ممنون :n16:نقل قول:
سلام مجددنقل قول:
آخ ببخشید ابجی :n02:
صفحه ش تو نور روز چطوره؟زیر نور آفتاب یا فضای بیرون مشکل نداره؟
بخاطر TFT بودن صفحه ش میگم :n03:
Printable View
ممنون :n16:نقل قول:
سلام مجددنقل قول:
آخ ببخشید ابجی :n02:
صفحه ش تو نور روز چطوره؟زیر نور آفتاب یا فضای بیرون مشکل نداره؟
بخاطر TFT بودن صفحه ش میگم :n03:
درود به همگی
من گوشی HTC One -M8 دوسیمکارته ساخت تایوان خریدم
با توجه به اینکه من تازه با یک گوشی اندروئیدی کار میکنم در مورد این گوشی سوالاتی داشتم
اولین اینکه شارژ اولیه گوشی چقدر باید باشه؟ چون من وقتی شارژ اون تموم شد و گوشی خاموش شد گذاشتم 10 ساعت توی شارژ باشه
آیا این مقدار شارژ اولیه برای گوشی ضرر داره یا نه؟
دوم اینکه متوسط مصرف شارژ عادی این گوشی چند ساعته ؟ یعنی 1 ساعت بازی و تماس روزانه معمولی و کمی هم کار با منو ها و 1 ساعت هم اینترنت و ...
سوم اینکه شارژهای بعدی این گوشی تقریبا 2 ساعت و 20 دقیقه طول میکشه بصورتیکه شارژ گوشی تقریبا تموم بشه ولی خاموش نشه. آیا این مدت طبیعیه
و اینکه چه زمانی باید گوشی را شارژ کرد و کی از شارژ کشید؟
وآخر اینکه آیا فقط یک سیمکارت تو گوشی باشه و یا یکی از دو سیمکارت غیرفعال باشه آیا مصرف شارژ باطری دوسیم بیشتر از تک سیمکارت هست؟
سلام
گوشی دو سیمکارته تا سقف 1 میلیون چی بگیرم ؟
صفحه نمایش 5 اینچ یا بالاتر
زدوبین نسبتا" خوب
و صفحه نمایش با کیفیت
اینو برای یکی از دوستان میخوام
10 ساعت کمی زیاده. 8 ساعت هم کفایت می کنه. اما با 10 ساعت هم مشکلی نداره.نقل قول:
بهتره وقتی %100 شارژ شد اون رو از برق بکشید و اگه بعداً کاری با گوشی ندارید، بهتره
وقتی به 20 درصد می رسه، شارژ کنید. سعی کنید که باطری گوشی، با استفاده شما
از اون، خالی شه. مثلاً شما می بینید %70 شارژ دارید و می زنید شارژ. در مواقعی که
کار فوری ندارید، بهتره این کار صورت نگیره. به عبارت دیگر، بگذارید گوشی، حداقل تا %30
پایین بیاید.
بله. دو سیمکارت، بیشتر از یک سیمکارت مصرف دارد. مخصوصاً در حالت 3G. توجه داشته
باشید که همواره سیمکارت های رایتل رو در سیم 1، قرار دهید.
نقل قول:
در این رنج، Xperia Z بهترین انتخاب است.
توجه داشته باشید که در رنج پایین تر، مدل S3 Neo از برند Samsung، کیفیت دوربین و صفحه
نمایش کم نظیری را ارائه می دهد.
اگه سخت افزار و بزرگ بودن، در کنار کیفیت صفحه نمایش و دوربین مناسب، همچنین قابلیت هایی،
چون مقاوم در برابر آب، برای دوستتان اهمیت دارد، Sony Xperia Z، نا امیدش نخواهد کرد.
[QUOTE=GOLDFINCH;8387467]10
یعنی 10 ساعت شارژ اولیه مشکلی برای گوشی ایجاد نمیکنه اخه من کمی نگران شدم!!
اگه یک سیمکارت تو گوشی باشه و یا یکی از سیمکارتها غیر فعال باشه باز هم شارژ زیاد میکشه؟
نه مشکلی نداره....نقل قول:
سیمکارت، فقط وقتی فعال باشه باطری کم میشه.
سلام دوست عزیزنقل قول:
یه سوال برام پیش اومد:
Xperia Z مگه دوسیم هم داره !؟
آخه دوستمون دوسیم میخواستن که شما اینو پیشنهاد دادین ! :n13:
سلامنقل قول:
دوست خوبم دوسیم کارت میخواستم
ممنون بابت رهنمایی
سلامنقل قول:
دوست خوبم دوسیم کارت میخواستم
ممنون بابت رهنمایی
در این رنج، به نظر من، مدل G3 Beat Dual SIM از برند LG انتخاب مناسـبیــه.نقل قول:
سخت افزار مناسب، کیفیت صفحه نمایش بالا، باطری خوب، صفحه نمایــش
5 اینچی، در کنار دوربین و رابط کاربری کم نظیر، از ویژگی های این مدل مــی
باشد.
