ داخل باز میشه و این یک حفره ی امنیتی به وجود میاره برای باز کردن دری که قفل نیست
اگه حتی یک درصد احتمال میدین یا حتی به شک افتادین که یک درصد کسی تو رابطه هست به رابطش احترام بزارین و باعث جدایی یا مشغول کردن یک درصد از ذهنش نسبت به خودتون نشین چون قبل از اینکه به رابطه او احترام گذاشتین به خودتون به شخصیتتون به وقار و اصالتتون احترام گذاشتین همیشه برای خودتون اصول و ارزش هایی داشته باشین و به اون اصول و ارزش ها احترام بزارین و یادتون باشه تا زمانی که خودتون به خودتون ارزش و احترام قایل نشین کسی به شما ارزش و احترام قایل نخواهد شد
همیشه خودتون باشین و از اینکه خودتون هستید لذت ببرید
خودتون و دوست داشته باشی تا کاینات شما رو دوست داشته باشن و یادتون باشه خوشبختی شما با خودتون شروع میشه نه با اشیا و اشخاص
تجربه من از دوسال بودن تو سایت پرشین تولز اینه ی سری مدیر عقده ای دارن ادارش میکنن بخصوص قسمت پاتوقش عمرتون رو اونجا تلف نکنید
ربطی به پرشین تولز هم ندارهنقل قول:
در همین سایت پی سی هم مطمئن باشید چنین افرادی پیدا میشه
کلا فرهنگ ممکلت داغونه
من در مورد اینجا نمیدونم ولی برات مثال میزنم ببین مثل هم هستن یا نه مثلا تو قسمت پاتوق حرف سیاسی ممنوع باشه قبول خودش هم نوشته سیاسی و مذهبی نگید ولی هرچی دلشون بخواد پاک میکنن یا با دلایل واهی کاربرا رو بن میکنن شما بری اونجا میبینی ی عالمه کاربر بن شده وجود داره اونم بدون دلیل در مورد موسیقی اصلا نمیشه حرف زد حتی اگه در مورد بیماری بهنام صفوی باشه اینا اصلا به کنار من بخوام در مورد مسائل پزشکی حرف بزنم مخصوصا جاهایی ک مربوط ب مسائل جنسی باشه باید از کلمات مخفف مثل مورت جای شورت و مثل اینا استفاده کنم حالا خدا نکنه ی مدیر باهات چپ بیفته فرتی میزنه بنت میکنه اینقد گشاد هستن نمیخونن ببینن چی هست ا نیست فقط بن میکنن یا این عکسارو ببیننقل قول:
این متن چی داره ک باید بدون اخطار منو بن دائم کنن یا مثلا این عکس
طرف ی بوس ب رفیقش فرستاده اونم شوخی, نوشته پست مستهجن شما پاک شد حالا صفحه پاتوق ببینید
به قفل ها تو صفحه دقت کنید 4 تا قفل تو صفحست موضوعاتش چیه گیمر شکایت کرد منصور قیامت فلان کار کرد من ک واقعا نمیدونم چ خبر البته حق با شما هم هست
بنده که خیلی وقت نیست اینجا هستم الان بیشتر از 2 ماههنقل قول:
ولی یه بار یه تایپیکی بود که خواه ناخواه کشیده شده به مذهب و خدا
اولش مدیرش گفت خواهشند بحث تموم کنید مذهب و سیاست و خدا خط قرمز هستند
ولی آخرش خودش تو بحث شرکت کرد اتفاقا چقدر هم بحث کرد و خیلی هم بد بحث کرد البته با من هم بحث نکرده بود ولی با یکی از دوستان بحث کرد که خیلی خوشم نیومد یه جورایی خشونت تو بحث دیدم
تا اینکه بعدش دیگه بحث خیلی رفت تو خط قرمز و آخر همون مدیر تایپیک قفل کرد
ولی من میگم اگر قرار بود بحث نشه چرا خودتون تو بحث شرکت کردید و نظرات و آرایتون رو هم نشر دادید
فهمیده ام که عملی را که هیچ وقت انجام نمیدهم به ان فکر نکنم ..بگذارم ذهنم ازاد باشد
همیشه صحبت سر دین و سیاست ب جنجال میکشه اونجا اگه ناظراش سرماهم خورده باشن بنت میکنن ربطی ب نوشتت ندارنقل قول:
دقیقا مشکل اینجاست که مدیر تذکر داد گفت بحث نکیند ولی بعدش خودش تو بحث شرکت کردنقل قول:
ولی در آخر دید دیگه بحث خیلی رفت تو دین و خدا اونوقت تایپیکو قفل کرد
در واقع دچار تناقض شدیم که چرا مدیری که میاد تذکر میده و میگه بحثو تموم کنید چرا خودش میاد تو بحث شرکت میکنه:n13:
شما ی مدت برو پی تی اگه دچار تناقضات حاد نشدی بعد بیا منو بزن:n24:نقل قول:
البته به جای این پلیس بازی ها و زنگ زدن به آتش نشانی و برش قوطی نوشابه میشد خیلی راحت یه پیچ گوشتی و یه انبر دست از همسایه گرفت و کمتر از 30 ثانیه درو باز کردنقل قول:
هیچ وقت پین کد خططونو فعال نکنید
چند وقت پیش یه گوشی پیدا کردم معلوم بود از دست یکی از رو موتوری چیزی افتاده بود ال سی دیش شکسته بود فقط من روشنش کردم که زنگ بزنه طرف برم بدمش یا بزنگم بهش که دیدم قفله سیمکارتش ! سیمکارتو توی یه گوشی دیگه گذاشتمو هر کدی تست کردم نشد . گوشیش هم ال سی دیش شکسته بود نمیشد مخاطباشو ببینی .