در ابعاد بزرگتر، گوشی Sony Xperia T2 Dual، هم انتخاب خوبیست. اما از لحاظ
رابط کاربری، خیلی عقب تر است!
توجه داشته باشید هیج یک از گوشی های مذکور، از خیلی از جنبه ها، از جمله سخت افزار و تراکم
پیکسل ها، به مدل Xperia Z، نخواهند رسید!
کاری به سلیقه افراد ندارم و طرفدار هیچ برندی نیستم و فقط کیفیت محصول برام مهم هستنقل قول:
ولی M8 بینظیره چه از نظر طراحی و ظاهر و چه از نظر جنس و کیفیت بالای ساخت و جنس بدنه و چه از نظر سرعت و روان بودن
نظرتون راجع به گوشی های زیر چیه؟
Elephone P2000
Kingzone K1 Turbo
iOcean X8
Doogee Dagger DG550
چینی هستن میخوام بدونم ارزش خرید دارن همه زیر 1 میلیون هست با سخت افزار بسیار قوی
اشتباه ست... پشتیبانی نرم افزار اینا تعطیله ... لوازم جانبیشون تو ایران نادره ... تو این گوشی ها نظارتی بر SAR نمیشهنقل قول:
وقتی گوشی مثله Xperia Z هست چرا این گوشی؟
گوشی در حد 1 میلیون و بهترین سخت افزار گوشی با کیفیت OnePlus One هست که یه گوشی بین المللیه. البته لوازم این گوشی هم تو ایران کم پیدا میشه.
Huawei Honor 3X با سخت افزار مشابه (هشت هسته ای با فرکانس 1.7 اسم دومش Huawei G750) انتخاب بهتری چون تو ایران نمایندگی داره و لوازم جانبی براش هست.
ولی باز هم بهترین انتخاب همون Xperia Z هست.
با سلام مجدد
نمی دونم اینجا برای این سوال مکان مناسبی هست یا نه.
در پرس و جوهایی که برای Note 3 Neo داشتم (که قبلا دوستان راهنمایی لازمه را داشتن)
تعدادی از مغازه های تبریز که بدون گارانتی یا گارانتی متفرقه می فروشن که به درد من نمی خوره.
یه عده هم با گارانتی مایکروتل و سامتل میدن که نمایندگی سامسونگ در ایران هست.
یکی از مغازه های معتبر نیز گفت با گارانتی خود سامسونگ می فروشن و گفت در ایران مایکروتل و سامتل و هرکی نماینده سامسونگ هست موظف هست خدمات بده و تفاوت این گارانتی اینه که در هر کجای دنیا ببری نمایندگی سامسونگ موظف به تعمیر هست و گارانتی جهانی سامسونگ را داره!!!
با توجه به اینکه من قراره به منظور تحصیل برم آیا اصلا این نوع گارانتی تو ایران داریم؟ و چه طور میشه در این مورد مطمئن شد؟
دوستان همین را توصیه میکنن و یا همون با مایکروتل بگیرم.
بالاخره من تصمیم گرفتم جی 3 بخرم
میخوام از دیجی کالا بخرم میخواستم راهنمایی کنید که فروشگاه معتبری هست یا نه گوشی مشکل پیدا کرد پس میگیرن یعنی کلا چطوریاست؟
اگه بخری به احتمال 90% بعد مدتی پشیمون خواهی شد چون هر گوشی بهد خریدش ممکنه مشکلی داشته باشه و اگه لوازم و قطعاتش گیر نیاد دیگه بای باینقل قول:
به نظر من معتبر تر از خیلی از این موبایل فروشی ها هست.نقل قول:
از نظر قیمت میگفتن بیشتر میزنه که من به شخصه تو این مدت که دارم تحقیق میکنم دیدم با توجه به اینکه گوشی ها را با گارانتی می ده بیشتر نمیزنه و حتی بعضا یه کمی پایین تر از بازار (با گارانتی اصل) هست.
--------
ذر ضمن دوستان اگه اطلاعی در این مورد دارن لطفا کمک کنن:
نقل قول:
در اعتبارش شک نکنید. تمامی کالا های اون، تا 7 روز تضمین هستند.نقل قول:
من خودم یک Z2 از دیجیکالا خریده بودم برای یکی از دوستام. یه مشکلی داشت. موقع استفاده از دوربین، بیرون می پرید.
خلاصه، زنگ زدم به دیجی، گفت تا چند ساعت دیگه یکی دیگه براتون می فرستیم. گوشی رو آماده کنید کارشناسمون میاد
تست میکنه. خلاصه بعد تست، گوشی رو تعویض کرد و مشکل برطرف شد.
سلام دوستان... گوشی تا 350 400 چی پیشنهاد میدین ؟؟؟
الویت ها ظاهر زیبا و کیفیت صفحه و تاچ خوب هستش... چون کادو برای یه خانوم میخوام بخرم... سخت افزارو اینا زیاد ملاک نیست برای اونا :n02: مرسی ممنون میشم زودتر کمکم کنید :n16::n16:
ظاهر زیبا دنبال لومیا ها باشید، با اون قیمت پرفرمنس خوبی بهتون ارائه میدننقل قول:
کوچیکن ، برای دست های ظریف خوبند
رنگ بندی خوبی هم دارند
به نظرم اندروید تو این رنج چیز خوبی نداره! داره ، اما با فاکتور های شما سازگار نیست
به هر حال از اکوسیستم اندروید گزینه هایی مثل
Samsung Ace 4
Huawei Ascend G525
Sony Xperia M
به ترتیب چیدم
همینطور از وینفون nokia Lumia 525 هست.
من یک htc M8 2 سیم دارم
میخوام بدونم شارژ باطری چقدر شد باید گوشی رو شارژ کرد و چند درصد شد باید از شارژ کشید
هدفم افزایش طول عمر باطری است
بین S4 و G2 کدوم بهتره؟
موارد مهم : صفحه نمایش - باتری ؟
صفحه نمایش برتری با s4 هستنقل قول:
باتری برتری با g2 هست
هرکدوم که براتون اهمیت بیشتری داره تهیه کنید
استاندارد خاصی وجود نداره و اهمیت زیادی هم ندارهنقل قول:
اما توصیه شده 10-5 درصد شارژ رو شروع و تا 100درصد صبر کنید
وسطش هم کشیدید ایرادی نداره . آسیب خاصی وارد نمیشه
از لحاظ صفحه نمایش، S4، اما از لحاظ باطری، مدل G2، عملکرد بهتری داره. لازم به ذکر است که صفحه نمایشنقل قول:
G2، کیفیت بسیار بالایی دارد. اما از خیلی از جهات، مثل عملکرد زیر نور خورشید یا عمق مشکی، S4، تا حدودی
بهتر عمل می کند.
توجه داشته باشید، که بین این دو مدل، G2 انتخاب بهتری است.
بدلیل پشتبانی بهتر، کیفیت ساخت بهتر، باطری بهتر، دوربین تا حدودی بهتر و...
روشنایی صفحه نمایش کدوم بیشتره؟ و تا چه حد؟ آیا قابل اغماض هست؟ آیا دو تا گوشی رو کنار هم دست گرفتید؟نقل قول:
من الان sony sp دارم ... باتری g2 مثلا چقدر از sp بهتره؟ یا صفحه نمایششون؟
سلام دوستان
نظرتون درمورد HTC Desire 816 چیه؟
سخت افزارش که عالیه,دوربینو صفحه ش چطوره؟
کلا اگه کسی باهاش کار کرده یه نظری بده
ممنون
روشنایی صفحه جی 2 بیشتره . ولی زیاد تفاوتی ندارندنقل قول:
بله. پرچمدار های قدیم به اندازه کافی خوب هستند . من باشم جی 2 رو تهیه میکنم
باتری هم باید بدونیم چطور استفاده ای دارید ، ولی به طور معمول 40% بهتره ،باتری بهتره
صفحه نمایش خیلی بهتره! صفحه نمایش های پارسال سونی افتضاحند!
روشنایی صفحه نمایش، فکر می کنم G2 بیشتر باشه. اما عملکرد زیر نور خورشید S4 به مراتب بهتره.نقل قول:
هر دو گوشی رو دستم گرفتم. با G2 حس بهتری داشتم. باید بگم که S4 اصلاً حس خوبی نمی ده.
از لحاظ صفحه نمایش، در مقابل SP، شاید به نظر خیلی ها، تفاوت بی نهایتی داشته باشه. اما خیلی
زیاد هم تفاوت نداره. فقط زاویه دید قابل مقایسه نیست. کنتراست، روشنایی و غلظت رنگ ها فقط کمی
با SP تفاوت دارند که عملکرد بسیار عالیی دارد. مخصوصاً از لحاظ تاچ...