بنابر این ال سی دیشو تعمیر کردمو هدیه دادم مادرم دیگه مشکل خودش بود :دی
سلام
این مرتب کردنِ فایلها که بهش میگن defragmentation نه فقط برای هارد دیسک کامپیوتر بلکه برای هارد دیسک خارجی external و حتی مموری کارتِ گوشی هم خیلی مفید هست و باعث رفع مشکلات و باز شدن سریع فولدرها و خوندن سریع محتویات فولدرها میشه
==============================
یک بار هاردِ اکسترنالِ 500GB رو زدم به ----- هر چی گشت پیداش نکرد . هر کاری کردم پیداش نکرد که نکرد
بعد هارد رو وصل کردم به کامپیوتر و فایلهاش رو مرتب کردم با دیفراگمنتر DEFRAGMENTER
بعدش تا هارد رو زدم به ----- ظرف چند ثانیه همه ی فولدرها رو پیدا کرد و خوند
مموری کارت گوشی هم هر وقت توی گوشی کند باز میشه , با وصل کردنش به کامپیوتر با کارد ریدر CARD READER و راست کلیک روی آیکانش و مرتب کردن فایلها , اونقدر سریع فولدرهاش باز میشه که انگار خالی هست
چرا مرتب کردنِ فایلها باعث سریعتر باز شدنِ فولدرها و سریعتر خوندنِ فایلها میشه ؟
جواب:
محتوای مخفی: !
1- حتی نزدیک ترین دوستت می تونه از چیزهایی که بهش اعتماد کردی و گفتی به تو زخم بزنه. (این ازین کهن الگوها هستا:n31:)
2- من خیلی خودم از سطحی نگری بدم میاد اما دارم به این نتیجه می رسم ظاهر هم یه بخشی از زندگی ما هست و اگه مشکل مهمی پیش نمیاد عیبی نداره دروغ هاشون رو برملا نکنی. خیلی وقتا شده بنده خداهایی حرف هایی می زنن که خر خون دماغ میشه :n09:اما من واقعا می شینم کنار سرم به کار خودم هست. درسته که ممکنه این افراد از مردم ساده لوح سوء استفاده کنن اما من ترجیح می دم وارد این موضوع ها نشم.
دیروز مردم آزاری کردم بابام تو آسانسور گیر کرده بود منم رفتم موتورخونه که درستش کنم. الکی میگفتم درست نمیشه با اینکه بلد بودم سر 1 ثانیه درستش کنم ( تو دلم میخندیدم به وضعیت بابام) 10 دقیقه بابام تو آسانسور گیر کرده بود منم میخندیدم.
بعد بعدظهرش خودم خواستم برم بیرون آسانسور گیر کرد هیچکس نبود نجاتم بده نیم ساعت تو آسانسور بودم.
نتیجه اینه که مردم آزاری کردم بدترش سرم اومد.:n03:
سلام
بر خلافِ تصور 99% از مردم , جاروبرقی یک وسیله ی غیر بهداشتی هست و وقتی کار میکنه مقدار بسیار زیادی از گرد و غبار و میکروب و جانورهای مضر میکروسکپی رو پخش میکنه توی هوا
مثل اینها
اگر کیسه ی جاروبرقی استاندارد نباشه و یا پوسیده باشه و یا سوراخ باشه گرد و غبار و میکرولهای بیشتری پخش میکنه توی هوا
اگر باهاش زباله های تر که فاسد شدنی هست جارو شده باشه دیگه وامصیبتا چون هزار برابر آلوده کننده هست
وقتی جارو برقی کار میکنه نباید بوی بد یا بوی عجیب غریب ازش متصاعد بشه وگرنه معنیش اینه که کیسه اش کپک زده یا باکتری زده یا چیز فاسد شده توی کیسه اش هست
ریه و بدن نوزاد و کودک خیلی حساستر از انسان بالغ هست
برای همینه که میگن جائی که کودک هست سیگار و قلیون نکشید , مواد مخدر نکشید , در روزهای آلوده کودک رو بیرون نیارید
عقل سالم در بدنِ سالم هست . اگر کودک بیمار باشه همه چیزش تحت تاثیر قرار میگیره حتی اخلاقش و تربیتش
جاروبرقی هم خیلی خطرناک هست برای سلامتی کودک
کودک رو ببرید جائی دور از جاروبرقی , پنجره رو باز کنین تا هوا عوض بشه
بهتره پنجره ی اتاقی رو باز کنین که از اون باد وارد اتاق میشه تا گرد و غبار جاروبرقی به اون اتاق نیاد و کودک هم همونجا باشه .