لینک تست کیفیت صفحه نمایش موجوده. فقط مقایسه با Xperia TX انجام شده که کیفیت یکسانی
نسبت به SP داره.
گوشی خوب و بسیار خوش دستیه. البته باطری ضعیفی داره.نقل قول:
سخت افزار خوب، دوربین مناسب، کیفیت ساخت بالا، پشتیبانی از انواع ارتباطات از جمله LTE و اندروید 4.4، از حسن های
این مدل می باشند.
ممنوننقل قول:
من دوسیمشو میخوام که LTE نداره.
باطریش چقد ضعیفه :n03:
دوربینش واقعا 13 هست!?
بیشتر استفادم وبگردیو تماشای فیلمه
کلا ایراداش چیه
من شهرستان زندگی میکنم یعنی واسه اینجا هم کارشناس میفرسته؟نقل قول:
نه ، برای شهرستان ها شما گوشی ( یا هر وسیله ی دیگه ) رو میفرستید و اونا تست میکنن و اگه خراب باشه تعویض میکنننقل قول:
سلام دوست من اون گارانتی که دوست محترم فروشنده فرمودند به نام گارانتی بین المللی معروف استنقل قول:
خیر گارانتی مایکروتل دربرابر ضمانت نامه مربوطه مسئولیتی ندارد ... برای استفاده از خدمات مایکروتل حتما باید کارت طلایی همراه گوشی ارائه بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای استفاده از خدمات گارانتی معروف به اینترنشنال !! گوشی باید به دبی ارسال بشه
دوستان علیرغم اینکه گوشی هواوی آنر 3c روی کاغذ گوشی خوبیه آیا توی عمل مورد تایید هست؟
باتری در مقابل G700 چجوریه؟ کیفیت ساخت ؟ و مسائل دیگه.
ممنون
تا یک میلیون تومن دنبال گوشی هستم..دوربین و باطری و قدرت سخت افزاری برام مهمه
فعلا به گزینه های xperia Z , Huawie P6 , HTX Desire 816 رسیدم،گزینه های دیگری هم هست؟نظر دوستان چیه؟خودم که بهتر و بصرفه تر از Z ندیدم...
همون اچ تی سی بهتره به نسبت به اکسپریا z که صفحه اش کیفیتش داغونه!نقل قول:
هواوی هم با ای که زیباست ولی قدیمیه و قدرت نداره
اچ تی سی از هر لحاظ عالیه اسنپ دراگونه سیپیوش ظاهرشم عالی :)
بین این 3 تا مدتی داشتم واسه خرید z تحقیق میکردم ولی یه سری فروشنده ها و یه سری از کاربرا از باتریش بد میگفتن و ناراضی بودن . که منصرف شدمنقل قول:
شاید htc بهتر باشه
البته من فکر میکنم htc ها یه مقدار از گوشی های هم رده خودشون گرونتر هستن
اچ تی سی هم ازش بد شنیدم درضمن رمش 1.5 هست که نسبت به بقیه ضعیفتره!!!!یکی از بچه ها میخواست بخره میگفت کیفیت بالای صفحه اش خیلی بد بود و بالاش سیاه بود
شما که سخت افزار و دوربین براتون اهمیت داره، در این رنج، بی شک، Xperia Z، بهترین انتخاب خواهد بود.نقل قول:
از لحاظ باطری از مدل HTC Desire 816، بسیار بهتر عمل می کند. باید خاطر نشان کنم که باطری 816، عملکر
بسیار ضعیفی دارد!
پ.ن:
دوستانی مشاوره می دهند، لطفا به انتظارات کاربر توجه داشته باشند نه انتظارات خودشان!!!
سلامنقل قول:
هوآوی P6 رو درنظر نگیر که دوستان زیاد ازش راضی نبودن.
اما درمورد اکسپریا زد و 816 باید بگم که دوربین Z قویتره.
درمورد باطری هم اونطور که دوستمون میگن نیست.باطری 816 مناسبه.
کیفیت صفحه نمایش و تاچه 816 به نسبت بالاتره.
سلامنقل قول:
اگه دوستمون فقط دوربین براش مهم باشه حرف شما صحیحه اما اینکه میگید بدون شک Xperia Z نه من قبول ندارم.
باطری 816 اونطور که شما میگی ضعیف نیست.خوب عمل میکنه !
اما کیفیت صفحه نمایش 816 با توجه به Super LCD2 بودن درمقابل TFT بالاتره...
-------------------------
درکل پیشنهاد من به دوستمون Desire 816 هستش البته اگه فقط و فقط دوربین براشون مهم نباشه.