با وصل کردنِ دو سه شیلنگِ جاروبرقی به همدیگه میتونین جارو رو در حمام (با هواکش روشن) یا توی پنجره یا بالکن بذارید و خانه رو جارو بزنین تا گرد و غبارش نیاد توی خونه
در خانه های مدرن از سیستم جاروبرقی مرکزی استفاده میشه که جاروبرقی در زیرزمین هست و همه ی اتاقها لوله کشی شده از داخل دیوار و فقط شیلنگ وصل میکنند به لوله و مکان رو جارو میزنند .
عکسهای بیشتر
شما میتونین با وصل کردن پنج شش شیلنگ جاروبرقی به همدیگه یک جاروبرقی بهداشتی درست کنین و جارو رو توی حمام یا تراس یا توی پنجره بذارید و خونه رو جارو بزنید .
شیلنگها رو ار فروشندگان لوازم یدکی جاروبرقی بخرید . خودشون یک تکه لوله ی پلاستیکی دارند که با چسب پاتکس شیلنگها رو به هم وصل میکنه
زباله هائی که ممکنه توی شیلنگ گیر کنه رو با دست بردارین تا نره توی شیلنگ مثل چوب کبریت , تکه های بزرگ مقوا و کاغذ و پلاستیک و غیره
سلام میخوام چندتا تجربه متفاوت بگم:
اولی:
درباره یه سری حرف ها و سوال هاست که با طعنه و نیش دار گفته میشه ...!
خیلی وقت ها باید از حرفا گذشت ، اکثرا ارزش جواب ندارن!
این نوع حرف ها از اسمشون معلومه فقط حرف هست و نه بیش!!
و کسی هم که اینو میپرسه قصدش تخریب ما ، عصبانی کردن ما یا تمسخر ما و ... هست که این فرد اغلب با عرض معذرت یا کمبود داره یا روانی هستش!
دومی:
راجع به زنده کردن دوستی های قدیمی هستش.
به نظرم باید بررسی بشه... دقیقا مثل بررسی دوست شدن با یک فرد جدید ...
ببینیم تو چه شرایطی با اون فرد دوست شدم؟ آیا اون شرایطو دارم؟ وقت دارم؟ چرا از هم جدا شدیم ؟ آیا اون فرد همون آدم سابقه؟ آیا این فرد ارزش دوستی و محبت رو داره؟ و ...
حالا چه فرد هم کلاس بود همسایه قدیم و ...
چون من چندتا از دوست های قدیمیم میبینم متاسفانه اصلا وضعیت خوبی ندارن ...
یا بعضیا زمین تا اسمون فرق کردن ...
البته من بدبین نیستما! یکی از دوست های قدیمی من دقیقا بر عکس شده ... و طرف زمین تا اسمون فرق کرده گل شده.... ولی یه سری دلایل نتونستیم دوستیمون رو دوباره شروع کنم ولی دوست داشتما ولی متاسفانه شرایطش کنار همدیگه باشیم
سومی:
راجع به دانشگاه هست و انتخاب واحد ...
حتما حتما بعد از پایان ترمتون، سایت دانشگاه (یا سایت انتخاب واحد) حداقل هفته ای 3 بار چک کنید...
و از زمان انتخاب واحد با خبر باشید ... قبل اینکه زمان موعد فرا برسه ، درس های ارائه شده رو ببینید درس هایی که میخوایید رو بگیرید کد هاشون رو بنویسید. و یه چیزی تا سعی دارید مطابق چارت بردارید ... هم برای رعایت پیش نیاز ها ، و هم اینکه ممکنه اون درسی که بخوای تو اونجایی که باید ارائه نشه و عقب بیوفتید... اگه قرار درسی اضافه بشه بهتره در کنار رعایت چارتون انجام بشه.
اینا تجربیات من بودو ممنون میشم اگه شما در این موارد تجربیات بیشتر دارید بگید تا تجربه من و بقیه اضافه بشه:11: